|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 18:49:18 GMT 1
W pierwszej kolejności Władca, bo argument z obsrania jest mocniejszy niż argument z nieporadności. Do tej dwójki dwóch z grona Drzewiec, Powrót Króla i Elrond. A zakładasz, że mogę być w mafii z Powrotem Króla? A jakby się nie pobronił, to by nie było tak, że po prostu by dziś poleciał? Jako taki "lincz konsensus". On bądź Tuk. No moim zdaniem dziś by leciał ktoś z trójki on, Aragorn, Władca. Tuk mi się wydawał względnie bezpieczny. Mafijny hobbit mógłby spokojnie liczyć, że przeglonuje, mógłby też spokojnie chcieć pograć. Różnie gracze się zachowywali w tego typu sytuacjach. Dla mnie różnica głównie taka, że Hobbit walczy, stara się na swój sposób a Aragorn i Władca się przyznają, że starania się nie będzie. Tylko mi na przykład Władca sfrustrowanym postem wydał się miastowy i trochę mnie dziwi, że uznał tempo rozgrywki za zbyt duże, jak przeżyje to ma przerwę zaraz a stron jest dopiero 30 kilka. Hobbit się starał? Przecież jak go przycisnąłem to od razu do nory się schował. Tak jak Ty wczoraj.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:11:52 GMT 1
Czas wrócić do dobrych praktyk ze snajperskiej.
Władca, złóż publiczną deklarację, że jak jesteś w mafii to wyrównujesz miastowym krzywdy moralne w wybrany przez ciebie sposób.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:28:38 GMT 1
Nie jestem w mafii. jestem miastem i jako miasto próbuje dociągnąć te gre do finiszu. Masz moje słowo.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:29:41 GMT 1
Ja mam już w chuj mało postów, ale wiem, że Boromir jest w mafii. Bo WP czyta posty i myśli, a po chuj jako mafiozo miałby to robic teraz. Mecz się skończy i zapierdole dłuższym postem w boromira. Czytajcie, czytajcie. I zadawajcie pytania. Mam tak mało postów, że muszę odpowiedziec na x pytań w jednym zbiorczym poście, nie mogę już odpowiadac na posty pojedynczo. Przeczytajcie testament Aragorna tam są chyba najlepsze argumenty przeciwko Borkowi. Drugim najlepszym jest ta zmiana effortu w momencie kluczowym gry. Gdzie już myśli żeby dojechać. Po pierwsze jakby nie limit postów i ja będę wnosił o to żeby w przyszłych edycjach nie było limitu na meczówkę. To ja bym rozniósł boromira tutaj. Bo ja się w ogóle nie boję konfrontacji z nim a on pisze jakieś cienkie posty z pizdy bo myslał że se wygra i nagle się zaczęło sypac. Po drugie. Boromir kurwa jakoś cienko probowal udawac że ten wp będzie w mafii, i ze on tak do konca nie wie. ale tez kurwa nie bedzie za duzo myslal bo juz niech jest jak jest. Jaki ma sens jego udawanie watpliwosci z tym, ze totalnei sie wylaczyl w meczowce i sie wlaczyl dopiero jak zacalem go atakowac? I teraz porownajcie to ze mna. JA już wiem, że on jest w mafii i widze jak na siłę cokolwiek pisze. W ogóle doczepia sie ode mnie tylko o ostatnie momenty o to że zmieniłem zdanie co do wp a do całej gry w ogóle nie potrafi. I mnie to wkurwia ze nie moge se po prostu pisac postów na niego, bo dla mnie to teraz byłoby najbardziej naturalne. I że niewinny wleciałby z takim tylko effortem w meczówce? Ja tego nie kupuje.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 19:32:19 GMT 1
Nie jestem w mafii. jestem miastem i jako miasto próbuje dociągnąć te gre do finiszu. Masz moje słowo. Nie odpowiedział wprost, tak jak Glorfindel. WP mafia.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 19:33:24 GMT 1
WP napisz, że jak jesteś w mieście lub mafii to stawiasz wszystkim alkohol za 4k
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:36:35 GMT 1
Jak jestem w mieście to nikomu nic nie stawiam, jak w mafii to alkohol za 4k. Deal? Ja nie wiem czy Tuk sobie żartujesz teraz, ale ja nie jestem typem gracza Sonic, żeby ruchać bliskich mi gracz na emocjach.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 19:36:59 GMT 1
KURWA PREPRASZAM ZASNALEM
ALE W MAFII NIE JESTEM ZARZEKAM SIE
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:37:30 GMT 1
Ale lipa...
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:37:38 GMT 1
xd
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 19:38:34 GMT 1
Ja uważam, że jak wygrasz jako mafia to była to przeciętna rozgrywka, po prostu Elrond tak trolluje, że ciężko go w jakikolwiek sposób uniewinnić. no kurwa no bez przesady będzie mi głupio jak japierdole odjebałem pasztet ale w mafii nie jestem no kurwa mac w mafii jest prawie na pewno ten kalkulator glorfindel WP dziś MYŚLAŁpo chuj mialby to robic ostatni mafioza w tych okolicznosciach
Boromir bał się napisac na mnie ostatnio analizy po prostu bał się że spałem kurwa mać i liczył że wystarczy to co zrobił
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:43:49 GMT 1
gruba czopka
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 19:45:09 GMT 1
mam piwo herman muler w rece a prawde też po swojej stronie no kurwa mac
w mafii nie jestem!
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:45:35 GMT 1
Śmierdzi mi Boromir.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:46:03 GMT 1
władca skończ mi grać na emocjach kurwiszonie
niech to się już skończy
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 13, 2023 19:46:47 GMT 1
Jak WP wygra jako mafia na wyproszonym immunitecie to sie zesram
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:47:36 GMT 1
no ja też się zesram, ale no kurwa popatrz na nich z boku
99 na 100 gospodyń domowych idzie w elronda
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 19:48:18 GMT 1
ale co ty pierdolisz łaku
masz szczescie że sie zesrałem i już nie mam postów
ale ja zapierdoliłem tyle zagrań przez całą grę gdzie jako mafia to byłoby samobójstwo
umykałeś mi całą kurwa gre tak jak ostatnio
i chuj mnie to obchodzi ja nie odpowiadam na posty nizej mojego tylko jade z tobą
jakby antura sie dowalil
Trolla posty wam najlepiej powiedza czemu jestem niewinny bo takie udawanie braku pewnosci co do niego jest niemozliwe i ja nie wiem co moge wam powiedziec wiecej
zjebalem ze zasnalem chujowo mi poszlo przepraszam
roznica w pozomie energi moim dzisiaj a przez cala gre i to jak boromir sie staral a jak przestal w meczowce to zajebiste argumenty dlaczego jest w mafii
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 19:49:41 GMT 1
przestań kraść moje argumenty, tym bardziej te co nie pasują
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 19:51:01 GMT 1