|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:02:10 GMT 1
takie średnie ale żaden problem Słuchaj, na razie to ja gram w na tyle niewymuszony i szczery sposób jaki potrafię. Staram się nie kombinować, grać po prostemu. Jakieś dłuższe kombinacje z mojej strony jeszcze będą padać, teraz jednak dużo lewego prostego, czasem kombinacja lewy prawy, mądre poruszanie się po ringu, nie ma jeszcze co szaleć, zobaczycie jeszcze Gołotę w zwarciu. A bijącego poniżej pasa?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:03:23 GMT 1
Z Klocuchem mi nie po drodze tylko w sprawie Służby. Nie łapię tego zaufania.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 12:05:26 GMT 1
Ja nie łapię zaufania do Cugowskiego.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:06:37 GMT 1
ze służbą jest o tyle interesująca kwestia, że niby materiału objętościowo daje sporo, ale niezbyt wchodzi w jakiekolwiek interakcje, ciężko wyciągnąć z niego cokolwiek "nadprogramowego"
rozumiem że bawimy się kreacją, ale it's time to stop
dzisiaj jeszcze do przeżycia, ale jutro muszę zobaczyć tam więcej chęci prowadzenia dialogu, nie narracji
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:07:08 GMT 1
Słuchaj, na razie to ja gram w na tyle niewymuszony i szczery sposób jaki potrafię. Staram się nie kombinować, grać po prostemu. Jakieś dłuższe kombinacje z mojej strony jeszcze będą padać, teraz jednak dużo lewego prostego, czasem kombinacja lewy prawy, mądre poruszanie się po ringu, nie ma jeszcze co szaleć, zobaczycie jeszcze Gołotę w zwarciu. A bijącego poniżej pasa? To już nie czasy współpracy z Pruszkowskimi. Raz mi jednak już przypadkiem trochę zeszło z tym screenshotem.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:08:07 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć.
mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy
prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:08:20 GMT 1
ze służbą jest o tyle interesująca kwestia, że niby materiału objętościowo daje sporo, ale niezbyt wchodzi w jakiekolwiek interakcje, ciężko wyciągnąć z niego cokolwiek "nadprogramowego" rozumiem że bawimy się kreacją, ale it's time to stop dzisiaj jeszcze do przeżycia, ale jutro muszę zobaczyć tam więcej chęci prowadzenia dialogu, nie narracji Ja wierzę, że on by coś bardziej powchodził nawet i bez wychodzenia z kreacji, ale jego po prostu dziś nie ma. Napisał, że posyła głos i idzie spać.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:09:33 GMT 1
panowie podwazanie ogaru i dobrych intencji sluzby to dzialanie na korzysc mafii
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:10:43 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć. mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość z ludzi do wyjebania bez żalu jak na razie jest schabowy (dalej przyjmuję zakłady, czy pojawi się przed linczem) fleszar coś tam dał kontentu i niby ma możliwość się bronić ale każda minuta ciszy działa na jego niekorzyść
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:11:17 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt.
Psia Kość Władysław Broniewski schabowy Rudy Gabriel Fleszar Dionizy Złotopolski Gołota Fernando Santos Służba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Jacek Kawalec
Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:12:08 GMT 1
bo fleszar wybrał sobie na start bardzo trudną dla mafiozy pozycje czyli wejście do tematu na 20 stronie oraz zapewnienie miasta, że nadrabia i podzieli się wnioskami a potem jakieś podzielenie się wnioskami. To jest z automatu pozycja wylotowa i zagrał ją całkiem nieźle, pewnie lepiej niż schaboszczak.
równie dobrze możesz wejść w temat na tej 20 stronie i napisać kropką deszczu namaluje cie a potem długo w to nie uwierze i masz spokój, pozorujesz wyjebke i stoisz lepiej w notowaniach
jednak coś w tym co przeczytałem od niego dzisiaj jak wstałem mi się nie podobało. Może to potem wyjustuje a może nie będzie sensu
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:12:15 GMT 1
Dobra, jest trzynasta, Fleszara i Schabowego nie ma. Nie wydaje mi się żebym zagłosował dzisiaj na kogoś spoza tej dwójki.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:12:48 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć. mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość zapamietajmy tez ten post byc moze pisany z wiedza ze fleszer niewinny dionizy no kruci nie bede na razie pipczal ze post smierdzi mafia ale zolty mafiarz na razie taka etykieta
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:13:17 GMT 1
Ja nie łapię zaufania do Cugowskiego. Właśnie dlatego powstało to pytanie i rozmawiamy. Zadaj pytania o Cugowskiego i przedstaw swój punkt widzenia. Chodzi o to, żeby jak największa grupa osób zmierzała wspólnie.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:13:59 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt. Psia Kość Władysław Broniewskischabowy RudyGabriel Fleszar Dionizy Złotopolski GołotaFernando SantosSłużba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof CugowskiPiotr Panasiuk Jacek Kawalec Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza. Zamienić Cugowskiego z Kawalcem, odkolorować Broniewskiego i mamy 100% zgody.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:14:14 GMT 1
U Gołoty niepokoi mnie tylko ten fatalizm.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:14:57 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt. Psia Kość Władysław Broniewskischabowy RudyGabriel Fleszar Dionizy Złotopolski GołotaFernando SantosSłużba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof CugowskiPiotr Panasiuk Jacek Kawalec Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza. zapomiales o mateuszu bonku dobra uwaga wisnia gdyby wisnia zauwazyl ten cmentarz jako mafia to by raczej napisal na mafijnym a nie tutaj
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:15:38 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt. Psia Kość Władysław Broniewskischabowy RudyGabriel Fleszar Dionizy Złotopolski GołotaFernando SantosSłużba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof CugowskiPiotr Panasiuk Jacek Kawalec Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza. Zamienić Cugowskiego z Kawalcem, odkolorować Broniewskiego i mamy 100% zgody. Odkolorować Broniewskiego? Ty chyba jednak za dużo ciosów przyjąłeś, Andrew.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:15:49 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć. mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość zapamietajmy tez ten post byc moze pisany z wiedza ze fleszer niewinny dionizy no kruci nie bede na razie pipczal ze post smierdzi mafia ale zolty mafiarz na razie taka etykieta cały napisany pod hipoteze, że fleszer może być niewinny, tak to sie robi na tej wsi
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:16:56 GMT 1
gdyby wisnia zauwazyl ten cmentarz jako mafia to by raczej napisal na mafijnym a nie tutaj kurde faktycznie jakie to proste
|
|