|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 9:01:09 GMT 1
Kolega Panasiuk jest za poprawny, za grzeczny.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:02:26 GMT 1
Kolega Panasiuk jest za poprawny, za grzeczny. gościu uniewinnia rudego i mówi, że ja mu śmierdzę - imo to jest podjęcie ryzyka, nie poprawność Broniewski jak znam życie ocenia użyty język a nie ruchy prawdziwy erysta
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 9:03:33 GMT 1
Noc była żmudna, jak to na służbie. Nie śpisz w nocy, nie śpisz w dzień, poprzednia noc też nie, gdzieś tam kradniesz drzemkę, a potem ciało samo czyni swoje somatyczne reakcje. Byleby nadal pozostać tym poniżej - mamy pomagać, a nie obrastać w piórka. Poranek można by rzec tragiczny - nie jednak dla nas, a dla Pana Panasiuka i anonimowego o rdzawych włosach.
- Panie Panasiuk, Pan atakując czy biorąc w swoje dziwaczne machinacje Pana Anonimowego, a po kilkunastu minutach od owych kalumni ogłaszając, że Panowie się wyłączają nawzajem z bycia morderca... No tak nie można. To nie jest na zawołanie, a tym mocniej na zawołanie zainteresowanych. Panowie nawet sobie nie porozmawiali, pan chce grać jego karta, bo sam Pan wstał dość przerażony i wybrał Pan najłatwiejsza opcje , wszystko takie wymuszone... Mnie, marnemu lokajowi tej sytuacji, nadal się wydaje, że Państwo w zupełności mogą być razem. Wzajemnego wykluczenia nie dostaje się za coś takiego, gdzie pan oskarżając Pana anonimowego, jeszcze działa na jego korzyść, bo tak pan to zmajstrował i przekombinował. Śmiałbym nawet powiedzieć, że przy takim zrezygnowanym stawianiu sytuacji. I przez Pana ehem Rudego, i przsz Pana Panie Panasiuk, to rozliczenie jednego z panów byłoby z korzyścią dla miasta. Aczkolwiek podobają mi się także wnioski do naszego spóźnialskiego zatrzymanego w drzwiach. Faktycznie mimo iż koherentny, to dość łatwo zagrany w swoim aktorstwie. Hym hym
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 9:03:34 GMT 1
Wiśnia, gdybyś miał wskazać trójkę najbardziej podejrzanych i trójkę najbardziej godnych zaufania, kto by to był na ten moment? Tak trochę intuicyjnie, a trochę po pierwszych analizach. ja trochę nie rozpatruję teraz tego w kategorii podejrzani-niepodejrzani, tylko warto-niewarto rozważać do linczu najbardziej miastowe wajby daje mi cugowski, gołota i chyba kawalec, u tego ostatniego nie tak bardzo jak bym chciał, ale zasadniczo gitarka oficjalna trójka niegodna zaufania/godna rozważenia do linczu zostanie pewnie podana w godzinach przedobiadowych, teraz pewnie byłoby tam miejsce dla rudego, panasiuka i fleszara, ale za wcześnie by o tym mówić, tym bardziej że coś się dzieje
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 9:04:47 GMT 1
Wiśnia, gdybyś miał wskazać trójkę najbardziej podejrzanych i trójkę najbardziej godnych zaufania, kto by to był na ten moment? Tak trochę intuicyjnie, a trochę po pierwszych analizach. ja trochę nie rozpatruję teraz tego w kategorii podejrzani-niepodejrzani, tylko warto-niewarto rozważać do linczu najbardziej miastowe wajby daje mi cugowski, gołota i chyba kawalec, u tego ostatniego nie tak bardzo jak bym chciał, ale zasadniczo gitarka oficjalna trójka niegodna zaufania/godna rozważenia do linczu zostanie pewnie podana w godzinach przedobiadowych, teraz pewnie byłoby tam miejsce dla rudego, panasiuka i fleszara, ale za wcześnie by o tym mówić, tym bardziej że coś się dzieje plus w sumie mogę zaspoilerować, że będzie dla ciebie miejsce w szerokiej kadrze bo jesteś bardziej janek niż leszek i grasz tak, że czy będzie d1 czy d4 to i tak chuj się o tobie będzie można wypowiedzieć
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:05:47 GMT 1
Kolega Panasiuk jest za poprawny, za grzeczny. gościu uniewinnia rudego i mówi, że ja mu śmierdzę - imo to jest podjęcie ryzyka, nie poprawność W typach jest może i odważny, ale w interakcjach bardzo poprawny, grzeczny. Poza tym mafiozi często są odważni w typach. To bardzo wygodne. Warto być w kontrze do miastowego mainstreamu. Mafioza wszystko wie. Kusi go obrona niewinnych ze świecznika. I odwrotnie: warto mieć swój typ spoza świecznika. To pozwala się pozycjonować na osobę niezależną, samodzielnie myślącą, a jednocześnie zwalnia z obowiązku ciągłego lawirowania w bieżączce, przy której najłatwiej wpaść.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:06:19 GMT 1
Piotr Panasiuk Miasto już się na mnie zacietwierzyło. Mogę pierdnąć i zleci się tłum z widłami krzyczący, że pierdnąłem z dupą zaciśniętą jak mafiozi zaciskają i ta woń też taka jak mafioza Zbyszek w sierpniu 1993'. W międzyczasie wlatuje pressowany Panasiuk, mówi że jestem jego kartą przetargową i czyta moje posty takie jakie są. Nawet mówi, że jestem jego kartą przetargową i mnie uniewinnia. What gives? Pozycjonujesz się pod pikachu face miasta? Nie ma co winić miasta i się obrażać, w D1 musi się pojawić kilka celów po pierwszych stronach, padło na Ciebie i mnie, trudno. Trzeba było nie zaczynać gry od "wylosowało mi mafię" Rudy się nie dostał
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 9:07:34 GMT 1
dobra bo mnie żona wypierdala do biura bo mi chce monitor zajebać, mafijnie się odmeldowuję przynajmniej do czasu jak do biura dojadę
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 9:09:05 GMT 1
postaci co bym nimi chetnie zagral w gta sa nandreas
fernado santok - za duzo spamuje za duzo mysli w glowie a poza tym nie wytrzymuje nerwowo niepotrzebnych starc z broniowskim ale ma dryg do szukania mordercow i to widac i to wyjdzie jeszcze w kolejnych dniach zielona trawa na mapie miasta przypomina takiego samuroja co zbiera picko i daje ludziom
sluzba - widac ze to nie baba pisze te posty sa przemyslane i metyryczne właża niewiele postow do rozgrywki ale jak juz wlaza to sa fest nie robi wydziw tylko podaje dalej mysli z swojej glowy
kruci nie tak duzo tych postaci ale moze w kolejnych dniach bedzie wiecej
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:09:29 GMT 1
ja trochę nie rozpatruję teraz tego w kategorii podejrzani-niepodejrzani, tylko warto-niewarto rozważać do linczu najbardziej miastowe wajby daje mi cugowski, gołota i chyba kawalec, u tego ostatniego nie tak bardzo jak bym chciał, ale zasadniczo gitarka oficjalna trójka niegodna zaufania/godna rozważenia do linczu zostanie pewnie podana w godzinach przedobiadowych, teraz pewnie byłoby tam miejsce dla rudego, panasiuka i fleszara, ale za wcześnie by o tym mówić, tym bardziej że coś się dzieje plus w sumie mogę zaspoilerować, że będzie dla ciebie miejsce w szerokiej kadrze bo jesteś bardziej janek niż leszek i grasz tak, że czy będzie d1 czy d4 to i tak chuj się o tobie będzie można wypowiedzieć Pozwolę sobie zauważyć, że zarówno Janek jak i Leszek byli miastowymi. Poprzednia wypowiedź spoko. Brzmi nieźle.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 9:10:02 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku. >możliwe, że ja też ostro grasz, rudy
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:10:48 GMT 1
W końcu ktoś fajnie gra klocucha
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:10:49 GMT 1
gościu uniewinnia rudego i mówi, że ja mu śmierdzę - imo to jest podjęcie ryzyka, nie poprawność W typach jest może i odważny, ale w interakcjach bardzo poprawny, grzeczny. Poza tym mafiozi często są odważni w typach. To bardzo wygodne. Warto być w kontrze do miastowego mainstreamu. Mafioza wszystko wie. Kusi go obrona niewinnych ze świecznika. I odwrotnie: warto mieć swój typ spoza świecznika. To pozwala się pozycjonować na osobę niezależną, samodzielnie myślącą, a jednocześnie zwalnia z obowiązku do ciągłego lawirowania w bieżączce, przy której najłatwiej wpaść. Też mi się ta obrona taka wydała, ale pan miłośnik Ukrainy trąci większym wyrafinowaniem niż tak tani strzał.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:12:17 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku. >możliwe, że ja też ostro grasz, rudy Do końca nie wiem, bo jeszcze pw z rolą nie dostałem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:12:39 GMT 1
W końcu ktoś fajnie gra klocucha Wielki fan.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 9:12:48 GMT 1
Dionizy, pytałeś wcześniej o moje typy. Zapomniałem dodać, że jeśli kolega Gabriel Fleszar lub Schaobwy się nie uaktywnią, to będę głosował na nich w ramach odglonowania.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 9:13:01 GMT 1
gościu uniewinnia rudego i mówi, że ja mu śmierdzę - imo to jest podjęcie ryzyka, nie poprawność W typach jest może i odważny, ale w interakcjach bardzo poprawny, grzeczny. Poza tym mafiozi często są odważni w typach. To bardzo wygodne. Warto być w kontrze do miastowego mainstreamu. Mafioza wszystko wie. Kusi go obrona niewinnych ze świecznika. I odwrotnie: warto mieć swój typ spoza świecznika. To pozwala się pozycjonować na osobę niezależną, samodzielnie myślącą, a jednocześnie zwalnia z obowiązku ciągłego lawirowania w bieżączce, przy której najłatwiej wpaść. no tak, ale zdejmowanie ze świecznika topowego kontrkandydata kiedy samemu jest się w czołówce do linczu, to już ballsy zagranie dla mafiozy nie mówię, że niemożliwe, ale ryzykowne imo Panasiuk mógł spokojnie wejść do tematu i zacząć grać cokolwiek innego, będąc mafiozą, ogień pod kotłem z rudym mocno buchał dzięki innym graczom miejski tok myślenia mógł zaprezentować na kimkolwiek innym, choćby pod Fleszara się podczepić
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:14:13 GMT 1
W typach jest może i odważny, ale w interakcjach bardzo poprawny, grzeczny. Poza tym mafiozi często są odważni w typach. To bardzo wygodne. Warto być w kontrze do miastowego mainstreamu. Mafioza wszystko wie. Kusi go obrona niewinnych ze świecznika. I odwrotnie: warto mieć swój typ spoza świecznika. To pozwala się pozycjonować na osobę niezależną, samodzielnie myślącą, a jednocześnie zwalnia z obowiązku ciągłego lawirowania w bieżączce, przy której najłatwiej wpaść. no tak, ale zdejmowanie ze świecznika topowego kontrkandydata kiedy samemu jest się w czołówce do linczu, to już ballsy zagranie dla mafiozy to
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:14:28 GMT 1
Dionizy, pytałeś wcześniej o moje typy. Zapomniałem dodać, że jeśli kolega Gabriel Fleszar lub Schaobwy się nie uaktywnią, to będę głosował na nich w ramach odglonowania. A Czesio?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:15:31 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku. >możliwe, że ja też ostro grasz, rudy Rudy co właściwie miałeś na myśli?
|
|