|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 11:16:25 GMT 1
no dla mnie ten fleszar, schabowy, rudy, czesio, klocuch to jest zbiór który stosownie jest grzać. gdzieś w oddali jakiś gołota wiśniak czy broniewski a służba zawieszony w powietrzu reszta pewnie ziomale No i ja myślę prawie tak samo, Rudego dać do oddali tylko Kolega Klocuch piszę o tym z kim mógłby grać w GTA od jakiegoś czasu i to tyle
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:17:49 GMT 1
Twórczość Klocucha ma więcej treści niż Służby. Czekam na zapowiadane rakiety.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:18:47 GMT 1
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:18:59 GMT 1
przyznaje
ale to wynika ze strategii pierwszego dnia
szukam na razie liderow a takze murzynow oraz bab
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 11:19:27 GMT 1
moj glowny kandydat na teraz to wladek broniewski ale podam argumenty pozniej bo jeszcze nie mozna nie chce odpasc za punkty karne I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego. Czekam na te dwie rzeczy.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:19:47 GMT 1
tylko mnie troche uwiera ten panasiuk na plecach
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:20:06 GMT 1
Irytujące jest to wiem, ale nie powiem.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:20:46 GMT 1
moj glowny kandydat na teraz to wladek broniewski ale podam argumenty pozniej bo jeszcze nie mozna nie chce odpasc za punkty karne I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego. Czekam na te dwie rzeczy. podam ale wciaz grozi mi odpascie za punkty karne
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:22:01 GMT 1
W ogóle Santos to ty się chyba właśnie powinieneś cieszyć jak mamy rozbieżne spojrzenia na rozgrywkę, bo warto właśnie rozmawiać z tymi, co myślą inaczej niż ty. Grunt żebyśmy obaj byli niewinni, nie żebyśmy z takiej samej perspektywy zaczynali rozmowę.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:22:17 GMT 1
Czekam na te dwie rzeczy. podam ale wciaz grozi mi odpascie za punkty karne To nie podawaj. Stop!
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 11:23:36 GMT 1
Broniewski niebezpiecznie wysuwa się na czub śmierdzących typów niestety Sam często powtarzam, że to gra intuicyjna, więc nie będę domagać się od Ciebie jakich logicznie uporządkowanych przesłanek, ale... Czemu niestety? otóż "Poetą mistrz, a błaznem ja" - trafna uwaga kol. Gabriela Fleszara. Gołota sprytnie ominął "wszystkiemu wierzy" w tym urywku z Pawła z Tarasu, a przecież to te słowa najbardziej by do niego pasowały. Wszak to kompletny pelikan. 😉 Pytanie tylko, czy byłbyś tak mało finezyjny, żeby zagrać dokładnie to samo, co ostatnim razem? Nie musisz odpowiadać, głośno myślę
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 11:31:06 GMT 1
Z samej tylko czutki: Panasiuk, Santos i Dionizy - pewniaki do współpracy u mnie, warunkowo także Kawalec i Broniewski, prowokacje Rudego mi się nie podobają, jak widać jest to gracz, który lubi wywoływać wokół siebie emocje, ja tego nie lubię. Służba gra poprawnie, nie jestem fanem stylu i biurokracji, ale gra jest poprawna. Schabowy i Fleszar, czekam na Was, Czesiu czekam również. Zamieniłbym Kawalca z Dionizym i zgoda. Służba mi psychologicznie nie pasuje do mafii i chcę mu ufać (bo widzi tę rozgrywke odwrotnie do mnie), ale ciężko jak wpada raz na ruski rok napisać posta. W przeciwieństwie do Gołoty myślę, że styl gry służby wcale taki niewygodny do zagrania z mafii nie jest.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 11:32:52 GMT 1
Schabowy, Gabriel na dzisaj.
Klocuch, Czesio jakbym był w mafii to pewnie miałbym taką aktywność. Mam nadzieję, że wpadniecie przed linczem i będziecie produktywni.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:34:44 GMT 1
Ja muszę sprostować, bo się trochę źle wyraziłem. Ja nie twierdzę, że to jest jakieś trudne do zagrania co on gra w sensie umiejętności mafijnych. To jest po prostu psychologicznie trudna decyzja. Wyróżnia się, pcha się w trudne interakcje (obiera na cel Santosa). Dość stanowczo broni mnie, za co też spokojnie mogłoby mu się dostać po głowie. Wyczuwam brak obawy o własne dobro z jego strony. Do zagrania to faktycznie jest, ale raczej decyzje podejmuje takie niewygodne dla mafiozy. Oczywiście może to specjalnie robić, ale na moment pierwszego linczu bym go sobie dał do niewinnych i obserwował.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:35:08 GMT 1
W ogóle Santos to ty się chyba właśnie powinieneś cieszyć jak mamy rozbieżne spojrzenia na rozgrywkę, bo warto właśnie rozmawiać z tymi, co myślą inaczej niż ty. Grunt żebyśmy obaj byli niewinni, nie żebyśmy z takiej samej perspektywy zaczynali rozmowę. Tak, to mądre, ale uwiera mnie ten Wiśniewski i nie chce puścić, a Ty jesteś jego orędownikiem. Może się chłopak rozkręci i dojadę do Ciebie, a może nie i Ty do mnie, ale macie jeden, dziwny punkt wspólny.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:36:59 GMT 1
A co do Służby jeszcze to mi się poziom jego merytoryki podoba, czy jest winny, czy nie. Lubię go czytać, jakbym był w mafii, to pewnie bym go teraz rozważał na główny cel mordu z obawy, że będzie mózgiem miasta w przyszłości.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 11:39:47 GMT 1
Ja nie mam pojęcia jaka jest tożsamość Dionizego, do tej pory nie podoba mi się to jak gra, bardzo taka zaczepna gra na reakcje, atrybut mafiozy. Dokladnie te same obawy mam. Dionizy wygląda spoko ogólnie, tylko to nastawienie miejscami to rysa na pancerzu. Liczyłem, że ktoś wpadnie, że go rozkminił i to jego naturalna gra, ale póki co cisza w eterze.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:40:33 GMT 1
Wypowiedzieli się: Panasiuk Dionizy Wiśniewski Rudy Gołota
Byli w tym czasie, acz milczeli: Klocuch Kawalec Broniewski Służba
nie wiem czy to coś znaczy, moje pytanie to teoretycznie nic trudnego do podczepienia dla mafiozy, ale chyba czysto obiektywnie za samą próbę kooperacji należy się plus - chyba że finalnie okaże się, iż kierunek którym idziemy jest dla mafii dobry
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:41:28 GMT 1
co masz na myśli santok
przy czym milczalem?
podalem swoj tercet wczesniej
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:41:49 GMT 1
Ja nie mam pojęcia jaka jest tożsamość Dionizego, do tej pory nie podoba mi się to jak gra, bardzo taka zaczepna gra na reakcje, atrybut mafiozy. Dokladnie te same obawy mam. Dionizy wygląda spoko ogólnie, tylko to nastawienie miejscami to rysa na pancerzu. Liczyłem, że ktoś wpadnie, że go rozkminił i to jego naturalna gra, ale póki co cisza w eterze. no dla mnie to może zagrać tak i w mieście, i w mafii, ale nie widzę odstępów od standardu póki co największym był fakt, że Dionizy teoretycznie nie lubi grać na tożsamościach, a odbyłem z nim całkiem owocną dyskusję naokoło tego tematu
|
|