|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:16:20 GMT 1
W typach jest może i odważny, ale w interakcjach bardzo poprawny, grzeczny. Poza tym mafiozi często są odważni w typach. To bardzo wygodne. Warto być w kontrze do miastowego mainstreamu. Mafioza wszystko wie. Kusi go obrona niewinnych ze świecznika. I odwrotnie: warto mieć swój typ spoza świecznika. To pozwala się pozycjonować na osobę niezależną, samodzielnie myślącą, a jednocześnie zwalnia z obowiązku ciągłego lawirowania w bieżączce, przy której najłatwiej wpaść. no tak, ale zdejmowanie ze świecznika topowego kontrkandydata kiedy samemu jest się w czołówce do linczu, to już ballsy zagranie dla mafiozy nie mówię, że niemożliwe, ale ryzykowne imo Panasiuk mógł spokojnie wejść do tematu i zacząć grać cokolwiek innego, będąc mafiozą, ogień pod kotłem z rudym mocno buchał dzięki innym graczom miejski tok myślenia mógł zaprezentować na kimkolwiek innym, choćby pod Fleszara się podczepić Trochę mi umknął moment, w którym Panas stał się tak poważnym kandydatem do linczu. Zamkną temat, będzie czas wrócić i ogarnąć to.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:17:06 GMT 1
Kawalec mądrze powtarza po Sołtysie
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 9:17:30 GMT 1
Dionizy, pytałeś wcześniej o moje typy. Zapomniałem dodać, że jeśli kolega Gabriel Fleszar lub Schaobwy się nie uaktywnią, to będę głosował na nich w ramach odglonowania. A Czesio? Jak wejdziesz w posty Czesia, to widać że on próbuje pracować. Powinien niedługo wyjść z kreacji i czekam na to. I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego. Na to też w zasadzie czekam.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 9:19:03 GMT 1
>możliwe, że ja też ostro grasz, rudy Rudy co właściwie miałeś na myśli? Przecież to oczywiste. Chciał błysnąć. Cudzym żartem zresztą.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 9:19:44 GMT 1
rudy z kamieni na janiec punktuje ostatnio
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:19:59 GMT 1
A, czyli to był tylko jakiś follow-up. To w porządku.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 9:24:17 GMT 1
no tak, ale zdejmowanie ze świecznika topowego kontrkandydata kiedy samemu jest się w czołówce do linczu, to już ballsy zagranie dla mafiozy nie mówię, że niemożliwe, ale ryzykowne imo Panasiuk mógł spokojnie wejść do tematu i zacząć grać cokolwiek innego, będąc mafiozą, ogień pod kotłem z rudym mocno buchał dzięki innym graczom miejski tok myślenia mógł zaprezentować na kimkolwiek innym, choćby pod Fleszara się podczepić Trochę mi umknął moment, w którym Panas stał się tak poważnym kandydatem do linczu. Zamkną temat, będzie czas wrócić i ogarnąć to. tzn inaczej - może w rzeczywistości AŻ TAK poważnym nie był, ale sam na własne życzenie dzisiaj rano się wjebał na świecznik xD nie mówię, że jest czysty, ale czy na 100% czerwony? są te szczegóły, przez które mam wątpliwości
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:25:08 GMT 1
a wy macie zaufanie do Golgoty?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 9:27:49 GMT 1
a wy macie zaufanie do Golgoty? na razie umiarkowane "raczej tak" tzn bardziej mi wygląda na niewinną wersję siebie, do której i tak zwykle się przypierdalam xD tak że znowu zacytuję po szanownym panie Michale - jeździć, obserwować
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:28:09 GMT 1
Nie mam go za czerwonego, ale z zaufaniem bym nie szarżował.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 9:28:44 GMT 1
Wiśnia, gdybyś miał wskazać trójkę najbardziej podejrzanych i trójkę najbardziej godnych zaufania, kto by to był na ten moment? Tak trochę intuicyjnie, a trochę po pierwszych analizach. ja trochę nie rozpatruję teraz tego w kategorii podejrzani-niepodejrzani, tylko warto-niewarto rozważać do linczu zrobie tak samo postacie co w gta sa nandreas bym zagral postacie co bym nie zagral ale nie zamordowal tylko smial sie z nich postacie co bym najechal na nich samochodem typu gofry i patrzyl na umarlanie broniowski jest spoko kreacja nie moze pasc w pierwszym linczu to mowie od razu linczowanie broniowskiego dzisiej przeczy zasadom pierwszego linczu musze to powiedziec juz teraz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:33:47 GMT 1
Tak to widzę przed ponownym przeczytaniem całej rozgrywki. Przy czym kolory czerwony i żółty interpretujcie bardziej jako na ile mi się podoba lincz na kimś, a nie, że jak zaznaczyłem czerwony, to znaczy, że jestem przekonany, że mafia.
Władysław Broniewski
schabowy
Rudy
Gabriel Fleszar
Dionizy Złotopolski
Gołota
Fernando Santos
Służba
Czesio
Michał Wiśniewski
klocuch
Krzysztof Cugowski
Piotr Panasiuk
Jacek Kawalec
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:34:48 GMT 1
Gołot usuń to
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:35:51 GMT 1
W sensie usuń to ośle, ale też usuń, bo MG pisał.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:38:40 GMT 1
o co cho
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:39:45 GMT 1
Nie zauważyłem, że był update regulaminu.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 9:40:20 GMT 1
W przyrodzie nic nie ginie, Gołota dostaje następny plus, bowiem typowe miastowe ignorowanie regulaminu (obrazek z silnika i edytowanie postu).
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:40:26 GMT 1
Nie wiedział, że fotobudka jest transmitowana.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 9:42:27 GMT 1
Służba, na którą do roboty dzisiaj?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:43:35 GMT 1
Słuchaj no, to nie jest ignorowanie regulaminu, jeden z graczy tak wcześniej zrobił i nie zauważyłem reakcji MG, więc uznałem, że tak można. Nie mam nawyku sprawdzać, czy czasem pojawił się nowy post w temacie z zasadami, codziennie jak się rano budzę.
No ale the Foul Pole nie wzięło się znikąd.
A dobra, jednak cała wina na mnie, bo regulaminu po prostu nie czytałem dokładnie, a tam od początku to było. Sugerowałem się tym, że ktoś inny tak zrobił, a to było od początku zakazane. Przepraszam.
|
|