|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:34:40 GMT 1
No to później, bo trochę czytam, trochę pracuje, odpowiadanie na takie bieżące rzeczy mi dużo szybciej przychodzi niż solidne ustosunkowanie się do Rudego.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:35:03 GMT 1
Może po prostu Czesio w przeciwieństwie do Rudego ma życie i nie spędza całego dnia na forum. Może Czesio nie posuwa się do przodu bo ma za mało danych. Może Czesio nie ma wielkiej motywacji, by na etapie gdzie najmniej wiadomo rzucać najbardziej górnolotnych tez. A te dane które Czesio ma nie pasują Rudemu.
Rudy czepił się Czesia jak rzep psiego ogona. Czesio obiecał, że poczyta to poczyta. Czesio ma czas.
Na razie Czesio rozpala grilla i mrozi piwko.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:35:53 GMT 1
Może po prostu Czesio w przeciwieństwie do Rudego ma życie i nie spędza całego dnia na forum. Może Czesio nie posuwa się do przodu bo ma za mało danych. Może Czesio nie ma wielkiej motywacji, by na etapie gdzie najmniej wiadomo rzucać najbardziej górnolotnych tez. A te dane które Czesio ma nie pasują Rudemu. Rudy czepił się Czesia jak rzep psiego ogona. Czesio obiecał, że poczyta to poczyta. Czesio ma czas. Na razie Czesio rozpala grilla i mrozi piwko. 2/10 ten post
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 14:36:53 GMT 1
Wiśniewski dawaj jakiś swój jeden autorski wniosek tej edycji, chce Cię uniewinnić, serio uważam, że jest spora szansa, że cały nasz kurwidołek przegrywający miejskie edycje jest w komplecie po tej samej stronie przejrzałem se teraz listę graczy komu by się przydało przypierdolić, bo mu za mało przypierdolono i zostali mi klocuch i służba, zamierzam z tym fantem coś zrobić
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:37:23 GMT 1
Czesiu nie podoba się czepianie się Czesia o nieaktywność, kiedy gra rozpoczęła się w weekendowy wieczór i trwa w godzinach poniedziałkowych zajęć. Tyle.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:38:00 GMT 1
Czesiu, dużo mogę zrozumieć, ale czepiłeś się Gołoty mocniej i bzdurniej niż ja Ciebie.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:38:21 GMT 1
No ja Czesiowi też bym nieaktywność odpuścił i dał czas jeszcze. Czesiek do wieczora ci czas starczy?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:38:25 GMT 1
Czesiu wraca do kreacji.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:38:52 GMT 1
Czesio nic nie będzie obiecywać.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:39:13 GMT 1
Czesio by poczytał, ale cały czas o coś pytacie Czesia to jak Czesio ma nadrobić?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:39:54 GMT 1
Czesiu, kiełbaski Ci się przypalają.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:40:16 GMT 1
no Rudy zasiałeś wiatr i nie zbierasz burzy a na koniec jeszcze się wkurwiasz, fajnie że ktoś jest glonem i napisał mniej postów od Ciebie ale serio to jest pozycja której chcesz bronić? Kto jest tym glonem i o jakiej pozycji mówisz nie widzę u Ciebie chęci wyjaśnienia zagadki, nie widzę procesu układania klocków. Czuję, że w tej chwili chcesz się spozycjonować w kolejce do linczu po schabowym czy fleszerze
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:41:26 GMT 1
Fleszar, gdzie Ty jesteś?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:43:16 GMT 1
Kto jest tym glonem i o jakiej pozycji mówisz nie widzę u Ciebie chęci wyjaśnienia zagadki, nie widzę procesu układania klocków. Czuję, że w tej chwili chcesz się spozycjonować w kolejce do linczu po schabowym czy fleszerze powiedziałbym, że to w tym akurat kontekście trochę przesadzone, a może nawet to zachowanie rudego ma pewne drobne znamiona miastowości? jakbym był miastowym na świeczniku, który chce się oczyścić, to też bym się wkurwił jakby ktoś mnie przykrył jakimś sznyclem zwiędłym, kiedy staram się pokazać jakieś postaranko
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:44:13 GMT 1
Dionizy uprawia tutaj jakiś psyops ewidentnie.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:47:33 GMT 1
nie widzę u Ciebie chęci wyjaśnienia zagadki, nie widzę procesu układania klocków. Czuję, że w tej chwili chcesz się spozycjonować w kolejce do linczu po schabowym czy fleszerze powiedziałbym, że to w tym akurat kontekście trochę przesadzone, a może nawet to zachowanie rudego ma pewne drobne znamiona miastowości? jakbym był miastowym na świeczniku, który chce się oczyścić, to też bym się wkurwił jakby ktoś mnie przykrył jakimś sznyclem zwiędłym, kiedy staram się pokazać jakieś postaranko a ja bym powiedział, że nie. Przed napisaniem posta przeczytałem co dzisiaj natworzył, zobaczyłem jego top3 winnych na tą chwilę i wyszły mi wnioski opisane wyżej + brak spójności całej postaci więc uważam, że moja przypierdolka jest jak na moje standardy całkiem skrupulatna. Ale możemy się pięknie różnić
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:47:49 GMT 1
Moj atak jest miastowy choćby z tego powodu, że frontalny wjazd w oponenta często kończy się linczem na atakującym. Dla mafiozy to duże ryzyko dla całej drużyny, dla miastowego ryzyko warte wzięcia dla złapania mafii.
Dodatkowo nie musiałem tego robić, realistycznym kandydatem na dzisiaj przy mojej obecnej aktywności nie jestem.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:49:57 GMT 1
Problem polega na tym, że druga część Rudego zdecydowanie lepsza. Dlatego Fleszar by się przydał aktywny.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:50:22 GMT 1
a no brak spójności jak najbardziej, ale czy to mafijna cecha?
rudy się wygłupił strasznie tym początkiem, tyle wiem
muszę reread dzisiejszej twórczości zrobić
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:51:07 GMT 1
dobra, dawaj jednozdaniowy opis każdego ze stawki. Rano sprawiałeś wrażenie jakby brakującym puzzlem w Twojej głowie miał być kolor służby, co może oznaczać że masz rozkminione więcej niż nam się wszystkim wydaje
|
|