|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:12:43 GMT 1
hujowo gra wiśniak póki co sam grasz hujowo no w końcu coś się dziać zaczęło, bo póki co to z mafijnego bingo w tej edycji chyba nic nie padło
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:13:55 GMT 1
bingo, nie-bingo, od Ciebie oczekiwałbym czegoś zupełnie innego niż do tej pory dajesz, więc jestem wręcz zniesmaczony
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:14:31 GMT 1
już Cugowski gra bardziej jak ty niż ty siebie no ale znowu te jebane metaargumenty
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:15:30 GMT 1
Ja mam tylko jedną tożsamość rozpracowaną i fajnie tak jest.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 10:16:20 GMT 1
Wiśniewski to tak typowo dla siebie ten d1 leci, ale to już pisałem
poniżej potencjału, hehe
ale do linczu na moment obecny absolutnie bym nie rozważał
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:17:11 GMT 1
kurwa czesio fajnego dowcipasa zajebał z tym zapomnieniem wiersza, a tu nagle trzech typów w niego wjeżdża za to jaja Ten post. z tych co się wpisali, to najgorsi panasiuk, cugowski i rudy czekam jeszcze na wiersz czesia I ten post. To do Dionizego.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:17:18 GMT 1
bingo, nie-bingo, od Ciebie oczekiwałbym czegoś zupełnie innego niż do tej pory dajesz, więc jestem wręcz zniesmaczony a ja na to, że uczciwy grind to właściwa droga i huj w dupę hejterom
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 10:18:02 GMT 1
w ogóle kurwa jeżeli znów wszyscy jesteśmy niewinni, to to jest chyba czyściec na odpokutowanie tych wszystkich frajerskich akcji
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:19:06 GMT 1
no to zróbmy to co w ostatniej i będzie git
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 10:19:28 GMT 1
też się ku temu skłaniam
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:20:28 GMT 1
a do Wiśniaka macie zaufanie? bo tak patrzę sobie na te kolorki Gołoty, Wiśniewski na zielono, wcześniej Gołota w top3 niewinnych Wiśniewskiego i mam w tym wszystkim pewną wątpliwość. Mam wrażenie, że tu każdy każdemu powinien chcieć zajebać kopa w dupe na rozpęd [mi pewnie też, chociaż nie próbują], a oni cholibka sobie ufają jak z tego, że określiłem gołotę top3 miastowych vibow i PÓŹNIEJ on mi dał w rewanżu zapro, suba i łapkę w górę, doszliśmy do tego, że wiśniak huj? w sensie, możesz być że wiśniak huj, ale na to co zrobi gołota żadnego wpływu nie miałem xD
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:21:28 GMT 1
Moje top 3 na ten moment:
Fleszar Schabowy Panasiuk
przy czym najwięcej sosu z pierwszej dwójki dał Fleszar, Panasiukowi chyba dałbym trochę czasu
w pamięci Rudzielec
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:21:29 GMT 1
a do Wiśniaka macie zaufanie? bo tak patrzę sobie na te kolorki Gołoty, Wiśniewski na zielono, wcześniej Gołota w top3 niewinnych Wiśniewskiego i mam w tym wszystkim pewną wątpliwość. Mam wrażenie, że tu każdy każdemu powinien chcieć zajebać kopa w dupe na rozpęd [mi pewnie też, chociaż nie próbują], a oni cholibka sobie ufają jak z tego, że określiłem gołotę top3 miastowych vibow i PÓŹNIEJ on mi dał w rewanżu zapro, suba i łapkę w górę, doszliśmy do tego, że wiśniak huj? w sensie, możesz być że wiśniak huj, ale na to co zrobi gołota żadnego wpływu nie miałem xD Ja ci punkty za pierwszą rundę już chyba na 2giej lub 3ciej stronie przyznawałem.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:22:04 GMT 1
no niby tak
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:22:09 GMT 1
Fleszar, kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 10:23:56 GMT 1
fleszar dostał dwie bomby na ryj i się schował do nory
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 10:24:50 GMT 1
a wy macie zaufanie do Golgoty? Ja nie. Gość jest nieprzewidywalny. 🙂
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:25:49 GMT 1
dionizy dionizy
może ktoś poprosić dionizego?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 10:26:05 GMT 1
Wiśniewski to tak typowo dla siebie ten d1 leci, ale to już pisałem poniżej potencjału, hehe ale do linczu na moment obecny absolutnie bym nie rozważał a Ty powinieneś być pierwszy do jebania tych co lecą d1 poniżej potencjału na mnie masz odhaczone więc czemu nie na wiśniaku?!?!?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 10:27:17 GMT 1
dionizy dionizy może ktoś poprosić dionizego? ten jakie teraz będzie stosował odczepki patrzcie go
|
|