|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:29:12 GMT 1
z tym fleszarem to jest taka sytuacja, że pojawiły się przy nim pewne znaki zapytania, za które warto pociągnąć. mam jednak całkiem chyba słuszne wrażenie, że część zawodników zamiast próbować jakoś ten temat kontynuować, albo oczekiwać z zainteresowaniem na odpowiedź fleszara jak na przykład ja już wrzuciła go do worka świecznik d1 linczujmy prześledźmy te nazwiska i zapamiętajmy sobie kto to taki, tak na przyszłość drugi raz mi dajesz vibe takiego złośliwego (nomen omen) bobka i przedstawiasz wydarzenia w gorszym świetle niż są naprawdę/niż ja na nie patrzę skoro jest więcej chętnych na racjonalny, uporządkowany lincz, to fleszar drogą eliminacji musi się w tej grupie znajdować, o czym ja pisałem, o czym pisał szantosz więc świecznik jak najbardziej, ale skreślony przecież nie został ten drugi post to ten ze mną i gołotą, przecież my sobie pewnie jeszcze obaj zdążymy jakiś nóż w płuco wpierdolić i potem znowu się zziomkować, a dionizy już bije na alarm, że jakaś komitywa powstaje dlaczego taki dobry chłopak i były sołtys złotopolic pisze takie rzeczy i jeżeli fleszar niewinny to mafia najpewniej przytaknęła temu racjonalnemu, uporządkowanemu linczowi przecież Ty się ze mną zgadzasz, nie świruj pawiana
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:30:18 GMT 1
a jak winny?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:30:26 GMT 1
Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, bo na razie - ku uciesze Dionizosa - nie trafiliśmy jeszcze nikogo.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:30:32 GMT 1
mvp to parę edycji temu był, co ty dajesz Władek
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:32:15 GMT 1
Nie przyznaje się już? Może i dobrze.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:32:40 GMT 1
To może jednak wróćmy i dajmy tego Czesia dzisiaj?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:33:25 GMT 1
Czemu nie Fleszara?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 12:33:26 GMT 1
czesiu chyba niedługo zmianę kończy, zobaczymy jak zaśpiewa po powrocie
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 12:34:02 GMT 1
To może jednak wróćmy i dajmy tego Czesia dzisiaj? Dlaczego Czesio a nie schaboszczak? Poczekajmy, ludzie w godzinach 6-16 pracują, ale jeśli nie uaktywni się do wieczora to będę go linczował
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:34:05 GMT 1
No paru zawodników się chowa na trybunach lub w szatni, nie może tak być. Teraz jednak godzina, w której ludzie pracują, można jeszcze na nich trochę poczekać.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:34:26 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:35:05 GMT 1
czesiu chyba niedługo zmianę kończy, zobaczymy jak zaśpiewa po powrocie Jakby nie ty, to bym nadal miał tylko dwie tożsamości odkryte. Tylko nie wiem, czy to nie niedźwiedzia przysługa.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:35:08 GMT 1
nie podoba mi sie to jak zlotopolski dion widzi fleschera probuje zbic na nim korzysc kto to widzi oprocz mnie lapka w gore zakładam, że jeżeli jest niewinny to gdzieś spośród kilku podpinających się jest mafia, standardzik jeżeli jest winny to duża szansa, że mafie tam można wykluczyć fundamentalne założenia, w dupie mam korzyści
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 12:36:24 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji. Dlaczego zakładasz, że z Czesiem będą problemy? Kolega nie wyszedł jeszcze z kreacji.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:36:56 GMT 1
Wiśniewski jadący nisko, Czesiu dziś?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:37:10 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji. Skąd w tobie ta zdecydowana jazda na Cześka, bardzo szybko ją zacząłeś i w niej nie ustajesz. Wczoraj krzyczałeś, że jesteś pewny winy Santosa. Dziwi mnie jak ci się zmienia i niezmienia. Dziwi mnie jak myślisz.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:38:47 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji. Dlaczego zakładasz, że z Czesiem będą problemy? Kolega nie wyszedł jeszcze z kreacji. Właśnie dlatego. Nic nie wskazuje na to, że wyjdzie. Będzie tak grać do końca. Loteria, rzut monetą. Wspomnisz moje słowa.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:38:50 GMT 1
Gołota, a Ty co o Czesiu sądzisz?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:39:26 GMT 1
Wiśniewski jadący nisko, Czesiu dziś? Nie. Gabriel.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 12:39:29 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji. Skąd w tobie ta zdecydowana jazda na Cześka, bardzo szybko ją zacząłeś i w niej nie ustajesz. Wczoraj krzyczałeś, że jesteś pewny winy Santosa. Dziwi mnie jak ci się zmienia i niezmienia. Dziwi mnie jak myślisz. Słuszna uwaga Golgoty
|
|