|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:53:59 GMT 1
Czesiu, kiełbaski Ci się przypalają. dopiero nałożyłem na grilla. mniam
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:55:14 GMT 1
Służba jest dla mnie o tyle interesujący, że kolory w jego analizie mocno rozmijały się z moimi. Wygląda na ogarniacza, więc jak jest zielony, to musiałbym się mocno przekalibrować.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 15:02:13 GMT 1
Co ty Rudy, skąd to zwątpienie we własne siły?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:03:47 GMT 1
Służba jest dla mnie o tyle interesujący, że kolory w jego analizie mocno rozmijały się z moimi. Wygląda na ogarniacza, więc jak jest zielony, to musiałbym się mocno przekalibrować. A to ciekawe, bo jak zazwyczaj mam problem ze zgodnością z tym jegomościem, jako że odnoszę wrażenie, że stara się iść pod prąd miejskim nurtom, to wyjątkowo mam z nim dużą zbieżność typów w tej edycji.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 15:04:01 GMT 1
Władysław Broniewski - Według mnie jest spoko. Niepokoi mnie, że kilka osób które też mam za zielone nie mają go za pewniaka.
schabowy - lynchable
Rudy - złoty człowiek
Gabriel Fleszar - lynchable
Dionizy Złotopolski - Tak jak pisałem, z treści spoko, z nastawienia mija się z miastem. Ktoś tam pisał, że nie odbiega od normy.
Gołota - Za dużo nam nie dał, ale w gruncie rzeczy postuje dużo i naturalnie, więc plusik.
Fernando Santos - Raczej zielony, dużo fajnej aktywności.
Służba - Fajnie wygląda, ale no ciężko komuś takiemu ufać. Mam nadzieję, że zobaczymy rozwój postaci.
Czesio - Nie będę się powtarzać. Dla mnie osobiście lynchable, ale zostawiam go z racji reakcji innych.
Michał Wiśniewski - Ciężko mi coś powiedzieć w sumie.
klocuch - Dla mnie ma dziwne momenty i aktywność też taka wygodna dla mafiozy. Nie drążę z uwagi na to jak widzą go moi zieloni.
Krzysztof Cugowski - Tak jak pisałem, raczej ok. Trochę nadgorliwości, trochę niskiego skilla, ale negatywnych intencji nie widzę.
Piotr Panasiuk - Zielony, naturalny posting i dobre wnioski.
Jacek Kawalec - Zielony, naturalny nadgorliwy posting i raczej nie fejk dla mnie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:05:42 GMT 1
chciałbym więcej Cugowskiego w temacie
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:06:29 GMT 1
no jego w ogóle nie ma ale to co robi Wiśnia to jest jakiś skandal
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:08:08 GMT 1
Czesio przeczytał post Służby. Gość mylący ilość z liczbą nie może być ogarniaczem. Gość słodzący tylu graczom na początku rozgrywki nie może być w mieście xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:08:34 GMT 1
panie Szantosz, jak ani schabowy, ani lider Just 5 nie pojawią się przed linczem, to kogo byś bardziej kopnął w dupę
obaj są na podobnym poziomie przydatności na ten moment, Fleszar dał ten skrawek jakichś powiązań więcej, ale z mojego punktu widzenia podobnie mało info z nich wyciągamy jak na razie
inb4 rudego
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:10:52 GMT 1
Przyznaję iż niepokoi mnie jednomyślność typów miejskich w tej rozgrywce. Mam też właśnie nadzieję, że przy ponownym czytaniu mi się coś wywróci. Ciekawe, Czesiu też to uznawał za antymiastowe. Tymczasem moim zdaniem jest wręcz przeciwnie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:11:18 GMT 1
z postów służby to huj a nie atak można zrobić, jak się nie kreuje to jest narratorem i porządkuje grę, no spoko fajnie, ale o nic nie mówi o przynależności, denholm też grę porządkował, o poście na szantosza już pisałem. jedyny w miarę nieoczywisty ciekawy moment z tych kreacyjnych to post dzisiaj z 10:03 mafiacorner.boards.net/post/55002potencjalnie ciekawy, bo proponuje rozsądny/niekontrowersyjny świecznik panasiuk-rudy, gdzie ponad 15 minut wcześniej dionizy już się wysprzęglił z zazielenianiem panasiuka. mi wtedy na pewno, a teraz chyba też, bliżej było do wersji służby niż dionizego, ale no odnotowuję to tylko dlatego, że skoro już poczyniłem ten minimalny wysiłek intelektualny na analizę 11 postów, to chcę żeby coś z tego zostało
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:11:58 GMT 1
Michał Wiśniewski - Ciężko mi coś powiedzieć w sumie. a wczoraj za co mnie uniewinniałeś? znowu dla sprowokowania dyskusji?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:12:11 GMT 1
no jego w ogóle nie ma ale to co robi Wiśnia to jest jakiś skandal Imo się biasujesz trochę znów Mafijny wiśnia by wjechał trochę bardziej intensywnie imo
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:12:44 GMT 1
Gabriel, wszystko w twoich rękach teraz Pierwszy mord to i tak strzał. Przynajmniej dla mnie. Przewertowałem 23 strony i trudno mi udawać, że mam jakikolwiek sensowny typ. Może muszę usiąść do tego rano. Na ten moment zaczynam czuć sympatię do Andrzeja Gołoty. Jest we mnie po przeczytaniu tego wątku jakaś podświadoma niechęć do Panasiuka. Mam problem z klocuchem też. Jeżeli musiałbym głosować teraz, zrobiłbym to na jednego z tych dwóch.
Na szczęście nie muszę. Mam jeszcze czas. Fleszar. Miał usiąść rano - chuj. Miał jeszcze czas - chuj. Schabowy przynajmniej nie daje obietnic bez pokrycia. To odpowiedź do Sz. P. Kawalca.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:13:38 GMT 1
Piotr Panasiuk - Zielony, naturalny posting i dobre wnioski. daj więcej o panasiuku bo może coś w tym jest a może sobie od wczoraj idziesz w furtkę logiczną, że co najmniej jeden jest pewny niewinny
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 15:13:50 GMT 1
Michał Wiśniewski - Ciężko mi coś powiedzieć w sumie. a wczoraj za co mnie uniewinniałeś? znowu dla sprowokowania dyskusji? Tak było xD edit: dodalem xd bo zaraz ktos to na serio wezmie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:14:05 GMT 1
Czesio docenia ten cytowany post Fleszara. To przykład zielenienia Gołoty który się Czesiowi nie podoba. I to w sumie niezależnie od koloru Gołoty.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:14:44 GMT 1
no jego w ogóle nie ma ale to co robi Wiśnia to jest jakiś skandal to znaczy co konkretnie
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:15:19 GMT 1
no jego w ogóle nie ma ale to co robi Wiśnia to jest jakiś skandal Imo się biasujesz trochę znów Mafijny wiśnia by wjechał trochę bardziej intensywnie imo Zero biasu, to raczej nadmierna reakcja w związku z moimi oczekiwaniami co do wypoczętego zawodnika wchodzącego z ławki rezerwowych. Pamiętajcie że ja dziś na 99% wybór podejmuję do 18:50-19:30, jakoś między tym okienkiem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:16:01 GMT 1
A po chuj mamy o tym pamiętać? Co nas to obchodzi?
|
|