|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:20:27 GMT 1
Forrest jest albo w mafii, albo zasługuje na wpierdol, tak czy owak do wyjebki. Będę podpalał, co będę chciał. "Forrest jest albo w mafii, albo zasługuje na wpierdol, tak czy owak do wyjebki." Czyli trzeba go zlinczować niezależnie od przynależności? Tak.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:37:03 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 17:37:03 GMT 1
Podróżując po brzuchu mojego żywiciela zauważyłam, że na wewnętrznej ścianie dwunastnicy było napisane, że Firefox w mafii. Powinnam się temu przyjrzeć wieczorem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:37:46 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 17:37:46 GMT 1
Forrestanie ruszać bo Bubba będzie zły.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 17:42:23 GMT 1
Prubowałem wczuć sie w ten konflikt żeby podjąć solomonową decyzje ale nie dałem rady nie rozumiem o co im tam poszło!
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:44:18 GMT 1
Poszło o to, że Iau nazwał Forresta beznadziejnym, a Forrest odpowiedział mu 3 razy mocniej, a potem kłócili się o to kto bardziej złamał regulamin. Już jebać to, dla mnie obaj się nie popisali, ale chcę normalnie móc grać i w ogóle zignorować to wydarzenie.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:44:56 GMT 1
Najman, kto jest w mafii z trójki Forrest, Silverhand, Firefox?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:46:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:46:57 GMT 1
no ale jakoś dolewałeś doliwy do ognia Nie wiem jak można do kogoś napisać, "o mój Boże, ale ty jesteś beznadziejny" i nie spodziewać się, że zostanie to źle odebrane. w ogóle jak w taki konflikt angażuje się dwóch miastowych to jest mafijne złoto jeszcze najlepiej żeby jeden kładł topór pod głowę za drugiego dla mafii konflikt wtedy najlepiej trochę odsunąć (np. proponując kompromisowy lincz na glonie), a potem głowa za głowę i obierać strony, dzieląc skład
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 17:51:06 GMT 1
Don Kichot po cichu próbował poprzeć Iauctagnhy'otl widząc jak chwilowo Forrest musi znosić presje.
Od Sowy odniosłem wrażenie jakby chciała lekko po pleckach Forresta poklepać.
Obydwaj zrobili to w taki sposób jakby chcieli delikatnie dokładać drewienka do ogniska by nadal tam się paliło i zajmowało temat.
Okej rozumiem o co ci chodzi i ma ta teoria sens, ale wydaje mi się jednak naciągana i mało prawdopodobna. Mało prawdopodobne mi się wydaje, żeby mafia próbowała coś sobie tutaj ugrać. Mi tam zachowanie obydwóch się nie spodobało ( czyli rozpalanie tam ognia) i wyglądało ono mafijnie w kontekście konfliktu Iauctagnhy'otl-Forrest zwłaszcza jeśli potencjalnie mógłby być to konflikt dwóch niewinnych ( do zweryfikowania potem). Lepiej w takiej sytuacji jest podrążyć który z potencjalnych rozpalaczy próbuje coś osiągnąć.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:51:18 GMT 1
Fajnie, Firefox, że nam to wyłuszczyłeś.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:51:29 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:51:29 GMT 1
Silverhand niewinny
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:52:21 GMT 1
Tak, jestem w mafii i chciałem ich skłócić. Zwłaszcza, że im nawet nie szło o to kto jest w mafii. W tamtym momencie Iau się dziwił, że nazwanie kogoś beznadziejnym zostało źle odebrane, więc wyraziłem swoje zdanie, też dla jego informacji.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:52:22 GMT 1
Czyli Silverhand chyba niewinny, szkoda.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:52:40 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 14, 2023 17:52:40 GMT 1
Co masz na myśli, do jakiego stanowiska mieliby się próbować przylepić? Don Kichot po cichu próbował poprzeć Iauctagnhy'otl widząc jak chwilowo Forrest musi znosić presje.
Od Sowy odniosłem wrażenie jakby chciała lekko po pleckach Forresta poklepać.
Obydwaj zrobili to w taki sposób jakby chcieli delikatnie dokładać drewienka do ogniska by nadal tam się paliło i zajmowało temat.
Co to za nadinterpretacja, przecież to miało na celu załagodzić konflikt a nie go wzniecać, ale rozumiem, najczęściej mylą się miastowi więc masz ode mnie plusik
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:53:09 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 17:53:09 GMT 1
no i w tym kontekście zachowanie kolegi Azjati mi śmierdzi
najpierw podpalał, potem "ej dajcie normalnie grać", jak już właściwie się uspokoili
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:54:53 GMT 1
Czyli Silverhand chyba niewinny, szkoda. Czemu szkoda?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 14, 2023 17:55:38 GMT 1
Wolałbym mieć złapanego mafiozę.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 17:57:03 GMT 1
Wolałbym mieć złapanego mafiozę. Na tym etapie jakbyś miał złapanego mafiozę to byłbyś geniuszem lub mafią ( nie licząc spektakularnych wtop i wiadomo że <nick> to mafia).
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 17:58:07 GMT 1
Prawdopodobieństwo, że żaden mafiozo nie zaczął jeszcze grać na poważnie oceniam jako bardzo niskie. Czyli w poniższym gronie (zaznaczeni na zielono), jest przynajmniej jeden mafiozo. 1. Adam Smasher2. Sowa Mądra Głowa 3. Prześliczna Felietonistka 4. Marcin Najman 5. Firefox6. Johnny Silverhand7. Sheogorath8. Tasiemiec Ubrojony 9. Don Kichot 10. Oh Dae-Su 11. Forrest Gump12. Cenarius 13. Robert Karaś14. Iauctagnhy'otlPrzy czym w tym momencie jestem skłonny postawić na niewinność Smashera, Silverhanda, Gumpa, Karasia. Czyli grono podejrzanych mi się zawęża do Iau, Sheo, Firefoxa. Zgadzam się, że raczej cała mafia nie siedzi cicho na początku, więc jestem w stanie się zgodzić, że w pokolorowanej siódemce + Ty (bo też zacząłeś grać i się nie pokolorowałeś, ładna manipulacja ) siedzi jakaś mafia. Myślę, że jedna lub dwie - nie wierzę w mafię super aktywną, prawie zawsze ktoś odstaje, jakiś Pixel, Bolec czy inny tego typu gość. Tylko trochę inaczej ułożyłbym nacisk na uniewinnienia i podejrzenia. To znaczy: za niewinnych mam Ciebie, Gumpa i Firefoxa, Smasher miał kilka fajnych zagrań, więc zakładam, że raczej jest gitem, jest dla mnie najbliżej uniewinnienia. Natomiast Silverhanda bym nie uniewinnił, może to kwestia tego, że pracowałem i nie mogłem poświęcić grze pełni uwagi, ale na tych 8 stronach (bo tyle na razie przeczytałem) nie zarejestrowałem żadnego jego posta, który by pchał grę do przodu. Pamiętam tylko, że się lekko przyklejał do Smashera, tłumacząc mi, że ta agresja to faktycznie kreacja. Iau pisze tak, że go nie rozumiem, zaś Sheo mi zaśmierdział jak przemyślałem swoją interakcję ze Smasherem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 17:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 14, 2023 17:58:32 GMT 1
Wolałbym mieć złapanego mafiozę. Na tym etapie jakbyś miał złapanego mafiozę to byłbyś geniuszem lub mafią ( nie licząc spektakularnych wtop i wiadomo że <nick> to mafia).
Kim jest ten <nick>?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 17:58:37 GMT 1
Myślę, że nikt tutaj nie jest tak złym człowiekiem, żeby specjalnie podjudzać w takiej kłótni, bo to nie była przecież kłótnia o to kto jest w mafii, tylko personalna.
Więc to co zarzuca mi Mozilla jest mocnym brakiem wyczucia sytuacji.
|
|