rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 9:31:02 GMT 1
Cugoś, czemu ty wajbujesz tak o 180 stopni inaczej niż ja
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 9:31:32 GMT 1
I to jest akcja; pościgi, strzelaniny, napierdalanka z Czesiem, Służba roleplayer noirowy wyjeżdża z teczkami. Dzieje się. Snajperska vibes.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 9:31:56 GMT 1
Cugoś, czemu ty wajbujesz tak o 180 stopni inaczej niż ja Ale z typami czy z czym?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 9:34:52 GMT 1
Emocjonalnie. Ja siedzę na kiblu z komórka w ręku i sie zastanawiam czy Antura prawdziwy, czy Czesio może być niewinny faktycznie, a Ty ubolewasz nad tym, ze nie dostałeś sprawdzenia i robisz jakaś day1 zaczepkę w stronę wb, który ma być najzielenszy z nas wszystkich.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 9:36:16 GMT 1
Zasadniczo to nie była zaczepka w sumie, ale wiesz o co mi chodzi.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 9:37:45 GMT 1
Czesio tez już napisał triumfalne jakby zlapal dwóch mafiozów i miał autostradę do wygranej. Zero problemu z tym, ze musi przekonać miasto do linczu na wisniewskim z pozycji Czesia.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 9:38:24 GMT 1
Emocjonalnie. Ja siedzę na kiblu z komórka w ręku i sie zastanawiam czy Antura prawdziwy, czy Czesio może być niewinny faktycznie, a Ty ubolewasz nad tym, ze nie dostałeś sprawdzenia i robisz jakaś day1 zaczepkę w stronę wb, który ma być najzielenszy z nas wszystkich. No jak Służba nieprawdziwy? Przecież ten post, to chyba najlepszy post, jaki czytałem. Ja tam jestem podjarany, bo gra się rozkręciła maks, jesteśmy w przesileniu słonecznym. A do wb pisałem, że nie uzasadnia, no i sam przyznał, że dorabia ideologię do intuicji, więc chyba słusznie pisałem. A Czesio to po prostu mój podejrzany, obok Ciebie. Myślę, że grał mafijnie w tej edycji, wymieniałem argumenty. Sprawdzenie to taka pieczęć, wisienka.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 9:39:15 GMT 1
Obawiam się, że kol. Antura postawił na złego konia.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 9:39:43 GMT 1
Służba dał fajnie, ale nie przesadzajmy. A dał tez posty najgorsze jakie czytałem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 9:40:31 GMT 1
Emocjonalnie. Ja siedzę na kiblu z komórka w ręku i sie zastanawiam czy Antura prawdziwy, czy Czesio może być niewinny faktycznie, a Ty ubolewasz nad tym, ze nie dostałeś sprawdzenia i robisz jakaś day1 zaczepkę w stronę wb, który ma być najzielenszy z nas wszystkich. No jak Służba nieprawdziwy? Przecież ten post, to chyba najlepszy post, jaki czytałem. Ja tam jestem podjarany, bo gra się rozkręciła maks, jesteśmy w przesileniu słonecznym. A do wb pisałem, że nie uzasadnia, no i sam przyznał, że dorabia ideologię do intuicji, więc chyba słusznie pisałem. A Czesio to po prostu mój podejrzany, obok Ciebie. Myślę, że grał mafijnie w tej edycji, wymieniałem argumenty. Sprawdzenie to taka pieczęć, wisienka. Zgadzam się, że to bodaj najlepszy post w historii. Kiedyś będzie w szkolnych podręcznikach.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 9:40:52 GMT 1
Służba dał fajnie, ale nie przesadzajmy. A dał tez posty najgorsze jakie czytałem. Ale ile dajesz procent, że to fake claim? Czy teraz nie klei Ci się ten post z całą grą? Że stawia ją w innym kontekście?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 9:41:10 GMT 1
Służba dał fajnie, ale nie przesadzajmy. A dał tez posty najgorsze jakie czytałem. To też prawda. 😉
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 9:53:34 GMT 1
No i zajebiście, dwa uniewinnienia z mojej grupy niepewnych 😎
Szkoda tylko że wcześniej Anturaż tak przeszarżował, bo moje meta-uniewinnienie jednak było celne, ale chuj
Ciekawe jest to, że i w trójce Czesia, i w trójce Wiśni w mafii jest Rudy 🤷🏼♂️
Gdzie jest kurwa klocuch?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 9:55:33 GMT 1
Służba. Zawsze w Ciebie wierzyłem.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 9:59:34 GMT 1
No to teraz tak.
Niewinni - Broniewski, Służba Moje robocze uniewinnienia - Gołot, Cugowski Na potrzeby analizy zakładam, że mamy duel Wiśniewski - Czesio na silnego mafiaka, chociaż tu w czesia waliłem całą grę Zostaje Rudy i Klocuch - imo w tej dwójce musi być co najmniej jedna mafia
Rudego do odstrzału wystawia i Wiśnia, i Czesio - jaką mamy szansę że obaj się mylą, jednocześnie stojąc w totalnej opozycji do siebie?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 10:01:00 GMT 1
Jbc to tak jak mówiłem, dzisiaj phoneposting cały dzień i wieczorem będzie mnie mało, ale postaram się być na bieżąco
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:01:02 GMT 1
Służba dał fajnie, ale nie przesadzajmy. A dał tez posty najgorsze jakie czytałem. Ale ile dajesz procent, że to fake claim? Czy teraz nie klei Ci się ten post z całą grą? Że stawia ją w innym kontekście? To drugie właśnie. Sam post spoko, nie szukałbym drugiego dna, gdyby reszta gry sie zgadzała.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 10:05:07 GMT 1
Klocuch – czego by o nim nie powiedzieć indywidualista. Nie boi się głosić własnych sądów, nie boi się stawać okoniem. W pierwszym dniu Czesio pisał – Klocuch mafia, z kolei Broniewski chciał się z Klocuchem skumać po starej prywatnej znajomości. Co zrobił Klocuch? Czesia uniewinnił i to nie na bazie niewinny bo chuj, tylko ładnie wytłumaczył w którym momencie Czesio zrobił dobrą robotę. Z kolei Broniewskiego wziął na widelec. Czy tak gra mafiozo w edycji, gdzie są perspektywy na to, że szybko poleci kilku niewinnych (Panasiuk, Schabowy, Fleszar, Dionizy)? Kwiecie Jabłoni bądź kurwa tym detektywem. Wybacz Egze, dobrze nam się współpracuje, ale... Teoria mafii narcystycznej. W poprzedniej edycji jako Szelestowski byłem wniebowzięty, dlatego że Denholm Reynholm i McCoy bronili mnie i pisali całkowitą prawdę na mój temat. Odczytywali moje intencje prawidłowo. Wyszło na to, że są z mafii i robią tak, bo mają pełną wiedzę na temat mojego koloru. Teraz Ty robisz to samo. I - wybacz - ale to mi śmierdzi, bo przypomina dokładnie to, co robili Volverin i Lewkoń. A że podejrzewany Broniewski został oczyszczony przez deta, muszę wywrócić swoją koncepcję mafii do góry nogami, bo wiem, że błądzę. Hm.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 10:06:06 GMT 1
No to teraz tak. Niewinni - Broniewski, Służba Moje robocze uniewinnienia - Gołot, Cugowski Na potrzeby analizy zakładam, że mamy duel Wiśniewski - Czesio na silnego mafiaka, chociaż tu w czesia waliłem całą grę Zostaje Rudy i Klocuch - imo w tej dwójce musi być co najmniej jedna mafia Rudego do odstrzału wystawia i Wiśnia, i Czesio - jaką mamy szansę że obaj się mylą, jednocześnie stojąc w totalnej opozycji do siebie? "jaką mamy szansę że obaj się mylą, jednocześnie stojąc w totalnej opozycji do siebie?" - co masz na myśli? Jaka jest szansa, że obaj są niewinni + oskarżają niewinnego Rudego? czy że jeden z nich niewinny i się myli, a drugi winny i chce wjebać kolegę?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 10:08:07 GMT 1
Wszyscy znają twierdzenie Lewkonia-Bayesa?
|
|