rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 16:36:42 GMT 1
W sensie ich tożsamości?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:37:58 GMT 1
No. Fleszarowi bym dał dzień, ja myślę, że on może fajnie spożytkować te 24h zamknięcia tematu. Jeśli tego nie zrobi to wiadomo, ale myślę, że jest spora szansa, że coś z tego będzie. W przypadku Schabowego trudniejszy temat jest.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:40:15 GMT 1
Służba jest grafomanem i żurasofilem. Niby to niegroźne schorzenia, ale w połączeniu z lizusostwem dupy to mafia jak chuj.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 16:43:06 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku. jak oceniacie ten post? Myślałem o tym wcześniej, Rudy często lubi sprowokować, nie przywiązywałbym do tego uwagi akurat, z podkreślonym mógłbym się zgodzić, ostatnio też szukaliśmy mafii wśród porządkujących gre i gówno z tego wyszło. Tutaj chciałbym zaznaczyć ZNOWU, że w Rudy-Piston w mafii się wykluczają. Kto jest tym glonem i o jakiej pozycji mówisz nie widzę u Ciebie chęci wyjaśnienia zagadki, nie widzę procesu układania klocków. Czuję, że w tej chwili chcesz się spozycjonować w kolejce do linczu po schabowym czy fleszerze A to jest coś złego? Jeśli jestem niewinny a etap gry i możliwości nie pozwalają mi wyciągnąć spektakularnych wniosków, to pcham przed siebie nieaktywnych. Lepiej żeby poleciał potencjalny mafiozo, niż pewny niewinny. powiedziałbym, że to w tym akurat kontekście trochę przesadzone, a może nawet to zachowanie rudego ma pewne drobne znamiona miastowości? jakbym był miastowym na świeczniku, który chce się oczyścić, to też bym się wkurwił jakby ktoś mnie przykrył jakimś sznyclem zwiędłym, kiedy staram się pokazać jakieś postaranko a ja bym powiedział, że nie. Przed napisaniem posta przeczytałem co dzisiaj natworzył, zobaczyłem jego top3 winnych na tą chwilę i wyszły mi wnioski opisane wyżej + brak spójności całej postaci więc uważam, że moja przypierdolka jest jak na moje standardy całkiem skrupulatna. Ale możemy się pięknie różnić Dionizy piszesz, że Rudy chce wcisnąć przed siebie Fleszara i Schabowego mafiacorner.boards.net/post/55311/thread - w Twoim poście też są do odstrzału, więc nie rozumiem co Ci w tym przeszkadza? Czesio docenia ten cytowany post Fleszara. To przykład zielenienia Gołoty który się Czesiowi nie podoba. I to w sumie niezależnie od koloru Gołoty. Każda zazieleniająca Gołotę osoba to potencjalna mafia? A po chuj mamy o tym pamiętać? Co nas to obchodzi? Ale kolego, tak nie gramy, to jest antymiejskie zachowanie. Jak byś ocenił co się działo od czasu Twojej ostatniej aktywności? Właśnie to robię, nie podoba mi się gra Czesia, przypomina mi Młody G z Gdyni. Jestem na stronie 48 i klikam wyślij, nie chcę robić jakiegoś posta gigant. W końcówce następnego zarysuje core miasta.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:43:21 GMT 1
Czesio ile edycji rozegrałeś?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:44:54 GMT 1
Ps. Panasiuk właśnie napisał coś, co obecnie procesuję
Notowania rosną
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:46:08 GMT 1
Czesio jest w topce najbardziej doświadczonych graczy, to chyba było jasne już wczoraj po akcji z Gołotą.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:48:21 GMT 1
Czesio jest w topce najbardziej doświadczonych graczy, to chyba było jasne już wczoraj po akcji z Gołotą. W takim razie baza twoich oskarżeń jest turbo prymitywna i powtarzalna Mógłbym to wybaczyć graczowi w miarę świeżemu, no ale jak sam mówisz, żeś kozak, to niekoniecznie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:51:31 GMT 1
Czesio uważa, że Kawalec nagina to co Czesio mówi, w związku z tym Czesio więcej z Kawalcem dyskutować nie będzie. Czesio nigdzie nie napisał, że jest kozak. Czesio nie chce być niepowtarzalny. Czesio widzi to co widzi. A to czego nie widzi powinno też o Czesiu świadczyć.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:51:59 GMT 1
Czesio, ale ty nadal się upierasz, że jestem w mafii? I wszystko na tak słabej podstawie?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 16:52:18 GMT 1
czesio
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:53:24 GMT 1
Bo ja z tobą mogę Czesiek o sobie rozmawiać. Problem jest w tym, że jak twój argument to jest proste, że jestem w mafii bo ci nie oddałem, to taka rozmowa nie będzie miała sensu.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:53:29 GMT 1
Czesio zjadł kiełbaski i teraz by pogrillował schabowego.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:54:41 GMT 1
Czesio nie ma z góry ustalonych założeń, jak Czesio uzna że Gołota nie jest w mafii to o tym nie powie, tylko na Gołote nie zagłosuje. Po co Czesio ma się zdradzać z tym jak zmienia zdanie, skoro może na wielu rzeczach innych ludzi łapać. Czesio nie rozumie waszej retoryki.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:56:16 GMT 1
Czesio nie czuł się atakowany. Gołota się podczepił pod obronę Czesia. Gołota szuka kolegów. I łatwych celi do atakowania gdyby Czesia ubili. Gołota mafia. Czesio uważa, że Gołota jest w mafji bo jest miły. A mafja jest miła i koloruje Gołote na zielono. Czesio nie ufa Rudemu. Czesio się bał pana Gołoty, a pan Gołota zamiast Czesia znokautować chciał z Czesia zrobić kolegę. Czesio nie chce kolegów. Czesio chce złapać mafje. Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo. Czesio przyznaje, że Rudy rzucał miastowe wajby do póki nie zaczoł bronić Gołoty. Czesio boi się, że Rudy i Gołota w mafji razem sa. Czesiowi się nie podobało nagłe przejście rudego z ofensywy do bronienia Andrzeja. Czesio nie ufa rudemu. Czesio przeczytał post Służby. Gość mylący ilość z liczbą nie może być ogarniaczem. Gość słodzący tylu graczom na początku rozgrywki nie może być w mieście xD Czesio docenia ten cytowany post Fleszara. To przykład zielenienia Gołoty który się Czesiowi nie podoba. I to w sumie niezależnie od koloru Gołoty. No Czesio czyta od początku. Jak sobie robicie kułko wzajemnej adoracji to uniewinniacie wszystkich z pierwszych stron. To Czesia ciekawi. Służba jest grafomanem i żurasofilem. Niby to niegroźne schorzenia, ale w połączeniu z lizusostwem dupy to mafia jak chuj.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:56:50 GMT 1
Czesio czy ty byś chciał, żeby w tej grze każdy był samotną latarnią?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:57:25 GMT 1
Nie wiem jak wam, ale dla mnie to wygląda jak mierne fabrykowanie oskarżeń, i to na jedno kopyto w stosunku do każdego z graczy których oskarżał
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 16:57:30 GMT 1
Czesio nie ma z góry ustalonych założeń, jak Czesio uzna że Gołota nie jest w mafii to o tym nie powie, tylko na Gołote nie zagłosuje. Po co Czesio ma się zdradzać z tym jak zmienia zdanie, skoro może na wielu rzeczach innych ludzi łapać. Czesio nie rozumie waszej retoryki. No i w porządku, okejka. A jak Czesio wykryje kogoś kto jest w mafii, to powie?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 16:58:04 GMT 1
Przed G1 każdy powinien być Czesiem. Bardziej Czesiem niż Kawalcem. Wątpić lepiej niż zadawać głupie pytania.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 16:58:52 GMT 1
punkt 2 pt. próba dyskredytacji oskarżającego - check
|
|