Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 16:58:56 GMT 1
No ale zatem:
Założmy że w najgorszym możliwym wariancie określiłem twoją kreację i twoje 10 kreacyjnych postów jako - bycie beznajdziejnym. Założmy tak, mimo mojego tłumaczenia.
Uważasz, że usprawiedliwia to nazwanie mnie, z znajomością tego kim jestem, w stosunku do MNIE, a nie do mojej kreacji - małym kurwiem?
A na domiar, jeżeli uważasz, że Tobie stała się krzywda, to pierwszym zachowaniem to jest komuś dokurwić mocniej i jest to słuszne postępowanie?
Bo w zasadzie nie mam zielonego pojęcia jaka jest twa intencja. Na zewnątrz mówisz o regulaminie, poprawności i tak dalej.
Ale jeżeli ktoś chce by było dobrze/lepiej, to po co przeginać mocniej, niż ktoś, kto (przy tym założeniu) rozpoczął?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 17:00:25 GMT 1
laktator też miasto aż poczułem tę frustrację Miasto: Karaś, Laktator, Forrest Nie jestem przekonany do dwóch z trzech, chociaż biorąc pod uwagę jak laktator z Forrestem się napierdalają, na pewno nie ma tam więcej niż jednego mafiozyRaczej miasto: Silverhand - fajny efforcik, patrzeć, czy będzie umiał zgrabnie uzasadniać podejrzenia w dalszych etapach gry, na razie jest okej - Gra standardowo dla siebie imo, nie ma o czym za bardzo tu dyskutować.Szogun - miał dwa takie niezręczne momenty, które imo cechują częściej miastowych niż mafiozów: 1) nieogarnięcie treści mema, 2) self consciousness w temacie przyjebania się do mnie o przyjebanie do Sowy - ten self consciousnes to imo wcale nie jest miastowe, przecież to mafiozi bardziej rozmyślają nad tym, kto o co się przyjebie i próbują to wyprzedzićnie stawiałbym teraz na niewinność: Cenarius - trzeba patrzeć, czy się rozkręci, kojarzę takie drewniane wejścia miastowych, ale trza mi więcej, z tego grona z potencjałem na trafienie wyżej, ale mam przemyślenia, czego od niego oczekuję Ah Dae Su - wejście na środek sceny z teoriami jest dość odważne i jako chyba pierwszy podawanie zwięzłej listy swoich miastowych i podejrzanych jest okej, ale nie podoba mi się potrzeba wzmacniania swoich podejrzeń teoriami z dupy, tak jakby nie mógł wymyślić prawdziwych powodów swoich podejrzeń i uniewinnień na podstawie gry? - no ale z drugiej strony dlaczego se nie poteoretyzować? Jak dla mnie hińczyk jeden z czystszych w grze na czutkęSmasher - to wejście było tak tryhardowe, że szok xD, w sumie ten tekst teraz, że Cenarius się nie myje też mnie uderzył, po chuj takie coś pisać jak już się pokreowało? Smasher u mnie faluje - było kreacyjne, nie tryhardowe, kurwa mać. A to do Cenariusa to był żarcik Już nigdy nie będę w grze z wami zartował, bo od razu drugie dno jest szukaneNajman - mam wrażenie, że w swoich pierwszych czterech postach omijał grę, poczekał aż niewinni (Karaś) i świecznik się trochę wykreują, żeby zobaczyć, co się poniesie i wtedy zaczął dawać content, ale to trochę intuicja/czutka o mnie, prosiłbym o kontropinie - Najman na czutkę dobrze wyglądał na początku imo, tzn luźno, ale rzeczywiście treści tam nie ma poza uniewinnieniem Karasia. Czekam aż da więcej z wątrobyGlonarium: Sowa - tu mi nie gra, przyjebałem się do niego (jak wiecie), a on wrócił do tematu, żeby się wytłumaczyć, ale nie czuł potrzeby dać jakiegoś wkładu w grę od siebie niezwiązanego ze mną Kichot Tasiemiec Felietonistka - wróciłem do tego posta i w sumie nie wiem, czy był pisany po rozpoczęciu gry (to by się trochę zgadzało) czy przed (odwołania do Kichota), tak czy siak, jeździć, obserwować Moje opinie wyboldowane, bo mi się nie chciało dzielić. astralny byt i Gump ogar, bo wam zrobię z dupy jesień średniowiecza
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:01:39 GMT 1
kurwa mam was obu za miasto i dla mnie to jest niepotrzebny bloat
Forrest, laktator zerknijcie pls na moją listę
co sądzicie, co byście pozmieniali (oprócz siebie nawzajem xd)
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 17:05:56 GMT 1
Nie podoba mi się ta cała sprzeczka na linii Forrest-laktator, ale to dlatego że za bardzo może wyjeżdżać poza granice dobrego smaku.
W tym czasie dwie osoby się tam ładnie próbowały się przylepić do danego stanowiska czyli Don Kichot i Sowa w tej kłótni.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 17:07:06 GMT 1
Proszę nie pisać do mnie per laktator, jeżeli mamy być tacy cnotliwi i kochani, oficjalna prośba.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:09:17 GMT 1
Nie wiem jak można do kogoś napisać, "o mój Boże, ale ty jesteś beznadziejny" i nie spodziewać się, że zostanie to źle odebrane. To też zależy, czy ogółem, czy w tej konkretnej rozgrywce.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:10:47 GMT 1
Nie podoba mi się ta cała sprzeczka na linii Forrest-laktator, ale to dlatego że za bardzo może wyjeżdżać poza granice dobrego smaku.
W tym czasie dwie osoby się tam ładnie próbowały się przylepić do danego stanowiska czyli Don Kichot i Sowa w tej kłótni.
Co masz na myśli, do jakiego stanowiska mieliby się próbować przylepić?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:11:26 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 14, 2023 17:11:26 GMT 1
Sprzeczka o duperele to nie droga do zwycięstwa
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:11:28 GMT 1
A więc ta afera nie jest o wyzwiska, ale o nazwanie kogoś beznadziejnym? Forrest, nie bądź pizdą.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:13:14 GMT 1
Jakim cudem stawiasz się w roli świętoszka i chcesz mnie uczyc jak się zachowywać, gdy celowo robisz gnój? Jeżeli uznamy moje tłumaczenie OMGUSA za niecelowy i przypadkowy gnój, to jak mamy niby usprawiedliwić twojego małego kurwia? Jeżeli ja Ci coś zrobiłem na starcie, to przypadkiem. Ty zaś robisz to z całą celowością złej intencji.
Już nie wspominając, że Ty mnie obrażasz (do czego sam się przyznałeś) na podstawie tego kim jestem poza kreacją. Ja zaś nie mam zielonego pojęcia kim jesteś i oceniłem tylko twoje posty i zachowania w tym temacie.
Niech miasto oceni z kogo to robi małego człowieka. Mały kurw był w odpowiedzi na dalsze podnoszenie tego tematu. Uważam, że to nie ja mam problem z jego odbiorem, tylko Ty masz poważny problem ze zrozumieniem emocji. I to znowu jest poza-rozgrywkowe. Efekt jest taki, że kolejną edycję z rzędu robisz gnój naokoło tematu i jednocześnie nie widzisz w sobie nic złego, a rzucasz w innego gracza kolejne warstwy kompostu. Koniec tematu z mojej strony, nie widzę na jakim gruncie miałbym podjąć z Tobą dyskusję, więc pozwolę - jeśli rozgrywka będzie kontynuowana - że inni gracze to ocenią w odniesieniu do tego co pisałeś o rozgrywce, czyli odbiciu piłeczki, gdzie sednem było porównanie Firefoxa do Smashera i do mafii bez komfortu wejścia, gdzie próbowałeś na siłę przekazać, że mafiozi mają zwerbalizowany przed rozgrywką plan i tak jest zawsze. Mimo, że to też jest zdecydowanie daleko wykraczające w metę, więc i tak jest bardziej w szarej strefie. Nie pozdrawiam. A czemu miałaby nie być kontynuowana?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 17:13:16 GMT 1
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:13:23 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:13:23 GMT 1
A więc ta afera nie jest o wyzwiska, ale o nazwanie kogoś beznadziejnym? Forrest, nie bądź pizdą. ale po co nadal podpalasz ten konflikt masz któregoś z nich za mafię? jeśli tak, to którego i dlaczego?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 17:13:38 GMT 1
FirefoxSkoro i tak zostałem wyoutowany, to idę grać sesje RPG. Będę po 24, wtedy się odniosę.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 17:14:48 GMT 1
Co masz na myśli, do jakiego stanowiska mieliby się próbować przylepić? Don Kichot po cichu próbował poprzeć Iauctagnhy'otl widząc jak chwilowo Forrest musi znosić presje.
Od Sowy odniosłem wrażenie jakby chciała lekko po pleckach Forresta poklepać.
Obydwaj zrobili to w taki sposób jakby chcieli delikatnie dokładać drewienka do ogniska by nadal tam się paliło i zajmowało temat.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:15:24 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 17:15:24 GMT 1
Już się nie wypowiadam, bo mnie MG będzie musiał wypierdolić jak pomidorka.
Sowa wjechała z Garnettem raczej na luzie, Don Kichot pojechał kreacyjnie, nie widzę tu raczej wartości dodanej z tych reakcji. Tj. niewiele do wyciągnięcia.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:17:30 GMT 1
A więc ta afera nie jest o wyzwiska, ale o nazwanie kogoś beznadziejnym? Forrest, nie bądź pizdą. ale po co nadal podpalasz ten konflikt masz któregoś z nich za mafię? jeśli tak, to którego i dlaczego? Forrest jest albo w mafii, albo zasługuje na wpierdol, tak czy owak do wyjebki. Będę podpalał, co będę chciał.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:18:16 GMT 1
Co masz na myśli, do jakiego stanowiska mieliby się próbować przylepić? Don Kichot po cichu próbował poprzeć Iauctagnhy'otl widząc jak chwilowo Forrest musi znosić presje.
Od Sowy odniosłem wrażenie jakby chciała lekko po pleckach Forresta poklepać.
Obydwaj zrobili to w taki sposób jakby chcieli delikatnie dokładać drewienka do ogniska by nadal tam się paliło i zajmowało temat.
Okej rozumiem o co ci chodzi i ma ta teoria sens, ale wydaje mi się jednak naciągana i mało prawdopodobna. Mało prawdopodobne mi się wydaje, żeby mafia próbowała coś sobie tutaj ugrać.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:19:29 GMT 1
Silverhand też w mafii.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:19:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:19:41 GMT 1
ale po co nadal podpalasz ten konflikt masz któregoś z nich za mafię? jeśli tak, to którego i dlaczego? Forrest jest albo w mafii, albo zasługuje na wpierdol, tak czy owak do wyjebki. Będę podpalał, co będę chciał. "Forrest jest albo w mafii, albo zasługuje na wpierdol, tak czy owak do wyjebki." Czyli trzeba go zlinczować niezależnie od przynależności?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:19:45 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 17:19:45 GMT 1
W mafii również bym tak zareagował.
|
|