|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 17:21:35 GMT 1
Zazwyczaj było tak, że za brak aktywności dostaje się warna, dwa warny = lecisz. Aktywność = 5 merytorycznych postów, z dwójki glonów chyba żaden tego warunku nie spełnia. Jeśli ich zostawimy, to jest jakaś szansa, że wrócą do gry, ale będziemy musieli zlinczować kogoś pewniejszego i bardziej aktywnego. Czy warto? Nie wiem, mam wątpliwości sensowna wypowiedz chociaz mysle ze miszcz gry moze podciagnac posty fleszera pod minimo 5 postow No ale on ma 7 to o co wam chodzi?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:21:38 GMT 1
Kogo byś linczował Gołot? Cugowskiego?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 17:22:07 GMT 1
Kogo byś linczował Gołot? Cugowskiego? No na przykład.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:22:11 GMT 1
sensowna wypowiedz chociaz mysle ze miszcz gry moze podciagnac posty fleszera pod minimo 5 postow No ale on ma 7 to o co wam chodzi? musza byc merytoryczne
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:22:33 GMT 1
Zazwyczaj było tak, że za brak aktywności dostaje się warna, dwa warny = lecisz. Aktywność = 5 merytorycznych postów, z dwójki glonów chyba żaden tego warunku nie spełnia. Jeśli ich zostawimy, to jest jakaś szansa, że wrócą do gry, ale będziemy musieli zlinczować kogoś pewniejszego i bardziej aktywnego. Czy warto? Nie wiem, mam wątpliwości sensowna wypowiedz chociaz mysle ze miszcz gry moze podciagnac posty fleszera pod minimo 5 postow Jako ćwiczenie spróbujmy znaleźć kandydatów do linczu prócz glonów. Dla mnie Czesio jest bardzo irytujący, ciężko będzie się z nim gra, bez względu na jego przynależność. Oczekiwałbym też więcej aktywności od Cugowskiego, WB też mógłby dać trochę z wątroby.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 17:22:55 GMT 1
Ja jestem zdania, że nieruszanie nieobecnych odnosi się do ludzi którzy coś w tę rozgrywkę wnieśli. Tłuczone jest to samo co edycję, przy Bolcu prawie wyszło jakby nie dwóch wajchowych na przekór monciarzowi, przy dyskordowej już wyszło całkiem, a tu znowu pojawiają się elementy dezorganizacji przed linczem. Nie mam nic przeciwko temu generalnie, ale wyjaśnię własne racje - schabowy ma szanse wypaść przez nieaktywność, owszem, ale Fleszar już zdecydowanie mniejsze. Tak czy siak nie chce też tego rozważać. Czy Fleszar wypadnie za 48h czy za 96h, nie ma dla mnie znaczenia. Poznanie jego kolorku oszczędzi nam dyskusji i rozważań na ten temat w międzyczasie, a to potężny kapitał, kapitał reflektorów które będą skierowane ostrzej na innych graczy
Niemoralnym jest pozwolenie mu na przeżycie po takim wejściu i zapowiadanej aktywności na dzisiaj, której brakło. Wolę też żeby ewentualny detektyw musiał wybierać między, nie wiem, Wiśnią, Gołotą i Cugowskim, niż miał takiego Fleszara na karku, ale to akurat z wielu względów słabszy argument.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:23:17 GMT 1
Wątpiący pyta i rzuca odpowiedzi, pytający pyta, stwierdzający odpowiada. Między tymi trzema typami graczy jest widoczna róznica. Tylko Ci pytający i nie bający się mieć określone zdanie są wiarygodni. Czesio nie wierzy tym, którzy całą grę pytają. NIe ufa też tym którzy budują bajeczkę narracyjną. Czesio dopuszcza jednak że u Służby czy Kawalca nadmiar ego zrobił swoje. Puszczę to mimo uszu, bo próba dyskredytacji jest aż zbyt prymitywna. Przy okazji, nie zauważyłem żebyś chociaż jedno pytanie zadał, panie wątpiący. A jak się czujesz na tyle pewnie, żeby jeszcze udzielać pewnie odpowiedzi, to chuj nie wątpisz. I to wszystko w d1 🤷🏼♂️ No ja chce Czesiowi wierzyc, przydałby się nam taki oświeceniec, który z łatwością wskazuje winę służby i gołoty. Tylko póki co to nawet te mądrości, która nam sprzedaje, chyba nie do końca followuje.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:24:43 GMT 1
Ja jestem zdania, że nieruszanie nieobecnych odnosi się do ludzi którzy coś w tę rozgrywkę wnieśli. Tłuczone jest to samo co edycję, przy Bolcu prawie wyszło jakby nie dwóch wajchowych na przekór monciarzowi, przy dyskordowej już wyszło całkiem, a tu znowu pojawiają się elementy dezorganizacji przed linczem. Nie mam nic przeciwko temu generalnie, ale wyjaśnię własne racje - schabowy ma szanse wypaść przez nieaktywność, owszem, ale Fleszar już zdecydowanie mniejsze. Tak czy siak nie chce też tego rozważać. Czy Fleszar wypadnie za 48h czy za 96h, nie ma dla mnie znaczenia. Poznanie jego kolorku oszczędzi nam dyskusji i rozważań na ten temat w międzyczasie, a to potężny kapitał, kapitał reflektorów które będą skierowane ostrzej na innych graczy Niemoralnym jest pozwolenie mu na przeżycie po takim wejściu i zapowiadanej aktywności na dzisiaj, której brakło. Wolę też żeby ewentualny detektyw musiał wybierać między, nie wiem, Wiśnią, Gołotą i Cugowskim, niż miał takiego Fleszara na karku, ale to akurat z wielu względów słabszy argument.Dobra robota Santos, dziękuję za ten post.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:25:36 GMT 1
Ja jestem zdania, że nieruszanie nieobecnych odnosi się do ludzi którzy coś w tę rozgrywkę wnieśli. Tłuczone jest to samo co edycję, przy Bolcu prawie wyszło jakby nie dwóch wajchowych na przekór monciarzowi, przy dyskordowej już wyszło całkiem, a tu znowu pojawiają się elementy dezorganizacji przed linczem. Nie mam nic przeciwko temu generalnie, ale wyjaśnię własne racje - schabowy ma szanse wypaść przez nieaktywność, owszem, ale Fleszar już zdecydowanie mniejsze. Tak czy siak nie chce też tego rozważać. Czy Fleszar wypadnie za 48h czy za 96h, nie ma dla mnie znaczenia. Poznanie jego kolorku oszczędzi nam dyskusji i rozważań na ten temat w międzyczasie, a to potężny kapitał, kapitał reflektorów które będą skierowane ostrzej na innych graczy Niemoralnym jest pozwolenie mu na przeżycie po takim wejściu i zapowiadanej aktywności na dzisiaj, której brakło. Wolę też żeby ewentualny detektyw musiał wybierać między, nie wiem, Wiśnią, Gołotą i Cugowskim, niż miał takiego Fleszara na karku, ale to akurat z wielu względów słabszy argument. Też tak myślę.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 17:25:45 GMT 1
Nawoływanie do nieruszanie Fleszara traktuję jednak jako szkodliwe dla miasta choćby ze względu na fakt, że ogień rozpalony pod Fleszarem może go skłonić do wyjścia z kurwidołku.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 17:26:04 GMT 1
No na siłę tego Fleszara nie będę bronił, ale mnie totalnie nie dziwi, że on nie ogarnął nadrobienia 54 stron na dzisiaj. On jest jednym z potencjalnie największych beneficjentów tego, że gramy z zamkniętym tematem na 24h.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:26:43 GMT 1
Miałem ogólnie kilka dram i nie mogłem wejść, życie prywatne.. Ale jeszcze teraz idę ogarnąć co się tam dalej wydarzyło. Muszę jeszcze chwilę nadrobić, bo jednak dużo tego było(odpowiedz co do wejścia fleszera). Czyli jest jakaś szansa, że niedyspozycja Schabowego jest chwilowa.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 17:26:56 GMT 1
No na siłę tego Fleszara nie będę bronił, ale mnie totalnie nie dziwi, że on nie ogarnął nadrobienia 54 stron na dzisiaj. On zapowiadał aktywność rano, nie musiałby nic nadrabiać.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:28:53 GMT 1
Teraz pytanie kto rzadziej dotrzymuje słowa w kwestii aktywności. Miastowi którzy mogą mieć wyjebane czy mafiozi, którzy teoeretycznie mogą być przekonani, że i tak już nic nie ugrają.
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:32:17 GMT 1
Witajcie panowie, jestem dopiero pracy i nie mogłem wcześniej rozpisać się i przeczytałem wszystko teraz mniej więcej i to są moje przemyślenia co do was.
Fernerdo santos chce grać aktywnie i atakuje.
ale np w porównaniu władysław Broniewski leci z hejtem, ale żeby uaktywnić graczy.
Ruddy z wiśnieckim chcą się nawalać i możliwe, że to są zwykłe miastowe poszukiwania (37 strona).
Jacek Kawalec na razie spokojny chłopak się wydaje, taki normalny, ale spokojny (za spokojny).
czesiu wydaje się clearem równiez nic nie robi.
Klocuch najmniej wiem ( neutralny raczej więc podejrzewam że miastowy).
Andrzej gołota jest dosyć opanowany i spokojny, nie ryzykuje szukałbym między nim i jeszcze może takim Jackiem, jeszcze wiadomość Jul 3 2023 at 12:59pm gołoty przypomniała mi się że była podejrzana zaraz do tego się rozpiszę mocniej.
Co do reszty się nie wypowiem bo jeszcze nie zauważyłem niczego, póki co teraz będę siedział już normalnie i wracam.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 17:33:44 GMT 1
No i co Panowie? Oczywiście że musi wylecieć ktoś z dwójki Fleszar/Schabowy, bo inaczej będziemy dostawac takie posty co chwilę.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:34:39 GMT 1
Jak Czesiu nic nie robi jak Czesio grillował a teraz sobie drzemkę na leżaczku robi i co jakiś czas ogarnia.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:34:43 GMT 1
XD no ja jestem ciekaw dalszego ciągu
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:35:03 GMT 1
Felczer>Schabowy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:35:13 GMT 1
No ale to bardzo dobry post, tzn wiecej wiem o schabowym niz o Kawalcu.
|
|