Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:18:58 GMT 1
witajcie, jestem
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:21:26 GMT 1
Kurwa to nie będzie taka prosta meczówka.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:22:18 GMT 1
w sumie wciąż nie mam na co odpowiadać
władca szef jebany, ustawił się w takiej pozycji, że za godzinę czterdzieści świętuje wina niezależnie od tego jaki skład mafii się wylosował
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:23:01 GMT 1
Kurwa to nie będzie taka prosta meczówka. dlaczego by miała nie być prosta? skoro ja jestem niewinny i tuk jest niewinny, to skoro ty też jesteś niewinny, to jest bardzo prosta xD
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:24:36 GMT 1
Ale ja Ci do końca nie ufam.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:25:27 GMT 1
No jeżeli to nie jest Theoden+Gimili, niezależnie od trzeciego, to mamy kurwa dwóch zawodników wagi ciężkiej. Ja wiem, że lekko przyszły uniewinnienia WP, dzisiaj łatwo poszło z Trollem, Aragorn też wygląda dobrze, ale wtedy się robi już scenariusz mutant. A nie mam złudzeń, w scenariuszach mutant to ja muszę powiedzieć, żebyście zlinczowali mnie szybko, bo to jedyna droga do zwycięstwa xD Plot twist?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:25:35 GMT 1
wiem, że to chujowe argumenty, bo tego typu można zawsze obracać na trzy różne strony, bo przekminiałem to w poprzedniej edycji, ale mam dokładnie zero profitu w zostawieniu tuka do meczówki, za to elrond miał bardzo dużo profitu w odpaleniu w mordach golluma i trolla
ok, ktoś mógłby właśnie powiedzieć, że to ja wiem, że ty wiesz, że ja wiem - ale do huja po co świadomie miałbym AŻ TAK utrudniać i komplikować sytuację
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:27:04 GMT 1
No jeżeli to nie jest Theoden+Gimili, niezależnie od trzeciego, to mamy kurwa dwóch zawodników wagi ciężkiej. Ja wiem, że lekko przyszły uniewinnienia WP, dzisiaj łatwo poszło z Trollem, Aragorn też wygląda dobrze, ale wtedy się robi już scenariusz mutant. A nie mam złudzeń, w scenariuszach mutant to ja muszę powiedzieć, żebyście zlinczowali mnie szybko, bo to jedyna droga do zwycięstwa xD Plot twist? no to było zanim zaczęliśmy strzelać w tamtych niewinnych xD
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:30:15 GMT 1
Ale ja Ci do końca nie ufam. no ja tobie też, ale już wkalkulowałem ryzyko bycia zrobionym w bambuko przez kurwiszona, bo jesteśmy na tym etapie, że jakieś założenia przyjmujesz i ten najmniej prawdopodobny scenariusz po prostu odrzucasz z rozważań więc jak nas rozegrałeś to gg, świetna partia, potem się będziemy zastanawiać kto najwięcej szkody miastu przyniósł, czy ja, czy przemek, czy tomek, czy ktoś inny ale w zasadzie do brzytwa ockhama jeszcze mnie w tej edycji nie wyruchała, tylko ja się jej nie słuchałem, więc przynajmniej tym razem to zrobię i zapraszam wszystkich na elronda
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:33:13 GMT 1
no i pragnę przypomnieć, że o mojej grze można powiedzieć, że: - miał spinę z gollumem, na której go uniewinnił - miał spinę z gimlim, którego uniewinniłem a potem doprowadziłem do zlinczowania - bronił hobbita - o theodenie napisał najwięcej spośród wszystkich ludzi w edycji - theoden nie chciał o nim nic pisać, tylko zawsze odkładał na później - napierdalał się jak debil ze skazanym na śmierć aragornem - zwajchował przy linczu na aragornie
a co można powiedzieć o elrondzie? - wrzucał cytaty z belmondziaka - był tłem
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:34:11 GMT 1
Ja uważam, że jak wygrasz jako mafia to była to przeciętna rozgrywka, po prostu Elrond tak trolluje, że ciężko go w jakikolwiek sposób uniewinnić.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:37:22 GMT 1
no dla mnie moja obecna taktyka w mafii nie miałaby sensu (tzn. po tej edycji, to już będzie nieaktualne, bo będzie precedens do powoływania się na to xD), bo ilość ryzyka, w które sam się świadomie wpierdoliłem w stosunku do korzyści, jakie z tego można zgarnąć, jest w chuj nieopłacalna
a poza tym moi kumple mnie uniewinnili
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:38:43 GMT 1
więc, skoro chujowo typuję, to może przynajmniej prawidłowo będę KURWA NIEZATAPIALNY i na tym to dowieziemy do historycznego wina chyba, że nawet dzisiaj chujowo typuję i całą edycję kłócę się z niewinnymi, a ty się śmiejesz
no ale to już tak pierdolę teraz, klamka zapadła gdzieś między linczem na trollu a linczem na glorfinderze, że to się skończy w taki sposób
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:40:38 GMT 1
Najwyżej dołączysz do listy kurew jebanych razem z Soniciem.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:42:29 GMT 1
co złego to nie ja
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:44:19 GMT 1
wiem, że to chujowe argumenty, bo tego typu można zawsze obracać na trzy różne strony, bo przekminiałem to w poprzedniej edycji, ale mam dokładnie zero profitu w zostawieniu tuka do meczówki, za to elrond miał bardzo dużo profitu w odpaleniu w mordach golluma i trolla ok, ktoś mógłby właśnie powiedzieć, że to ja wiem, że ty wiesz, że ja wiem - ale do huja po co świadomie miałbym AŻ TAK utrudniać i komplikować sytuację Myślałem nad tym. W zasadzie to rozważałem meczówkę Grlodfindel + WP/Boromir nie WP/Boromir/Elrond. Gollum Elrondowi nie ufał i dlatego go odjebali
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:45:26 GMT 1
Nikt w tej meczówce nie jest w 100% czysty tbh, są tylko ci bardziej winni od innych
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 18:45:36 GMT 1
No i ja
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:46:50 GMT 1
Powróciwszy. Faktem jest, że nie chcę Trolla dzisiaj wywalać. Doceniłbym gdyby w ramach eksperymentu społecznego miasto zagłosowało na WP. Prawda jest taka, że nikt nic na siebie nie ma. Zgadzam się z Trollem, że WP i Glorfindel się dodają do siebie. W Glorfinderze mi od początku vibe nie pasuje. Przeanalizowałem sobie rozmowę Legolasa z Glorfindelem na stronie 160 i tylko utwierdziłem się w przekonaniu. Dodatkowo przeanalizowałem głosowanie od D1 i moja mafia to WP + Glorfindel/Boromir. Więc jako, że jestem pewnym miastowym to mogę użyć swojej mocy do powieszenia WP zanim dzisiaj umrę? WP, po co chcesz dożyć do meczówki, skoro wiesz, że będziesz tam linczowany? Nie lepiej, żeby doszły tam osoby, które faktycznie mają szansę ją wygrać? Nie sądzisz, że meczówka Troll - Gollum - Elrond - Legolas byłaby ciekawsza i miasto miałoby większe szanse na wygraną? Czasem trzeba umrzeć, nawet jako miastowy, żeby ułatwić miastu gierkę, a ja nie chcę zabijać niewinnego Trolla tylko dlatego, że prosiłeś mnie o immunitet, a nawet nie starasz się nam pomóc. Rozumiem jakbyś nie miał czasu, ale przecież wpadasz i komentujesz tylko rozgrywkę. Jeśli miasto da mi miecz, to dokonam EGZEkucji. jakoś się czuję spokojniejszy jak to czytam w sensie, gdyby WP był w mafii, a Tuk typowałby WP+mnie/montiego, to tuk by chyba meczówki nie dożył a że jeszcze uniewinniał elronda...
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 18:47:48 GMT 1
wiem, że to chujowe argumenty, bo tego typu można zawsze obracać na trzy różne strony, bo przekminiałem to w poprzedniej edycji, ale mam dokładnie zero profitu w zostawieniu tuka do meczówki, za to elrond miał bardzo dużo profitu w odpaleniu w mordach golluma i trolla ok, ktoś mógłby właśnie powiedzieć, że to ja wiem, że ty wiesz, że ja wiem - ale do huja po co świadomie miałbym AŻ TAK utrudniać i komplikować sytuację Myślałem nad tym. W zasadzie to rozważałem meczówkę Grlodfindel + WP/Boromir nie WP/Boromir/Elrond. Gollum Elrondowi nie ufał i dlatego go odjebali no właśnie, bo ja wszedłem teraz w twoje posty jak u ciebie na przestrzeni całej gry było z glorfindelem/wp/mną/elrondem tzn. kojarzę siebie, że przez większość gry byłem u ciebie raczej zielony i elrond chyba tak samo albo nawet bardziej
|
|