NJay
Gracz
|
Post by NJay on Jul 3, 2023 10:48:54 GMT 1
kurwa weszłem na forum na kompie w pracy z zalogowanym kontem tożsamościowym i mam dostęp do cmentarza ludzie zmieńcie to Mój błąd, dostępy z poprzednich edycji nie były skasowane, już naprawione.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 10:49:22 GMT 1
Panie Panasiuk, potężny minus za kłamstwo i manipulacje. Odniosłem się do Santosa na życzenie poranne Cugowskiego. Spełniłem prośbę i zyczenie. Wprost zresztą pisze, by (jeżeli ja bym decydował) go dzisiaj nie rozliczać. Taki Pan zdesperowany, że tak szybko weryfikowalne sprawy próbuje pan obrócić w nieporozumienie? Niesmacznie. Poszła prośbą o wyjaśnienie, wyjaśniłem jak najgłębiej potrafiłem. To się chwali. Wywracaniem stołu jest podła manipulacja z ładnie ułożonej i prostej konwersacji między mną a Panem Cugowskim. Pytania powinny znajdować odpowiedzi - od serca, a nie od kelicha z pogardą i agresja.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 10:49:31 GMT 1
Wiśniewski słabo grający hipokryta ale zabawny. Miejmy go na oku Strasznie zaczepny jesteś, strasznie.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 10:52:30 GMT 1
santok i sluzba walcza zaciekle o miano numeru jeden w oczach klocucha
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 10:52:43 GMT 1
Panie Panasiuk, potężny minus za kłamstwo i manipulacje. Odniosłem się do Santosa na życzenie poranne Cugowskiego. Spełniłem prośbę i zyczenie. Wprost zresztą pisze, by (jeżeli ja bym decydował) go dzisiaj nie rozliczać. Taki Pan zdesperowany, że tak szybko weryfikowalne sprawy próbuje pan obrócić w nieporozumienie? Niesmacznie. Poszła prośbą o wyjaśnienie, wyjaśniłem jak najgłębiej potrafiłem. To się chwali. Wywracaniem stołu jest podła manipulacja z ładnie ułożonej i prostej konwersacji między mną a Panem Cugowskim. Pytania powinny znajdować odpowiedzi - od serca, a nie od kelicha z pogardą i agresja. ja trochę się nie zgadzam tzn. fakt - oddaję, bo też nie skumałem od razu, że ten post to nawiązanie do wcześniejszej dyskusji z cugowskim, a nie luźna wrzuta ale tak czy inaczej uważam, że ten post to najlepszy post panasiuka w rozgrywce, bo pokazuje, że za tym wszystkim się kryje jakiś proces myslowy
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 10:52:48 GMT 1
Panie Panasiuk, potężny minus za kłamstwo i manipulacje. Odniosłem się do Santosa na życzenie poranne Cugowskiego. Spełniłem prośbę i zyczenie. Wprost zresztą pisze, by (jeżeli ja bym decydował) go dzisiaj nie rozliczać. Taki Pan zdesperowany, że tak szybko weryfikowalne sprawy próbuje pan obrócić w nieporozumienie? Niesmacznie. Poszła prośbą o wyjaśnienie, wyjaśniłem jak najgłębiej potrafiłem. To się chwali. Wywracaniem stołu jest podła manipulacja z ładnie ułożonej i prostej konwersacji między mną a Panem Cugowskim. Pytania powinny znajdować odpowiedzi - od serca, a nie od kelicha z pogardą i agresja. Zgoda, moja wina. Pisz proszę kolego krótsze posty, minął czas kreowania się e: w sensie takie posty, żebym od razu był w stanie zrozumieć ocb
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 10:55:49 GMT 1
santok i sluzba walcza zaciekle o miano numeru jeden w oczach klocucha ale jesli dalej to bezie tak nieudolne bede musial grac gta sa nandreas soba
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:56:15 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają.
Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany?
Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem.
Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 10:59:17 GMT 1
Służba, odpiszę Ci, ale jutro, w porządku?
Dziś wieczorem mnie nie będzie, idę do szpitala, więc czas na podjęcie decyzji mam gdzieś do 18:50.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:00:08 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj a mnie cieszy brak jednomyślności
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 11:02:43 GMT 1
Z samej tylko czutki: Panasiuk, Santos i Dionizy - pewniaki do współpracy u mnie, warunkowo także Kawalec i Broniewski, prowokacje Rudego mi się nie podobają, jak widać jest to gracz, który lubi wywoływać wokół siebie emocje, ja tego nie lubię. Służba gra poprawnie, nie jestem fanem stylu i biurokracji, ale gra jest poprawna. Schabowy i Fleszar, czekam na Was, Czesiu czekam również.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:05:37 GMT 1
Nie chodzi o jednomyślność. W teoretycznym trzonie miasta znowu powstają obozy, oboziki, nawet jeśli jesteś, jestem, jest w stanie kogoś uniewinnić to za winklem inna dwójka ma jednak inne poglądy. Dyskusja super, ale sam chciałbym znaleźć kogoś komu - przynajmniej na tym etapie - mógłbym zaufać w kontekście przemyśleń dotyczących rozgrywki.
Wydaje mi się, że takimi osobami są dla mnie na ten moment Klocuch, Czesio (aczkolwiek to się może zmienić po nowym postingu), częściowo Ty, Cugowski, Kawalec. Z tego grona samodzielnie wypisał się Gołota, ale to ze względu na inne spojrzenie na rozgrywkę, gdzieś w tle może przetacza się Służba.
Siła rzeczy muszę wypisać Panasiuka i Rudego, bo od świecznika nie dzieli ich dużo, ale tym świecznikiem mogą się też wybielić i dać sobie zaufać.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 11:07:09 GMT 1
Idę na schabowego (głosem), a potem idę spać - pewnie do 22-23. Listę życzeń do służby pisać, postaram się je pospełniać, gdy nas aspirant pozamyka na noc, byśmy byli bezpieczni, wtedy czas się znajdzie.
Panie Santos, życzę by z Pana konwojem i karetka nic się nie stało. I by Pana potraktowali jak człowieka.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 11:07:25 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj? jeżeli założymy, że rudego i panasiuka wyłączamy na potrzeby dyskusji z rozważań, to po uporządkowaniu gry zostaje fleszar, schabowy i opcja wildcard broniewski
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:07:38 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj? W którym momencie się ciosam z Wiśniewskim, ja tego nie wyczułem zupełnie.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:09:58 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj? W którym momencie się ciosam z Wiśniewskim, ja tego nie wyczułem zupełnie. Pojebało mi się, miałem na myśli Dionizego, trzymając w pamięci pewną współpracę z minionych czasów.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:11:54 GMT 1
no dla mnie ten fleszar, schabowy, rudy, czesio, klocuch to jest zbiór który stosownie jest grzać.
gdzieś w oddali jakiś gołota wiśniak czy broniewski
a służba zawieszony w powietrzu
reszta pewnie ziomale
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:12:21 GMT 1
Dlaczego Klocuch?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 11:14:52 GMT 1
Broniewski niebezpiecznie wysuwa się na czub śmierdzących typów niestety Sam często powtarzam, że to gra intuicyjna, więc nie będę domagać się od Ciebie jakich logicznie uporządkowanych przesłanek, ale... Czemu niestety?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:15:30 GMT 1
Ja nie mam pojęcia jaka jest tożsamość Dionizego, do tej pory nie podoba mi się to jak gra, bardzo taka zaczepna gra na reakcje, atrybut mafiozy. Ja bym chętnie bardzo współpracował z Wiśniewskim, Kawalcem, z tobą Santosie i służbą też, ale w przypadku do was zaufanie jest jednak mniejsze, jednak na ten moment trzeba komuś zaufać, więc prędzej wam niż dajmy na to takiemu Broniewskiemu czy Cugowskiemu.
Przede mną jeszcze ponowne przeczytanie rozgrywki, po którym mam nadzieję uda mi się wraz z jakimiś słowami wyjaśnienia rozpisać na kogo mógłbym dziś podnosić rękę, a na kogo zdecydowanie nie. W tej chwili mógłbym głosować na Broniewskiego, Dionizego, Fleszara, Schabowego, Cugowskiego, Rudego lub Panasiuka niby też, ale oni tyle pressingu dostają, że może i warto ich potrzymać dłużej. Bo znoszą ten pressing tak, że jeszcze bym poczekał z oceną, czy znoszą go dobrze, czy źle. Oczywiście ta rozpiska może ulec istotnym zmianom jak już przeczytam od nowa.
|
|