|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 9:46:29 GMT 1
Tak to widzę przed ponownym przeczytaniem całej rozgrywki. Przy czym kolory czerwony i żółty interpretujcie bardziej jako na ile mi się podoba lincz na kimś, a nie, że jak zaznaczyłem czerwony, to znaczy, że jestem przekonany, że mafia. Władysław Broniewski schabowy Rudy Gabriel Fleszar Dionizy Złotopolski Gołota Fernando Santos Służba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Jacek Kawalec To jest proszę Państwa przykład konformizmu
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:47:30 GMT 1
Przyznaję iż niepokoi mnie jednomyślność typów miejskich w tej rozgrywce. Mam też właśnie nadzieję, że przy ponownym czytaniu mi się coś wywróci.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 9:47:58 GMT 1
- Panie Gołota, pan niech się zajmie wyprowadzaniem ciosów, biurokracja zajmiemy się my. Pan się nie martwi. Pan może nie wie. Było nas o jeden więcej, ale zagubił się Pan nieobecny na schodach. Albo także został zamordowany. Pana Panie Gołota starszy aspirant nie ruszy, strach zresztą ruszać. Proszę korzystać z bycia w gronie pewnych i dobrych tu ludzi, nawet jeżeli w niemoralny sposób. A żadnej zmiany zachowań od aspiranta od momentu morderstwa nie było. Ale przecież nie oczekujemy od Pana, Panie Gołota, że Pan coś cokolwiek będzie czytał.
- Praca, jesteśmy tu przecież, potrzeba nas, to jesteśmy. Nie potrzeba, to odpoczywamy. Od rana do wieczora, przez noc, na zawołanie. Proszę korzystać, po coś Telewizja Publiczna kontrakt ze mną podpisała.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:51:38 GMT 1
Tak to widzę przed ponownym przeczytaniem całej rozgrywki. Przy czym kolory czerwony i żółty interpretujcie bardziej jako na ile mi się podoba lincz na kimś, a nie, że jak zaznaczyłem czerwony, to znaczy, że jestem przekonany, że mafia. Władysław Broniewski schabowy Rudy Gabriel Fleszar Dionizy Złotopolski Gołota Fernando Santos Służba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Jacek Kawalec Jakbym mógł uniewinnić slużbę to byłaby klasa. Powiedz coś więcej.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 9:52:25 GMT 1
a do Wiśniaka macie zaufanie?
bo tak patrzę sobie na te kolorki Gołoty, Wiśniewski na zielono, wcześniej Gołota w top3 niewinnych Wiśniewskiego i mam w tym wszystkim pewną wątpliwość. Mam wrażenie, że tu każdy każdemu powinien chcieć zajebać kopa w dupe na rozpęd [mi pewnie też, chociaż nie próbują], a oni cholibka sobie ufają
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 9:54:36 GMT 1
a do Wiśniaka macie zaufanie? takie jak zazwyczaj czyli fynzys fynfzys
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Jul 3, 2023 9:55:24 GMT 1
Gwoli wyjaśnienia. Proszę nie wrzucać screenshotów. Nie jest to duże przewinienie jeśli chodzi akurat o tą tabelkę, ale balansuje na niebezpiecznym temacie który screenshot jest ok, który nie ok. Istnieje tu ryzyko silnego uniewinnienia lub uwinnienia. Po drugie - starajmy się nie grać mechaniką gry. Tabelka z kolorami jest elementem mającym ułatwić notatki, ale nie jest w żadnym stopniu obowiązkowa, prosiłbym z niej nie korzystać tu w wątku w sposób bezpośredni. Oczywiście można pisać o jej zawartości lub robić własne tabelki w sposób ręczny.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 9:55:46 GMT 1
hujowo gra wiśniak póki co
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 9:56:13 GMT 1
Gwoli wyjaśnienia. Proszę nie wrzucać screenshotów. Nie jest to duże przewinienie jeśli chodzi akurat o tą tabelkę, ale balansuje na niebezpiecznym temacie który screenshot jest ok, który nie ok. Istnieje tu ryzyko silnego uniewinnienia lub uwinnienia. Po drugie - starajmy się nie grać mechaniką gry. Tabelka z kolorami jest elementem mającym ułatwić notatki, ale nie jest w żadnym stopniu obowiązkowa, prosiłbym z niej nie korzystać tu w wątku w sposób bezpośredni. Oczywiście można pisać o jej zawartości lub robić własne tabelki w sposób ręczny. Jasne, przyjęte, dzięki.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 9:57:18 GMT 1
Tak to widzę przed ponownym przeczytaniem całej rozgrywki. Przy czym kolory czerwony i żółty interpretujcie bardziej jako na ile mi się podoba lincz na kimś, a nie, że jak zaznaczyłem czerwony, to znaczy, że jestem przekonany, że mafia. Władysław Broniewski schabowy Rudy Gabriel Fleszar Dionizy Złotopolski Gołota Fernando Santos Służba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Jacek Kawalec Jakbym mógł uniewinnić slużbę to byłaby klasa. Powiedz coś więcej. No to jest lista wstępna, bardzo wstępna, intuicyjna, polegam na przybliżeniach mocno. Po prostu zdaje mi się, że Służba bardzo treściwie gra, z fajnym stylem, komunikuje to co uważa za potrzebne, styl też dosyć nieortodoksyjny, nie uniewinniam go na całą grę, ale dziś bym go nie ruszał. Wydaje mi się, że jednak mniejsza niż większa szansa, że mafia by tak zagrała. Poza tym broni mnie dosyć bezwstydnie, nie szuka sobie furtek ani wyjść awaryjnych, nie boi się wyróżniać z tłumu, nie gra bezpiecznie. Mafiozi raczej wolą się wmieszać, a on tak sobie wystaje i dobrze mu z tym.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:00:22 GMT 1
Mafiozi chcą być w miarę aktywni, ale tak żeby nie wpaść. Ten służba z kolei postów mało, ale takich dłuższych, że łatwo byłoby wpaść pisząc je. Odwrotna tendencja niż typowo mafijna.
Edit: Mi się wydaje, że jeśli w mafii nie jest jakiś typ z gatunku samowjebki (Panasiuk\Rudy), to będzie tam jakiś semi-aktyw co leci na zaufaniu wyrobionym nie do końca wiadomo skąd. (Dionizy\Cugowski)
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 10:02:37 GMT 1
golota a co ty tak nagle zaczales garowac
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 10:02:44 GMT 1
a do Wiśniaka macie zaufanie? bo tak patrzę sobie na te kolorki Gołoty, Wiśniewski na zielono, wcześniej Gołota w top3 niewinnych Wiśniewskiego i mam w tym wszystkim pewną wątpliwość. Mam wrażenie, że tu każdy każdemu powinien chcieć zajebać kopa w dupe na rozpęd [mi pewnie też, chociaż nie próbują], a oni cholibka sobie ufają W sumie tak, dobrze się jego posty czyta, mimo że błądzi.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:03:52 GMT 1
Ciekawe, bo to kolejny argument Gołoty z którym zupełne się nie zgadzam. Wcześniej było o Rudym, że wejście ma zbyt mafijne żeby być w mafii.
Nie wiem do końca kim jest Służba, domyślam się, ale sądzę że ludzie mniej inteligentni mogliby sklecić takie posty bez narażania się na wpadkę, szczególnie że każdy (poza listą) zawiera dwa zdania meritum, a reszta to dodatek.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:04:02 GMT 1
golota a co ty tak nagle zaczales garowac Ale co masz na myśli? W więzieniu nie jestem.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 10:07:19 GMT 1
Edit: Mi się wydaje, że jeśli w mafii nie jest jakiś typ z gatunku samowjebki (Panasiuk\Rudy), to będzie tam jakiś semi-aktyw co leci na zaufaniu wyrobionym nie do końca wiadomo skąd. (Dionizy\Cugowski) Definicją zaufania wyrobionego nie wiadomo skąd jest Twoje do Wiśniewskiego, lepiej coś opowiedz na ten temat Cugowski napisał kilka fajnych miastowych postów i słusznie można z nim czuć wspólny prąd, a ja nie zamierzam prowadzić w rankingach zaufania wszystko pod kontrolą
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 10:09:01 GMT 1
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:09:05 GMT 1
kurwa weszłem na forum na kompie w pracy z zalogowanym kontem tożsamościowym i mam dostęp do cmentarza ludzie zmieńcie to
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:09:08 GMT 1
Wiśniewski 2 razy pomyślał dokładnie to co ja, w tym samym momencie co ja. W obecnych trudnych uważam warunkach to i tak dość, żeby w kontekście dzisiejszego (i tylko dzisiejszeszego) linczu go uniewinniać.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 10:11:06 GMT 1
Wiśniewski 2 razy pomyślał dokładnie to co ja, w tym samym momencie co ja. W obecnych trudnych uważam warunkach to i tak dość, żeby w kontekście dzisiejszego (i tylko dzisiejszeszego) linczu go uniewinniać. to podeślij mi w którym momencie, może też poczuje z wami jakąś wspólnote
|
|