|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 12:55:35 GMT 1
Odnośnie grania na wyniszczenie - wróć do meczówki Murloka i zastanów się czy widzisz róznice. Bo ja widzę jedną - tam miałem 3 podejrzanych i 2 mafie, więc chociaż wg mnie miasto powinno wybierać między pixelem a Bolcem, finalnie sam zagłosowałem na niewinnego Kacpra, bo u niego była największa szansa, że się dasz przekonać.
Teraz mam 3 podejrzanych i 3 mafie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 13:01:27 GMT 1
Spróbuję po robocie poczytać bez biasu jeszcze raz
ale ja na razie nie widzę tu znowu mafii kurwidołkowej, po prostu
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 13:05:37 GMT 1
szczególnie że taki rudy jak dostał trochę luzu, to wygląda dobrze
i to jest imo miastowe, on nie musi utrzymywać nieustannie żadnej agendy, mógł przestać skupiać się wyłącznie na obronie i ja widzę tam szczerość, w tym co np. pisał o klocuchu
co ja myślę o klocuchu to już napisałem - fajnie byłoby zobaczyć jeszcze przed linczem jego wjazd, jeżeli miałbym mocno zweryfikować swoje stanowisko
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 13:08:59 GMT 1
Pogadaj z Broniewskim o tym czy jestem niewinny. Dopóki on żyje. Zerknij też na moje zachowanie w kluczowych momentach rozgrywki.
Zresztą z twojej perspektywy Cugowski to pewniak na dzisiaj. Uderzmy w niego, bo on ci pasuje i ze mną i z Wiśniewskim i z Klocuchem chyba też. Wykluczam ci się z kimś w mafii w ogóle?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 13:24:39 GMT 1
No z klocuchem raczej, z Rudym nie wiem, bo jakoś nie śledziłem waszych powiązań i nic mi nie wpadło w oko
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 13:27:55 GMT 1
To ciężko bo normalnie bym ci powiedział, żebyś zlinczował Klocucha w takim razie, ale to nie jest chyba najlepszy pomysł. Moim zdaniem trzeba dziś Cugowskiego a ty się musisz zastanowić i najlepiej pogadać z Broniewskim o mnie i o Wiśniewskim. Ja muszę Klocucha przeanalizować i Wiśniewskiego pod kątem momentów kluczowych, nie wiem czy zdążę dzisiaj do linczu.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 13:29:48 GMT 1
Odnośnie grania na wyniszczenie - wróć do meczówki Murloka i zastanów się czy widzisz róznice. Bo ja widzę jedną - tam miałem 3 podejrzanych i 2 mafie, więc chociaż wg mnie miasto powinno wybierać między pixelem a Bolcem, finalnie sam zagłosowałem na niewinnego Kacpra, bo u niego była największa szansa, że się dasz przekonać. Teraz mam 3 podejrzanych i 3 mafie. A co do tego jeszcze się odniosę - główna różnica dla mnie jest taka, że w tamtej meczówce miałem cię za niewinnego w zasadzie większość gry i zlinczowałem cię tylko na podstawie mordu na Cieniutkim. Tutaj kieruję się przesłankami z gry i jak sobie prześledzisz, to delikatne wątpliwości miałem od początku.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 13:39:11 GMT 1
Odnośnie grania na wyniszczenie - wróć do meczówki Murloka i zastanów się czy widzisz róznice. Bo ja widzę jedną - tam miałem 3 podejrzanych i 2 mafie, więc chociaż wg mnie miasto powinno wybierać między pixelem a Bolcem, finalnie sam zagłosowałem na niewinnego Kacpra, bo u niego była największa szansa, że się dasz przekonać. Teraz mam 3 podejrzanych i 3 mafie. A co do tego jeszcze się odniosę - główna różnica dla mnie jest taka, że w tamtej meczówce miałem cię za niewinnego w zasadzie większość gry i zlinczowałem cię tylko na podstawie mordu na Cieniutkim. Tutaj kieruję się przesłankami z gry i jak sobie prześledzisz, to delikatne wątpliwości miałem od początku. Skoro w moim przypadku patrzysz na całość gry, a nie tylko na jedno konkretne wydarzenie (mord na Cieniutkim, lincz na Czesiu), to idziemy w dobrym kierunku. To teraz jeszcze zacznij patrzeć na innych przez pryzmat całej gry, a nie konkretnego wydarzenia i nagle okaże się, że te na tle innych te moje delikatne wątpliwości krzyczą o mojej niewinności.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 13:56:33 GMT 1
Mam dowód na swoją niewinność. Wczoraj był moment, w którym Służba i Broniewski mieli głos na Klocuchu. Namówiłem ich na zmianę zdania i pójście w Czesława. Jaki miałbym interes w pokazywaniu wam koloru Czesława, gdybym był w mafii?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:06:04 GMT 1
Gołota jakie dajesz szanse na niewinność kolejno moją oraz Wiśni
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 14:07:42 GMT 1
0
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:10:22 GMT 1
A na kogo wyższą
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:15:37 GMT 1
Nie no, kurwa, wiedziałem, że jak ktoś ma być pchany do linczu w meczówce, to ja. Najgorzej, że robi to co najmniej jeden miastowy.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:16:35 GMT 1
Michale, miałeś mnie całą grę wśród zielonych, a teraz "matematyka ci tak mówi", że nawet nie rozważasz Gołoty. W tym opisie na mnie robisz fikołki, o które oskarżałeś wcześniej Czesia. Że teraz to, co nie było mafijne, teraz jest mafijne. No zmiana estymatorów o 180 stopni nagle.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:18:39 GMT 1
Andrzeju, Ty mówiłeś "Cugowski zrobił progres, niezależnie, czy jest w mafii czy w mieście". Apeluję tylko, żebyś się zastanowił, jakieś 120 sekund. 2 minuty. Czy bardziej prawdopodobne, że zrobiłem taki progres w mieście, czy w mafii? Całą grę mnie wsadzałeś do tych żółtych, od samego początku, ale nie mogłeś się do niczego przyjebać. Gdzie Ci się to bardziej klei?
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:21:03 GMT 1
Macie Klocucha i rudego, co latają z nadwiedzą, a mnie rozważacie, no kurde. Nie wiem, co ja mam zrobić, żeby grać bardziej zielono. Chyba siedzieć przy kompie 24/7. Jako Pracuś między d1 a d2 spałem chyba pięć godzin i to jest do wykazania tam w postach. Uznałem to za niezdrowe w chuj i już nie poświęcam aż tak życia prywatnego na mafię.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 14:22:29 GMT 1
nie no cugoś
jakbym miał komuś kiedyś pokazać wizualizację hasła "przeciwieństwo naturalności", to bym te posty wyżej zaprezentował
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:23:03 GMT 1
Jak Klocuch wbija i puszcza jednozdaniowe kocopoły, to usprawiedliwiony, że był. Jak rudy obiecuje analizę dwa dni i potem wali w chuja, to niewinny.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:23:59 GMT 1
nie no cugoś jakbym miał komuś kiedyś pokazać wizualizację hasła "przeciwieństwo naturalności", to bym te posty wyżej zaprezentował No trudno, raz już było pierdolenie kotka za pomocą młotka. Tu jest brak naturalności, nie wiem, może nie jestem naturalny z natury, kto wi.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:26:22 GMT 1
Moja gra mnie broni i zachęcałem do ataków na mnie, bo wiedziałem, że nie zrobiłem nic mafijnego, bo w tej mafii nie mogę być. Nic nie było w mojej grze, a żeby wysuwać moją rzekomą mafijność, to musieliście sięgać do jakichś teorii sterylności. Do złapania rzekomego mafiozy, co się dwa razy w niej spektakularnie wyjebał.
Wczoraj punktowałem Czesia na bieżąco. Nawalałem się z nim 1v1, jak byłem w domu. Wyobraźcie sobie winnego Cugowskiego co wręcz zachęca niewinnego Czesia, żeby wdawał się z nim dyskusję i go punktował.
|
|