|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 20:50:22 GMT 1
Ej ale to zarządzanie postami jest mega proste. A z perspektywy mafii to wypuszczanie miasta na to by się wypostowało jest jedną z opcji gry. Ja bym tylko zakazał edytowania postów w celu omijania limitu. W sensie, że jesteś za prostym limitem 100 i już?
Szczerze mówiąc też byłbym za tym, choćby i dlatego, że już widzę jak punkt 20:00 ponownie wracamy do tego, czego chcemy tym limitem unikać - sraczka postowa i ultra-intensywne granie bez opamiętania.
no jeśli uznamy, że to jest element gry to tak, tzn. te limity i tak są duże, czyli jakieś tam zarządzanie postami może być elementem taktyki. Wiadomo, że piszę to teraz z perspektywy mafii, no ale patrzenie na to jak Monti się wykrwawia na jakieś gównodyskusje było fajne
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 20:50:30 GMT 1
dobry jest limit postów, to że niektóre przygłupy się kłócą o nieistotne rzeczy dla własnego ego to inna sprawa
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:52:08 GMT 1
Ej ale to zarządzanie postami jest mega proste. A z perspektywy mafii to wypuszczanie miasta na to by się wypostowało jest jedną z opcji gry. Ja bym tylko zakazał edytowania postów w celu omijania limitu. W sensie, że jesteś za prostym limitem 100 i już?
Szczerze mówiąc też byłbym za tym, choćby i dlatego, że już widzę jak punkt 20:00 ponownie wracamy do tego, czego chcemy tym limitem unikać - sraczka postowa i ultra-intensywne granie bez opamiętania.
To ja już bym wolał zjechać limit o 1/3 i otwierać temat na godzinę przed To bardzo działa na niekorzyść miasta jeśli ktoś się wyjebie z postów wcześniej Na mu grałem 125 postów plus otwarcie tematu godzinę przed i serio to działało spoko moim zdaniem Natomiast była to też rozgrywka z długą fazą nocy
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 20:52:17 GMT 1
W sensie, że jesteś za prostym limitem 100 i już?
no jeśli uznamy, że to jest element gry to tak, tzn. te limity i tak są duże, czyli jakieś tam zarządzanie postami może być elementem taktyki. Wiadomo, że piszę to teraz z perspektywy mafii, no ale patrzenie na to jak Monti się wykrwawia na jakieś gównodyskusje było fajne to tylko kwestia dobrego zarządzania, gdyby była taka konieczność, to nie paliłbym postów dla zabawy no ale mafia nie postawiła twardych warunków
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:52:56 GMT 1
nie no te posty można spokojnie oszczędzać, mnie nie brakowało
dla mnie spoko limit
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:53:52 GMT 1
Czyli wychodzi, że to po prostu w momencie samej dyskusji było na tyle gorąco, że myśleliście, że jestem tym zagubionym i was robię w chuja tak bezczelnie, ale jak przestałem postować i dostaliście szansę na spokojnie przetrawić co się dzieje to uznaliście, że przesada by była. Mi 70 na dzień by wystarczyło, żeby przekazać to co mam do przekazania i budować pozycję, ale 100 by pozwoliło jednak trochę naturalniej pisać. Bo czasami kurcze powiedziałbyś jakiegoś żartobliwego onelinera i jednak czujesz, że kurcze nie do końca powinieneś. No mnie właśnie to frustowało jak ludzie pisali że na ręcznym gram, a to było chomąto mi przez MG założone xD
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:54:14 GMT 1
ale ogólnie podkurwianie miastowego montiego to dobra rozrywka xD
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:54:43 GMT 1
Myślałem że wyjdę z ekranu i przypierdolę Trochę kurwa zaufania
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 20:54:47 GMT 1
No ale to każdy powinien jakoś tam patrzeć ile postów jest mu potrzebnych by się w końcówce swobodnie wypowiadać. Limit 70 postów był w miarę ok. Zostawienie sobie 30 postów na ostatnie 2 godziny (post co 4 minuty) raczej nie powinno być problemem. A 40 postów w fazie gdzie się niewiele dzieje daje Ci spokojnie nie wiem z 30 postów na pytania/odpowiadanie/tłumaczenia i 10 na jakieś analizy i inne gównoposty. Grunt by tym jakoś zarządzać mądrze.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:54:48 GMT 1
To co Piernikowy, będziesz podkurwiał Montiego co edycję, a jak się nie podkurwi to do linczu ?
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 22, 2023 20:54:53 GMT 1
W ogóle ja sobie limit oszczędzałem właśnie na godziny 20:00-21:00 by w razie czego mieć jak rozmawiać z kimś.
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 20:55:25 GMT 1
imo przy tej edycji limit naprawdę git, a 100 to już w ogóle będzie optymalnie
gdyby nie zdrada kshaqowo - piernikowa po tym jak się zlimitowałem z 35 postów, to w ogóle bym nie odczuł, a to przecież był intensywny dzień
pytanie jak w czytaniu - mi przejrzenie całej rozgrywki zajęło 30 minut
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:55:40 GMT 1
To co Piernikowy, będziesz podkurwiał Montiego co edycję, a jak się nie podkurwi to do linczu ? haha nie no ogólnie monti to chyba jest top of the top gracz na ten moment w community ciągle dobre decyzje i odczyty ostatnio
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 20:56:00 GMT 1
No ale to każdy powinien jakoś tam patrzeć ile postów jest mu potrzebnych by się w końcówce swobodnie wypowiadać. Limit 70 postów był w miarę ok. Zostawienie sobie 30 postów na ostatnie 2 godziny (post co 4 minuty) raczej nie powinno być problemem. A 40 postów w fazie gdzie się niewiele dzieje daje Ci spokojnie nie wiem z 30 postów na pytania/odpowiadanie/tłumaczenia i 10 na jakieś analizy i inne gównoposty. Grunt by tym jakoś zarządzać mądrze. Tak, ja totalnie bym mógł mieć z 20 postów na ostatnią godzinę, gdybym chciał, rzecz w tym, że nie chciałem, byłem zmęczony już i chciałem szybciej odpaść z dyskusji i zobaczyć co pograją pozostali beze mnie.
|
|
|
Post by Volverin on Jul 22, 2023 20:56:27 GMT 1
Na następną na pewno 100 postów na cykl, nie będziemy już mieszać. Potem ewentualnie wrócimy do tematu.
Tak jak napisałem na cmentarzu, w 29h rozgrywki top-posterzy mieli po 70-75 postów. Limit 100 da więc każdemu się wygadać w danym cyklu, a jak ktoś wie, że będzie aktywny w okolicach linczu to musi sobie te 20-30 postów po prostu zostawić na wieczór.
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 20:56:58 GMT 1
ale ogólnie podkurwianie miastowego montiego to dobra rozrywka xD no ty jak taki cwaniaczek tam, nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać najpierw ufam dla ciebie monti a jak się plecami obróciłem to wyciągasz co się nie spodobało bez szansy na dostanie odpowiedzi xd
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:57:11 GMT 1
Ja dzisiaj jakoś bardzo nie oszczędzałem przez pozycję w jakiej byłem po d1
Strasznie byłem wkurwiony o te oskarżenia, ale stwierdziłem że się nie poddam przecież i muszę pokazać swoją niewinność
Dlatego od rana było napierdalanko i na wieczór niewiele zostało
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 20:57:16 GMT 1
a edytowanie postów bym zostawił, bardzo śmiechowo było, jak pshemo i monti się wystrzelali i na edity się napierdalali jeszcze xD
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 20:57:56 GMT 1
To co Piernikowy, będziesz podkurwiał Montiego co edycję, a jak się nie podkurwi to do linczu ? haha nie no ogólnie monti to chyba jest top of the top gracz na ten moment w community ciągle dobre decyzje i odczyty ostatnio Typy spoko ale współpraca 2/10 imo, tak że zawsze coś do poprawy się znajdzie
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 22, 2023 20:58:22 GMT 1
Akurat edity bym zostawił. Zabawnie się to czytało jak każdy musiał edytować, by uzupełnić myśl.
|
|