|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 16:01:26 GMT 1
Taaaaaak... Może jeszcze na Cmentarzu podpatrzyłeś, że Broniewskiego podejrzewają? 😉 Kompromitacja. nic ciekawego generalnie no ale to dowcip przecież, a ty to łyknąłeś - jakby to powiedział Baczyński - jak pelikan
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:01:58 GMT 1
Czesiu już nawet o statystykę nie chodzi, tylko o czysty zapał do gry i przemyślenie jak chce się zagrać.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 16:05:26 GMT 1
no ale to dowcip przecież, a ty to łyknąłeś - jakby to powiedział Baczyński - jak pelikan aha, napisałem o tym dwa posty przewracając się z boku na bok, łyknąłem jak baba w fotobudce kurde Wiśnia, inne wibracje mamy w tej gierze, a ja jestem niewinny więc coś tu nie gra, łapiesz się póki co jakichś zagrań z totalnych nizin, gdzie jest ten uczciwy grind?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:05:31 GMT 1
Dobrze rozumiem harmonogram, że dopiero jutro 22.30 zamykany temat?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 16:06:01 GMT 1
No Czesio czyta od początku. Jak sobie robicie kułko wzajemnej adoracji to uniewinniacie wszystkich z pierwszych stron. To Czesia ciekawi. Ja spodziewałbym się góra jednej mafii w aktywniejszej połowie stawki.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:06:08 GMT 1
Ktoś ma ogarnięte jakie warunki muszą spełnić Fleszar z Schabowym, żeby nie wylecieć z rozgrywki? Przydałoby się wiedzieć, czy jest sens linczować dziś, czy można im dać samemu odpaść. To jest istotne, bo początkowo myślałem, że dziś można w miarę na luzie grać, bo jak się nie wytypuje nikogo, to zawsze będzie można posłać tego Fleszara lub Schabowego i będzie przyzwoity lincz. Zdałem sobie jednak sprawę, że po co w nich, jak oni być może odpadną sami. Wtedy jednak potrzebny jest trzeci kandydat, no dla mnie takim gościem co i napisał podejrzane rzeczy i nie wygląda jakby się miał uniewinnić, a też nie wygląda jakby miał odpaść za nieaktywność jest Cugowski.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:06:45 GMT 1
Dobrze rozumiem harmonogram, że dopiero jutro 22.30 zamykany temat? dzisiaj 21
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:06:49 GMT 1
Czesio sobie myśli, że jak Czesio w sobotę zobaczył, że jego rola to mieszkaniec, to Czesio wiedział, że się gra zaczyna, ale raczej miał wyjebane o której i nie czekał na start. A jak ktoś zobaczył inaczej, to mógł mieć inaczej. Czesio nie wie czy dobrze myśli, więc Czesio się pyta.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:07:32 GMT 1
no ale to dowcip przecież, a ty to łyknąłeś - jakby to powiedział Baczyński - jak pelikan aha, napisałem o tym dwa posty przewracając się z boku na bok, łyknąłem jak baba w fotobudce kurde Wiśnia, inne wibracje mamy w tej gierze, a ja jestem niewinny więc coś tu nie gra, łapiesz się póki co jakichś zagrań z totalnych nizin, gdzie jest ten uczciwy grind? zgadzam sie wisniewski wyjatkowo na latwizne idzie w tej grze
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 16:07:50 GMT 1
no ale to dowcip przecież, a ty to łyknąłeś - jakby to powiedział Baczyński - jak pelikan kurde Wiśnia, inne wibracje mamy w tej gierze, a ja jestem niewinny więc coś tu nie gra, łapiesz się póki co jakichś zagrań z totalnych nizin, gdzie jest ten uczciwy grind? nabieram podobnych odczuć
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:09:25 GMT 1
Dobrze rozumiem harmonogram, że dopiero jutro 22.30 zamykany temat? dzisiaj 21 I tak to jest uczciwie wchodzić w harmonogram na forum
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:09:36 GMT 1
xD kurwa nie chcę wbijać na ten wagonik na razie
no i może głupio to zabrzmi, ale przejrzałem se na szybko jego posty i jakiś bardziej dociekliwy niż zwykle się ten Wiśniewski wylosował
zwykle bym to uznał za dobry omen
a tutaj jeździć, obserwować
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 16:12:11 GMT 1
no ale to dowcip przecież, a ty to łyknąłeś - jakby to powiedział Baczyński - jak pelikan aha, napisałem o tym dwa posty przewracając się z boku na bok, łyknąłem jak baba w fotobudce kurde Wiśnia, inne wibracje mamy w tej gierze, a ja jestem niewinny więc coś tu nie gra, łapiesz się póki co jakichś zagrań z totalnych nizin, gdzie jest ten uczciwy grind? uczciwy grind się dzieje, miasto ma na tyle oleju w głowie, że na świeczniku są ci, co powinni tam być czas na rakiety jeszcze przyjdzie, więc póki co się szwendam i wbijam szpileczki stojąc z boku
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:12:20 GMT 1
A ja wszedłem pierwszy raz w posty Cugosia
Przeczytałem uczciwie
I trochę bym go przetasował
Fajnie wyglada jak sobie wyobrazisz ze jest w mafii, ale kultura zabrania zabierać się dzisiaj za niego, szczególnie teraz jak go nie ma
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:13:32 GMT 1
Wiśniewski totalnie kradnie mój playstyle, jest jak Piątek robiący cieszynke Ronaldo
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:14:16 GMT 1
No ale jakbyśmy mieli dzisiaj nie bić każdego kogo nie ma, to nagle się okazuje, że głównymi kandydatami są Broniewski, Rudy i Panasiuk. O ile dobrze czytam nastroje.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:14:19 GMT 1
Ktoś ma ogarnięte jakie warunki muszą spełnić Fleszar z Schabowym, żeby nie wylecieć z rozgrywki? Przydałoby się wiedzieć, czy jest sens linczować dziś, czy można im dać samemu odpaść. To jest istotne, bo początkowo myślałem, że dziś można w miarę na luzie grać, bo jak się nie wytypuje nikogo, to zawsze będzie można posłać tego Fleszara lub Schabowego i będzie przyzwoity lincz. Zdałem sobie jednak sprawę, że po co w nich, jak oni być może odpadną sami. Wtedy jednak potrzebny jest trzeci kandydat, no dla mnie takim gościem co i napisał podejrzane rzeczy i nie wygląda jakby się miał uniewinnić, a też nie wygląda jakby miał odpaść za nieaktywność jest Cugowski. na razie to tylko schabowy umiera za brak zycia a nawet nie wiadomo czy umrze czy moze dostanie tylko punkt karny nie ma co czekac az sami odpadna bo tak samo liczylismy na zielonego i bolka dzisiaj mamy swobode aby wybrac kogos kto jest w mafii a w najgorszym wypadku kogos kto nam najbardziej przeszkodzi w szukaniu mafiarzy w zaawansowanej fazie rozgrywki
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:14:25 GMT 1
Ktoś ma ogarnięte jakie warunki muszą spełnić Fleszar z Schabowym, żeby nie wylecieć z rozgrywki? Przydałoby się wiedzieć, czy jest sens linczować dziś, czy można im dać samemu odpaść. To jest istotne, bo początkowo myślałem, że dziś można w miarę na luzie grać, bo jak się nie wytypuje nikogo, to zawsze będzie można posłać tego Fleszara lub Schabowego i będzie przyzwoity lincz. Zdałem sobie jednak sprawę, że po co w nich, jak oni być może odpadną sami. Wtedy jednak potrzebny jest trzeci kandydat, no dla mnie takim gościem co i napisał podejrzane rzeczy i nie wygląda jakby się miał uniewinnić, a też nie wygląda jakby miał odpaść za nieaktywność jest Cugowski. A czym ci się Cugowski uwinnił? mafiacorner.boards.net/post/54927/thread - bo imo choćby ten post bardzo dobrzy, przytomny i miastowy
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:14:25 GMT 1
Ale dobrze, że zaczęliście go grzać
Tak serio to czuje mocne miasto w tej edycji, flashbacki z discordowej
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:16:02 GMT 1
To jest istotne, bo początkowo myślałem, że dziś można w miarę na luzie grać, bo jak się nie wytypuje nikogo, to zawsze będzie można posłać tego Fleszara lub Schabowego i będzie przyzwoity lincz. Zdałem sobie jednak sprawę, że po co w nich, jak oni być może odpadną sami. Wtedy jednak potrzebny jest trzeci kandydat, no dla mnie takim gościem co i napisał podejrzane rzeczy i nie wygląda jakby się miał uniewinnić, a też nie wygląda jakby miał odpaść za nieaktywność jest Cugowski. A czym ci się Cugowski uwinnił? mafiacorner.boards.net/post/54927/thread - bo imo choćby ten post bardzo dobrzy, przytomny i miastowy Te zaczepki z generatora z początkowej fazy rozgrywki co już wymieniałem, a potem już nic ciekawego. No ten post, akurat niezły, ale to mało.
|
|