|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:20:21 GMT 1
Mnie mocno martwi, że jak postanowimy wywalić duet Schabowy & Fleszar, to możemy stracić 2 lincze na 2 niewinnych, co by i tak sami mogli polecieć. Nie wiem czy bym nie poczekał z nimi. Tzn. odglaniać tak, ale nie jeśli oni i tak wylatują.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:21:40 GMT 1
Skąd założenie, że oni wylatują?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:22:40 GMT 1
Te zaczepki z generatora z początkowej fazy rozgrywki co już wymieniałem, a potem już nic ciekawego. No ten post, akurat niezły, ale to mało. No bo jego ogólnie mało, ale na moje daje dużo więcej nadziei na poprawę niż taki Fleszar. Ten post mi mocne miastowe wajby daje i w d1 na pewno nie wywalę kogoś takiego żeby zostawić jakiegoś kasztana podawanego z mizerią
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:22:53 GMT 1
Słuchaj no nie zakładam, że wylatują, ale nie piszą, więc rozważam, jaka jest szansa, że któryś wyleci.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:23:28 GMT 1
miszczu gry czy moglbys wyjasnic temat odpascia za brak zycia
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:24:22 GMT 1
Czesio nie kuma jak oni mają wylecieć skoro coś tam napisali, a potem jest faza nocy i mogą wrócić. W ogóle Czesio serio nie rozumie skąd to potępienie dla ludzi, którzy nie mieli czasu się rozkręcic w niedzielę wieczorem i w poniedziałek do 18. Ale może Czesio nie zna życia.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:24:35 GMT 1
Te zaczepki z generatora z początkowej fazy rozgrywki co już wymieniałem, a potem już nic ciekawego. No ten post, akurat niezły, ale to mało. No bo jego ogólnie mało, ale na moje daje dużo więcej nadziei na poprawę niż taki Fleszar. Ten post mi mocne miastowe wajby daje i w d1 na pewno nie wywalę kogoś takiego żeby zostawić jakiegoś kasztana podawanego z mizerią Tzn. ja rozważam Cugowskiego właśnie na wypadek, gdyby miał z naszej strony zapaść werdykt, że nie głosujemy ani Schabowego ani Fleszara.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:25:04 GMT 1
golota zwrocil uwage na dobra rzecz jest to miastowe zachowanie popieram zastanawianie sie nad tym
zasadniczo miastowe ogolnie dla mafii bylby to nie lada plajs a golota lubi plajsy
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:25:33 GMT 1
Czesio nie kuma jak oni mają wylecieć skoro coś tam napisali, a potem jest faza nocy i mogą wrócić. W ogóle Czesio serio nie rozumie skąd to potępienie dla ludzi, którzy nie mieli czasu się rozkręcic w niedzielę wieczorem i w poniedziałek do 18. Ale może Czesio nie zna życia. W tej kwestii trochę podbijam Czesia
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:27:00 GMT 1
Tzn. wylecieć na bank teraz nie wylecą, ale upomnienie już po dzisiejszym dniu mogą dostać. A wylecieć może potem.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:27:53 GMT 1
Jakbym wiedział ze 100% pewnością, że i Schabowy i Fleszar dostaną upomnienia od MG po dzisiejszym dniu, to bym ich nie linczował dziś.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:28:18 GMT 1
Trochę za szybko imo jest poddawane pod dyskusje samo to założenie. Ale Klocuch myśli tak samo jak Ty więc nie wiem
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 16:29:03 GMT 1
Jeżeli oddadzą głos to nie widzę powodu żeby dostali upomnienia
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:30:01 GMT 1
No bo na ten moment to kogo my właściwie chcemy linczować? Uważam, że już powinniśmy być w stanie ograniczyć się do 5 typów, poza które pod żadnym pozorem nie wychodzimy, a tym bardziej nie na ostatnią chwilę.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:30:15 GMT 1
schabowy ma 2 posty a minimo to 5 merytocznych
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:30:43 GMT 1
Ogunie to mnie zastanawia jedna rzecz
Bo ostatnie edycje gramy raczej w "stałym" gronie, są ludzie którzy chociaż tych kilka edycji zagrali. A tu mamy dwóch typów, którzy dosłownie glonują w starym stylu. Nie wierzę, że jakiś lepszy mafiozo w składzie nie byłby w stanie ich zmobilizować do napisania tych kilku postów. Nie wiem czy to na sens, ale jeżeli moje założenia są słusznie, to tam jest najwyżej jeden typ z mafii.
Z osób średnio aktywnych, jeżeli ich chcielibyśmy dziś zostawić, bardziej na razie martwi mnie Czesio niż Cugowski.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 16:32:10 GMT 1
Czesio przeczytał post Służby. Gość mylący ilość z liczbą nie może być ogarniaczem. Gość słodzący tylu graczom na początku rozgrywki nie może być w mieście xD To tak bez echa w sumie przeszło, a dość mocne oskarżenie.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:32:19 GMT 1
Dobra Fleszar ma 7 postów i ogólnie merytoryczne + potencjalnie ma aż 24 godziny na nadrabianie. Rozpędziłem się, przepraszam.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:32:49 GMT 1
xD kurwa nie chcę wbijać na ten wagonik na razie no i może głupio to zabrzmi, ale przejrzałem se na szybko jego posty i jakiś bardziej dociekliwy niż zwykle się ten Wiśniewski wylosował zwykle bym to uznał za dobry omen a tutaj jeździć, obserwować Wiśnia a tak z ciekawości weź się odnieś i mi powiedz, skąd ta większą niż zwykle dociekliwość u ciebie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:35:28 GMT 1
Kurka rurka, obawiam się, że rozkminiłem na poziomie mety i Fleszara i Schabowego. Nie wiem natomiast kompletnie co z tym zrobić teraz.
|
|