|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:27:21 GMT 1
Dla mnie zieloni są Klocuch i Cugowski. I to by było na tyle, jeśli chodzi o pierwszy odczyt. za co cugowski? Trochę za podejrzewaną tożsamość, trochę za szczerość i naturalność. To są oczywiście bardzo nieostre pojęcia, więc nie wiem, co to Ci da. 😉
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:28:03 GMT 1
No właśnie dla mnie te szarady rudego na zasadzie wiem, ale nie powiem, to są teksty, które w mafii wali można by to powiedzieć samobójca.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:28:28 GMT 1
o Broniewskim mogę śmiało powiedzieć, że z twarzy wygląda jak wkurwiony stary bliźniak Mroczek Bracia Mroczkowie to moi ziomkowie, Dionizosie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:29:23 GMT 1
No właśnie dla mnie te szarady rudego na zasadzie wiem, ale nie powiem, to są teksty, które w mafii wali można by to powiedzieć samobójca. Ciekawa uwaga. Wydaje się, że ma sens.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 20:30:13 GMT 1
Czesio Mroczek wybitny polityk.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:30:23 GMT 1
Ale najlepiej niech Rudy sam się wypowie po co to pisał, czy za tym faktycznie coś stało i jeśli tak, to co?
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 20:30:44 GMT 1
Jak widzę Panasiuka to chce mi się rzygać więc się nie wypowiadam póki nie przejdę tej kreacyjnej niechęci i nie dostrzegę dobra w drugim człowieku Co Ci tak przeszkadza? Podżeganie do pokoju? 1. Krawczyk 2. Piotr Panasiuk 3. Gołota(czasami dobrze postuje, czasami sztucznie) 4. Dionizy 5. Rudy 6. Wiśniewski Dlaczego uważasz, że masz drugiego największego kija w dupie? Obiektywna ocena, kiepskie wejście w gre z mojej strony. Mnie się nie podoba Panasiuk (i nie mówię tu o kreacji). Szybkim uniewinnieniem potrafił rzucić, a jakimś dosadniejszym uwinnieniem niezbyt. Do tego ranking "kija w dupie", na który wstawił sam siebie, więc chuj wi, co z tego ma wyniknąć. Panasiuk, strzel, kto w mafii. Bo Santos to szybkie i pewne uniewinnienie na dziś, każdy miastowy powinien to zauważyć. Jeśli chodzi o mafie to nie wiem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 20:31:10 GMT 1
Czesio idzie spać. Dobranoc.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:32:23 GMT 1
Trochę za podejrzewaną tożsamość, trochę za szczerość i naturalność. To są oczywiście bardzo nieostre pojęcia, więc nie wiem, co to Ci da. 😉 No mnie się zdawało, że Cugowski się wprost już wysprzęglił ze swojej tożsamości jbc I jak na razie w moim kajeciku może nie czerwony, ale na pewno nie zielony. Żółty taki
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:33:12 GMT 1
Niepokoi mnie fatalizm, który wyczuwam od Broniewskiego. Oklapnięte ma uszy.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 20:33:15 GMT 1
Bardziej podoba mi się już Gołota. Z narratora gry do gracza. Plus dla Andrew.
Przeczytajcie, proszę, co napisałem o Panasiuku, on miał imo jedno z gorszych wejść w grę obok Rudego.
A tekst "takie teksty w mafii waliłby samobójca" mnie nie przekonuje, bo to nie jest jakby pójście tą prostą drogą, jaką powinno się iść.
Na ten moment na czerwono kolorowałbym Rudego i Panasiuka.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:33:56 GMT 1
Niedorzecznie pierdolenie gdzie? To, że Gołota nie odwinął się Czesiowi nie było mafijne i na to zwróciłem uwagę. Nie podoba Ci się mój post czy podpasował pod tezę? Gościu, napisałeś "W obecnej mecie to miastowe działanie." Dla mnie to totalnie brzmi jak "no w mecie tak jest więc się z tym nie będę sprzeczał, tylko będę się wysługiwał jakąś rzekomo z góry ustaloną metą, żeby na czymś podpierać poprawność moich typów." Co to za meta, gdzie ona jest spisana? Dlaczego nie napisałeś "no ja uważam, że ten brak odwinięcia się nie był mafijny", tylko wyskoczyłeś z metą, jakbyś próbował gdzieś zrzucić odpowiedzialność za swoje własne słowa? Miasto miało w przełości dużo tendencji do nadagresji i pyskówy zamiast pressingu. W ostatniej edycji zaczęło się to poprawiać. Mogłem napisać bez odwołania do mety, ale chciałem się odwołać, bo nie chodzi mi tylko o ten konkretny case Gołoty, ale też szersze podejście.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:34:39 GMT 1
No właśnie dla mnie te szarady rudego na zasadzie wiem, ale nie powiem, to są teksty, które w mafii wali można by to powiedzieć samobójca. to nie jest argument z którym się zgadzam, nikt im tam postów nie pisze, jest paru takich gagatków co wpadli w d1 jak śliwka w kompot
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:34:53 GMT 1
Bardziej podoba mi się już Gołota. Z narratora gry do gracza. Plus dla Andrew. Przeczytajcie, proszę, co napisałem o Panasiuku, on miał imo jedno z gorszych wejść w grę obok Rudego. A tekst "takie teksty w mafii waliłby samobójca" mnie nie przekonuje, bo to nie jest jakby pójście tą prostą drogą, jaką powinno się iść. Na ten moment na czerwono kolorowałbym Rudego i Panasiuka. Cugowski jednak plusuje, pan Broniewski to specjalista jednak jest
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 20:34:55 GMT 1
Broniewski mi się zieleni (i nie z uwagi na to, że uniewinnia mnie). Podobało mi się, jak grillował Rudego, pisał to, o co ja właściwie chciałbym go spytać.
Moja topka obok Santosa na ten moment.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:35:51 GMT 1
Gościu, napisałeś "W obecnej mecie to miastowe działanie." Dla mnie to totalnie brzmi jak "no w mecie tak jest więc się z tym nie będę sprzeczał, tylko będę się wysługiwał jakąś rzekomo z góry ustaloną metą, żeby na czymś podpierać poprawność moich typów." Co to za meta, gdzie ona jest spisana? Dlaczego nie napisałeś "no ja uważam, że ten brak odwinięcia się nie był mafijny", tylko wyskoczyłeś z metą, jakbyś próbował gdzieś zrzucić odpowiedzialność za swoje własne słowa? Miasto miało w przełości dużo tendencji do nadagresji i pyskówy zamiast pressingu. W ostatniej edycji zaczęło się to poprawiać. Mogłem napisać bez odwołania do mety, ale chciałem się odwołać, bo nie chodzi mi tylko o ten konkretny case Gołoty, ale też szersze podejście. No Rudy prawdę tutaj mówi.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:36:50 GMT 1
Gołota natomiast mam wrażenie trochę idzie w dobrego ducha miasta. Atakuje silniejszych, broni słabszych. No Robin Hood.
Czesio go tam punktował przy sobie, a tu mamy już drugi przykład, z Rudzielcem. Niby intuicyjny, ale kontrproduktywny.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 20:37:15 GMT 1
Panasiuk, czyli jedyna treść z twoich postów to, jak sam przyznajesz, najłatwiejsze uniewinnienie pojedynczego gracza i brak innych rozważań. Do tego jakaś lista kijów w dupie, na której umieściłeś sam siebie i która, jak rozumiem, nie przekłada się na mafijność, bo wskazań mafii nie ma.
Dasz coś w końcu więcej?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:37:46 GMT 1
Miasto miało w przełości dużo tendencji do nadagresji i pyskówy zamiast pressingu. W ostatniej edycji zaczęło się to poprawiać. Mogłem napisać bez odwołania do mety, ale chciałem się odwołać, bo nie chodzi mi tylko o ten konkretny case Gołoty, ale też szersze podejście. No Rudy prawdę tutaj mówi. no ale to wszyscy to wiemy, to chyba nic prostszego, niż coś takiego napisać, nie? jak to szło, mafia łatwoplejsowa, Endrju?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:38:53 GMT 1
Badam czy widzimy to samo. rudy, widziałeś coś czy tak se pisałeś dla rozruszania tematu i zrobienia wrażenia? dla kolegi pytam Rozruszanie tematu oczywiście, dość wolno się te pierwsze strony toczyły.
|
|