|
Post by krecik on Apr 27, 2023 18:38:57 GMT 1
Hm, przepraszam, ale to na pewno chodzi o mnie?
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 18:41:13 GMT 1
Dobrze pociagnales jego relacje z Amidaru (ktora oczywiscie dla mnie tez jest podejrzana). Ogolnie moment w ktorym Sonic pyta Amidaru o uczucia to jest dla mnie odlot na ksiezyc i zastanawialem sie kto to jeszcze zauwazy. Fajnie wyciagnales kilka postow i wybroniles sie z tego jak probowal odbic pileczke (ze olales zrobienie analizy o ktora prosiles). Okazalo sie, ze Sonic nie odrobil pracy domowej, tak jak z wjazdem na mnie ze sie aktywizuje jak napisalem jedna linijke przez 4h xD
Co ciekawe, to absolutnie nie przesadza o winie Sonica. Analize pod kogos latwo zrobic, szczegolnie jak szczerze wierzysz, ze mozesz odkryc mafioze. Za to jego reakcja jest dla mnie mocno podejrzana.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 18:50:17 GMT 1
Proste pytanie: Gdybyście musieli tu i teraz - 27 kwietnia 2023 roku, kilka minut przed godziną 20 - postawić wielki majątek na dwójkę mafiozów, kto by to był?
Ściany tekstu, Excele, dzikie węże, a mnie interesuje teraz konkret, tiktokowy szot. Odpowiadać po kolei.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 18:59:00 GMT 1
Proste pytanie: Gdybyście musieli tu i teraz - 27 kwietnia 2023 roku, kilka minut przed godziną 20 - postawić wielki majątek na dwójkę mafiozów, kto by to był? Ściany tekstu, Excele, dzikie węże, a mnie interesuje teraz konkret, tiktokowy szot. Odpowiadać po kolei. Ja wruciłem właśnie do domu i zabieram się do czytania. Jakbym teraz głosował to w kogoś z pary krecik-karaluch(bardziej ten pierwszy, ale to jest mój gest zaufania do sonica) albo amidamaru-sonic, jeśli dziś krecik poleci niewinny, to trzeba będzie się przyjrzeć któremuś z wajchujących(Ty tez jesteś w tej grupie)
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 19:04:44 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 27, 2023 19:04:44 GMT 1
Proste pytanie: Gdybyście musieli tu i teraz - 27 kwietnia 2023 roku, kilka minut przed godziną 20 - postawić wielki majątek na dwójkę mafiozów, kto by to był? Ściany tekstu, Excele, dzikie węże, a mnie interesuje teraz konkret, tiktokowy szot. Odpowiadać po kolei. Raczej byliby to Ami/Krecik. Może też Russell, ale to tylko przeczucie i nie chce tutaj dawać jakiś trafów, bo gra ładnie, ale mam dziwne przeczucia
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 19:06:12 GMT 1
Proste pytanie: Gdybyście musieli tu i teraz - 27 kwietnia 2023 roku, kilka minut przed godziną 20 - postawić wielki majątek na dwójkę mafiozów, kto by to był? Ściany tekstu, Excele, dzikie węże, a mnie interesuje teraz konkret, tiktokowy szot. Odpowiadać po kolei. Ja wruciłem właśnie do domu i zabieram się do czytania. Jakbym teraz głosował to w kogoś z pary krecik-karaluch(bardziej ten pierwszy, ale to jest mój gest zaufania do sonica) albo amidamaru-sonic, jeśli dziś krecik poleci niewinny, to trzeba będzie się przyjrzeć któremuś z wajchujących(Ty tez jesteś w tej grupie) Wajchujący? Już nie tunnel vision?
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 27, 2023 19:07:16 GMT 1
W kreciku-mafiozie trochę nie pasuje mi to, że (chyba nie przesadzę jeśli tak powiem), jest w top3 graczy do odstrzału, a atakuje mającego spore poparcie w mieście Sonica, który może na nim siąść i dokleić mu parę głosów innych mieszkańców... Kłóci mi się to trochę z tym moim myśleniem, że mafia nie lubi na ogół ryzyka.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 19:08:58 GMT 1
Proste pytanie: Gdybyście musieli tu i teraz - 27 kwietnia 2023 roku, kilka minut przed godziną 20 - postawić wielki majątek na dwójkę mafiozów, kto by to był? Ściany tekstu, Excele, dzikie węże, a mnie interesuje teraz konkret, tiktokowy szot. Odpowiadać po kolei. Raczej byliby to Ami/Krecik. Może też Russell, ale to tylko przeczucie i nie chce tutaj dawać jakiś trafów, bo gra ładnie, ale mam dziwne przeczucia Russell ładną kolejkę już ustawia. Jak nie ta dwójka, to ta, a jak jednak nie ta, to grupa wajchujących. Ilu tych wajchujących jest?
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 19:11:19 GMT 1
Być może okaże się, że będzie to dwójka Russell-Karakan.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 19:13:31 GMT 1
Zygi, Chajzer, piszcie coś.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 19:16:40 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 27, 2023 19:16:40 GMT 1
Być może okaże się, że będzie to dwójka Russell-Karakan. Karakan czasem jakimś fajnym postem zaskoczy, ale nie jest to poziom Russela. Tak w zasadzie to kogo na ten moment możemu przyjąć jako bardziej miastowego, poza Sonikiem?
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 27, 2023 19:17:29 GMT 1
W kreciku-mafiozie trochę nie pasuje mi to, że (chyba nie przesadzę jeśli tak powiem), jest w top3 graczy do odstrzału, a atakuje mającego spore poparcie w mieście Sonica, który może na nim siąść i dokleić mu parę głosów innych mieszkańców... Kłóci mi się to trochę z tym moim myśleniem, że mafia nie lubi na ogół ryzyka. Możliwe, że spokojne dwie rundy (gdzie niby były OCZYWISTE głosy) już minęły, a nad Krecikiem zaczęły się lekko kłębić czarne chmury i może stąd to uaktywnienie się. Choć oczywiście mogło być, że po prostu nagle ma więcej czasu. Ale nadal wydaje mi się, że bezpieczniej byłoby dla niego jak dziś ładowałby się po prostu w Amiego lub np. we mnie. To, że się porwał właśnie na podkopywanie Sonica jakoś nie daje mi spokoju. Ale może też być, że uznał, że ja pewnie i tak polecę, Ami też będzie łatwym celem, to można kombinować coś z miastowym "autorytetem" :
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 19:20:14 GMT 1
Być może okaże się, że będzie to dwójka Russell-Karakan. Karakan czasem jakimś fajnym postem zaskoczy, ale nie jest to poziom Russela. Tak w zasadzie to kogo na ten moment możemu przyjąć jako bardziej miastowego, poza Sonikiem? No mnie przede wszystkim, księdza i - do odwołania - Tuska.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 19:26:38 GMT 1
Gdyby takie moje posty byłyby jedynymi w rozgrywce, fakt, byłbym hipokrytą. Nie wiem, czy zauważyłeś, że mam ich więcej. I sprowadzają się do więcej niż "co ami walimy do wasyla? XD". Powiem wiec nie czekajac i dlatego post bedzie tez taki sobie - uwazam, ze zbyt dobry jestes na miastowego. I mam to wrazenie od dnia 0. Moze mam wadliwa intuicje, ktora inni maja - ale prosciej jest sprawdzic ekstrema, niz nijaki budyn pomiedzy. To do karakana. Ktory swoja droga, jak na kogos wypominajacego ekstrema, robil to samo - post o Szekspirze (wczesny) czy o Sonicu (do tego mi potrzebny komp), bo jebne ze tak robil - a nie robil - i bedzie, ze celowo wprowadzam w błąd. Jeżeli chodzi o niekonsekwencje nie podoba mi się zmiana stylów Ami. Wątpie czy jest tak chaotyczny i ma rozdwojenie jazni, czy nagle z logicznego ksiegowego zmienił sie w śmieszka. W obronie sonica mogę napisać to, że w poprzedniej edycji też był miastowym, znanym jako Bogdan Rymanowski. Być może grał wtedy trochę bardziej aktywnie, ale też przejechał się ze swoimi strzałami, stąd też większa asekuracja dzisiaj Huggy WuggyTen post to była czysta spekulacja, przedstawiłem tam dwa możliwe scenariusze: jeden taki, w którym mafiozo głosuje na mafioze i przeanalizowałem interakcje. Co do jego zazielenia, po prostu przejrzałem jego posty i nie widziałem tam nic podejrzanego, dzisiejsze wejście jest za to dużo gorsze. Jeśli krecik padnie niewinny, to jednak głównymi podejrzanymi zostają Sonic, Amidamaru i Szekspir. Naprawdę nie wiem jak to jest z Tobą, bo dajesz mi sprzeczny vibe. Chajzer wkurwił mnie brakiem aktywności i tym jak to napisał Sonic - nic nie wnosi do gry, nie ma dla nas różnicy czy jest czy go nie ma. Tak samo jak Rurom Tusk, ale on dzisiaj poleci za nieaktywność. Widziałem, że Chajzer coś tam naskrobał przed chwilą, więc biorę się za czytanie dalej Sonic the HedgehogAmidamaru jedyny szum jaki zrobił, to swoim wybuchem po wczorajszym linczu. Zygmunt ChajzerMamy w końcu lincz nr 2 gdzie zleciał Torpeda. Oczywiście parę osób przed oddaniem głosu pisało (karakan, Russell), że w sumie to woleliby na kogoś innego głosować, ale nie chcą remisu, takie trochę tanie ubezpieczenie na wypadek niewinności Torpedy. Troszkę śmierdzące by to było pisząc to jako mafia. Ja nie uważam, że Amidamaru MUSI poleciec, jest to jeden z dwóch głównych typów który mi się klaruje. krecikDo Russela też - czy te zmieny były potrzebne? koniec konców było 5:2 i dośc jasno przed koncem czasu
Ja miałem kartę z głosowaniem otwartą w momencie, w którym na Ciebie głosował Szekspir. Dałem na Amidamaru licząc, że będzie 3:2, zapomniałem o Torpedzie i kiedy odświeżyła się strona, zobaczyłem jego głos i wynik 3:3, więc zmieniłem na Torpedę żeby zrobić z tego 4:2. Dla mnie to była dość cięzka decyzja między nimi dwoma. No wajchujący, w moim słowniku synonim forsujący. Ty forsujesz głos na krecika, tak samo jak Sonic. Więc tak, Sonic, w kogoś idziesz? Krecik?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 19:27:23 GMT 1
O chuj chodzi z tymi nagłymi głosami na Chajzera? Cały dzień grillowany był krecik, Chazjer napisał jakiś tam sensowny post i nagła zmiana frontu?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 19:29:06 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 27, 2023 19:29:06 GMT 1
O chuj chodzi z tymi nagłymi głosami na Chajzera? Cały dzień grillowany był krecik, Chazjer napisał jakiś tam sensowny post i nagła zmiana frontu? Dla mnie karakan i krecik. Głosy na Chajzera były, żeby, nomen omen zabrał głos. Co się chyba udało.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 19:32:57 GMT 1
Jak już chcecie uderzać w kogoś z dwójki karakan - krecik, to wolałbym iść w krecika, karakan niczym mi nie podpadł, prócz tego że otworzył od Ciebie morde. Duet Sonic-Szekspir możliwy? w D1 głosowali na Tuska
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 19:36:54 GMT 1
Miałem wczoraj słabszy dzień, podekscytowałem się za bardzo wieczorem i wypiłem kilka piw za dużo, a po piwie wjeżdża mi nostalgia i płaczliwy nastrój. Dzisiaj znów nastrój bojowy, optymizm i pewność że złapiemy mafiozę! A poza tym to była trochę podkrętka, chciałem zobaczyć kto jak zareaguje na moje kontrowersyjne posty. Taki był plan i wcale nie jestem taki głupi na jakiego wyglądam!! Dla mnie na zielono świecą się: Zygmunt Chajzer - głosowanie na sam koniec w pierwszym linczu jest dla mnie mocno niemafijne, po co rzucać się w oczy od początku Sonic the Hedgehog - pisze rzeczowo i mnie broni a wiem że jestem zielony więc albo chce wzbudzić moją sympatię albo po prostu ogarnia Rurom Tusk - no nie wydaje mnie się aby był w mafii Podejrzani/pewności nie mam do: Huggy Wuggy Karakan Krecik Russell Popebrook William Shakespeare Nad nimi po powrocie do domu na spokojnie przysiądę i na pytania/zarzuty odpowiem ale każdy mi tam śmierdzi. Amidamaru gnoju obudź się
|
|
|
Post by krecik on Apr 27, 2023 19:40:18 GMT 1
Zwlekam z tym postem od 18 i w sumie niepotrzebnie, bo inni całą moją taktykę na wywabienie Russella (i innych) zjebali XD Karakan i Sonic. ew. Ami i Karakan. Pojawiają się głosy, że to teoria 5d (Sonic-Ami), i wiecie co - ja święcie wierze, że to możliwe. Może wpisuje się w to w bład logiczny o kosztach utopionych. Jednakże brnę w to i nic to nie poprawia. "W takie coś nie wpisują mi się wysuwani na dziś Wuggy i amidamaru. Robią szum. Zmuszają mafię do ustosunkowania się. Do wyrażania opinii. Mafia woli nie wyrażać opinii, a na pewno nie autorskich. Mam złe przeczucia co do trio karakan, Chajzer, krecik." Więc mimo autorskich opinii, to jednak jestem nieautorski. Ale to stare. Zakłądając, że Sonic jest mafia - to wpieprzyłby na pewno jakiegos kogos do kolejki, a kolejke łatwo ustawić od nowa i przetasować. Nie pasuje mi jego obrona Amiego. To jest najwiekszy moj problem z Soniciem obecnie. Z Karakan i Sonic są jak dobry i zły glina w kwestiach Amiego i mnie. I pewnie kilku innych, ale te 2 zauważyłem. Raczej myśle, że obaj maja mnie za lincz 3 albo lincz 4, z Chajzerem i ew. Amim (jeżeli jest niewinny) w odwodzie. W karakanie nie podoba mi się post o księdzu. On był takim "bad vibes", jaki pierwszy raz miałem. mafiacorner.boards.net/post/43209/thread"Nie zapominajmy, ze ksiadz zachowal sie wzorowo D0 (cokolwiek zrobil), a Ami by to spierdolil " Które jest mirrorem, swoja droga zdania Hugieggo 2 posty wyżej. Dlatego zadałem kilka pytań. Odpowiedź o remisie mnie nie przekonała. Może to zły tajming, ale to było takie pozorowane. mafiacorner.boards.net/user/292/recent?page=2 Z Russellem mam ten sam problem, bo też mam "vajby", podobnie z Huggim, ale mam za mało contentu, który by ich przechylał. Większe vajby do Huggiego, mimochodem. Chajzer tak naprawde dzisiaj wczedł i dałbym mu osobiście szansę się rozwinąć.
|
|
|
Post by krecik on Apr 27, 2023 19:41:49 GMT 1
By nie edytować:
Wiec skoro Sonic stawia na karakana i karakan mi nie pasuje, a chajzerowi daje szanse. To oddam glos na Karakana. I sorry, jeżeli Cie zle oceniam.
|
|