|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 14:29:57 GMT 1
Moja gra mnie broni i zachęcałem do ataków na mnie, bo wiedziałem, że nie zrobiłem nic mafijnego, bo w tej mafii nie mogę być. Nic nie było w mojej grze, a żeby wysuwać moją rzekomą mafijność, to musieliście sięgać do jakichś teorii sterylności. Do złapania rzekomego mafiozy, co się dwa razy w niej spektakularnie wyjebał. Wczoraj punktowałem Czesia na bieżąco. Nawalałem się z nim 1v1, jak byłem w domu. Wyobraźcie sobie winnego Cugowskiego co wręcz zachęca niewinnego Czesia, żeby wdawał się z nim dyskusję i go punktował. no dobra, to klocuch, rudy i kto?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:32:32 GMT 1
Cugoś, po prostu masz bardzo tendencyjnie analizy. Zwróciłem na to uwagę już z 3 dni temu. Dzień wcześniej wielokrotnie powiedział to Czesiu. Patrzę w co napisałeś na Klocucha, Gołotę w ostatniej i jest to samo
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:33:17 GMT 1
Nie mam pojęcia. Nie wiem, czemu mówisz, że Gołota nie miał trudniej gierki, jak miał trudniejszą moim zdaniem. Te reakcje były śmiałe. No ale były te zgrzyty, o których pisaliśmy całą grę.
Do Wiśni nie miałem się do czego przyjebać całą grę. Dopiero jak Czesio padł zielony, to dostrzegłem, że mogło coś w tym być. Te piłeczki rzucane rudemu i że jednak nie było tam chęci linczu.
Gołota mnie jawniej wpychał w kolejkę, Wiśniewski po claimie deta. Może miał obliczone, że będzie to świeżak, co się nie umie bronić i że i tak go jakby co wpierdoli.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:34:40 GMT 1
Cugoś, po prostu masz bardzo tendencyjnie analizy. Zwróciłem na to uwagę już z 3 dni temu. Dzień wcześniej wielokrotnie powiedział to Czesiu. Patrzę w co napisałeś na Klocucha, Gołotę w ostatniej i jest to samo Co znaczy, że tendencyjne? Przynajmniej je wstawiam. Po chuj miałbym pisać analizy, skoro można się na nich tak niby wjebać? Łatwiej rzucać milion jednolinijkowców. Sztuczne/mdłe/tendencyjne. No takie mam rozumienie gry, nic nie poradzę. Zobaczcie te Pracusia czy nawet Rymanowskiego.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:36:04 GMT 1
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:38:04 GMT 1
Myślałem, że te moje teraz są o wiele lepsze, bo trochę tych starszych gier jeszcze poczytałem + podsumowań + słuchowisko i zwracam uwagę na więcej rzeczy.
Lepszych pisać nie umiem, trudno.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:40:41 GMT 1
Najbardziej się boję, że gra będzie przejebana przeze mnie, już kit z wynikiem, no ale potem będzie, że "no ten Cugowski dziwnie grał".
Tak samo jak pisali "lincz na Pracusiu był nieunikniony" czy "nie szkaluj linczu na Pracusiu" albo Antura na cmentarzu, kiedy mnie wprost wyśmiał. No chujowo się czułem wtedy.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:43:11 GMT 1
Po prostu wydaje mi się, że jakbyś wziął całego gracza pod uwagę i napisał szczerze co myślisz to doszedłbyś do innych wniosków. To co wrzucasz wygląda jakbyś miał juz wyrobione zdanie i znalazł kilka powodów, które je potwierdzają.
Ja nie jestem w stanie teraz ocenić jak to się wpisuje w tamten etap rozgrywki. Współgracze też Ci wtedy zarzucali brak obiektwyności?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 14:43:27 GMT 1
Wiesz po czym Cugowski jest po wyłapania? Po tym, że nigdy tak dobrych analiz nie pisał. W mafii łatwiej mu się pisze analizy.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:44:02 GMT 1
Nie wiem, dlaczego Wam bardziej mafijne wydają się analizy, których pisać nie musiałem, bo po chuj, mogłem rzucać "Czesio winny bo teoria LewKonia" jak Klocuch, gdzie nie można w żaden sposób skonfrontować thought process i zweryfikować progresji. Pisałem swoje, żeby progresja była jawna. Klocuch wali ofensywnie jak Taco Hemingway nadwiedzą a Wy "hmm może dobry gracz".
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:45:08 GMT 1
Po prostu wydaje mi się, że jakbyś wziął całego gracza pod uwagę i napisał szczerze co myślisz to doszedłbyś do innych wniosków. To co wrzucasz wygląda jakbyś miał juz wyrobione zdanie i znalazł kilka powodów, które je potwierdzają. Ja nie jestem w stanie teraz ocenić jak to się wpisuje w tamten etap rozgrywki. Współgracze też Ci wtedy zarzucali brak obiektwyności? Nie zdążyli, zlinczowali mnie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:47:07 GMT 1
Cugoś, po prostu masz bardzo tendencyjnie analizy. Zwróciłem na to uwagę już z 3 dni temu. Dzień wcześniej wielokrotnie powiedział to Czesiu. Patrzę w co napisałeś na Klocucha, Gołotę w ostatniej i jest to samo Co znaczy, że tendencyjne? Przynajmniej je wstawiam. Po chuj miałbym pisać analizy, skoro można się na nich tak niby wjebać? Łatwiej rzucać milion jednolinijkowców. Sztuczne/mdłe/tendencyjne. No takie mam rozumienie gry, nic nie poradzę. Zobaczcie te Pracusia czy nawet Rymanowskiego. Ja generalnie zwykle miałem Cię za osobę, która te analizy lubi pisać. Jak razem mafiowaliśmy w zapoznawczej to sam pisałeś, że się wstrzymujesz z wrzuceniem swojej, bo się boisz, że się bedziesz rzucać w oczy [bo nikt inny nie wrzucał]. To co wyboldowałem, to myślę, że coś z czego sobie teraz możesz zaczynać zdawać sprawę.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:48:38 GMT 1
Co znaczy, że tendencyjne? Przynajmniej je wstawiam. Po chuj miałbym pisać analizy, skoro można się na nich tak niby wjebać? Łatwiej rzucać milion jednolinijkowców. Sztuczne/mdłe/tendencyjne. No takie mam rozumienie gry, nic nie poradzę. Zobaczcie te Pracusia czy nawet Rymanowskiego. Ja generalnie zwykle miałem Cię za osobę, która te analizy lubi pisać. Jak razem mafiowaliśmy w zapoznawczej to sam pisałeś, że się wstrzymujesz z wrzuceniem swojej, bo się boisz, że się bedziesz rzucać w oczy. To co wyboldowałem, to myślę, że coś z czego sobie teraz możesz zaczynać zdawać sprawę. No i to ma świadczyć na moją niekorzyść? To boję się w mafii tych analiz, bo idzie mnie po nich wyłapać, a tutaj sobie wrzucam codziennie?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:50:01 GMT 1
Zedytowałem, bo ogarnąłem, że tam była dwuznaczność (chociaż sądziłem, że Ty zrozumiesz).
Generalnie sytuacja była taka, że nikt w tej zapoznawczej analiz nie wrzucał. Ja zauważyłem, że nikt tego nie robi i Ty napisałeś, że się wstrzymujesz ze swoją z tego powodu (żeby jako mafioza nie odstawać od miasta).
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:50:55 GMT 1
I chyba zgadzam się, analizy w mafii to szybsza droga do wypierdolki, a tu jest brany pod uwagę gracz, co wstawiał je codziennie chyba pierwszy (!) (a wg rudego boję się tych analiz) kontra rudy, który swoją schował chyba na Discordzie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:52:41 GMT 1
No wg. mnie właśnie się ich nie boisz, lubisz je pisać. Pewnie zwykle były odbierane dobrze. W tej edycji coś w nich zgrzyta.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:52:55 GMT 1
Zedytowałem, bo ogarnąłem, że tam była dwuznaczność (chociaż sądziłem, że Ty zrozumiesz). Generalnie sytuacja była taka, że nikt w tej zapoznawczej analiz nie wrzucał. Ja zauważyłem, że nikt tego nie robi i Ty napisałeś, że się wstrzymujesz ze swoją z tego powodu (żeby jako mafioza nie odstawać od miasta). No ale tu nie wiedziałem, czy ludzie będą wstawiać po pierwszej przerwie, chyba pierwszy wyszedłem ze swoją. Raz nawet wstawiłem w środku dnia. Nie wiem, co konkretnie mi teraz zarzucasz.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 14:53:18 GMT 1
I to nie są tylko słowa Rudego, bo Czesio też to wczoraj wałkował.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 14:55:37 GMT 1
W sensie no, te analizy są po prostu zbyt poprawne xd tam nie ma nic, co zbytnio rzucałoby się w oczy, jest sporo tekstu, ale to opieranie się na teoriach w sposób jawny i otwarty przy każdym fragmencie jest karykaturalne. Jakbyś aż za bardzo starał się pokazać, że się starasz. A jedną teorię, którą miała zastosowanie akurat do ciebie, wyśmiałeś 🤷🏼♂️
Dodatkowo dzisiaj dla mnie punktem przesilenia było, jak zarzuciłeś klocuchowi argumenty oparte na mecie, po czym sam do każdego gracza dorzuciłeś analizę mety xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 14:56:00 GMT 1
Trochę jak mafiozo wrzucający tabelki z excela do tematu
|
|