|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:01:00 GMT 1
Generalna postawa:
Czesio > Kawalec > Służba > Panasiuk
Wątpiący > Pytajacy > Twierdzący > Broniący się
Tak Czesio widzi tę grę.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:01:31 GMT 1
mysle ze wydaje mi sie ze rozne dziwadla czesia to kwestia charakteru a nie mafiarstwa
tak przyjmuje teraz
odsuwam od oskarzen
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 17:01:53 GMT 1
A co Czesio myśli o Dionizym? Moim zdaniem jakiś nieswój, jakby parodiował sam siebie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:01:59 GMT 1
a czym są pytania, jak nie wątpliwością i dążeniem do prawdy? ale wjechałem
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:02:41 GMT 1
Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo. Wracam na moment do tego posta. On mi się bardzo nie podoba, miejski core i zaufanie to klucz do zwycięstwa -> patrz poprzednia forumowa edycja. akcja pod arsenalem bronie rudego wczorej pisalem ze rudy z kamieni mnie sie nie podoba i ze widze duze strachanie w jego grze rudy odpowiedzial ze to strachanie miastowego poczatkowo mu nie zaufalem lecz teraz ufam mu widze w jego grze prawdziwe poszukiwanie prawdy i szczerosc miejska rudy przechodzi metamorfoze wraz z biegiem rozgrywki niczym piston strach wsi na poczatku jego gra wydawala sie tajemnicza podejrzana by potem gdy rozgrywka zaczyna byc inne i staje sie bardziej kolorowa a mniej czarnobiala wtedy jego gra zaczyna byc klarowna i wybitna taka eureka mi przyszla do glowy rano dlatego zapowiadalem akcje pod arsenalem ale nie chcialem zbyt wczesnie wlewac miodu do mieszadelka do kakalka bo wczesniej byloby to na darem taka jest prawda ze rudi obecnie to gracz sumienia ktos kto nie boi sie przyznac do niewiedzy do bladzenia a jednoczesnie jest zainteresowany znalezieniem mafiarzy i widac prawdziwosc w jego postaranku ze stuprocentowym prawdopodobienstwem rudy jest graczem miejskim choc daje mala szanse na mafiarza lecz niewielkie Piston nie zagrałby w tak prowokujący sposób. Z samej tylko czutki: Panasiuk, Santos i Dionizy - pewniaki do współpracy u mnie, warunkowo także Kawalec i Broniewski, prowokacje Rudego mi się nie podobają, jak widać jest to gracz, który lubi wywoływać wokół siebie emocje, ja tego nie lubię. Służba gra poprawnie, nie jestem fanem stylu i biurokracji, ale gra jest poprawna. Schabowy i Fleszar, czekam na Was, Czesiu czekam również. Panasiuk, załóżmy że schabowy i Fleszar nie pojawiają się do linczu. Czesiu już się pojawił i może jeszcze będzie jak już zje kiełbaski. Jaki masz plan? Bo wczoraj i dzisiaj zacząłeś tragicznie, potem poszedłeś w neutralnie, ale prócz braku srania na środku pokoju nie widzę chęci dania czegoś od siebie. Jaki masz plan? W takim przypadku linczujemy albo Schabowego albo Fleszara, nie zweryfikowałem jeszcze Fleszara, za co bardzo przepraszam, ale jeśli faktycznie coś mi w nim zaśmierdzi, to Fleszar->Schabowy, taka kolejność. 5:05PM Santos atakuje Wiśnie, 5:07PM Klocuch i Rudy podczepiają się pod przemyślenia Gołota rzuca pomysł, żeby dziś nie ruszać nieaktywnych, zgadza się z nim Klocuch i Dionizy. Ja nie twierdzę że tak nie jest, ale jeśli wśród nieaktywnych jest mafia, to reszta mafii chętnie przeforsuje pomysł dania im czasu na rozkręcenie. Na ten moment ufam Santosowi, Kawalcowi(głównie za przewidywaną tożsamość) i to niestety tyle. Wszyscy grają poprawnie, więc moja propozycja na dzień dzisiejszy to pójście za trenerem. Czesiu rzeczywiście będzie wkurwiający.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:02:58 GMT 1
mysle ze wydaje mi sie ze rozne dziwadla czesia to kwestia charakteru a nie mafiarstwa tak przyjmuje teraz odsuwam od oskarzen klocuch, a jakbyś tak merytorycznie spojrzał na sposób, w jaki twój kolega Czesław konstruuje zarzuty?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:02:59 GMT 1
rudi czesio santek sluzba moje uniewinnienia plus ja
tez jestem niewinny
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:04:30 GMT 1
Pytający/Twierdzący na tym etapie rozgrywki są dla Czesia niemal równi. Jedni i drudzy chcą tym coś zyskać.
Broniący się może być słaby albo być w mafii i czuć silne poczucie, że trzeba się bronić.
Wątpiący to typowa postawa dobrze zorientowanego miastowego bez rozbuchanego ego.
Czesio lubi wątpiących. Czesio lubi Santosa.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:05:24 GMT 1
ale sraka
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:09:18 GMT 1
mysle ze wydaje mi sie ze rozne dziwadla czesia to kwestia charakteru a nie mafiarstwa tak przyjmuje teraz odsuwam od oskarzen klocuch, a jakbyś tak merytorycznie spojrzał na sposób, w jaki twój kolega Czesław konstruuje zarzuty? merytorcznie uwazam ze sposob konstruowania zarzutow ktory zaprezentowales jest naturalny dla charakteru takiego gracza jak czes szukanie spiskow bycie przeciwko komitywom i towarzystwom nawzajemnej adoracji stawianie sie w kontrze do spoleczenstwa i twierdzenie ze wystepuja choroby z nienawisci jest to typowe dla czecha i czekam na wiecej jego przemyslen w tym tonie gdyz lubie je nie sa to zadne niedoroby tylko prawdziwosc dajmy mu minute czasu na rozkrecenie sie prawdziwe
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:09:34 GMT 1
Wątpiący pyta i rzuca odpowiedzi, pytający pyta, stwierdzający odpowiada. Między tymi trzema typami graczy jest widoczna róznica. Tylko Ci pytający i nie bający się mieć określone zdanie są wiarygodni. Czesio nie wierzy tym, którzy całą grę pytają. NIe ufa też tym którzy budują bajeczkę narracyjną. Czesio dopuszcza jednak że u Służby czy Kawalca nadmiar ego zrobił swoje.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:11:21 GMT 1
klocuch, a jakbyś tak merytorycznie spojrzał na sposób, w jaki twój kolega Czesław konstruuje zarzuty? merytorcznie uwazam ze sposob konstruowania zarzutow ktory zaprezentowales jest naturalny dla charakteru takiego gracza jak czes szukanie spiskow bycie przeciwko komitywom i towarzystwom nawzajemnej adoracji stawianie sie w kontrze do spoleczenstwa i twierdzenie ze wystepuja choroby z nienawisci jest to typowe dla czecha i czekam na wiecej jego przemyslen w tym tonie gdyz lubie je nie sa to zadne niedoroby tylko prawdziwosc dajmy mu minute czasu na rozkrecenie sie prawdziwe No ok, ale tam nie ma NIC poza tym Gołota chcę być kumplem? Mafia Służba chce być kumplem? Mafia Rudy chce być kumplem Gołoty? Mafia Za dużo tego
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:11:44 GMT 1
wytlumaczylem panasoniku ze nie twierdze iz rudi to sama postac tylko ze mialem to samo pomyslenie co wtedy
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:13:02 GMT 1
i znowu klamiesz panasonik ja nie twierdze ze trzeba dac koniecznie szanse dla nieaktywnych tylko ze warto rozwazyc ten aspekt z regulaminu czy mozna umarnac za brak zycia w przypadku schabowego
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:13:55 GMT 1
Wątpiący pyta i rzuca odpowiedzi, pytający pyta, stwierdzający odpowiada. Między tymi trzema typami graczy jest widoczna róznica. Tylko Ci pytający i nie bający się mieć określone zdanie są wiarygodni. Czesio nie wierzy tym, którzy całą grę pytają. NIe ufa też tym którzy budują bajeczkę narracyjną. Czesio dopuszcza jednak że u Służby czy Kawalca nadmiar ego zrobił swoje. Puszczę to mimo uszu, bo próba dyskredytacji jest aż zbyt prymitywna. Przy okazji, nie zauważyłem żebyś chociaż jedno pytanie zadał, panie wątpiący. A jak się czujesz na tyle pewnie, żeby jeszcze udzielać pewnie odpowiedzi, to chuj nie wątpisz. I to wszystko w d1 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:16:25 GMT 1
Zazwyczaj było tak, że za brak aktywności dostaje się warna, dwa warny = lecisz. Aktywność = 5 merytorycznych postów, z dwójki glonów chyba żaden tego warunku nie spełnia. Jeśli ich zostawimy, to jest jakaś szansa, że wrócą do gry, ale będziemy musieli zlinczować kogoś pewniejszego i bardziej aktywnego. Czy warto? Nie wiem, mam wątpliwości
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:16:44 GMT 1
Wywaliłbym w pierwszej kolejności wszystkich, którzy kreacjami nie dopasowali się do tematu. Klocuch, Broniewski, co to w ogóle jest. Ale jeszcze to przemyślę. co do fleszara nie podoba mi sie niedopasowanie emocjonalne do stanu rozgrywki bije od tego sztucznosc strasznie sie to czyta
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:17:41 GMT 1
Zazwyczaj było tak, że za brak aktywności dostaje się warna, dwa warny = lecisz. Aktywność = 5 merytorycznych postów, z dwójki glonów chyba żaden tego warunku nie spełnia. Jeśli ich zostawimy, to jest jakaś szansa, że wrócą do gry, ale będziemy musieli zlinczować kogoś pewniejszego i bardziej aktywnego. Czy warto? Nie wiem, mam wątpliwości sensowna wypowiedz chociaz mysle ze miszcz gry moze podciagnac posty fleszera pod minimo 5 postow
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 17:20:10 GMT 1
Zawsze sam siebie parodiuje
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 17:20:58 GMT 1
Zazwyczaj było tak, że za brak aktywności dostaje się warna, dwa warny = lecisz. Aktywność = 5 merytorycznych postów, z dwójki glonów chyba żaden tego warunku nie spełnia. Jeśli ich zostawimy, to jest jakaś szansa, że wrócą do gry, ale będziemy musieli zlinczować kogoś pewniejszego i bardziej aktywnego. Czy warto? Nie wiem, mam wątpliwości Fleszar normalnie spełnia warunki. Schabowy nie. Fleszara bym dziś nie linczował, bo chciałbym zobaczyć jak wykorzysta moment zamknięcia tematu. Schabowego bym nie linczował dziś bo uważam, że dostanie ostrzeżenie i jest spora szansa, że nie dogra.
|
|