rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 21:55:20 GMT 1
dobra, jak będzie na mnie to zgadzam się na przyśpieszenie, bo dajta spokój xD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 21:57:27 GMT 1
chuja zobaczymy, grasz greatest hits z poprzedniej edycji, gdzie twoim numerem na meczówkę było zajebanie w najbardziej niewinnego Murloka No właśnie kurwa nie gram
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:03:05 GMT 1
dobra gg, jak już coś zaczyna robić sens, to ta gra pokazuje mi, że ni chuja xD
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 11, 2023 22:05:55 GMT 1
Wczoraj nie było mnie z uwagi na wycieczkę, wcześniej byłem w domu rodzinnym i nie miałem tyle czasu na myślenie o grze (choć nikt nie może mi zarzuć glonowania!). Teraz jestem sam i mam wakacje i mogę grać. A w ogóle to nie muszę się tłumaczyć i tego do tej pory nie robiłem, ale jako że jest meczówka, w hołdzie Broniewskiemu postaram się być szczerym miastowym, aby rozjaśnić innym miastowym wszystko w sposób najlepszy z możliwych.
Przeczytałem dzisiaj to, co działo się wczoraj (i kilka innych fragmentów gry) i z grubsza utrzymuję to, co myślałem wcześniej: CZESIO TO NAJLEPSZY MIASTOWY TEJ EDYCJI (będę tak twierdził niezależnie od rozstrzygnięcia) I MUSIMY IŚĆ ZA JEGO TESTAMENTEM.
Wiśniewski jest pewniakiem. 1) Wróćcie do momentu, w którym próbował przekonywać miasto, że MATEMATYCZNIE musi być jedna mafia w gronie Czesio-Klocuch. Czesio jest niewinny, ja jestem niewinny. Wtedy zostały dwa lincze do końca. Wystarczyło zlinczować dwóch niewinnych i mafia wygrywa. Ba, wygrywa w pełnym składzie. Któż inny by wziął odpowiedzialność za taką brawurę jak nie doświadczony gracz zespołowy, Lowrider? 2) Czesio doskonale zwrócił uwagę jaka relacja łączyła Wiśniewskiego z pewnym mafiozą Cugowskim. Czesio zauważył to zanim wina Cugowskiego była pewna. Czesio musiał mieć rację. 3) Nowość – zarzuciliście mi trolling, ale wczorajsze emocje Wiśniewskiego nie były emocjami miastowego. Były bądź to przestrzelone, bądź to udawane. Zachowywał się zupełnie inaczej niż reszta, zachowywał się tak jakby był świadom wyniku głosowania nad Cugowskim od paru dni.
Został trzeci. Czesio wskazywał Rudego. I wciąż się ku temu skłaniam, ale w ostatnich dniach ten gracz mocno zyskał w stosunku do Gołoty. Gołota mocno stracił. Gołota mocno stracił na przykład w kontekście wiedzy o winie Cugowskiego. O tym powiem jednak szerzej później. Na pewno jutro, jeśli będziemy rozważać kogoś innego niż Wiśniewski (musi być jednomyślność), ale zasadniczo wolę zostawić to na później i zrobić rachunek sumienia jeszcze raz. W każdym razie, to będzie kluczowe dla rozstrzygnięcia tej edycji i czuję, że muszę wziąć za to odpowiedzialność. Wszystko co dobre rozwija się w ciszy.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:10:50 GMT 1
Ty mi Klocuch zarzucasz, że ja wiedziałem, że Cugowski padnie winny?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:12:33 GMT 1
Klocuch dlaczego broniłeś Rudego podczas akcji pod Arsenalem?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:15:47 GMT 1
Kawalec bo my wiemy, że 2 z ich trójki jest w mafii. Ta mafijna dwójka też wie, że my nawzajem wiemy, że jesteśmy niewinni. Oni muszą tak kręcić, żebyśmy ich nie połączyli razem w mafii. Wydaje mi się, że możemy z mniejszą lub większą pewnością wykluczyć scenariusz Klocuch i Wiśnia razem, wtedy możemy po prostu Rudego jebnąć. W sensie jakby się udało wykluczyć mafię Klocuch, Wiśnia, no to kupujemy sobie dzień dłużej. Pytanie na ile to się da zrobić.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:18:11 GMT 1
Jakby wyciszyć szum no to zostaje nam tyle, że Wiśnia napierdalał na Rudego od początku, ale go nie przeforsował nigdy, a Klocuch robił akcje pod arsenalem, żeby bronić Rudego.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:19:01 GMT 1
No ja to wiem, że ja bym półwjebanego kolegi nie bronił akcją pod Arsenalem, tylko bym go napierdalał. Ale to ja. Mam swój styl gry jako mafiak, nie każdy musi tak grać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 22:20:30 GMT 1
Kawalec bo my wiemy, że 2 z ich trójki jest w mafii. Ta mafijna dwójka też wie, że my nawzajem wiemy, że jesteśmy niewinni. Oni muszą tak kręcić, żebyśmy ich nie połączyli razem w mafii. Wydaje mi się, że możemy z mniejszą lub większą pewnością wykluczyć scenariusz Klocuch i Wiśnia razem, wtedy możemy po prostu Rudego jebnąć. W sensie jakby się udało wykluczyć mafię Klocuch, Wiśnia, no to kupujemy sobie dzień dłużej. Pytanie na ile to się da zrobić. No jak dla mnie możemy spokojnie w Rudego wejść To jego wrzucenie obliczeń równo z dzwonkiem w meczówce strasznie zajebało nadgorliwością, ale niestety nie miastową Jakby liczył, że na fali moich wczorajszych podejrzeń łatwo na tym zacznę dryfować
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 22:30:36 GMT 1
PS. A klocuch bierze przykład z mafijnej gry starszego kolegi i opiera całą swoją ofensywę na testamencie zmarłego gracza
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:31:22 GMT 1
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:31:36 GMT 1
czekam nadal na live wejście wiśni do tematu xD
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:41:04 GMT 1
W ogóle tak próbowałem rozkminić jak ja bym zagrał to na miejscu mafijnego Klocucha, Wiśni lub Rudego. I uświadomiłem sobie pewien fun fuct. W żadnej z moich dwóch mafijnych gierek ani razu nie broniłem kolegi z mafii. To znaczy teoretycznie broniłem Taco i Zmarźlika, ale w sposób bardzo niebezpośredni, tak żeby napisać o koledze z mafii on jest niewinny to mi się nigdy nie zdarzyło. No Klocuch o niewinności Rudego pisał wprost i jakoś szczególnie nie uzasadniał. Rudy uniewinniał wprost Wiśnię.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:42:51 GMT 1
Cugowski wprost uniewinniał Wiśnię i Klocucha i oskarżał Rudego. Czyli na bank się uniewinniali wzajemnie, bo któryś z dwójki Klocuch, Wiśnia musi być w mafii.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:42:55 GMT 1
Wszyscy chcą we mnie jebać. Przypix mafia.
Wiśnia: rudy, klocuch Kawalec: rudy Klocuch: Wiśnia, rudy Gołota: klocuch, rudy
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 22:47:23 GMT 1
powiedz mi jeszcze rudy o czym to świadczy twoim zdaniem
bo przedstawiasz to jakby w grze było jeszcze co najmniej 4 mafiozów
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 22:49:51 GMT 1
dobra idę bonus tracka pisać
w sumie jak spojrzałem na notatki to hujowy trochę będzie, ale szkoda, żeby się content zmarnował
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:50:09 GMT 1
Ah no tak, jak jestem w mafii to dzisiaj odpadam i jest kolejna meczowka jutro, wiec mafioza mnie sprzedaje za townpointsy.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 22:50:20 GMT 1
jak kogoś to raid dobrze, sha of fear normal first kill grupy zrobiony, dwa itemy wpadły
|
|