|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:56:22 GMT 1
No wg. mnie właśnie się ich nie boisz, lubisz je pisać. Pewnie zwykle były odbierane dobrze. W tej edycji coś w nich zgrzyta. No nie wiem, co zgrzyta. W pierwszej grze w mieście wysmażyłem z trzy analizy na niewinnych, czyli można uznać, że też byłem tendencyjny, kij wie. Ja nie robiłem az takiego ISO poszczególnych graczy, bo nie dawałem fizycznie rady. No wchodzę w gracza X a tam 30 stron postów, nie dam rady przeczytać, a najlepiej byłoby wchodzić w poszczególne posty i ich kontekst. Wyszczególniam rzeczy, które zwróciły moja uwagę w pozytywny albo negatywny sposób i może dlatego te analizy były tendencyjne. Nawet nie wiem, czy można nazywać je ANALIZAMI. To podsumowania moich obecnych myśli o graczach i podstaw do opinii o nich.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:57:55 GMT 1
W sensie no, te analizy są po prostu zbyt poprawne xd tam nie ma nic, co zbytnio rzucałoby się w oczy, jest sporo tekstu, ale to opieranie się na teoriach w sposób jawny i otwarty przy każdym fragmencie jest karykaturalne. Jakbyś aż za bardzo starał się pokazać, że się starasz. A jedną teorię, którą miała zastosowanie akurat do ciebie, wyśmiałeś 🤷🏼♂️ Dodatkowo dzisiaj dla mnie punktem przesilenia było, jak zarzuciłeś klocuchowi argumenty oparte na mecie, po czym sam do każdego gracza dorzuciłeś analizę mety xD Klocuch opierał swoje opinie w całości na mecie, dla mnie to dodatek, trzeba korzystać ostrożnie, bo to broń obosieczna. Z teorii korzystam, bo z czego mam korzystać, jak nie np. z podsumowań czy poradników. No kurwa skąd indziej mam poprawiać estymatory.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 14:59:02 GMT 1
To jakbyś oskarżył studenta, że z podręczników korzysta. Red mi powiedział, że jestem jak gorący czajnik, co za dużo się naczytał i stosuje wszystko naraz. Może to to.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 15:01:40 GMT 1
Może jestem jak gorący czajnik xDDD
Weźmy go zabijmy i kombinujmy co dalej plz. Ta gierka jest spokojnie do wygrania jeszcze, nawet rzucając kostką jest 50% szans. To znaczy przy założeniu, że on i Rudy są winni. Klocuch weź przypierdol rakietami no, tak żeby dało się ciebie uniewinnić. Byku pomóż.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 15:03:54 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/47069/threadKolejna analiza Pracusia. Odwołania do teorii. Denholm Reynholm - podobał mi się ten post: mafiacorner.boards.net/post/45920/thread. Jest chyba wprost z podsumowania reda po Kuleszowej, w kogo warto walić w d1. Piston Postrach Wsi - tu może być plot twist. Wszedł jak taki wzorowy miastowy, "przyjaciel miasta", przed którymi Volv ostrzegał w poradnikach. Raczej unika konfliktów, poza ludźmi, którym grozi świecznik. Niech mądrzejsi/bardziej doświadczeni ode mnie rozstrzygną U kogo takie coś ma być, jak nie u mnie?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 15:05:22 GMT 1
na moment obecny na taki bezpieczny rozwój wydarzeń jestem w stanie przystać, bo kurwa nie ma ani Broniewskiego, ani klocucha
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 15:07:13 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 15:11:26 GMT 1
Wiśnia.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 15:13:01 GMT 1
cugowski robi łzawe oświadczenia w stylu zmarzlika rudy bada grunt pod jutrzejszy mord, jeżeli dzisiaj poleci cugo a klocuch? klocucha nie ma
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 15:14:52 GMT 1
cugowski robi łzawe oświadczenia w stylu zmarzlika rudy bada grunt pod jutrzejszy mord, jeżeli dzisiaj poleci cugo a klocuch? klocucha nie ma Nie, jestem prawie pewien Twojej winy i w meczówce z Kawalcem i Gołotą chcę mieć łatwy wybór (a przynajmniej łatwą sumę zagrań dla obu).
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 15:16:40 GMT 1
cugowski robi łzawe oświadczenia w stylu zmarzlika rudy bada grunt pod jutrzejszy mord, jeżeli dzisiaj poleci cugo a klocuch? klocucha nie ma Nie, jestem prawie pewien Twojej winy i w meczówce z Kawalcem i Gołotą chcę mieć łatwy wybór (a przynajmniej łatwą sumę zagrań dla obu). skoro tak dobrze idzie mi czytanie gry, to przeczytam wam grę: rudy musi być niewinny, przecież mafioza w życiu by się tak nie odkleił, żeby twierdzić, że w meczówce z kawalcem on będzie decydować prawda?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 15:16:51 GMT 1
a huja prawda
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 15:17:37 GMT 1
zwykła jazda bez hamulców, a rudy nawet się nie kryje, wczoraj byłem czysty i dawał za mnie głowę, dzisiaj jest zabawnie
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 15:21:19 GMT 1
Ja nie skończyłem, jeszcze będę. Do 21:00 mam, myślę, obowiązek obywatelski próbować, żeby potem nie pluć sobie w ryj, że gierka przegrana przeze mnie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 15:23:04 GMT 1
Nie, jestem prawie pewien Twojej winy i w meczówce z Kawalcem i Gołotą chcę mieć łatwy wybór (a przynajmniej łatwą sumę zagrań dla obu). skoro tak dobrze idzie mi czytanie gry, to przeczytam wam grę: rudy musi być niewinny, przecież mafioza w życiu by się tak nie odkleił, żeby twierdzić, że w meczówce z kawalcem on będzie decydować prawda? Myślę, że jak trafimy teraz dwóch to kawalec może nie być skłonny na mnie głosować. Ale to ja dzisiaj pierwszy podawałem typy, więc jak ktoś miał kogoś zmanipulować to on mnie. Na szczęście Gołota tę decyzję ułatwia.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 15:28:13 GMT 1
skoro tak dobrze idzie mi czytanie gry, to przeczytam wam grę: rudy musi być niewinny, przecież mafioza w życiu by się tak nie odkleił, żeby twierdzić, że w meczówce z kawalcem on będzie decydować prawda? Myślę, że jak trafimy teraz dwóch to kawalec może nie być skłonny na mnie głosować. Ale to ja dzisiaj pierwszy podawałem typy, więc jak ktoś miał kogoś zmanipulować to on mnie. Na szczęście Gołota tę decyzję ułatwia. no to ja ci powiem, jaki był mój plan z tym pytaniem, bo był on prosty jak konstrukcja cepa - czekałem, kto z potencjalnie podejrzanych poda klocucha jako jednego ze swoich winnych. Ty jako jedyny nie podałeś, co mega w moich oczach zadziałało na twoją korzyść na tamten moment natomiast w obecnym momencie nieobecność klocucha i Broniewskiego działa mi już na nerwy (co, jak widać po Broniewskim, wcale nie musi być domeną kitrających się mafiozów)
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 15:28:30 GMT 1
Coś czuję, że jak dziś uderzymy tego Cugowskiego to jutro będzie meczówka godna ppv.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 15:38:21 GMT 1
Myślę, że jak trafimy teraz dwóch to kawalec może nie być skłonny na mnie głosować. Ale to ja dzisiaj pierwszy podawałem typy, więc jak ktoś miał kogoś zmanipulować to on mnie. Na szczęście Gołota tę decyzję ułatwia. no to ja ci powiem, jaki był mój plan z tym pytaniem, bo był on prosty jak konstrukcja cepa - czekałem, kto z potencjalnie podejrzanych poda klocucha jako jednego ze swoich winnych. Ty jako jedyny nie podałeś, co mega w moich oczach zadziałało na twoją korzyść na tamten moment natomiast w obecnym momencie nieobecność klocucha i Broniewskiego działa mi już na nerwy (co, jak widać po Broniewskim, wcale nie musi być domeną kitrających się mafiozów) krew w piach
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 15:54:14 GMT 1
no ale co ja mam ci powiedzieć xD Czesia nie uniewinniłem na podstawie jego słabej gry na początku i nietrafionych argumentów, tylko na czutkę i z effortu
tutaj effort się zgadza, a czutka ma poważny problem
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 15:56:13 GMT 1
No i kurwa druga sprawa jest taka, że jakbyś objętościowo zamienił moduły "dlaczego ja jestem niewinny" i "dlaczego inni są winni" to też byłoby mi łatwiej
|
|