rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:05:59 GMT 1
w twojej grze widze duze strachanie rudzielcu Nawet jeśli, to jedynie z troski o dobro miasta
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:06:22 GMT 1
nie rozumiesz ja wiem albo przynajmniej udaje że wiem stabilnie więcej i to jest wporzo a Ty raz wiesz dużo a raz mało czyli wybiórczo czyli znak zapytania jak się nie wie nic, to czasem można trafić, a czasem nie trafić czy się mylę Dionizy? wyświechtane mafijne bon moty nie rozumiem celu tej dygresji Kawalec
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:06:53 GMT 1
nie rozumiem, czego nie rozumiesz
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:06:56 GMT 1
Santos szef, chłop jak to rozkminił!
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:07:54 GMT 1
zresztą to jest ciekawe, że Dionizy zwrócił uwagę akurat na chyba najbardziej możliwy miastowy element - czyli dążenie do progresji wiedzy i łączenie końców
a już na etapie teorii, dla Dionizego wiedza stabilna jest wiedzą okej? taki wniosek wysnuwam
a przecież tak nie jest - wiedza stabilna to brak rozwoju, to wiedza którą dostajesz z góry. jeśli jesteś w mieście i bazujesz na wiedzy stabilnej, to nie grasz. chyba, że jesteś w mafii...?
a abstrahując od Rzeczy Których Imienia Nie Wolno Wymawiać i pomijając erystykę - Dionizy, dla Ciebie Bartoszewski git, czy nie?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:08:10 GMT 1
dionizego jeszcze trzyma to bacardi z listonoszem
edit: @down dobra sory już się biorę za poważne rzeczy
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:08:16 GMT 1
nie rozumiem czemu taki dobry chłopak i przyszły listonosz złotopolic rzuca takie głupie tekściki
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:10:51 GMT 1
Bartoszewskiego muskam, ale ja nie widzę w tym momencie sensu, żeby to był temat już na jutro, chyba, że Klocuch ma faktycznie jakieś pięćdziesięciofuntowe armaty z twierdzy Kłodzko przygotowane.
Ale chętnie poznam opinię Dionizego jak zapytałem. Poczekam na odpowiedź Bartoszewskiego jak wspomniałem.
I myślę, że Rudego trzeba z kurwidołka ciągnąć.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:11:12 GMT 1
Witaj, kolego Klocuch. Liczę na owocną współpracę. dlaczego akurat z klocuchem?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:11:48 GMT 1
kurwa, sam sobie odpowiedziałem w głowie, moda na sukces, odcinek 2137
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:11:51 GMT 1
rudy, broniewski to gość który pisze 'a co by tu napisać', warto go z kreciej nory wyciągać ale zacznij może od swojej topki niewinnych, dobra? Dobra, dd: giełda się dopiero otworzyła, więc ciężko tu o topke. Co najwyżej niektóre akcje zaczynają zwyżkować. Santos - Słabe wejście, ale podtrzymanie aktywności wypadło dobrze. Wisniewski - Raczej spoko. Nawet ten poczatkowy post, ktory wytknalem, miastowy w swojej niezgrabnosci. Podobnie reakcja. Broniewski - Myśle, że pan spięta dupa nie grałby tak w mafii. Ewidentnie ma z tysiąc lat. Tacy gracze są zbyt doświadczeni i inteligentni, żeby pozwolać sobie samemu na głupią butę jako czerwony. Gołota - Dużo się naprodukował i nie zaświecił na czerwono, więc minimalnie na plus. Cugowski - Nie wiem. Tryharduje, ale to nie grzech w pierwszych godzinach gry. A dawaj Klocucha i Czesia. Czesio w ogóle wyrobił se street creed i poszedł w długą.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:12:22 GMT 1
Kawalec po wyjściu z audiotele zwyżkuje.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:12:25 GMT 1
zresztą to jest ciekawe, że Dionizy zwrócił uwagę akurat na chyba najbardziej możliwy miastowy element - czyli dążenie do progresji wiedzy i łączenie końców a już na etapie teorii, dla Dionizego wiedza stabilna jest wiedzą okej? taki wniosek wysnuwam a przecież tak nie jest - wiedza stabilna to brak rozwoju, to wiedza którą dostajesz z góry. jeśli jesteś w mieście i bazujesz na wiedzy stabilnej, to nie grasz. chyba, że jesteś w mafii...? no tak, mnie się zdawało że właśnie dlatego Dionizego ciśniemy, panie Selekcjonerze wydaje mi się, że jednak na solo sołtys wychodzi odważniej, niż Rudy co absolutnie nie znaczy, że nie mogą obaj być w mafii
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:13:30 GMT 1
zresztą to jest ciekawe, że Dionizy zwrócił uwagę akurat na chyba najbardziej możliwy miastowy element - czyli dążenie do progresji wiedzy i łączenie końców a już na etapie teorii, dla Dionizego wiedza stabilna jest wiedzą okej? taki wniosek wysnuwam a przecież tak nie jest - wiedza stabilna to brak rozwoju, to wiedza którą dostajesz z góry. jeśli jesteś w mieście i bazujesz na wiedzy stabilnej, to nie grasz. chyba, że jesteś w mafii...? a abstrahując od Rzeczy Których Imienia Nie Wolno Wymawiać i pomijając erystykę - Dionizy, dla Ciebie Bartoszewski git, czy nie? znak zapytania odpala mi zdziwienie grą Bartoszewskiego która idealnie wpasowuje się w profil jego grania, a szczególnie w wykonaniu gościa który jest hop do przodu i któryś raz puszcza mi oczko, wiesz o co chodzi
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:14:14 GMT 1
tak se pokolorowałem póki co ale to chyba chuja znaczy póki trójka z listy nie gra, bo ten post służby to wiadomo
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:16:37 GMT 1
zresztą to jest ciekawe, że Dionizy zwrócił uwagę akurat na chyba najbardziej możliwy miastowy element - czyli dążenie do progresji wiedzy i łączenie końców a już na etapie teorii, dla Dionizego wiedza stabilna jest wiedzą okej? taki wniosek wysnuwam a przecież tak nie jest - wiedza stabilna to brak rozwoju, to wiedza którą dostajesz z góry. jeśli jesteś w mieście i bazujesz na wiedzy stabilnej, to nie grasz. chyba, że jesteś w mafii...? a abstrahując od Rzeczy Których Imienia Nie Wolno Wymawiać i pomijając erystykę - Dionizy, dla Ciebie Bartoszewski git, czy nie? znak zapytania odpala mi zdziwienie grą Bartoszewskiego która idealnie wpasowuje się w profil jego grania, a szczególnie w wykonaniu gościa który jest hop do przodu i któryś raz puszcza mi oczko, wiesz o co chodzi no to ja odpowiem jeszcze raz - może to moje braki w warsztacie metowym, ale jednak mam wrażenie, że jak sobie wyobrazimy wagę i wstawimy tam Bartoszewski miastowy i Bartoszewski mafijny, to ten miastowy miałby troszeczkę więcej treści pięknej, ale o grze tymczasem tutaj 90% (nie mierzyłem tego, jest to figura retoryczna) to jest unikanie gry ale jak wspomniałem, nie widzę sensu, żeby go na świecznik wstawiać na takim etapie
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:17:39 GMT 1
wiedza stabilna = rozumiem mniej więcej co tu się dzieje, wyczytuje coraz tożsamości, czuje niewinność niektórych zawodników
wiedza wybiórcza = raz rzucam fortelami guluniobobrzyniowymi , a potem uznaje za mafijne to, że zawodnik o nicku wb uprawia pisanie dla pisania
która w teorii jest mafijna?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:18:39 GMT 1
kolorowanie zielony-czerwony jest overrated chaderskie jest zaznaczanie kto może być do wyjebania, bo nie daje pozytywnych vibow ani nie rokuje na to, że za dwa dni będzie o nim wiadomo więcej
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:18:45 GMT 1
w ogóle z tej dyskusji to się Dionizy zazielenia, chyba, że Bartoszewski jest w mafii
ale to też argumenty metowe i znowu pułapka absurdu, więc bardzo bym chciał chwilowo wrócić do Rudego
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:20:03 GMT 1
no ale to rozwiązuje element pt. "wie mało" a co z elementem "wie dużo"? sam zresztą to wyżej punktowałeś jemu chyba chodzi o to, że jednak to jest ten drugi, tak jak myślałem, a ja się zastanawiam dlaczego pisze erystykę dla erystyki, a skoro to jest ten drugi, to erystyka się teoretycznie wpasowuje w jego profil, więc wtedy jednocześnie wiem dużo i wiem mało ale kolega Dionizy nie rozumie, że jest różnica pisać erystycznie i z treścią, a pisać erystycznie bez treści i jakiejkolwiek próby poszukiwania prawdy kolega Bartoszewski to jest jedno stance i ot wsio - gramy dla pustosłowia, nie dla Poszukiwania Prawdy według niego polecam Gombrowicza o Formie poczytać Pustosłowie? Wolnego! Zaprawdę powiadam Ci: żadne słowo, które wychodzi z ust moich, nie wraca do mnie bezowocne, zanim wpierw nie dokona tego, co chciałem, i nie spełni pomyślnie swego posłannictwa.
|
|