|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:20:58 GMT 1
wiedza stabilna = rozumiem mniej więcej co tu się dzieje, wyczytuje coraz tożsamości, czuje niewinność niektórych zawodników wiedza wybiórcza = raz rzucam fortelami guluniobobrzyniowymi , a potem uznaje za mafijne to, że zawodnik o nicku wb uprawia pisanie dla pisania która w teorii jest mafijna? to ten post o fortelu golonkowym w końcu ci się podobał, czy nie?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:21:04 GMT 1
Dla mnie zieloni są Klocuch i Cugowski. I to by było na tyle, jeśli chodzi o pierwszy odczyt.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:21:06 GMT 1
to ja rzucam teorią, że pisanie Broniewskiego nie różni się od standardu i jak zwykle zniechęca mnie do analiz czy padło z rąk winnego czy nie. Jak uważasz, że masz umiejętności i szczypiąc go wyciągniesz jakiś trop to kibicuje
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:21:13 GMT 1
wiedza stabilna = rozumiem mniej więcej co tu się dzieje, wyczytuje coraz tożsamości, czuje niewinność niektórych zawodników wiedza wybiórcza = raz rzucam fortelami guluniobobrzyniowymi , a potem uznaje za mafijne to, że zawodnik o nicku wb uprawia pisanie dla pisania która w teorii jest mafijna? ja nie mam pojęcia o co chodzi z wb, słowo daję natomiast pisanie dla pisania wyjaśniłem, wszyscy są huje oprócz Ciebie, więc już na poważnie apeluję, żebyś dla dobra rozgrywki spróbował rozkminić róznice między pisaniem dla pisania w 90%, a pisaniem dla pisania w 70% - różnica teoretycznie nieznaczna, ale jakże znamienna Bartoszewski miastowy = 180 cm Bartoszewski mafijny = 179 cm coś w ten deseń
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:21:21 GMT 1
niedorzeczne pierdolenie o mecie i wyświechtane mafijne bon moty Niedorzecznie pierdolenie gdzie? To, że Gołota nie odwinął się Czesiowi nie było mafijne i na to zwróciłem uwagę. Nie podoba Ci się mój post czy podpasował pod tezę?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:21:58 GMT 1
w ogóle z tej dyskusji to się Dionizy zazielenia, chyba, że Bartoszewski jest w mafii ale to też argumenty metowe i znowu pułapka absurdu, więc bardzo bym chciał chwilowo wrócić do Rudego Nie jestem, spokojnie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:22:03 GMT 1
Dla mnie zieloni są Klocuch i Cugowski. I to by było na tyle, jeśli chodzi o pierwszy odczyt. za co cugowski?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:22:08 GMT 1
Dla mnie zieloni są Klocuch i Cugowski. I to by było na tyle, jeśli chodzi o pierwszy odczyt. Czemu Cugowski? Miałem iść, ale jeszcze jem. E: Ależ wspólnota umysłu.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:22:19 GMT 1
wiedza stabilna = rozumiem mniej więcej co tu się dzieje, wyczytuje coraz tożsamości, czuje niewinność niektórych zawodników wiedza wybiórcza = raz rzucam fortelami guluniobobrzyniowymi , a potem uznaje za mafijne to, że zawodnik o nicku wb uprawia pisanie dla pisania która w teorii jest mafijna? to ten post o fortelu golonkowym w końcu ci się podobał, czy nie? tak zupełnie szczerze to nie wiem o czym mowa, podlinkuj
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:22:45 GMT 1
to ja rzucam teorią, że pisanie Broniewskiego nie różni się od standardu i jak zwykle zniechęca mnie do analiz czy padło z rąk winnego czy nie. Jak uważasz, że masz umiejętności i szczypiąc go wyciągniesz jakiś trop to kibicuje myślę, że na tym możemy skończyć póki co sołtysie i jak Pambuk da to wrócimy do tematu jak będzie coś więcej wiadomo, okej?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:23:39 GMT 1
to ten post o fortelu golonkowym w końcu ci się podobał, czy nie? tak zupełnie szczerze to nie wiem o czym mowa, podlinkuj a okej, nie nadążyłem nad Twoim słowotwórstwem tak, lubie jak się mnie podprogowo zaczepia
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:23:51 GMT 1
niedorzeczne pierdolenie o mecie i wyświechtane mafijne bon moty Niedorzecznie pierdolenie gdzie? To, że Gołota nie odwinął się Czesiowi nie było mafijne i na to zwróciłem uwagę. Nie podoba Ci się mój post czy podpasował pod tezę? co ty taki pasywno-agresywny
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:23:58 GMT 1
Dobra, dd: giełda się dopiero otworzyła, więc ciężko tu o topke. Co najwyżej niektóre akcje zaczynają zwyżkować. Santos - Słabe wejście, ale podtrzymanie aktywności wypadło dobrze. Wisniewski - Raczej spoko. Nawet ten poczatkowy post, ktory wytknalem, miastowy w swojej niezgrabnosci. Podobnie reakcja. Broniewski - Myśle, że pan spięta dupa nie grałby tak w mafii. Ewidentnie ma z tysiąc lat. Tacy gracze są zbyt doświadczeni i inteligentni, żeby pozwolać sobie samemu na głupią butę jako czerwony. Gołota - Dużo się naprodukował i nie zaświecił na czerwono, więc minimalnie na plus. Cugowski - Nie wiem. Tryharduje, ale to nie grzech w pierwszych godzinach gry. dla mnie to wymuszony post jest Co w nim wymuszonego Santosie? Z czym się nie zgadzasz?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:23:59 GMT 1
to ja rzucam teorią, że pisanie Broniewskiego nie różni się od standardu i jak zwykle zniechęca mnie do analiz czy padło z rąk winnego czy nie. Jak uważasz, że masz umiejętności i szczypiąc go wyciągniesz jakiś trop to kibicuje myślę, że na tym możemy skończyć póki co sołtysie i jak Pambuk da to wrócimy do tematu jak będzie coś więcej wiadomo, okej? myślę, że się zrozumieliśmy
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:24:18 GMT 1
niedorzeczne pierdolenie o mecie i wyświechtane mafijne bon moty Niedorzecznie pierdolenie gdzie? To, że Gołota nie odwinął się Czesiowi nie było mafijne i na to zwróciłem uwagę. Nie podoba Ci się mój post czy podpasował pod tezę? Gościu, napisałeś "W obecnej mecie to miastowe działanie." Dla mnie to totalnie brzmi jak "no w mecie tak jest więc się z tym nie będę sprzeczał, tylko będę się wysługiwał jakąś rzekomo z góry ustaloną metą, żeby na czymś podpierać poprawność moich typów." Co to za meta, gdzie ona jest spisana? Dlaczego nie napisałeś "no ja uważam, że ten brak odwinięcia się nie był mafijny", tylko wyskoczyłeś z metą, jakbyś próbował gdzieś zrzucić odpowiedzialność za swoje własne słowa?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:24:49 GMT 1
to ten post o fortelu golonkowym w końcu ci się podobał, czy nie? tak zupełnie szczerze to nie wiem o czym mowa, podlinkuj Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie? podoba mi się Twoja przewózka, robisz wrażenie jakbyś na wieś przyjechał kabrioletem o to
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:25:29 GMT 1
wiedza stabilna = rozumiem mniej więcej co tu się dzieje, wyczytuje coraz tożsamości, czuje niewinność niektórych zawodników wiedza wybiórcza = raz rzucam fortelami guluniobobrzyniowymi , a potem uznaje za mafijne to, że zawodnik o nicku wb uprawia pisanie dla pisania która w teorii jest mafijna? ja nie mam pojęcia o co chodzi z wb, słowo daję natomiast pisanie dla pisania wyjaśniłem, wszyscy są huje oprócz Ciebie, więc już na poważnie apeluję, żebyś dla dobra rozgrywki spróbował rozkminić róznice między pisaniem dla pisania w 90%, a pisaniem dla pisania w 70% - różnica teoretycznie nieznaczna, ale jakże znamienna Bartoszewski miastowy = 180 cm Bartoszewski mafijny = 179 cm coś w ten deseń Mam 182 centymetry. Pisanie dla pisania? Ja nigdy nie ukrywałem, że - moim zdaniem - to jest gra intuicyjna, zwłaszcza na początku. Mógłbym oczywiście dorabiać do swoich zaczepek i uniewinnień mądrze brzmiące teorie, wtedy cieszyłbym się renomą rozsądnego, grzecznego miastowego, ale sęk w tym, że to by było właśnie pustosłowie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:25:57 GMT 1
Niedorzecznie pierdolenie gdzie? To, że Gołota nie odwinął się Czesiowi nie było mafijne i na to zwróciłem uwagę. Nie podoba Ci się mój post czy podpasował pod tezę? co ty taki pasywno-agresywny Przecież wprost pytam.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:26:36 GMT 1
o Broniewskim mogę śmiało powiedzieć, że z twarzy wygląda jak wkurwiony stary bliźniak Mroczek
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:27:19 GMT 1
Rudy bada nastroje miejskie. Badam czy widzimy to samo. rudy, widziałeś coś czy tak se pisałeś dla rozruszania tematu i zrobienia wrażenia? dla kolegi pytam edit; o Broniewskim mogę śmiało powiedzieć, że z twarzy wygląda jak wkurwiony stary bliźniak Mroczek to jest jan frycz przecież
|
|