|
Post by karakan on Apr 28, 2023 10:22:43 GMT 1
a mafia robiąca cię w chuja co edycje cię nie denerwuje? koszykarzyku? bo mnie nic bardziej Takie życie miastowego, ja nie mam intuicji do zachowań mafijnych/niemafijnych, bardzo mnie już męczy ta gra, ale trzeba dociągnąć wózek do końca, a chyba najlepszym rozwiązaniem jest spokój. Próbuje trochę łączyć kropki patrząc na głosowania, zapewne prześledze też interakcje między potencjalnymi mafiozami, w końcu zostało Was tylko 5, jak się ujawni ksiądz to czterech. Ja też mógłbym mu zaufać, ale wtedy w naszej czwórce musi być ksiądz, a jakoś nie jest chętny do ujawniania się Spokojnie spokojnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 10:25:25 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 28, 2023 10:25:25 GMT 1
Krecik, jak to jest, ze wczoraj wyjebales na mnie z teoria, ktora sie oczywiscie nie trzyma kupy? Wczoraj nazwalem Cie glupim chujem, ale przegladajac Twoje posty mysle, ze jestem w bledzie, bo glupi to Ty ewwidentnie nie jestes. Powiedzialbym wrecz odwrotnie, grasz bardzo dobrze i na polowe swojego potencjalu, az do wczoraj. Gdy w koncu zostales wywolany do tablicy to mamy gracza, ktory swietnie zniosl presje i przekul to w proby robienia gry. Wszystko super, nawet jest sposob, zeby wytlumaczyc taki styl gry. Tylko jak wczoraj wpadla okazja, zeby sie mnie szybko pozbyc, to dorobiles teorie kurwa GRUBYMI nicmi szyta. Teorie w ktora sam bys nie uwierzyl, bo doskonale kurwa rozumiesz tak proste mechaniki tej gry. Dodatkowo tlum potrzebowal takiej teorii, bo Shakespeare nie dal Wam NIC, zeby na mnie glosowac. Jak to bylo Krecie? Chwilowe zacmienie czy sie dwubiegunowka uaktywnila jak u cygana? A moze masterplay lvl 800. He Popelniłem błąd, z całym szacunkiem do Ciebie, ze poszedłem za rozsadkiem, a nie za intuicją. I troche zgłupiałem przez te ciągłe zmiany i grę Szekspira wczoraj. Bym miał problem z linczowaniem miedzy nim a Toba wtenczas. I Chajzerem, ktoremu okres ochronny sie skończył. I problem ten dalej pozostaje. Jeżeli Sonic sie nie ogarnie to zaglosuje na niego, bo i tak raczej ludzie beda glosowac na wszystkich innych (lacznie ze mna), wiec niech oni biora odpowiedzialnosc za lincz czy laury zwyciestwa za dopadniecie mafiozy. Chcialbym poznać zdanie Higgiego, Russela i szczegolnie Chajzera i Karakana o tym, kim wg nich jest ksiadz. Nawet jezeli sie nie ujawni to bedzie mozna go dostrzec. Wg mnie wlasnie jeden z nich nim jest. I wolalbym, by sie ujawnil teraz, nim go zlinczujemy. Z tej grupy najryzykowiej zagrał wczoraj po linczu Russel, bo moglby byc zamordowany - za bycie konkretnym graczem - byl i jest dosc czysty, nie maluje sie na glownego mowce miasta i mial plan. Razem z Huggim, ale mial. I dziwnie ten plan spalil na panewce - z takim rezultatem, ze karakan NADAL sie niewyzielenił. Strzał mafii w Szekspira jest bezpieczny, i pierwszy, i drugi. Drugi jest slabszy. Otatnio sie nie udzielal, byly glosy, ze jest jedyny zielony (mój, kogo jeszcze?) wiec albo mafia msciwa albo jeden (albo albo i dwoch) z ogarniaczy-analizatorow ma plecy. Pragmatyczna mafia zabilaby, ktoregos z wiekszych analizatorow (Huggiego lub Russella). Ja bym ktoregos z nich zabił. Tego sie osobiscie spodziewalem, ze Russell padnie. A nie padł.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 10:35:02 GMT 1
Krecik, jak to jest, ze wczoraj wyjebales na mnie z teoria, ktora sie oczywiscie nie trzyma kupy? Wczoraj nazwalem Cie glupim chujem, ale przegladajac Twoje posty mysle, ze jestem w bledzie, bo glupi to Ty ewwidentnie nie jestes. Powiedzialbym wrecz odwrotnie, grasz bardzo dobrze i na polowe swojego potencjalu, az do wczoraj. Gdy w koncu zostales wywolany do tablicy to mamy gracza, ktory swietnie zniosl presje i przekul to w proby robienia gry. Wszystko super, nawet jest sposob, zeby wytlumaczyc taki styl gry. Tylko jak wczoraj wpadla okazja, zeby sie mnie szybko pozbyc, to dorobiles teorie kurwa GRUBYMI nicmi szyta. Teorie w ktora sam bys nie uwierzyl, bo doskonale kurwa rozumiesz tak proste mechaniki tej gry. Dodatkowo tlum potrzebowal takiej teorii, bo Shakespeare nie dal Wam NIC, zeby na mnie glosowac. Jak to bylo Krecie? Chwilowe zacmienie czy sie dwubiegunowka uaktywnila jak u cygana? Chcialbym poznać zdanie Higgiego, Russela i szczegolnie Chajzera i Karakana o tym, kim wg nich jest ksiadz. Nawet jezeli sie nie ujawni to bedzie mozna go dostrzec. Wg mnie wlasnie jeden z nich nim jest. Chajzer/Karakan, wolałbym żeby był to ten drugi, bo inaczej......
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 10:38:15 GMT 1
Tak pisał Torpeda, Amadimaru wskazuje na duo Sonic/Huggy
Czekam na typy Szekspira
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 10:39:55 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 10:39:55 GMT 1
to już jest mocna foliowa czapka Wiem wiem, taki żart xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 10:59:19 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 10:59:19 GMT 1
Jeśli miałbym typować księdza to byłby to albo Russell albo Chajzer
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 10:59:58 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 10:59:58 GMT 1
Może to by wytłumaczyło jego małą aktywność
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 11:03:18 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 11:03:18 GMT 1
Podobnie zagrał Red, zgrywał nieprzydatnego glona ktory odklepał te 5 postów i nara, tylko chajzer troche agresywniej i coś tam sie pobroni
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 11:33:30 GMT 1
Mam problem z tym Sonicem, bo z ładu i porządku wyłonił się nagle chaos i jego gra nie jest już tak dla miasta korzystna. ALE czy Sonicowi-mafiozie ten chaos byłby do czegokolwiek potrzebny, gdy tak naprawdę tylko krecik go tam lekko pressował? Według mnie nie. Miał spokój, mógł posypać głowę popiołem z tą zmianą głosu i robić dalej swoje, ale zaczął się jakiś dziwny płacz, chaos w postach i jakieś granie na zasadzie - a jebać już to wszystko. Tylko czy był powód, żeby się aż tak bardzo załamywać i wybuchać irytacją? No właśnie nie za bardzo, bo przecież nadal jesteśmy w grze, szanse na wygranie są, a pierwsze 2-3 lincze to chyba zawsze głównie bazowanie na przesłankach, czutkach, widzi-mi-się, czy czepianie się trolli/nieaktywnych etc. - o ile ktoś nie palnie czegoś turbo mafijnego. Ale podtrzymuję, że mógł dalej robić za tego ułożonego, wyważonego Sonica i by nie było wokół niego większych dyskusji. A ten chaos i dawanie pożywki do dyskusji pozostałym graczom, jakoś mi nie pasuje to do profilu mafiozy. CHYBA że, tak go podpalił ten pressing krecika, że postanowił przyjąć jakąś rozpaczliwą strategię, ale przy tak silnej pozycji w mieście?? Wątpię.
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 11:36:50 GMT 1
Hahaha, krecik mi stawia warunki. Jak się nie ogarnę, to będzie głosował. Pardonu dawać nie będzie.
Słuchaj, krecie. To zrobimy, kurwa, tak. Ty zrobisz dyktando, a ja się ogarnę.
Rezultat wstaw w wątku.
Wczoraj waj[h/ch]owałem na Sonica. Bardzo się przy tym wa[h/ch]ałem. Był pełen wa[h/ch]larz możliwości. Chciałem pełnić rolę wa[h/ch]mistrza, ale wyszło to karykaturalnie. Czuję się jak pęknięty wa[h/ch]acz w samochodzie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 11:40:17 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 11:40:17 GMT 1
Russell jesteś za głosem na Chajzera?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 11:51:34 GMT 1
mogę iśc w Krecika albo Chajzera w tym momencie
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 11:57:16 GMT 1
mogę też iść w rekomandacje Szekspira, no chyba że będzie rekomendował głos na mnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 11:58:30 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 11:58:30 GMT 1
To ja bym zagłosował na Chajzera. Ciekawi mnie jeszcze co napisze William w testamencie, bo w odróżnieniu od takiego Amidamaru który dał sie ponieść emocjom, on czeka z testamentem żeby mieć więcej materiału
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 12:02:24 GMT 1
To ja bym zagłosował na Chajzera. Ciekawi mnie jeszcze co napisze William w testamencie, bo w odróżnieniu od takiego Amidamaru który dał sie ponieść emocjom, on czeka z testamentem żeby mieć więcej materiału
Ale napisał zły testament, bo w emocjach, czy napisał zły testament, bo wskazywał w nim m.in. na Ciebie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 12:08:24 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 12:08:24 GMT 1
Ale napisał zły testament, bo w emocjach, czy napisał zły testament, bo wskazywał w nim m.in. na Ciebie? Nie obchodzi mnie czy napisał w nim o mnie czy nie. Chodzi o to, że napisał zły testament bo nie wykorzystał swojego 24-ro godzinnego czasu na przemyślenie wszystkiego, nie poczekał do dzisiaj, bo może pojawiłoby się coś istotnego co tylko on zauważy. Napisał to na gorąco po linczu, a najlepiej się myśli na chłodno, bo wtedy nawet samo coś może do głowy wpaść. Coś czego wcześniej nie zauważył.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 12:13:35 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 12:13:35 GMT 1
Nie wiem, jakoś tiltuje mnie takie zachowanie
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 14:03:02 GMT 1
Krecik, jak to jest, ze wczoraj wyjebales na mnie z teoria, ktora sie oczywiscie nie trzyma kupy? Wczoraj nazwalem Cie glupim chujem, ale przegladajac Twoje posty mysle, ze jestem w bledzie, bo glupi to Ty ewwidentnie nie jestes. Powiedzialbym wrecz odwrotnie, grasz bardzo dobrze i na polowe swojego potencjalu, az do wczoraj. Gdy w koncu zostales wywolany do tablicy to mamy gracza, ktory swietnie zniosl presje i przekul to w proby robienia gry. Wszystko super, nawet jest sposob, zeby wytlumaczyc taki styl gry. Tylko jak wczoraj wpadla okazja, zeby sie mnie szybko pozbyc, to dorobiles teorie kurwa GRUBYMI nicmi szyta. Teorie w ktora sam bys nie uwierzyl, bo doskonale kurwa rozumiesz tak proste mechaniki tej gry. Dodatkowo tlum potrzebowal takiej teorii, bo Shakespeare nie dal Wam NIC, zeby na mnie glosowac. Jak to bylo Krecie? Chwilowe zacmienie czy sie dwubiegunowka uaktywnila jak u cygana? I problem ten dalej pozostaje. Jeżeli Sonic sie nie ogarnie to zaglosuje na niego, bo i tak raczej ludzie beda glosowac na wszystkich innych (lacznie ze mna), wiec niech oni biora odpowiedzialnosc za lincz czy laury zwyciestwa za dopadniecie mafiozy. A jak nie Sonic, to na kogo byś głosował kreciku?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 14:04:25 GMT 1
nie chce mi się niczego pisać do momentu ujawnienia księdza/testamentu Szekspira. KOMUŚ milczenie jest na rękę
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 14:15:16 GMT 1
Mieliśmy dużo niemiłych interakcji między Krecikiem-Karakanem oraz Krecikiem-Soniciem, nie chcę po raz kolejny paranoicznie posądzać ich o teatrzyk i wybielanie się, więc wstąpnie można wykluczyć ich duety mafijne. Przy tym założeniu, można określić teoretyczne duety krecikowe, czyli:
Krecik-Huggy Krecik-Chajzer
Huggy chce iść w Chajzera, Chajzer nie wiadomo w kogo, wczoraj głosował na Karakana, dzisiaj jeszcze nie napisał o nikim prócz Sonica
Ja nie jestem księdzem, w zasadzie można powiedzieć że pierdole kościół
|
|