|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:55:47 GMT 1
normalnie napisałbym Czesio MVP, ale po akcji z Rimbaudem poczekam na rozwoj wypadkow.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:55:59 GMT 1
No dobra, to zakładając, że Czesio niewinny i ty niewinny, kto w mafii? Bo się kurwa kończą scenariusze xD no jak to kto? Klocuch xD Klocuch z cugo i rudym. bo MATEMATYKA Klocuch uniewinniony bo broni Czesia, tylko przypominam
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:57:24 GMT 1
no jak to kto? Klocuch xD Klocuch z cugo i rudym. bo MATEMATYKA Klocuch uniewinniony bo broni Czesia, tylko przypominam Przecież rozpisał moje uniewinnienie na parę linijek. Nie manipuluj. Nawet się odniosłem - i to mój największy zarzut do Egze. Ale jest miastem, to widać po innych rzeczach.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:57:51 GMT 1
polecam sobie przejrzeć zachowania po wyjściu antury, jak chlopaki robili przetasowania, serio to jest mocno widoczne jesli wyjdzie sie z zalozeniem ze to ta trojka cugo, rudy, wisnia jest w mafii.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:58:44 GMT 1
w ogóle zauważcie że całej tej sytuacji w której cugo i rudy sa niemal pewnymi winnymi (co przyznaje wisnia swoja matematyka) nie byloby gdyby nie ja. Czy wkladalbym glowe pod topor jednoczesnie zabierajac dwoch kolegow kiedy do tej pory zaden mafiozo nie padl? Nie gdyby nie ty, tylko dzięki uniewinnieniu się gra przez golote i kawalca i uniewinnieniu się broniewskiego i służb mechanicznie w żadnym z ww nie miałeś udziału A sprzedajesz to jakby to była twoja zasługa
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 12:59:02 GMT 1
polecam sobie przejrzeć zachowania po wyjściu antury, jak chlopaki robili przetasowania, serio to jest mocno widoczne jesli wyjdzie sie z zalozeniem ze to ta trojka cugo, rudy, wisnia jest w mafii. Gdzie robiłem przetasowania? Pokaż palcem. Zachowałem się odwrotnie do tego, jak zachował się rudy, którego oskarżyłeś o mafijne zachowanie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:59:55 GMT 1
wisnia nagle zmienia front z adwokata cugo ("dla dobra miasta") na podejrzewajacego go, rudy z podejrzewajacego czesia na majacego watpliwosci co do jego winy, cugo tez robil dziwne rzeczy, ewidetnie zmieniali front pod to co napisal antura, tymczasem czesio prosto sobie skreslil dwoch ostatnich niepewnych podejrzanych i wskazal sklad mafii, wzajemne powiazania itp
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:00:59 GMT 1
wisnia nagle zmienia front z adwokata cugo ("dla dobra miasta") na podejrzewajacego go, rudy z podejrzewajacego czesia na majacego watpliwosci co do jego winy, cugo tez robil dziwne rzeczy, ewidetnie zmieniali front pod to co napisal antura, tymczasem czesio prosto sobie skreslil dwoch ostatnich niepewnych podejrzanych i wskazal sklad mafii, wzajemne powiazania itp Wiśnia dostaje informacje o tym, ze dwie osoby są niewinne Zmienia zdanie Skurwysyn
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:02:09 GMT 1
wisnia Ty zmieniasz zdania matematycznie a nie kierujac sie progresja wiedza, po prostu ktos ci nie pasuje juz do mafii, wiec wstawiasz kolejnego. ja moge wskazac cala progresje moich poczynan od pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 13:03:54 GMT 1
wisnia nagle zmienia front z adwokata cugo ("dla dobra miasta") na podejrzewajacego go, rudy z podejrzewajacego czesia na majacego watpliwosci co do jego winy, cugo tez robil dziwne rzeczy, ewidetnie zmieniali front pod to co napisal antura, tymczasem czesio prosto sobie skreslil dwoch ostatnich niepewnych podejrzanych i wskazal sklad mafii, wzajemne powiazania itp No ale ja też od wczorajszego wieczora robiłem np. zwrot na służbę, w jaki sposób moja zmiana zdania jest różna od zmiany zdania Wiśni? Zmiana poe kiedy pojawiają się nowe okoliczności jest normalną sprawą imo, miastowi pudłują
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:06:10 GMT 1
wisnia nagle zmienia front z adwokata cugo ("dla dobra miasta") na podejrzewajacego go, rudy z podejrzewajacego czesia na majacego watpliwosci co do jego winy, cugo tez robil dziwne rzeczy, ewidetnie zmieniali front pod to co napisal antura, tymczasem czesio prosto sobie skreslil dwoch ostatnich niepewnych podejrzanych i wskazal sklad mafii, wzajemne powiazania itp No ale ja też od wczorajszego wieczora robiłem np. zwrot na służbę, w jaki sposób moja zmiana zdania jest różna od zmiany zdania Wiśni? Zmiana poe kiedy pojawiają się nowe okoliczności jest normalną sprawą imo, miastowi pudłują no tyle, ze on tego cuga nawet nie mial wsrod pojejrzanych, bronil go, wiedzial ze w niego bezpiecznie jest walnac bo jest z nim w mafii i mu sie nie oberwie, dlaczego np. nie zmienil zdania co do Gołoty? Bo wtedy by sie narazil na gniew Gołoty. Zmienił zdanie co do Cugo, a Cugo przed chwila wysmarzyl analize broniaca Wisnie. I tak to się kręci w tej mafii.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:06:51 GMT 1
Czesio, dlaczego unikasz jakiejkolwiek dyskusji ze mną? Dlaczego napisałeś, że wątpię w claim deta, gdy tak nie było? Dlaczego atakowałeś mnie za niebycie pewnym Broniewskiego?
Mam wrażenie, że na mnie masz najsłabsze argumenty i nawet zostawiłeś sobie furtkę na mój kolor ("może być pożytecznym idiotą"). Unikasz mnie, bo trudniej mi Cię wrzucić w kolejkę.
Ja mam spójną progresję. Wszystko robiłem transparentnie. Mogę wskazać, dlaczego robiłem to, co robiłem.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:06:56 GMT 1
Dzisiaj Czesiek.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:07:52 GMT 1
ok, a jak padne niewinny to Wisnia?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:08:08 GMT 1
wisnia Ty zmieniasz zdania matematycznie a nie kierujac sie progresja wiedza, po prostu ktos ci nie pasuje juz do mafii, wiec wstawiasz kolejnego. ja moge wskazac cala progresje moich poczynan od pierwszego dnia. Człowieku, przecież my mówimy o tym samym i czynisz zarzut z tego, co sam zrobiłeś Pokażesz progresję myśli na panasiuku bo zmieniłeś zdanie sugerując się zdaniem kacperka - miasto Ja zaczynam dopuszczać cugo w mafii, bo det 100% oczyścił dwie osoby - mafia Pomijam to, ze ja mam 100% pewności mechanicznie, ty krzyczałeś o tym kacperku, krzyczałeś o niewinności Gołoty na podstawie zmyślonych przesłanek itd
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:09:03 GMT 1
No ale ja też od wczorajszego wieczora robiłem np. zwrot na służbę, w jaki sposób moja zmiana zdania jest różna od zmiany zdania Wiśni? Zmiana poe kiedy pojawiają się nowe okoliczności jest normalną sprawą imo, miastowi pudłują no tyle, ze on tego cuga nawet nie mial wsrod pojejrzanych, bronil go, wiedzial ze w niego bezpiecznie jest walnac bo jest z nim w mafii i mu sie nie oberwie, dlaczego np. nie zmienil zdania co do Gołoty? Bo wtedy by sie narazil na gniew Gołoty. Zmienił zdanie co do Cugo, a Cugo przed chwila wysmarzyl analize broniaca Wisnie. I tak to się kręci w tej mafii. BO LATWIEJ MAFIOZIE ZAGRAĆ KURWA PARTIE CUGOWSKIEGO NIŻ GOŁOTY CZY KAWALCA PAJACU
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:10:21 GMT 1
hola, hola, hola, co innego nabrać wątpliwości co do czyjejś winy, a co innego z niewinnego zrobić winnym, bo matematyka
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:11:19 GMT 1
jakby mnie matematyka nagle wskazała ze w mafii musi byc kawalec lub klocuch to bym sie dziesiec razy zastanowil ktory, a Tobie wisnia atak w cugo zajal chwile, znaczy nawet nie atak, zmiana wajchy
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:11:26 GMT 1
Analiza Czesia na mnie z wczoraj. Gadanie dla gadania:
"Cugowski – niezależnie od koloru tego gracza propsuję jego występ. Jeśli jest w mafii to spory postęp w stosunku do gry Zmarzlikiem, choć i tam go propsowałem. Gdybym miał opierać się na własnych spostrzeżeniach, to pewnie ten jego pomarańczowy kolor przechodziłby w żółty niż czerwony, ale trzech graczy, z których opinią w tej edycji najbardziej się liczę, czyli dwóch martwych Santos, Dionizy oraz jeden żywy – Klocuch mają go za winnego. Na jego niekorzyść z pewnością wpływa ten płaczliwy post o danie czasu. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam z perspektywy miastowego, ale ok biorę poprawkę na różne zaangażowanie w rozgrywkę (to chyba jeden z na dzisiaj najbardziej perspektywicznych i zaangażowanych grajków). I do cholery skąd Broniewski wiedział kto gra Cugowskim?"
Odwołanie się do autorytetu nieboszczyków, bo tak łatwiej. Nawet fałszywie, bo Dionizy mnie pod koniec zażółcał, nie miał za winnego.
Do tego nadal uparte pchanie tego posta "daniu czasu", gdy chyba z czterech miastowych zareagowało na ten post pozytywnie (w sensie: niemafijnie). Kawalec, Wiśniewski, Broniewski, Gołota. Dlaczego ciągle podnosisz ten argument? Jeszcze te dziwne propsy dla mnie?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:11:52 GMT 1
hola, hola, hola, co innego nabrać wątpliwości co do czyjejś winy, a co innego z niewinnego zrobić winnym, bo matematyka Co innego jak masz prócz cugo niewinnych golote i kawalca, a co innego jak masz cugo golote broniewskiego i służby Nie udawaj ze tego nie rozumiesz
|
|