|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 17:35:17 GMT 1
Cugowski, ważne pytanie, jesteś?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 17:35:25 GMT 1
Witajcie panowie, jestem dopiero pracy i nie mogłem wcześniej rozpisać się i przeczytałem wszystko teraz mniej więcej i to są moje przemyślenia co do was. Fernerdo santos chce grać aktywnie i atakuje. ale np w porównaniu władysław Broniewski leci z hejtem, ale żeby uaktywnić graczy. Ruddy z wiśnieckim chcą się nawalać i możliwe, że to są zwykłe miastowe poszukiwania (37 strona). Jacek Kawalec na razie spokojny chłopak się wydaje, taki normalny, ale spokojny (za spokojny). czesiu wydaje się clearem równiez nic nie robi. Klocuch najmniej wiem ( neutralny raczej więc podejrzewam że miastowy). Andrzej gołota jest dosyć opanowany i spokojny, nie ryzykuje szukałbym między nim i jeszcze może takim Jackiem, jeszcze wiadomość Jul 3 2023 at 12:59pm gołoty przypomniała mi się że była podejrzana zaraz do tego się rozpiszę mocniej. Co do reszty się nie wypowiem bo jeszcze nie zauważyłem niczego, póki co teraz będę siedział już normalnie i wracam. zadałem sobie ten trud i sprawdziłem 37 stronę, nie mam tam żadnej interakcji z rudym, a rudy w ogóle z nikim tam nie chce się nawalać coś nieświeży ten kotlet
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:37:06 GMT 1
Panowie jeszcze narzeczoną musiałem dzisiaj ogarniać, dlatego jestem już przy was, jak chcecie to pytajcie, jeśli o czymś zapomniałem, jeszcze jedynie obiad ugotuję i będę gotowy.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:37:12 GMT 1
Witajcie panowie, jestem dopiero pracy i nie mogłem wcześniej rozpisać się i przeczytałem wszystko teraz mniej więcej i to są moje przemyślenia co do was. Fernerdo santos chce grać aktywnie i atakuje. ale np w porównaniu władysław Broniewski leci z hejtem, ale żeby uaktywnić graczy. Ruddy z wiśnieckim chcą się nawalać i możliwe, że to są zwykłe miastowe poszukiwania (37 strona). Jacek Kawalec na razie spokojny chłopak się wydaje, taki normalny, ale spokojny (za spokojny). czesiu wydaje się clearem równiez nic nie robi. Klocuch najmniej wiem ( neutralny raczej więc podejrzewam że miastowy). Andrzej gołota jest dosyć opanowany i spokojny, nie ryzykuje szukałbym między nim i jeszcze może takim Jackiem, jeszcze wiadomość Jul 3 2023 at 12:59pm gołoty przypomniała mi się że była podejrzana zaraz do tego się rozpiszę mocniej. Co do reszty się nie wypowiem bo jeszcze nie zauważyłem niczego, póki co teraz będę siedział już normalnie i wracam. zadałem sobie ten trud i sprawdziłem 37 stronę, nie mam tam żadnej interakcji z rudym, a rudy w ogóle z nikim tam nie chce się nawalać coś nieświeży ten kotlet Pomylił Rudego z Sołtysem. Czy o czymś to świadczy? Nie wiem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 17:37:38 GMT 1
Masz kochankę czy narzeczona top?
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:37:42 GMT 1
Witajcie panowie, jestem dopiero pracy i nie mogłem wcześniej rozpisać się i przeczytałem wszystko teraz mniej więcej i to są moje przemyślenia co do was. Fernerdo santos chce grać aktywnie i atakuje. ale np w porównaniu władysław Broniewski leci z hejtem, ale żeby uaktywnić graczy. Ruddy z wiśnieckim chcą się nawalać i możliwe, że to są zwykłe miastowe poszukiwania (37 strona). Jacek Kawalec na razie spokojny chłopak się wydaje, taki normalny, ale spokojny (za spokojny). czesiu wydaje się clearem równiez nic nie robi. Klocuch najmniej wiem ( neutralny raczej więc podejrzewam że miastowy). Andrzej gołota jest dosyć opanowany i spokojny, nie ryzykuje szukałbym między nim i jeszcze może takim Jackiem, jeszcze wiadomość Jul 3 2023 at 12:59pm gołoty przypomniała mi się że była podejrzana zaraz do tego się rozpiszę mocniej. Co do reszty się nie wypowiem bo jeszcze nie zauważyłem niczego, póki co teraz będę siedział już normalnie i wracam. zadałem sobie ten trud i sprawdziłem 37 stronę, nie mam tam żadnej interakcji z rudym, a rudy w ogóle z nikim tam nie chce się nawalać coś nieświeży ten kotlet hmmm czekaj skoczę i zobaczę i dam poprawkę
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:39:11 GMT 1
Michał Wiśniewski z Dionizozem miało być wybaczcie.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 17:39:39 GMT 1
wole mielone niz schabowe
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:40:17 GMT 1
Masz kochankę czy narzeczona top? Narzeczona wariacik...
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:41:21 GMT 1
Wiśniewski znowu rozjechał przenikliwością
|
|
|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 17:41:22 GMT 1
wole mielone niz schabowe Ej to ty jesteś mafia schabowe tylko lepsze..
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:45:10 GMT 1
czy przelecenie tematu i napisanie cokolwiek na postawie strzępków kontekstu jakie się wyłapało, to bardziej miastowe, czy mafijne zachowanie?
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:50:19 GMT 1
czy przelecenie tematu i napisanie cokolwiek na postawie strzępków kontekstu jakie się wyłapało, to bardziej miastowe, czy mafijne zachowanie? Na koledze może ciążyć presja by skleić cokolwiek. To nie jest takie łatwe wyciągnąć ciekawe wnioski wchodząc gre na 55 stronie. Sporo interesujących wniosków już w temacie powstało, nic odkrywczego nie wymyśli.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 17:52:00 GMT 1
Wiśniewski znowu rozjechał przenikliwością przeczytałem was obu z Panasiukiem i wypadasz mi sporo gorzej od niesympatycznej onucy
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 17:53:18 GMT 1
czy przelecenie tematu i napisanie cokolwiek na postawie strzępków kontekstu jakie się wyłapało, to bardziej miastowe, czy mafijne zachowanie? Na koledze może ciążyć presja by skleić cokolwiek. To nie jest takie łatwe wyciągnąć ciekawe wnioski wchodząc gre na 55 stronie. Sporo interesujących wniosków już w temacie powstało, nic odkrywczego nie wymyśli. no jasne że tak z tym że w mafii ktoś podrzuciłby mu chyba chociaż jakiś sensowny punkt zaczepienia, co?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:53:26 GMT 1
Oh no wiśnia
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 17:53:39 GMT 1
Anyway
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 3, 2023 17:54:52 GMT 1
Bardzo wszystkich przepraszam - mam zajebany dzień.
Aktualnie wracam pociągiem z Warszawy do domu, bo miałem pierwszy dzień w nowej pracy. Nie ukrywam, że pierwszy raz w życiu nie jestem na bieżąco z tematem. Miałem jedynie przerwy po dziesięć minut między np. BHP a szkoleniem pożarowym.
Jednocześnie mam grę anglojęzyczną w krytycznej fazie, gdzie też nie jestem w stanie zbytnio pisać. Proszę o danie mi dnia + pauzy, żebym mógł nadrobić i wejść porządnie w temat. PoPracować. Od jutra już mam zdalnie.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:55:56 GMT 1
Na koledze może ciążyć presja by skleić cokolwiek. To nie jest takie łatwe wyciągnąć ciekawe wnioski wchodząc gre na 55 stronie. Sporo interesujących wniosków już w temacie powstało, nic odkrywczego nie wymyśli. no jasne że tak z tym że w mafii ktoś podrzuciłby mu chyba chociaż jakiś sensowny punkt zaczepienia, co? Fajny wniosek, ale nie mogę go zweryfikować, bo nigdy nie byłem w mafii. Dyskutujecie na discordzie kto co ma napisać? Pytam poważnie.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 17:56:39 GMT 1
Bardzo wszystkich przepraszam - mam zajebany dzień. Aktualnie wracam pociągiem z Warszawy do domu, bo miałem pierwszy dzień w nowej pracy. Nie ukrywam, że pierwszy raz w życiu nie jestem na bieżąco z tematem. Miałem jedynie przerwy po dziesięć minut między np. BHP a szkoleniem pożarowym. Jednocześnie mam grę anglojęzyczną w krytycznej fazie, gdzie też nie jestem w stanie zbytnio pisać. Proszę o danie mi dnia + pauzy, żebym mógł nadrobić i wejść porządnie w temat. PoPracować. Od jutra już mam zdalnie. Zgoda. Masz mój miecz.
|
|