|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:16:59 GMT 1
Naprawdę tak nisko cenicie Wiśniewskiego? Jaki mafia miałaby profit z cmentarza? Poza tym, przecież, znaleźć błąd i podać w temacie, to świetny sposób na uniewinnienie, czemu mafia miałaby nie skorzystać?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 12:17:19 GMT 1
Niewinność fleszera chyba dla nikogo wielkim zaskoczeniem nie będzie, więc uwagę Klocucha odbieram na wyrost.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:18:25 GMT 1
nie podoba mi sie to jak zlotopolski dion widzi fleschera
probuje zbic na nim korzysc
kto to widzi oprocz mnie lapka w gore
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:19:19 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt. Psia Kość Władysław Broniewskischabowy RudyGabriel Fleszar Dionizy Złotopolski GołotaFernando SantosSłużba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof CugowskiPiotr Panasiuk Jacek Kawalec Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza. Pięściarz musi poruszać się na luzie, na sztywno boksują tylko przeciętniaki. Nawet ten Foreman zaczął boksować na luźno jak już zmądrzał. Edit: Klocuch łapka w górę i punkt za tę rundę.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:19:20 GMT 1
Niewinność fleszera chyba dla nikogo wielkim zaskoczeniem nie będzie, więc uwagę Klocucha odbieram na wyrost. to chodzi o forme obrony a nie sama niewinnosc rudy z kamieni na janiec
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:19:26 GMT 1
Spokojnie, Andrew, to są wstępne, robocze uniewinnienia na dzień dzisiejszy, a nie jakiś immunitet do końca rozgrywki.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:20:19 GMT 1
Spokojnie, Andrew, to są wstępne, robocze uniewinnienia na dzień dzisiejszy, a nie jakiś immunitet do końca rozgrywki. Ale ja je zachwalam właśnie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:22:01 GMT 1
Naprawdę tak nisko cenicie Wiśniewskiego? Jaki mafia miałaby profit z cmentarza? Poza tym, przecież, znaleźć błąd i podać w temacie, to świetny sposób na uniewinnienie, czemu mafia miałaby nie skorzystać? nie, ale liczę na więcej kontentu treściwego im dalej w las, nie można non stop oddawać pola innym na razie nie mam go na zielono bo mi przyzwoitość nie pozwala, a tylko na podstawie zauważenia cmentarza też nie uniewinnię co najwyżej plusik postawię
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:22:04 GMT 1
Polecam te piękne video. Ja się wzruszam i ubolewam gdy oglądam.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:23:42 GMT 1
Niech tam, zaryzykuję i dam pierwszy pełny odczyt. Psia Kość Władysław Broniewskischabowy RudyGabriel Fleszar Dionizy Złotopolski GołotaFernando SantosSłużba Czesio Michał Wiśniewski klocuch Krzysztof CugowskiPiotr Panasiuk Jacek Kawalec Rudy za agresywną, atencyjną, prowokacyjną grę. Gołota gra luźniej niż Karetka, w sposób mniej wyidealizowany, nie jest tak spięty. Złamał też regulamin. Wiśnia zauważył i zgłosił dostęp do Cmentarza. Pięściarz musi poruszać się na luzie, na sztywno boksują tylko przeciętniaki. Nawet ten Foreman zaczął boksować na luźno jak już zmądrzał. Edit: Klocuch łapka w górę i punkt za tę rundę. Na luzie to Ty się poruszałeś przede wszystkim w studiu Conana O’Briena, nie po ringu. 🙂
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:23:42 GMT 1
nie podoba mi sie to jak zlotopolski dion widzi fleschera probuje zbic na nim korzysc kto to widzi oprocz mnie lapka w gore zakładam, że jeżeli jest niewinny to gdzieś spośród kilku podpinających się jest mafia, standardzik jeżeli jest winny to duża szansa, że mafie tam można wykluczyć fundamentalne założenia, w dupie mam korzyści
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:25:26 GMT 1
nie podoba mi sie to jak zlotopolski dion widzi fleschera probuje zbic na nim korzysc kto to widzi oprocz mnie lapka w gore Prawica moja wzniesiona wysoko.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 12:25:45 GMT 1
cugowski gdzie jestes
zaspiewaj dla nas
byl chyba maj park na grochowie sloneczny dzien zobaczylem cie
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 12:26:00 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć. mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość drugi raz mi dajesz vibe takiego złośliwego (nomen omen) bobka i przedstawiasz wydarzenia w gorszym świetle niż są naprawdę/niż ja na nie patrzę skoro jest więcej chętnych na racjonalny, uporządkowany lincz, to fleszar drogą eliminacji musi się w tej grupie znajdować, o czym ja pisałem, o czym pisał szantosz więc świecznik jak najbardziej, ale skreślony przecież nie został ten drugi post to ten ze mną i gołotą, przecież my sobie pewnie jeszcze obaj zdążymy jakiś nóż w płuco wpierdolić i potem znowu się zziomkować, a dionizy już bije na alarm, że jakaś komitywa powstaje dlaczego taki dobry chłopak i były sołtys złotopolic pisze takie rzeczy
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:26:28 GMT 1
Nie denerwuj się tak, Dionizosie. Wina się napij. Pomyliłeś się. Tak przecież bywa też.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 12:26:43 GMT 1
bo fleszar wybrał sobie na start bardzo trudną dla mafiozy pozycje czyli wejście do tematu na 20 stronie oraz zapewnienie miasta, że nadrabia i podzieli się wnioskami a potem jakieś podzielenie się wnioskami. To jest z automatu pozycja wylotowa i zagrał ją całkiem nieźle, pewnie lepiej niż schaboszczak. równie dobrze możesz wejść w temat na tej 20 stronie i napisać kropką deszczu namaluje cie a potem długo w to nie uwierze i masz spokój, pozorujesz wyjebke i stoisz lepiej w notowaniach jednak coś w tym co przeczytałem od niego dzisiaj jak wstałem mi się nie podobało. Może to potem wyjustuje a może nie będzie sensu no tu lepiej, jak chcesz to umiesz
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:27:27 GMT 1
klocuch najlepsza kreacja tej edycji, tyle mogę powiedzieć z całą pewnością
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:27:47 GMT 1
cugowski gdzie jestes zaspiewaj dla nas byl chyba maj park na grochowie sloneczny dzien zobaczylem cie To Gawliński przecież.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:28:04 GMT 1
klocuch najlepsza kreacja tej edycji, tyle mogę powiedzieć z całą pewnością Bzdura.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:28:59 GMT 1
Bardziej MVP.
|
|