|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:17:26 GMT 1
via mobile
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 16:17:26 GMT 1
Krecik troche tu rozdaje karty i wydaje sie to uzasadnione. Pytanie do innych, na ile oceniacie szanse, ze Krecik wczoraj zrobil plejsa z Soniciem, zeby na tym zajechac do konca? Najgorsze że na tym etapie już niczego nie można wykluczyć. Przeglądałem wszystkie posty Sonica, do jednego z linczów wystawiał krecika, głównie za bycie przemykaczem, potem jak krecik się trochę uaktywnił to mieliśmy już te słynne odpaly Sonica, gdzie już częściej dochodziło między nimi do interakcji, możliwe że to już był początek budowania dobrego gruntu (zieloności krecik-mafiozy) pod ewentualne uwalenie Sonica. Ale ja mimo wszystko zazieleniam na dziś krecika.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:27:26 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:27:26 GMT 1
Krecik troche tu rozdaje karty i wydaje sie to uzasadnione. Pytanie do innych, na ile oceniacie szanse, ze Krecik wczoraj zrobil plejsa z Soniciem, zeby na tym zajechac do konca? Zakolejkowałem Sonica do linczu przez jego meltdown, karakan też ten meltdown zaliczył i też był w kolejce do głosowania. Remis rozstrzygał się między Sonicem i Karakanem. Kierując się tym, Karakan jest osobą którą każdy chciał zlinczować, zaraz po Sonicu. Ja dzisiaj idę w Karakana. Zlinczujmy go na moją odpowiedzialność. Jeśli okarze się niewinny to jutro możecie zlinczować mnie, tak żeby pomścić Karakana, ale wtedy miasto niestety przegra. Wezmę tą przegraną na klate. Pójdźmy za ciosem wczorajszego głosowania. Wczoraj miałem dobre przeczucie co do Sonica. Dzisiaj nie mam już takiego przeczucia co do nikogo. Szekspir pisał, że miasto potrzebuje osoby której będą pewni, że jak popełni błąd, to to będzie faktyczny błąd, a nie kłamstwo. Wiem, że nie macie do mnie dużego zaufania, ale ktoś musi przejąć inicjatywę w mieście bo miasto lidera nie ma.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:29:16 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:29:16 GMT 1
Krecik troche tu rozdaje karty i wydaje sie to uzasadnione. Pytanie do innych, na ile oceniacie szanse, ze Krecik wczoraj zrobil plejsa z Soniciem, zeby na tym zajechac do konca? Najgorsze że na tym etapie już niczego nie można wykluczyć. Przeglądałem wszystkie posty Sonica, do jednego z linczów wystawiał krecika, głównie za bycie przemykaczem, potem jak krecik się trochę uaktywnił to mieliśmy już te słynne odpaly Sonica, gdzie już częściej dochodziło między nimi do interakcji, możliwe że to już był początek budowania dobrego gruntu (zieloności krecik-mafiozy) pod ewentualne uwalenie Sonica. Ale ja mimo wszystko zazieleniam na dziś krecika. Tak jak pisałem, było też dużo interakcji Sonic-Russell, więc nie wiem czy to znaczy cokolwiek
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:32:49 GMT 1
Huggy to jak mnie zlinczuja dzisiaj, to jutro maja Ciebie zlinczowac, zeby mnie pomscic, ale wtedy miasto przegra, wiec maja tego nie robic?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:34:53 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:34:53 GMT 1
Myśle, że w swoim wybuchu Sonic poruszył też drugiego mafioze, ale zrobił to nie za mocno, tak jak takiego Karakana, Russella czy Chajzera, a Krecika mielił chyba z godzine. Z Russellem wgl jest śmieszna sprawa, bo te konwersacje były, było ich dużo, ale miały inny charakter niż wyzywanie Krecika, czy tak samo do mnie, gdy coś napomniałem o nim. Myślę, że w tym zachowaniu jest coś co może nas na mafie nakierować. Chociażby, patrząc na to, że do mnie i do Krecika zachowywał się tak samo powinno nas już jako tako zazieleniać. Na moje mafia jest w 3-ce Karakan, Russell i Chajzer. Jeśli wśród nich jest ksiądz i wyjdzie jako taki, to mamy 2 graczy i prostą sytuacje. Linczujemy jednego a potem drugiego i mamy po gierce.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:36:35 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:36:35 GMT 1
Huggy to jak mnie zlinczuja dzisiaj, to jutro maja Ciebie zlinczowac, zeby mnie pomscic, ale wtedy miasto przegra, wiec maja tego nie robic? To już miasto zadecyduje, jutro wyjdzie ksiądz, bo już kurwa nie wierze, że będzie się kisił do końca gry w norze i to on podejmie decyzje co do linczu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:36:52 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:36:52 GMT 1
Myśle, że w swoim wybuchu Sonic poruszył też drugiego mafioze, ale zrobił to nie za mocno, tak jak takiego Karakana, Russella czy Chajzera, a Krecika mielił chyba z godzine. Z Russellem wgl jest śmieszna sprawa, bo te konwersacje były, było ich dużo, ale miały inny charakter niż wyzywanie Krecika, czy tak samo do mnie, gdy coś napomniałem o nim. Myślę, że w tym zachowaniu jest coś co może nas na mafie nakierować. Chociażby, patrząc na to, że do mnie i do Krecika zachowywał się tak samo powinno nas już jako tako zazieleniać. Na moje mafia jest w 3-ce Karakan, Russell i Chajzer. Jeśli wśród nich jest ksiądz i wyjdzie jako taki, to mamy 2 graczy i prostą sytuacje. Linczujemy jednego a potem drugiego i mamy po gierce. Change my mind
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:37:53 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:37:53 GMT 1
Musimy przyjąć jakąś teorię za słuszną, bo kończy nam się czas, a ja nie wiedzę lepszej teorii od miasta
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:40:19 GMT 1
Co do liderowania to mysle, ze jednak musisz stanac w kolejce za krecikiem, ktory chyba jest jedynym poki co z suma zachowan pozytywna dla miasta. Moze w sumie chajzer tez.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:41:15 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:41:15 GMT 1
Z resztą, patrząc czysto statystycznie, byłem ze Zmarzlikiem aka Sonicem w mafii już 2 edycje temu. Szansa, że znowu jesteśmy razem w mafii to pewnie jakieś 5%
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:42:12 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:42:12 GMT 1
Co do liderowania to mysle, ze jednak musisz stanac w kolejce za krecikiem, ktory chyba jest jedynym poki co z suma zachowan pozytywna dla miasta. Moze w sumie chajzer tez. Krecik ma taką umiejętność podejmowania decyzji że ja podziękuję. Wczoraj chyba z 2 razy zmieniał swój głos
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:42:54 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:42:54 GMT 1
Ale na pewno wiemy że jest miastowy, więc chce usłyszeć co uważa o moim planie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:43:37 GMT 1
via mobile
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 16:43:37 GMT 1
Tak jak pisałem, było też dużo interakcji Sonic-Russell, więc nie wiem czy to znaczy cokolwiek Tak przeglądałem te posty to jakoś dużo tej interakcji nie było. Przed dniem linczu na Sonicu, prawie zerowa. U ciebie było bardzo dużo interakcji z Sonicem, wzajemnego poklepywania się po plecach, zazieleniania się, chyba aż za dużo jak na ewentualny mafijny duet?
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:44:17 GMT 1
Z resztą, patrząc czysto statystycznie, byłem ze Zmarzlikiem aka Sonicem w mafii już 2 edycje temu. Szansa, że znowu jesteśmy razem w mafii to pewnie jakieś 5% Po pierwsze, NIE XD. Prawdopodobienstwo tak nie dziala. Po drugie, mowiles ze nie wiesz ze mafia zostaje na mafiowym godzine temu xD. Chyba jednak wierze w te twoja zielonosc, ale od kierownicy z dala.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 16:48:30 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 16:48:30 GMT 1
Tak jak pisałem, było też dużo interakcji Sonic-Russell, więc nie wiem czy to znaczy cokolwiek Tak przeglądałem te posty to jakoś dużo tej interakcji nie było. Przed dniem linczu na Sonicu, prawie zerowa. U ciebie było bardzo dużo interakcji z Sonicem, wzajemnego poklepywania się po plecach, zazieleniania się, chyba aż za dużo jak na ewentualny mafijny duet? Tak jak mówiłem, gameplay miał taki sam jak w poprzedniej edycji. Tak naprawdę gdyby nie ten jego odpał to bym szedł za nim do końca, bo czułem wyrzuty sumienia, że w tamtej edycji zlinczowany został przeze mnie (w sumie to bardziej przez Hamiltona bo doprowadził do remisu w głosowaniu)
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:51:22 GMT 1
Co do liderowania to mysle, ze jednak musisz stanac w kolejce za krecikiem, ktory chyba jest jedynym poki co z suma zachowan pozytywna dla miasta. Moze w sumie chajzer tez. Krecik ma taką umiejętność podejmowania decyzji że ja podziękuję. Wczoraj chyba z 2 razy zmieniał swój głos Jak oceniasz gre Shakespeara w dzien w ktory odpadl?
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 16:59:08 GMT 1
dobra musze leciec i tak juz zamulilem, obiecuje wbic i zaglosowac - a jak nie to i tak mnie macie z glowy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:00:25 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:00:25 GMT 1
Krecik ma taką umiejętność podejmowania decyzji że ja podziękuję. Wczoraj chyba z 2 razy zmieniał swój głos Jak oceniasz gre Shakespeara w dzien w ktory odpadl? Sam nie wiedział w kogo iść, podawał typy, był podejrzany dla niego Russell, a Karakana uniewinniał. Potem zaś w testamencie Karakan już znalazł się wśród podejrzanych.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:01:33 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:01:33 GMT 1
W momencie gdy jeszcze mógł, między linczem, a mordem, głosował już na Karakana
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:03:33 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:03:33 GMT 1
Pozostaje czekać na Krecika, pewnie teraz jest kretem w szeregach mafii i węszy. Fajnie jakby sie obudził i sie określił co do dzisiejszego linczu
|
|