|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:37:42 GMT 1
No spoko, to co proponujesz dzisiaj zrobić z tymi wszystkimi informacjami? Najlepiej łączyć wszystko w całość stare info+nowe info+testamenty... Ale łatwo powiedzieć, ciężej zrobić. Problem mam z tym karakanem. Był na świeczniku i cisza. Może chłop przyjął strategię a'la Zygmunt Chajzer? Pisz mało, to jakoś się prześlizgniesz dalej? Ale jak już pisałem nie pasuje mi to jego wczorajsze zachowanie do mafii, chociaż odpały Sonica też mi nie pasowały i.. no właśnie. pisałem już o Karakanie: Chciałbym go bardzo zazielenić, no ale do tego przydałoby się chociaż kilka postów dzisiaj. Ja nie jestem księdzem, Huggy nie jest księdzem, Krecik nie jest księdem, zostajesz Ty i Karakan. Póki co nie kwapisz się do ujawniania i okej, rozumiem to, ale w takim razie mogę założyć że Karakan jest na 50% księdzem, no chyba że Krecik leci w chuja, bo Huggiego bym o to nie podejrzewał
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:38:09 GMT 1
Najlepiej łączyć wszystko w całość stare info+nowe info+testamenty... Ale łatwo powiedzieć, ciężej zrobić. Problem mam z tym karakanem. Był na świeczniku i cisza. Może chłop przyjął strategię a'la Zygmunt Chajzer? Pisz mało, to jakoś się prześlizgniesz dalej? Ale jak już pisałem nie pasuje mi to jego wczorajsze zachowanie do mafii, chociaż odpały Sonica też mi nie pasowały i.. no właśnie. Karakana zazieleniłem tym, że nie robił claima na księdza podczas zagrożenia linczem, ale Sonic też nie claimował księdza? Więc może liczył na wajche na kogoś innego w tamtym momencie Bo może go po prostu nie było?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:47:00 GMT 1
Na ten moment nie ruszam Krecika, nie wiem czy słusznie czy nie powinienem go sprawdzić ale chuj, za dużo Was
Tak samo z Karakanem, czekam aż się wypowie, mam nadzieję że zrobi to przed 21
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:47:28 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:47:28 GMT 1
Plus Russell, robiłeś na początku ładne analizy, duże posty z przeczuciami i tak dalej, a im bliżej meczówki tym mniej sie w to angażujesz i nie piszesz już tak obszernych przemyśleń. Zachowywałeś się przywódczo, mówiłeś, że miasto jest z tobą bezpieczne. Gdzie jest zapał z tamtych dni? Jesteś tylko jakby coraz bardziej przygaszony. Jesteśmy teraz w stanie tak naprawde analizować jeszcze więcej niż wcześniej.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:56:28 GMT 1
Co Ty teraz piszesz, przecież ja non stop prowadzę burze w swoim mózgu, często wychodzą z tego sprzeczne rzeczy, ale przynajmniej coś wychodzi. Naprawdę tego nie widzisz? To z dzisiaj:
Być może nie piszę rozbudowanych postów, tak jak wcześniej(swoją drogą miałem chyba tylko jeden, o potencjalnych mafijnych parach, który kiepsko się zestarzał), ale ciągle staram się myśleć kto może być winny/niewinny
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 15:02:07 GMT 1
karakan na kogo planowałeś wczoraj głosować? pewnie byłbyś zmuszony na Sonica, ale gdybyś nie był na świeczniku to? Krecik, chajzer z mysla ze ktorys z nich musi byc w mafii, a drugi pewnie ksiadz. Ja ksiedzem jbc nie jestem. Z tym, ze oczywiscie wyczekiwalem testamentu i spodziewalem sie kolejnej burzy wieczorem. Taka specyfika tej partii, ze gadamy w dzien w miare normalnie, a potem kogos losujemy XD.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:04:49 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 15:04:49 GMT 1
Co Ty teraz piszesz, przecież ja non stop prowadzę burze w swoim mózgu, często wychodzą z tego sprzeczne rzeczy, ale przynajmniej coś wychodzi. Naprawdę tego nie widzisz? To z dzisiaj: Być może nie piszę rozbudowanych postów, tak jak wcześniej(swoją drogą miałem chyba tylko jeden, o potencjalnych mafijnych parach, który kiepsko się zestarzał), ale ciągle staram się myśleć kto może być winny/niewinny Ja tam ich kilka kojarzę, nawet te swoje gify wrzucałeś.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 15:06:25 GMT 1
Sorry nie miałem wczoraj jak wbić, zaraz to przeczytam. Widzę ze nie wyszło źle. Nawet ja ledwo żywy wbiłem. I zachlany oficjalnie Huggy na campie w czarnej dupie. Gdzie był karakan? Czemu karakan nie mógł nic zrobić? Spedzilem wiekszosc wieczoru z ziomkiem z ktorym sie nie widzialem od dluzszego czasu i nie ma mowy, ze wyciagne przy nim telefon i zaczne was analizowac. Planowalem oczywiscie wbic przed linczem i chociaz zrobic cos pozytecznego, ale wzielismy po dwa buchy z jakiegos olejku i walke o zycie to ja prowadzilem na lawce w parku. Po 2h troche zeszlo wiec wbilem, zobaczylem ze jakas drama byla i zyje, ale nadal bylem schlany i nic normalnego nie moglem zlozyc.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:07:16 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 15:07:16 GMT 1
Dobra. Sonic sie wsypał. Drugi mafioza też to zrobi. Zwłaszcza, że Sonic nie może już go prowadzić za rączkę
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 15:09:54 GMT 1
Niee, miasto sie zbiera na cmentarzu, a mafia jest na mafijnym do konca.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:12:17 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 15:12:17 GMT 1
Dobra. Sonic sie wsypał. Drugi mafioza też to zrobi. Zwłaszcza, że Sonic nie może już go prowadzić za rączkę Oczywiscie, że może. Życie pozagrobowe istnieje dla mafiozów.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 15:12:30 GMT 1
Ogolnie jak macie jakies pytania do walcie. Za 2h mam kolejny event (wierzcie lub nie, ziomek wypierdala do japonii na miesiac). Przynajmniej bedzie wiecej ludzi i nie dotykam sie zadnych wynalazkow, wiec takiej kaszany jak wczoraj nie odjebie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:14:10 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 15:14:10 GMT 1
Dobra. Sonic sie wsypał. Drugi mafioza też to zrobi. Zwłaszcza, że Sonic nie może już go prowadzić za rączkę Oczywiscie, że może. Życie pozagrobowe istnieje dla mafiozów. Powiem więcej, jestem pewien, że sie drugi już wsypał, tylko jeszcze go w zdecydowany sposób nie złapaliśmy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:17:04 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 15:17:04 GMT 1
Ogolnie jak macie jakies pytania do walcie. Za 2h mam kolejny event (wierzcie lub nie, ziomek wypierdala do japonii na miesiac). Przynajmniej bedzie wiecej ludzi i nie dotykam sie zadnych wynalazkow, wiec takiej kaszany jak wczoraj nie odjebie. Mam pytanie: co Twoja śmierć da miastu. Oraz Co Twoje życie da miastu? Kogo byś zlinczował, bo tym razem oddasz głos, prawda?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:22:48 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 15:22:48 GMT 1
Dobra. Sonic sie wsypał. Drugi mafioza też to zrobi. Zwłaszcza, że Sonic nie może już go prowadzić za rączkę Oczywiscie, że może. Życie pozagrobowe istnieje dla mafiozów. A no to chuj, w sumie racja zapomniałem o tym
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 15:25:08 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 15:25:08 GMT 1
Sorry nie miałem wczoraj jak wbić, zaraz to przeczytam. Widzę ze nie wyszło źle. Przeczytałeś wszystko? Jakie masz wnioski z wczorajszej sytuacji?
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 15:54:54 GMT 1
Ogolnie jak macie jakies pytania do walcie. Za 2h mam kolejny event (wierzcie lub nie, ziomek wypierdala do japonii na miesiac). Przynajmniej bedzie wiecej ludzi i nie dotykam sie zadnych wynalazkow, wiec takiej kaszany jak wczoraj nie odjebie. Mam pytanie: co Twoja śmierć da miastu. Oraz Co Twoje życie da miastu? Kogo byś zlinczował, bo tym razem oddasz głos, prawda? Mam duzo interakcji, wiec moze do czegos sie dokopiecie. Na pewno wybieli Russella, ktorego zaznaczalem na zielono praktycznie cala gierke (chociaz po testamencie shakespeara to chuj wie). Co do mojego zycia to bede wpadac, ale jak juz wczoraj pisalem, mam plany, wiec realistycznie moje glosowania beda podazaly za tym co mowia zieloni. Za to mamy 2 lincze na 3 podejrzanych (chyba ze ktos wyjdzie jako ksiadz - pewnie nie zobaczymy counterclaima, bo 2 osoby zdarzylibysmy sprawdzic), wiec jesli macie plany mnie zakolejkowac to badzcie pewni, ze macie na jutro pewniaczka. A jak dzisiaj nie zaglosuje to mam 3 punkty i wypierdalam.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:00:25 GMT 1
Mozna zlinczowac westbrooka, bo ufam sidorowi bardziej niz sobie, i kogos z pary huggy, chajzer. Jakby ktos z nich byl ksiedzem to duzo by to ulatwilo.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:05:25 GMT 1
Krecik troche tu rozdaje karty i wydaje sie to uzasadnione. Pytanie do innych, na ile oceniacie szanse, ze Krecik wczoraj zrobil plejsa z Soniciem, zeby na tym zajechac do konca?
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:16:09 GMT 1
Krecik, na podstawie czego uniewinniasz Zygiego? Suma summarum liczylem ze jak Was dwoje bedziemy wczoraj pressowac to jeden wyskoczy jako ksiadz.
|
|