|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:42:11 GMT 1
sluzba klocuch santos ta trojka w niej pokladam nadzieje
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:43:40 GMT 1
co masz na myśli santok przy czym milczalem? podalem swoj tercet wczesniej wiem, ale nie zaszkodzi powtórzyć + jeszcze wrogowie bo Służba też teoretycznie wypisał swoje opinie, zrobiłem to również ja, temat uniewinnień się przewijał, ale chodzi o konsolidację ale żebyś nie zrozumiał mnie źle - to nie jest w mojej opinii minus, bardziej plus dla kogoś innego, ale zdecydowanie nieznaczny
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:44:13 GMT 1
Ja wyznaję zasadę, że jak ktoś gra w sposób, w który mógłby równie dobrze zagrać i w mafii i w mieście, to złym kandydatem do linczu nie jest.
E: To na temat wypowiedzi Santosa o Dionizym.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:44:28 GMT 1
A co do Służby jeszcze to mi się poziom jego merytoryki podoba, czy jest winny, czy nie. Lubię go czytać, jakbym był w mafii, to pewnie bym go teraz rozważał na główny cel mordu z obawy, że będzie mózgiem miasta w przyszłości. to mam wrażenie, że łatwo Cię kupić wyperfumowanym mięsem które może być zgniłe
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:44:49 GMT 1
Ja wyznaję zasadę, że jak ktoś gra w sposób, w który mógłby równie dobrze zagrać i w mafii i w mieście, to złym kandydatem do linczu nie jest. zabawne akurat z Twoich ust
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:44:58 GMT 1
wrogow bede podawal wraz z rozwojem dnia na razie chcialem uporzadkowac gre pod katem przyjacieli
pewnie zaraz bede szedl na rower to znaczy bede gral w rowery na komputerze
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:45:33 GMT 1
Zdecydowanie się nie zgadzam, żeby to co gram w tej grze było łatwe do zagrania w mafii.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 11:46:17 GMT 1
Wypowiedzieli się:Panasiuk Dionizy Wiśniewski Rudy Gołota Byli w tym czasie, acz milczeli:Klocuch Kawalec Broniewski Służba nie wiem czy to coś znaczy, moje pytanie to teoretycznie nic trudnego do podczepienia dla mafiozy, ale chyba czysto obiektywnie za samą próbę kooperacji należy się plus - chyba że finalnie okaże się, iż kierunek którym idziemy jest dla mafii dobry ja mam kołowrot straszny w robocie dzisiaj więc czytam po łebkach i pominąłem ale jak chcesz moją trójkę na teraz, to ty, Cugowski i chyba ten Andżej będzie mogę podyskutować o schabowym, Fleszarze, ciągle Rudym ten Panasiuk to tak mi się wychyla raz w jedną, raz w drugą no i ciekaw jestem co wszyscy myślą o tym, co napisałem o Broniewskim, bo jak na razie z samym obiektem oskarżeń dyskutuję se
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 11:47:28 GMT 1
jest ogólnie więcej osób, które mają mój kredyt zaufania na dziś, ale miała być trójka to jest trójka, sorry panowie
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 11:48:25 GMT 1
jest ogólnie więcej osób, które mają mój kredyt zaufania na dziś, ale miała być trójka to jest trójka, sorry panowie nie szkodzi padalec
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:49:21 GMT 1
Zdecydowanie się nie zgadzam, żeby to co gram w tej grze było łatwe do zagrania w mafii. takie średnie ale żaden problem
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 11:50:21 GMT 1
Sam często powtarzam, że to gra intuicyjna, więc nie będę domagać się od Ciebie jakich logicznie uporządkowanych przesłanek, ale... Czemu niestety? otóż "Poetą mistrz, a błaznem ja" - trafna uwaga kol. Gabriela Fleszara. Gołota sprytnie ominął "wszystkiemu wierzy" w tym urywku z Pawła z Tarasu, a przecież to te słowa najbardziej by do niego pasowały. Wszak to kompletny pelikan. 😉 Pytanie tylko, czy byłbyś tak mało finezyjny, żeby zagrać dokładnie to samo, co ostatnim razem? Nie musisz odpowiadać, głośno myślę Przecież ja zawsze gram tak samo, taki mam styl i podejście do gry. Gdybym był "finezyjny" i grał inaczej, to byś się teraz zastanawiał, czy ta zmiana nie świadczy przypadkiem o tym, że jestem w mafii. Bez sensu. Zostawcie mój styl, moje żarty, naprawdę. Zdiagnozujecie mnie po czymś innym. Po tym, na ile uporządkowane są moje typy, ile w nich chaosu, ile długofalowego planu, w jakich momentach się uaktywniam... Ja naprawdę nie jestem tu żadnym problemem.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 11:50:25 GMT 1
Dokladnie te same obawy mam. Dionizy wygląda spoko ogólnie, tylko to nastawienie miejscami to rysa na pancerzu. Liczyłem, że ktoś wpadnie, że go rozkminił i to jego naturalna gra, ale póki co cisza w eterze. no dla mnie to może zagrać tak i w mieście, i w mafii, ale nie widzę odstępów od standardu póki co największym był fakt, że Dionizy teoretycznie nie lubi grać na tożsamościach, a odbyłem z nim całkiem owocną dyskusję naokoło tego tematu nie ma sensu dyskutować o wb bez poruszenia tematu tożsamości, jest to jedna ze składowych zagadki którą warto było wyjaśnić
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:50:37 GMT 1
A co do Służby jeszcze to mi się poziom jego merytoryki podoba, czy jest winny, czy nie. Lubię go czytać, jakbym był w mafii, to pewnie bym go teraz rozważał na główny cel mordu z obawy, że będzie mózgiem miasta w przyszłości. to mam wrażenie, że łatwo Cię kupić wyperfumowanym mięsem które może być zgniłe A to swoją drogą może i tak być, ja mam tendencje do szacowania wysoko czyichś umiejętności na podstawie zdolności językowych, bo sam takich nie posiadam i na mnie to robi duże wrażenie. Swego czasu Roman Gmerke zmarł w ten sposób, że się przestraszyłem jego zdolności pisarskich.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 11:51:22 GMT 1
Wypowiedzieli się:Panasiuk Dionizy Wiśniewski Rudy Gołota Byli w tym czasie, acz milczeli:Klocuch Kawalec Broniewski Służba nie wiem czy to coś znaczy, moje pytanie to teoretycznie nic trudnego do podczepienia dla mafiozy, ale chyba czysto obiektywnie za samą próbę kooperacji należy się plus - chyba że finalnie okaże się, iż kierunek którym idziemy jest dla mafii dobry Na jaki temat? Chętnie nadrobię. Dawaj. Jestem teraz.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 11:53:09 GMT 1
otóż Pytanie tylko, czy byłbyś tak mało finezyjny, żeby zagrać dokładnie to samo, co ostatnim razem? Nie musisz odpowiadać, głośno myślę Przecież ja zawsze gram tak samo, taki mam styl i podejście do gry. Gdybym był "finezyjny" i grał inaczej, to byś się teraz zastanawiał, czy ta zmiana nie świadczy przypadkiem o tym, że jestem w mafii. Bez sensu. Zostawcie mój styl, moje żarty, naprawdę. Zdiagnozujecie mnie po czymś innym. Po tym, na ile uporządkowane są moje typy, ile w nich chaosu, ile długofalowego planu, w jakich momentach się uaktywniam... Ja naprawdę nie jestem tu żadnym problemem. No ok, żarty żartami, ale żeby nazwać kogoś pelikanem, to chyba trzeba mieć ku temu jakieś podstawy, ja tak rozumuję
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 11:55:17 GMT 1
A ja trochę inaczej. 😉
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 11:56:21 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj? Zapraszam do mównicy Panie wb.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 11:59:09 GMT 1
Zdecydowanie się nie zgadzam, żeby to co gram w tej grze było łatwe do zagrania w mafii. takie średnie ale żaden problem Słuchaj, na razie to ja gram w na tyle niewymuszony i szczery sposób jaki potrafię. Staram się nie kombinować, grać po prostemu. Jakieś dłuższe kombinacje z mojej strony jeszcze będą padać, teraz jednak dużo lewego prostego, czasem kombinacja lewy prawy, mądre poruszanie się po ringu, nie ma jeszcze co szaleć, zobaczycie jeszcze Gołotę w zwarciu.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:00:49 GMT 1
Trochę za bardzo się rozjeżdżamy w tym momencie Panowie i boję się, że może się skończyć jak zawsze, skoro nawet Gołota z Wiśniewskim się lekko ciosają. Czy każdy mógłby wylistować trzy osoby z którymi chciałby dyskutować i obierać kierunek w którym będzie ten wspólny wózek pchany? Warunkiem sine qua non jest dla mnie dzisiejszy lincz na najsłabszym ogniwie - czy to aktywnościowo, czy pod kątem naturalności i pękania pod presją. Nic w tym nowatorskiego oczywiście, ale wydaje mi się że zgadzamy się, że Rudy trochę podbił swoje notowania, a Panasiuk cały czas ma perspektywy - chociaż jego dzisiejsze wejście kreacyjne po wczorajszej wieczornej twórczości było - trzeba to nazwać wprost - nieporozumieniem. Rzucam więc tematem Fleszar na świecznik, zacząłem ja, zgodził się z tym Broniewski, poszedł Kawalec, a rano doprawił z drugiej strony Cugowski. Chciałbym jednak koledze Fleszarowi dać okazję się wypowiedzieć - Fleszar, jesteś z nami? Odpiszesz na nasze zarzuty? Dlaczego tak późno zacząłeś grać? Dlaczego bronisz Schabowego. Oraz jaką masz kontrkandydaturę dla siebie na dzisiaj? Zapraszam do mównicy Panie wb. Mogę oczywiście rozmawiać z każdym, ale gdybyśmy mieli utworzyć taką podgrupkę, rzekłbym anty-mafię, to na tę chwilę najchętniej współpracowałbym z Klocuchem, Tobą i Cugowskim. Twoja wypowiedź na temat Fleszara wydaje się rozsądna, mogę w to iść.
|
|