|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 15:17:01 GMT 1
Imo się biasujesz trochę znów Mafijny wiśnia by wjechał trochę bardziej intensywnie imo Zero biasu, to raczej nadmierna reakcja w związku z moimi oczekiwaniami co do wypoczętego zawodnika wchodzącego z ławki rezerwowych. Pamiętajcie że ja dziś na 99% wybór podejmuję do 18:50-19:30, jakoś między tym okienkiem. To już ci nie zdążę Rudego ogarnąć chyba. Po prostu umówmy się, że dziś ma spokój, co? Tylko dziś. Rudy to taki zawodnik, że fajnie dopiero po 24 godzinach przerwy go zabijać, jeśli w ogóle.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:18:08 GMT 1
A po chuj mamy o tym pamiętać? Co nas to obchodzi? Odpowiadam głównie Kawalcowi, który pyta o typ z dwójki cichociemnych, którzy aktywność przejawiają raczej po wskazanych przeze mnie godzinach. Co to za reakcja w ogóle?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:19:47 GMT 1
Czesio nie lubi jak się ludzie tłumaczą z tego kiedy będą głosować. Czesio ufa Santosowi, ale takich tłumaczeń nie lubi.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:21:28 GMT 1
A co mnie to obchodzi? Ja praktykuję granie jakbym goły i bosy przed Pambuczkiem stał, więc sobie piszę szczerze. Lepiej tak, niż się rozminąć w komunikacji.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:21:54 GMT 1
Panasiuk jesteś
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:22:23 GMT 1
Jak byś ocenił co się działo od czasu Twojej ostatniej aktywności?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:26:15 GMT 1
Pierwszy mord to i tak strzał. Przynajmniej dla mnie. Przewertowałem 23 strony i trudno mi udawać, że mam jakikolwiek sensowny typ. Może muszę usiąść do tego rano. Na ten moment zaczynam czuć sympatię do Andrzeja Gołoty. Jest we mnie po przeczytaniu tego wątku jakaś podświadoma niechęć do Panasiuka. Mam problem z klocuchem też. Jeżeli musiałbym głosować teraz, zrobiłbym to na jednego z tych dwóch.
Na szczęście nie muszę. Mam jeszcze czas. Fleszar. Miał usiąść rano - chuj. Miał jeszcze czas - chuj. Schabowy przynajmniej nie daje obietnic bez pokrycia. To odpowiedź do Sz. P. Kawalca. Mi się bardzo u schabowego nie podobało to z dupy przyjęcie założenia że na pewno mafia byłaby aktywna od początku i oskarżenie Cugowskiego tylko na tej zasadzie A typ 2 posty wysmażył i tam taki kwiatek Dlatego nad nim myślę
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:28:38 GMT 1
akcja pod arsenalem
bronie rudego
wczorej pisalem ze rudy z kamieni mnie sie nie podoba i ze widze duze strachanie w jego grze
rudy odpowiedzial ze to strachanie miastowego poczatkowo mu nie zaufalem lecz teraz ufam mu widze w jego grze prawdziwe poszukiwanie prawdy i szczerosc miejska
rudy przechodzi metamorfoze wraz z biegiem rozgrywki niczym piston strach wsi na poczatku jego gra wydawala sie tajemnicza podejrzana by potem gdy rozgrywka zaczyna byc inne i staje sie bardziej kolorowa a mniej czarnobiala wtedy jego gra zaczyna byc klarowna i wybitna
taka eureka mi przyszla do glowy rano dlatego zapowiadalem akcje pod arsenalem ale nie chcialem zbyt wczesnie wlewac miodu do mieszadelka do kakalka bo wczesniej byloby to na darem
taka jest prawda ze rudi obecnie to gracz sumienia ktos kto nie boi sie przyznac do niewiedzy do bladzenia a jednoczesnie jest zainteresowany znalezieniem mafiarzy i widac prawdziwosc w jego postaranku
ze stuprocentowym prawdopodobienstwem rudy jest graczem miejskim choc daje mala szanse na mafiarza lecz niewielkie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 15:28:43 GMT 1
Póki co? Wybornie. Na spokojnie buduje potężną pozycje w mieście. Jutro ruszam z ofensywą Ofensywa jak u Mariusza Wacha. Pozycja w rankingach też.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:30:44 GMT 1
tak wiec jesli trzeba poswiece sie dzisiaj na obrone rudego bo to najabrdziej niewinny niewinny obecnie z tych niewinnych
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:31:26 GMT 1
akcja pod arsenalem bronie rudego wczorej pisalem ze rudy z kamieni mnie sie nie podoba i ze widze duze strachanie w jego grze rudy odpowiedzial ze to strachanie miastowego poczatkowo mu nie zaufalem lecz teraz ufam mu widze w jego grze prawdziwe poszukiwanie prawdy i szczerosc miejska rudy przechodzi metamorfoze wraz z biegiem rozgrywki niczym piston strach wsi na poczatku jego gra wydawala sie tajemnicza podejrzana by potem gdy rozgrywka zaczyna byc inne i staje sie bardziej kolorowa a mniej czarnobiala wtedy jego gra zaczyna byc klarowna i wybitna taka eureka mi przyszla do glowy rano dlatego zapowiadalem akcje pod arsenalem ale nie chcialem zbyt wczesnie wlewac miodu do mieszadelka do kakalka bo wczesniej byloby to na darem taka jest prawda ze rudi obecnie to gracz sumienia ktos kto nie boi sie przyznac do niewiedzy do bladzenia a jednoczesnie jest zainteresowany znalezieniem mafiarzy i widac prawdziwosc w jego postaranku ze stuprocentowym prawdopodobienstwem rudy jest graczem miejskim choc daje mala szanse na mafiarza lecz niewielkie widzę, że z dojebaniem klocuchowi będzie łatwiej niż ze służbą, nawet nie musiałem w posty wchodzić zły vibe mi od tego bije
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 15:34:07 GMT 1
To żeś mu faktycznie dojebał.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:34:20 GMT 1
kolego wisniewski a ty chcesz mi dowalic bo z zalozenia ci wyszlo ze trzeba?
tak to wlasnie wyglada
ze miales najpierw teze a dopiero potem szukales argumentow
powinno byc odwrotnie
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 15:34:23 GMT 1
ale fajnie dużo się dzieje dookoła tych dyskusji o rudim
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:34:51 GMT 1
akcja pod arsenalem bronie rudego wczorej pisalem ze rudy z kamieni mnie sie nie podoba i ze widze duze strachanie w jego grze rudy odpowiedzial ze to strachanie miastowego poczatkowo mu nie zaufalem lecz teraz ufam mu widze w jego grze prawdziwe poszukiwanie prawdy i szczerosc miejska rudy przechodzi metamorfoze wraz z biegiem rozgrywki niczym piston strach wsi na poczatku jego gra wydawala sie tajemnicza podejrzana by potem gdy rozgrywka zaczyna byc inne i staje sie bardziej kolorowa a mniej czarnobiala wtedy jego gra zaczyna byc klarowna i wybitna taka eureka mi przyszla do glowy rano dlatego zapowiadalem akcje pod arsenalem ale nie chcialem zbyt wczesnie wlewac miodu do mieszadelka do kakalka bo wczesniej byloby to na darem taka jest prawda ze rudi obecnie to gracz sumienia ktos kto nie boi sie przyznac do niewiedzy do bladzenia a jednoczesnie jest zainteresowany znalezieniem mafiarzy i widac prawdziwosc w jego postaranku ze stuprocentowym prawdopodobienstwem rudy jest graczem miejskim choc daje mala szanse na mafiarza lecz niewielkie czy sugerujesz, że to ten sam gracz? bo jeżeli tak, to przecież kulą w płot ta analogia totalnie
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:36:12 GMT 1
kolego wisniewski a ty chcesz mi dowalic bo z zalozenia ci wyszlo ze trzeba? tak to wlasnie wyglada ze miales najpierw teze a dopiero potem szukales argumentow powinno byc odwrotnie dokładnie tak było i mówię to głośno co takiego się wydarzyło, że postanowiłeś przez 1,5h teasować akcję pod arsenałem i odpalić rakiety uniewinniające w rudego nie miał aż tak ciepło, ba chyba tendencję zwyżkową jego akcje miały
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:36:18 GMT 1
nie ma u mnie takiej sugesti padalec
po prostu to samo pomyslenie mialem co wtedy przy strachu wsi jak teraz przy rudim gdy przechodzil w mojej glowie z czerwonosci do zielonosci
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:37:20 GMT 1
kolego wisniewski a ty chcesz mi dowalic bo z zalozenia ci wyszlo ze trzeba? tak to wlasnie wyglada ze miales najpierw teze a dopiero potem szukales argumentow powinno byc odwrotnie dokładnie tak było i mówię to głośno co takiego się wydarzyło, że postanowiłeś przez 1,5h teasować akcję pod arsenałem i odpalić rakiety uniewinniające w rudego nie miał aż tak ciepło, ba chyba tendencję zwyżkową jego akcje miały bo ja walcze o prawde nie interesy teraz z mojego stanowiska pisalem wczesniej z telefonu dlatego tylko zapowiedzi
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:38:06 GMT 1
ide grac nagrac wideorecenzje tour de france
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:44:41 GMT 1
prawie 60 kilometrow do mety nie chce mi sie jeszcze prykladac uwagi do telewizora teraz
|
|