|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:44:44 GMT 1
Czesio przebił le mur.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:44:51 GMT 1
Mam kurwa taki vibe Mullera teraz od niego, szczególnie że tam też miałem go za winnego
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 12:45:24 GMT 1
CZESIO ZNOWU MANIPULUJESpróbuję to przedstawić najlepiej, jak umiem. 1. Cugowski chujowo uniewinnia Wiśniewskiego, czyli powierzchowne analizy.Czesio stosował dwa zarzuty: 1) że uniewinniam Wiśniewskiego, za sam teoretyczny fakt, że gracz X punktował gracza Y 2) że tak czy siak to za mało. Od tego się zaczęło, Czesio przyczepił się do mojego fragmentu: "Wiśniewski - no pięknie wczoraj punktował tego Czesia, wytykał stosowanie dziwnej logiki, samemu jej nie naginając w replikach. Jednocześnie ciągle robi to na bezstresowym luzie, będąc pewnym swoich racji, śmieszkuje na środku tematu. Nie czuję tam zgrzytów czy jakiegokolwiek stresu/spięcia. Chciałbym jednak, żeby bardziej się zaktywizował, wyznaczał kierunki, podrzucał pomysły, bo tego chyba jest za mało." "no pięknie wczoraj punktował tego Czesia, wytykał stosowanie dziwnej logiki, samemu jej nie naginając w replikach." - Czesio próbował to przedstawić tak, jakbym zazieleniał Wiśniewskiego za sam fakt atakowania kogoś. dla Cugowskiego Wiśniewski jest niewinny bo grillował Czesia xD Podkreśliłem w analizie, że zależy JAK to grillowanie to robił. Jeśli jestem w mieście i ktoś zauważa to, co ja, to nie jest powód do zazielenienia? Czesio nadal sugerował, że to za mało, że kijowe powody. Podkreśliłem Czesiowi, że to nie jest CAŁOŚĆ argumentów, za które Wiśniewskiego uniewinniam. Tylko że to podtrzymanie uniewinnienia za grę, za którą go wcześniej zazieleniałem. Musiałbym się powtarzać i robić kopiuj-wklej po moich analizach po d1 i d2. I wygarnąłem to Czesiowi od razu, kopiując mu wstawki z poprzednich analiz. I uwaga, tutaj Czesio zmienia temat, już nic nie mówi o jakości mojej analizy, tylko kwestionuje fakt, że Wiśniewski chciał zlinczować Rudego, koncentrując się teraz na swojej mafijnej parze Wiśniewski-Rudy. Czesio wraca do tematu moich analiz dziś rano, jakby wtedy w ogóle nie przekonały go moje wyjaśnienia, że analiza wczorajsza była podtrzymaniem tych poprzednich i nie dostrzega faktu, że Wiśniewski faktycznie chciał zlinczować Rudego. Ignored.
2. Wiśniewski nie chciał zlinczować Rudego, ale jeśli ktoś wykaże, że jest odwrotnie, to staje się adwokatem Wiśniewskiego i jest w mafii.Czesio idąc nagle nurtem z powyższego punktu (zostawiając poziom moich analiz), zaczął mówić, że Wiśniewski nie chciał zlinczować Rudego i tylko udawał. no to zupełnie mijamy się z przemyśleniami. Wiśniewski zupełnie nie mial woli zlinczowania Rudego. Atakował go, ale podając mu koła ratunkowe, co wykazał Kawalec. Nie naciskał byśmy go linczowali. tzn ja serio postawię piwo każdemu kto mi udowodni, że konflikt na linii Wiśniewski-Rudy był nieudawany I ja wyciągnąłem posty, gdzie Wiśniewski mówił, że Schabowe i Fleszary tego świata nie uciekną. Zamiast piwa dostałem jednak zarzut mafijny , a szkoda, bo gorąco i bym się napił. Dzisiąta sprawa to, że Cugowski stał się adwokatem Wiśniewskiego. Kiedy wczoraj mówiłem, że postawię piwo temu kto wykaże, że Wiśniewski rzeczywiście chciał zlinczować Rudego? Oczywiście Cugowski. Znowu, dorabianie teorii, jak wygodnie. Jeśli wykażesz, na czym polegało twoje rozumowanie, to tym gorzej dla ciebie. 3. Cugowskiemu łatwo atakować niewinnych, jednocześnie łatwo mu atakować kolegów z mafii.Cugowski to taki nomen omen pracuś. Napracował się nad analizą. Co prawda z góry widać, że jego przemyslenia są powierzchnowne, najłatwiej mu atakować kolegę z mafii, najtrudniej uniewinnić drugiego kolegę, mimo iż poza analizami są dla siebie adwokatami. Oczywiście głównymi winnymi dla Cugowskiego jest Czesio (bo Czesio był łatwym celem do dopierdalania się) i jego kolega z mafii - Rudy. Oprócz tego nie był pewny co do Broniewskiego. Jak wiemy Broniewski niewinny. To kogo łatwo mi atakować? Niewinnych czy mafiozów? Cugowski jak atakuje niewinnego, to ma łatwy cel. Jak atakuje rzekomego kolegę z mafii, to ma łatwy cel. Czyli kogokolwiek Cugowski by nie zaatakował, to ma łatwo. 4. Cugowski panikował po claimie Antury, czy WIERUTNE KŁAMSTWO.Druga sprawa to atak paniki jaki widzimy po wyjściu Antury ze strony wszystkich trzech mafiozów, którzy muszą zrobić pewne przewajchowania. I tak Wiśnina szybko stara się jego przenieść swoje podejrzenia na kumpla z mafii - Cugowskiego, Rudy zaczyna uniewinniać Czesia, bo wie, że śmierć Czesia dzisiaj w linczu może ponieść miasto za głosem Czesia. A Cugowski głośno zastanawia się czy to aby prawdziwy detektyw.Nic takiego nie było. Wręcz przeciwnie!!! Emocjonalnie. Ja siedzę na kiblu z komórka w ręku i sie zastanawiam czy Antura prawdziwy, czy Czesio może być niewinny faktycznie, a Ty ubolewasz nad tym, ze nie dostałeś sprawdzenia i robisz jakaś day1 zaczepkę w stronę wb, który ma być najzielenszy z nas wszystkich. No jak Służba nieprawdziwy? Przecież ten post, to chyba najlepszy post, jaki czytałem. Ja tam jestem podjarany, bo gra się rozkręciła maks, jesteśmy w przesileniu słonecznym. KŁAMSTWO5. Cugowski nie był pewien co do Broniewskiego, więc jest w mafii.Piąta sprawa to analiza Cugowskiego z dnia wczorajszego. Porównajcie sobie jego obraz mapy gry do mojego. Szczególnie to za co Cugowski uniewinnia Wisniewskiego (za to jak pojechał Czesia). Oczywiście głównymi winnymi dla Cugowskiego jest Czesio (bo Czesio był łatwym celem do dopierdalania się) i jego kolega z mafii - Rudy. Oprócz tego nie był pewny co do Broniewskiego. Jak wiemy Broniewski niewinny. No nie byłem pewny do Broniewskiego i argumentowałem to. Spuścił z tonu, mniej przyciskał i nie dawał uzasadnień. Mylenie się ma być uznane za mafijność? To jedna z większych kurtyzan z logiki, jakie widziałem w tej rozgrywce, kto wie, czy nie we wszystkich edycjach, w jakich grałem. Argument typowo na siłę. Przecież Ty czepiałeś się służb. To mam napisać, że Czesio winny, bo czepiał się służb?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:45:26 GMT 1
a że i Sidor i Pshemo wykazują niezrozumiały zupełnie brak dobrej woli w analizowaniu czegokolwiek, to pewnie wiśnia ten swój absurdalny tok rozumowania przeforsuje. ja mówię w mafii cugowski, rudy i wisniewski wisniewski mowi w mafii trzech z czterech cugowski, rudy, klocuch, czesio wisniewski musi dac czterech zeby moglo byc tam dwoch niewinnych Wczoraj mówiłeś broniewski, rudy, Wiśniewski Dzisiaj broniewski mechanicznie niewinny, robisz przeskok na cugowskiego, a mi zarzucasz ze go wrzucam do czwórki. Mając cztery lincze. wiśnia przeczytaj moją analizę jeszcze 4 razy, potem 5, 6, 7, 8 i 9
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:45:34 GMT 1
No do mojego osobistego dzisiaj się zbliżył, jak już musimy o tych teoriach gadać
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:45:43 GMT 1
Mam nadzieję, że Gołota jak wejdzie, to się znowu zauroczy.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 12:46:52 GMT 1
Cugoś i Rudy - Wiśnia czy Czesio winny? Czesław. No kurwa, ja nie wierzę, że można takie rzeczy pisać będą w mieście. Cała gra to naginanie faktów, teori, żeby pasowało.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:47:25 GMT 1
cugo propsy za starania
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:48:19 GMT 1
Kawalec napisałem wam skład mafii. Ile razy mnie jeszcze spytasz o tego Gołotę? No bo kurwa mam z nim jak z Wiśnią chwilowo i paradoksalnie mi się spina brawurowy Pshemo broniący wiśnię jako core miasta, szczególnie że obaj dobrze weszli do gry Kurwa nie overthinkuj proszę xD
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 12:48:54 GMT 1
Dlaczego kłamiesz na temat tego, co pisałem i jak reagowałem? Przecież ja u Ciebie czuję się tak, że każde moje działanie nagniesz do mafijności. Po co ktoś w mieście miałby to robić, skoro tak się w prawidłach miastowych lubujesz?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:49:40 GMT 1
No bo kurwa mam z nim jak z Wiśnią chwilowo i paradoksalnie mi się spina brawurowy Pshemo broniący wiśnię jako core miasta, szczególnie że obaj dobrze weszli do gry Kurwa nie overthinkuj proszę xD No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 12:50:28 GMT 1
Czesio to sobie rozwalił głowę od walenia o ścianę co najwyżej
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 12:50:59 GMT 1
Co do postu Antury, tam gdzie on pisze 50/50 to jest tylko symbolicznie. Przy stanie 5/5/3 czerwone sprawdzenie w obecnym secie to 38% szansy na mafie i im mniej niewinnych tym mocniejsze sie robi. Policzę to potem a obecnego stanu informacji. Jakbyś liczył pamiętaj, że wiemy na bank, że jeden z dwójki schabowy Dionizy był oprychem, a drugi nie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:51:21 GMT 1
Kurwa nie overthinkuj proszę xD No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD no jak to kto? Klocuch xD Klocuch z cugo i rudym. bo MATEMATYKA
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 12:51:45 GMT 1
Kurwa nie overthinkuj proszę xD No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD Proszę, przeczytaj ten fragment o Gołocie i czy widzisz to, co ja. Tam mógłby być plot twist. mafiacorner.boards.net/post/57877/threadChodzi o końcowy fragment o Gołocie, to podekscytowanie.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 12:52:25 GMT 1
Ja mam do nadrobienia kilkanaście stron. Mam też wyliczone, że w dwa dni mafia będzie mordować Broniewskiego i Anturę. Czyli w potencjalnej meczówce 3-osobowej decydował będę ja lub Kawalec. Spokojnie, ja was teraz poczytam, przeanalizuję, przejrzę wszystkie posty głównych zainteresowanych. Nie ma we mnie złej woli.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 12:54:14 GMT 1
Chodzi mi o to, że po prostu ani nie jestem w stanie teraz z wami uczestniczyć na bieżąco w tej dyskusji ani nie uważam, żeby było to zbyt potrzebne. Moim zadaniem teraz jest czytać i robić calle.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:54:46 GMT 1
No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD Proszę, przeczytaj ten fragment o Gołocie i czy widzisz to, co ja. Tam mógłby być plot twist. mafiacorner.boards.net/post/57877/threadChodzi o końcowy fragment o Gołocie, to podekscytowanie. No ja się z tym zgadzam i non stop dzisiaj nad tym myślę, ale Gołot dalej musiałby mieć z kim współpracować, nie? Trochę mi to daje wajb Słowackiego ustalającego zwycięską kolejkę, natomiast też widziałbym go razem z wiśnia. Dlatego jego o to pytam.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:55:01 GMT 1
w ogóle zauważcie że całej tej sytuacji w której cugo i rudy sa niemal pewnymi winnymi (co przyznaje wisnia swoja matematyka) nie byloby gdyby nie ja. Czy wkladalbym glowe pod topor jednoczesnie zabierajac dwoch kolegow kiedy do tej pory zaden mafiozo nie padl?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:55:35 GMT 1
Kurwa nie overthinkuj proszę xD No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD No nie ma dla mnie innej opcji wtedy jak cugo klocuch rudy, przecież inny skład mafii wymagalny wybitnej gry twojej/Gołoty albo turbo plejsa sluzb z lub bez broniewskiego Nie wierzę w takie scenariusze
|
|