|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:45:38 GMT 1
mialem sznycla na obiad
schaboszczak robi z nas sobie jaja i mam ochote go wywalic z gry
enpecet
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:46:35 GMT 1
może to wciąż w ramach kreacji, ale dla mnie klocuch randomowo działa daje jak rozumiem listę niewinnych i wsadza tam szantosza i służbę - stronę po tym, jak służba pisze post z atakiem na santosa, każdy wybór osobno się może bronić, wytypowanie KONKRETNIEJ TEJ dwójki jest dla mnie randomowe
teraz taka randomowa obrona rudego na zasadzie a zrobię coś dla hecy
trochę lepiej jest jak wszedłem w jego posty, wnioski o czesiu, wnioski-szpilki w dionizego, które mogły wynikać z tego jak wtedy klocuch rozgrywkę postrzegał, to spoko
ale tych dwóch postów trochę nie kumam, w sensie nie widzę kauzy do ich napisania przez miastowego
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:46:36 GMT 1
a Fleszara?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 15:46:37 GMT 1
klocuch im dalej tym gorzej
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 15:47:20 GMT 1
już lepiej było jak o mnie pisał
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:47:53 GMT 1
roznica miedzy nimi jak miedzy bolcem i pikselem
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 15:48:30 GMT 1
dion przypominam ty nie jestes tu od recenzowania miejskich tylko szukania mafiarzy
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:50:55 GMT 1
Z samej tylko czutki: Panasiuk, Santos i Dionizy - pewniaki do współpracy u mnie, warunkowo także Kawalec i Broniewski, prowokacje Rudego mi się nie podobają, jak widać jest to gracz, który lubi wywoływać wokół siebie emocje, ja tego nie lubię. Służba gra poprawnie, nie jestem fanem stylu i biurokracji, ale gra jest poprawna. Schabowy i Fleszar, czekam na Was, Czesiu czekam również. Panasiuk, załóżmy że schabowy i Fleszar nie pojawiają się do linczu. Czesiu już się pojawił i może jeszcze będzie jak już zje kiełbaski. Jaki masz plan? Bo wczoraj i dzisiaj zacząłeś tragicznie, potem poszedłeś w neutralnie, ale prócz braku srania na środku pokoju nie widzę chęci dania czegoś od siebie. Jaki masz plan?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:52:04 GMT 1
Przecież już go to o to spytałem
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:53:02 GMT 1
Przecież już go to o to spytałem mnie nie interesuje jego ocena wydarzeń, mnie interesuje co chce z tym zrobić
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:55:05 GMT 1
Czesio czyta co pisaliście i albo Czesio nie umie czytać, albo wy nie umiecie pisać.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:55:57 GMT 1
Czesio ma pytanie do ogółu. Jaka jest szansa, że po wylosowaniu mafii żadna mafia się nie wypowiedziała w pierwszych trzech stronach tematu? Jak sondzicie?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:58:24 GMT 1
mafijne bingo robi ding
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 15:58:29 GMT 1
Szantosz skąd ci się wgl wziął beef Wiśniewski-Broniewski? Bo jeszcze podciągnięcie mojego postingu jestem w stanie zrozumieć, ale Baczewski mnie na zielono przecież dawał.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 15:58:54 GMT 1
Czesio, co Ty dajesz? Jakie to ma znaczenie?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 15:59:37 GMT 1
Czesio doczytał kto to Panasiuk. Odrażająca postać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 15:59:50 GMT 1
przecież to follow up
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:00:19 GMT 1
Ktoś ma ogarnięte jakie warunki muszą spełnić Fleszar z Schabowym, żeby nie wylecieć z rozgrywki? Przydałoby się wiedzieć, czy jest sens linczować dziś, czy można im dać samemu odpaść.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:00:23 GMT 1
No Czesio czyta od początku. Jak sobie robicie kułko wzajemnej adoracji to uniewinniacie wszystkich z pierwszych stron. To Czesia ciekawi.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 16:00:23 GMT 1
za wcześnie chyba, tym bardziej że czesia jeszcze dziś nie było i może okazać się gitem jakbym już miał odpalać opcję wildcard, to jak mówię - prędzej broniewski, ale chyba nie chcę odpalać opcji wildcard Taaaaaak... Może jeszcze na Cmentarzu podpatrzyłeś, że Broniewskiego podejrzewają? 😉 Kompromitacja. nic ciekawego generalnie
|
|