|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:23:36 GMT 1
Poza tym Czesio widzi, że Lesio Santos Czesia atakował na niby, a Rudy teraz podjudza na serio. I Czesio się boi. Czesiu nie podoba się też Leszek Bronowicki, który o Czesiu pisał, że Czesio zrobi kłopoty. Czesio miastu grę wygra.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:24:22 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/330/recent?page=4check this out od dołu ciekawa relacja Rudy - Gołota, gdzie Rudy robi wszystko, żeby nie było że odnosi się bezpośrednio do kejsu Gołoty, tylko że mówi o ogólnej teorii i prawdzie mocno przykrywkowo to wygląda Dionizy i Czesiu odpierdalają jakieś gówno to włączmy S10E1337 Rudego
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:24:35 GMT 1
Kurwa Rudy tak mafijnie gra, że jeszcze mnie w to wciągnął no ja se wałkuje rudego od początku właśnie, ale nie ukrywam że jeśli jest w mafii, to kłopoty, kłopoty Gołoty
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:24:52 GMT 1
Poza tym Rudy specjalnie pisze, że Czesio to raczej nie ogarniacz, żeby Czesio się przyznał kim jest. Takie typowe mafijne wypuszczenie. Ale nie z Czesławem takie numery.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:25:11 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/330/recent?page=4check this out od dołu ciekawa relacja Rudy - Gołota, gdzie Rudy robi wszystko, żeby nie było że odnosi się bezpośrednio do kejsu Gołoty, tylko że mówi o ogólnej teorii i prawdzie mocno przykrywkowo to wygląda Dionizy i Czesiu odpierdalają jakieś gówno to włączmy S10E1337 Rudego ja o tym pomyślałem totalnie niezależnie od nich tbh
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:25:54 GMT 1
Trzy minuty cisza w temacie. Rudy z Andrzejem obsrani na Discordzie. lol
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:27:17 GMT 1
Trzy minuty cisza w temacie. Rudy z Andrzejem obsrani na Discordzie. lol No ja na to samo zwracałem uwagę, przeczytaj mój post o Cugowskim co on tam za sztukę odstawił na pierwszych stronach, a jeszcze od części użytkowników dostał za to gratulacje i punkty do niewinności.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:27:26 GMT 1
Poza tym Rudy specjalnie pisze, że Czesio to raczej nie ogarniacz, żeby Czesio się przyznał kim jest. Takie typowe mafijne wypuszczenie. Ale nie z Czesławem takie numery. Rudy tak pisze, bo Czesio przez 20 godzin rozgrywki nie poruszył się do przodu ani o krok .
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 14:28:07 GMT 1
akcja pod arsenalem coraz blizej
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:28:35 GMT 1
I jeszcze rozumiem jakby to napisał jakiś młodszy gracz, ale ze Wasza dwójka była akurat tak zgodna w takim momencie? Proszę o wypowiedzi innych graczy, czy 'podczepka' na Czesia w ogóle o czymkolwiek świadczyła w tamtym momencie w Waszej opinii. trochę z igły widły dla mnie jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat nasza dwójka taka zgodna a jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat wasza trójka szantosz-kawalec-broniewski wszyscy tak zgodnie poczuli potrzebę pociągnięcia czesia za język wtedy przecież to jest spiderman meme już się kiedyś na harnasia czterech mafiozów chyba rzuciło po jednym poście może czesio zrobił z siebie lepa na mafię, a może nie, dla mnie trochę rozdmuchujesz teraz coś jak te posty dionizego co do bobka porównałem siewcy niezgody jestem sobie w stanie wyobrazić że się pozycjonujecie z Gołotą na kumpli, a Rudy to niechciane trzeci do pary
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:29:32 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku. jak oceniacie ten post?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:29:37 GMT 1
Kurwa Rudy tak mafijnie gra, że jeszcze mnie w to wciągnął no ja se wałkuje rudego od początku właśnie, ale nie ukrywam że jeśli jest w mafii, to kłopoty, kłopoty Gołoty No mi się na to zabawnie patrzy, bo nie znam koloru Rudego, ale znam swój, a też widzę jak te jego niezręczne teksty dookoła mnie mogą wyglądać. Pozostaje mi grać dalej, liczyć, że rudy w mafii nie jest, a jak jest, to liczyć, że nie przywiążecie do tego jakiejś dużej wagi.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:30:12 GMT 1
no Rudy zasiałeś wiatr i nie zbierasz burzy a na koniec jeszcze się wkurwiasz, fajnie że ktoś jest glonem i napisał mniej postów od Ciebie ale serio to jest pozycja której chcesz bronić?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 14:30:28 GMT 1
trochę z igły widły dla mnie jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat nasza dwójka taka zgodna a jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat wasza trójka szantosz-kawalec-broniewski wszyscy tak zgodnie poczuli potrzebę pociągnięcia czesia za język wtedy przecież to jest spiderman meme już się kiedyś na harnasia czterech mafiozów chyba rzuciło po jednym poście może czesio zrobił z siebie lepa na mafię, a może nie, dla mnie trochę rozdmuchujesz teraz coś jak te posty dionizego co do bobka porównałem siewcy niezgody jestem sobie w stanie wyobrazić że się pozycjonujecie z Gołotą na kumpli, a Rudy to niechciane trzeci do pary fernando szufladkosz edit: sołtys wyprzedził selekcjonera chyba w wyścigu
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:30:29 GMT 1
Ale nie no Santos pomyśl tak na logikę, jakbym był w mafii i bym zobaczył, że kolega zalicza tak fatalne wejście jak Rudy, to przecież szybko bym zabronił mu się wypowiadać za dużo na mój temat. Uwierz. Ja mam takie rzeczy obcykane od czasów Pruszkowskich.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:31:14 GMT 1
Santos to jest taki debeściak w tej edycji, że aż miło popatrzeć. Braciak - jak Józek listonosz
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 14:32:11 GMT 1
chociaż dobra kurwa, może faktycznie nie ma co się rozkładać na tylnym siedzeniu jako daily grindziarz idę komuś przypierdolić
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:32:34 GMT 1
Wiśniewski dawaj jakiś swój jeden autorski wniosek tej edycji, chce Cię uniewinnić, serio
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:33:18 GMT 1
Podejrzana ta lista na tyle, że trzeba mieć szczególną uwagę na to, jak dalej będzie wyglądała progresja przemyśleń rudego. Co konkretnie dobra Gołota to jak wygląda dalsza progresja myśli Rudego?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:34:37 GMT 1
no Rudy zasiałeś wiatr i nie zbierasz burzy a na koniec jeszcze się wkurwiasz, fajnie że ktoś jest glonem i napisał mniej postów od Ciebie ale serio to jest pozycja której chcesz bronić? Kto jest tym glonem i o jakiej pozycji mówisz
|
|