|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:38:59 GMT 1
Obiektywna ocena, kiepskie wejście w gre z mojej strony. Panasiuk, dlaczego taki defetyzm po 3 postach na krzyż?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:40:00 GMT 1
A to też prawda, że mafia również mogła coś takiego napisać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:40:06 GMT 1
rudy, widziałeś coś czy tak se pisałeś dla rozruszania tematu i zrobienia wrażenia? dla kolegi pytam Rozruszanie tematu oczywiście, dość wolno się te pierwsze strony toczyły. Michał dlaczego mu podpowiadasz łatwe wyjście z opresji we własnym pytaniu Niezgrabne w chuj, ale łatwe
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:40:25 GMT 1
Przecież to oczywiste, jak sam powiedziałeś.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:40:59 GMT 1
Santos, Kawalec mąciciele
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:41:11 GMT 1
XD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:43:57 GMT 1
Powiedziałbym Kawalec bardziej miastowy mąciciel, bo jednak dość szczerze ze mną konwersuje i dał mi się wytłumaczyć. Santos napisał "śmierdzący post" na moją analizę i essa, pora na CSa.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:44:56 GMT 1
No bo sram
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:45:02 GMT 1
Do tego Santos dość tanio podpiął się pod Kawalca (https://mafiacorner.boards.net/post/54787/thread).
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 20:45:03 GMT 1
Panasiuk, czyli jedyna treść z twoich postów to, jak sam przyznajesz, najłatwiejsze uniewinnienie pojedynczego gracza i brak innych rozważań. Do tego jakaś lista kijów w dupie, na której umieściłeś sam siebie i która, jak rozumiem, nie przekłada się na mafijność, bo wskazań mafii nie ma. Dasz coś w końcu więcej? Mam tylko jeden wniosek, mianowicie wśród atakujących mnie jest na pewno jedna mafia. Obiektywna ocena, kiepskie wejście w gre z mojej strony. Panasiuk, dlaczego taki defetyzm po 3 postach na krzyż? Ależ to absolutnie nie jest defetyzm, przyznaje tylko oczywiste. Ja wiem że do jutrzejszego linczu się zazielenie, mam do tego talent.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:46:44 GMT 1
śmierdzący post
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 20:46:45 GMT 1
santos energie spozytkuj na cos lepszego sa inne argumenty za broniewskim ale o tym pozniej Dlaczego temperujesz gracza, który wykonuje miejską robotę?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:46:50 GMT 1
Niepokoi mnie fatalizm, który wyczuwam od Broniewskiego. Oklapnięte ma uszy. Może - niczym polskim piłkarzom - udziela mi się usposobienie, mimika, mowa ciała Fernando Santosa? 😉 Nie no, bez przesady. Piszesz jakbym właśnie zapiął płaszcz i zaklął: ech, do czorta. Nie daję miastu żadnych szans. Dziesięć w skali Beauforta! Nic takiego miejsca nie miało. Nie mam pojęcia, w czym przejawia się niby ten fatalizm.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:49:38 GMT 1
Rozruszanie tematu oczywiście, dość wolno się te pierwsze strony toczyły. Michał dlaczego mu podpowiadasz łatwe wyjście z opresji we własnym pytaniu Niezgrabne w chuj, ale łatwe no bo to była trochę karta-pułapka w sensie, dobra załóżmy że jesteś rudy i chcesz rozbujać temat i piszesz jakieś braggowe linijki, że mafia już się wjebała no i jakoś za bardzo nie ciągniesz tego tematu, bo wszyscy to zlali potem wyskakujesz z typowym hit and runem na gołotę, broniewskiego czy panasiuka wpadasz, rzucasz posta który czytany z listy postów musi być czytany jako oskarżenie, tematu dalej nie ma nie tak dawno w pewnym podcascie czytałem o jednym gagatku, który podobno ma taką skurwiałą tendencję do podpalania stosu i stania obok to tutaj masz to do potęgi
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:51:11 GMT 1
Bardziej podoba mi się już Gołota. Z narratora gry do gracza. Plus dla Andrew. Przeczytajcie, proszę, co napisałem o Panasiuku, on miał imo jedno z gorszych wejść w grę obok Rudego. A tekst "takie teksty w mafii waliłby samobójca" mnie nie przekonuje, bo to nie jest jakby pójście tą prostą drogą, jaką powinno się iść. Na ten moment na czerwono kolorowałbym Rudego i Panasiuka. Cugowski jednak plusuje, pan Broniewski to specjalista jednak jest Dzięki. Bez fałszywej skromności: mafiozę to ja poznaję w drzwiach, przy logowaniu, zanim cokolwiek jeszcze napisze...
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:52:39 GMT 1
Michał dlaczego mu podpowiadasz łatwe wyjście z opresji we własnym pytaniu Niezgrabne w chuj, ale łatwe no bo to była trochę karta-pułapka w sensie, dobra załóżmy że jesteś rudy i chcesz rozbujać temat i piszesz jakieś braggowe linijki, że mafia już się wjebała no i jakoś za bardzo nie ciągniesz tego tematu, bo wszyscy to zlali potem wyskakujesz z typowym hit and runem na gołotę, broniewskiego czy panasiuka wpadasz, rzucasz posta który czytany z listy postów musi być czytany jako oskarżenie, tematu dalej nie ma nie tak dawno w pewnym podcascie czytałem o jednym gagatku, który podobno ma taką skurwiałą tendencję do podpalania stosu i stania obok to tutaj masz to do potęgi no tak, ale z drugiej strony, zakładając, że jesteś rudym i jesteś w mafii rzucasz takim postem - oskarżeniem, nie mając przygotowanych żadnych rakiet na ewentualne drążenie? no nie wiem chyba że np. ktoś, kogo miał na celowniku, źle wyglądał na początku a teraz wygląda lepiej, a rudy-mafia o tym wie i tematu drążyć nie chce
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 20:52:45 GMT 1
Cugowski jednak plusuje, pan Broniewski to specjalista jednak jest Dzięki. Bez fałszywej skromności: mafiozę to ja poznaję w drzwiach, przy logowaniu, zanim cokolwiek jeszcze napisze... w drzwiach? czyli służba w mafii?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:53:38 GMT 1
Rudi, zadanie domowe, sprawdź od kiedy Cię wyciągam z kurwidołka i co o Tobie piszę.
Bo ja nawet nie pije do merytoryki posta o niewinnych. W huju miałem kogo tam wymienisz. Chodziło mi o to JAK to zrobisz. A styl tego posta, sposób podania wygląda jakby nie był postem miastowego który ma przemyślenia o rozgrywce.
Tylko postem chłopa któremu nie zależy na Szukaniu Prawdu, a na odpowiedzeniu na pytanie. Nie widzę w tej wypowiedzi jakby była efektem tego co myślisz o rozgrywce od początku i jak ewoluował Twój sposób myślenia, tylko jakbyś rozwiązywał zadanie.
I to jest śmierdzące maks.
Mogą to być braki w formie, ale mi się wydaje że to braki w kamuflowania tego, że nie musisz szukać mafii, bo kto jest w mafii to wiesz.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:55:17 GMT 1
Proszę o głosy Gołoty i, hmmm, Broniewskiego, czy dla nich lista Rudiego powstała jakby była efektem naturalnych przemyśleń.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 20:55:57 GMT 1
Uwaga, fakt ciekawie brzmiący i prawdziwy zarazem: Gołota i Kawalec zarzucają innym - na bliżej nieokreślonej podstawie i w bliżej nieokreślonym celu - defetyzm/fatalizm. Czyżby dostawali na Dyskordzie przekazy dnia? Tak to właśnie wygląda, jak mawiał swego czasu kol. Tomus.
|
|