|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 19, 2023 19:11:44 GMT 1
Jak nie będzie wajchy na Ioktanego, to zostawiam na Tasiemcu.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:12:23 GMT 1
no to mi robi TROCHĘ myślenie
na jakiej zasadzie to przewidujesz? masz jakiś rozkład głosów?
ale nie ulegajmy teraz podjudzaniom Felietona, Tasiemiec włożył 200% więcej w grę niż Prześliczna
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:12:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:12:57 GMT 1
Powiedzcie mi co sądzicie o tym co napisałem o Cenariusie
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:13:47 GMT 1
Myślałem, że pogodziłem się z tym linczem, ale jednak boli, że padam przed takimi amebami jak Kichot czy Centaur, którzy nie włożyli nawet grama serducha w tę grę, a pierdolą że dają effort. Dodatkowo, że pewnie padam przez jakieś z dupy odczytane pierdółki i testamenty vendeckiego Desu i detektywa o wyjątkowo wąskich horyzontach, a nie za zacietrzewione poprawadzenie do linczu na Koreańcu (żałuję, że nie siadłem do niego tak jak to zrobiłem przez 2 ostatnie dni) i za słabe wejście w grę. Jeszcze Wam rozrysuje jak to widzę dalej, ale z zastrzeżeniem, że będzie to już kręcone na szybko, więc odbierzcie to z lekkim dystansem. Ej Tasiemiec naprawdę ci się wydaje że jesteś pierwszy do linczu? No mam 4 pewne głosy na sobie, które się nie zmienią więc no. XD Niemniej ta pewność do bycia zlinczowanym dała mi większą obiektywność w analizie czwórki graczy.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:14:25 GMT 1
no to mi robi TROCHĘ myślenie na jakiej zasadzie to przewidujesz? masz jakiś rozkład głosów? ale nie ulegajmy teraz podjudzaniom Felietona, Tasiemiec włożył 200% więcej w grę niż Prześliczna Sowa, Feli, Centaur, Kichot
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:14:50 GMT 1
Powiedzcie mi co sądzicie o tym co napisałem o Cenariusie Podlinkuj.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:15:14 GMT 1
Ja na razie na Ciebie nie głosuję Tasiemcu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:16:02 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:16:02 GMT 1
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:17:32 GMT 1
Ja przewrotnie napiszę, że żaden mafiozo by tak bardzo w tak krótkim czasie nie zmieniał zdania w momencie, w którym nie byłoby to bezwzględnie konieczne. Prędzej miastowy się tak zakałapućka.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:19:18 GMT 1
I zagubienie Njaya wydawało mi się zdecydowanie bardziej naturalne niż chociażby zagubienie Antury. Więc ode mnie Centaur głosu na pewno nie dostanie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:20:03 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:20:03 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami
Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:20:53 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:20:53 GMT 1
Gdzie jest Karaś kurwa
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:21:22 GMT 1
Od tej strony na to nie spojrzałem, ciekawe.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:22:12 GMT 1
pewnie liczy na mafijnym głosy
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:22:20 GMT 1
Poczytałem tego Cenariusa, no i tak średnio, bym powiedział. Mam wrażenie, że nieumiejętnie stara się wyczuć miastowy sentyment i na tym jechać. Nie znalazłem tam nic, co by mnie rzuciło na kolana miastowością. Bardzo natomiast mi się nie podobała progresja w okolicach przedlinczowych Pshema. Bo popatrzcie na to: No już od początku, w pierwszej analizie po 10 stronie już zaczęło się klarować. W sumie od wtedy jesteś w topie niewinnych, muszę to jeszcze poddać weryfikacji. Forrest dostał drugą szansę i poczytałem go od nowa, no ale nie było lepiej. Do tego dobrze pasuje do układu sił, a do tego doszedłem dzisiaj. Centaur kilka razy również wcześniej powtarzał, że Oh Dae-Su ma w miastowym core. Potem była walka między Hińczykiem i Gumpem, Hińczyk chciał sobie zrobić z Centaura przyjaciela, wchodzi taki post: Wzajemnie, chociaż czemu wysrałeś z 20 shitpostów jednozdaniowych, skoro wcześniej sam mówiłeś, że do wieczora ci ich zbraknie? Gdzie tu logika, czemu nie edytowales ostatniego posta tylko wypłukiwaleś się z limitu? Proszę mnie nie łączyć z Koreańcem, to on do mnie jak rzep przylgnął, jak się wczytasz, to zobaczysz, że bez wzajemności. Napisałem, że muszę go jeszcze poczytać i zweryfikować swoje stanowisko. Jego ostatnie posty też mi zalatują tanią manipulacją - ziomuś się spłukał z ostatnich postów zamiast pooszczędzać. Dodatkowo widać było mocne ukierunkowanie we mnie i próbę wywarcia wpływu na mnie. Ziomuś uważa, że ciężko zmienić moje zdanie, więc znalazł plastyczny moment i próbował porzeźbić po swojemu, żebym dzisiaj zaczął go bronić na śmierć i życie. To brzmi mocno mafijnie, ale jednocześnie jeśli by bardzo wierzył w swój miastowy osąd, to też mógłby tak zagrać. no i ja z jednej strony to rozumiem bo sam nie lubię takich manewrów, ale co dalej: Myślę, że ten skład jest dość prawdopodobny, aczkolwiek Felietonistka na ten moment średnio mi do mafii pasuje, ja z oczywistych względów też nie, więc zostaje Kichot, Sowa, Tasiemiec i Oh da su, a ci dwaj ostatni wykluczają się, chyba że zakładamy mafijnego plejsa. Czy możliwy jest skład Kichot, Sowa i Oh da su? Muszę tego skośnego w końcu poczytać. Tutaj ma już Hińczyka w gronie najbardziej prawdopodobnej mafii, mimo że parę postów wcześniej miał go za core. I tu mówi, że "musi go w końcu poczytać." To na jakiej podstawie ten core? Na jakiej podstawie podejrzenia, skoro dopiero musi poczytać? Bardzo nienaturalne przejście, nagła, skokowa progresja. Dodatkowo wydaje mi się, że mógł się przestraszyć tego przytulania się Hińczyka, bo jeżeli udałoby im się wyjebać Gumpa, to byłby na froncie tej akcji razem z nim. Imo cała gra jego gra w tej edycji to takie przepisywanie pracy domowej tak, żeby facetka się nie skapnęła. Dla mnie to jest slot do sprawdzenia. No mam to samo zdanie. Pisałem o tym, że on pójdzie tak, jak w mieście wiatr zawieje. Ale ten fragment z pracą domową i facetką jest bardziej trafny.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 19, 2023 19:22:57 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:24:13 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:24:13 GMT 1
Mnie przypressował na początku mocno Iau też cisnął solidnie przed jego nocnymi fristajlami
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 19, 2023 19:24:17 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy były takie momenty i go to obciążało
że progresja się dziwna robiła, i ktoś trafiał z niewinnych do odwalenia
ale tak, jak mówiłem, rzucił dziś takie teksty, że dostałem wątpliwości
myślę, że warto mu dać jeden cykl z mniejszą presją, skoro mówi, że inaczej gra pod presją/będąc na świeczniku
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:25:48 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy były takie momenty i go to obciążało
że progresja się dziwna robiła, i ktoś trafiał z niewinnych do odwalenia
ale tak, jak mówiłem, rzucił dziś takie teksty, że dostałem wątpliwości
myślę, że warto mu dać jeden cykl z mniejszą presją, skoro mówi, że inaczej gra pod presją/będąc na świeczniku
Tylko że tu mniejszej presji już nie będzie mordzia Z każdym potencjalnym pudłem będzie tylko gorzej
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 19, 2023 19:26:21 GMT 1
Właśnie wróciłem z roboty, mam 3 strony zaległości i za 15-20 minut wychodzę. Głos mam na Kichocie, ale jak są chętni na Felietonistkę, to mogę zmienić. Edit: pewnie liczy na mafijnym głosy I to jest właśnie kwintesencja Felietonistki w tej edycji. Wkurwiać tekstami z dupy. McChuj bis.
|
|