Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 19, 2023 19:26:25 GMT 1
nie aż tak, jak kiedyś, ale on też trochę dostał od Reda i to trochę rezonuje imo
ogólnie o Karasiu mam takie zdanie: ufasz mi? ufaj jemu
to jest miastowa wersja
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:26:49 GMT 1
Forrest Gump brakuje mi inicjatywy z twojej strony dzisiaj mocno
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:27:10 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy Mylisz się. Mój problem pierwszego dnia polegał na tym, że nadrabiałem temat, ale wszystkie wnioski były moje autorskie, mimo że ktoś mógł wpaść na to wcześniej. Czytałeś mnie a nie doczytałeś postów, w których azjata się mnie pytał kiedy wybrałem stronę barykady? A ja że nawet nie wiedziałem że barykada istnieje? Wiele moich dzisiejszych i wczorajszych, ale i wcześniejszych wniosków jest świeżych. Tylko zawsze jedna osoba powie, że plusuję, a druga że co to za bullshit. Dziwne te twoje czytanie mnie, takie niezbyt dokładne.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:27:54 GMT 1
Właśnie wróciłem z roboty, mam 3 strony zaległości i za 15-20 minut wychodzę. Głos mam na Kichocie, ale jak są chętni na Felietonistkę, to mogę zmienić. Edit: pewnie liczy na mafijnym głosy I to jest właśnie kwintesencja Felietonistki w tej edycji. Wkurwiać tekstami z dupy. McChuj bis. Nie na Felietonistkę pls.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:28:36 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy Mylisz się. Mój problem pierwszego dnia polegał na tym, że nadrabiałem temat, ale wszystkie wnioski były moje autorskie, mimo że ktoś mógł wpaść na to wcześniej. Czytałeś mnie a nie doczytałeś postów, w których azjata się mnie pytał kiedy wybrałem stronę barykady? A ja że nawet nie wiedziałem że barykada istnieje? Wiele moich dzisiejszych i wczorajszych, ale i wcześniejszych wniosków jest świeżych. Tylko zawsze jedna osoba powie, że plusuję, a druga że co to za bullshit. Dziwne te twoje czytanie mnie, takie niezbyt dokładne. Ej mordo, ale to Ty się dopierdalałaś do mnie, że kseruję po Tobie. To jak? Podwójne standardy?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:28:36 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:28:36 GMT 1
Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy Mylisz się. Mój problem pierwszego dnia polegał na tym, że nadrabiałem temat, ale wszystkie wnioski były moje autorskie, mimo że ktoś mógł wpaść na to wcześniej. Czytałeś mnie a nie doczytałeś postów, w których azjata się mnie pytał kiedy wybrałem stronę barykady? A ja że nawet nie wiedziałem że barykada istnieje? Wiele moich dzisiejszych i wczorajszych, ale i wcześniejszych wniosków jest świeżych. Tylko zawsze jedna osoba powie, że plusuję, a druga że co to za bullshit. Dziwne te twoje czytanie mnie, takie niezbyt dokładne. Oczywiście że czytałem, to z barykadą było jednym z twoich bardziej miejskich postów Tylko że to za mało trochę
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 19, 2023 19:29:00 GMT 1
Uderz w stół a Karaś się odezwie Czemu Ty walisz jakieś takie teksty z dupy, zamiast się skupić na grze? ja pierdole nie wiem, mam wrażenie że z jednej strony ta felietonistka dałaby dużo odpowiedzi, a z drugiej zostajemy wtedy w zasadzie bez opozycji co do głównego nurtu jeżeli chociaż częściowo ma rację, to to może być niebezpiecznie szedłbym w Kichota albo Cenariusa dzisiaj, mamy dzień bez mordu, dajmy sobie wiecej czasu na dyskusje Taktycznie - lepiej w Kichota lub nawet tego Cenariusa chyba, ale mnie strasznie kusi ta Felietonistka, bo jest tu największy rozjazd między potencjałem a tym, co pokazuje. Na razie mam głos na Kichocie, ale jeszcze przez 15-20 minut mogę zmienić. Potem wychodzę i nie wiem, czy dam radę z telefonu coś zerknąć. a Sowa, tak, jak przewidział Red, to się robi case na uniewinnienie jak Silverhand, kurwa krystaliczna jest teraz Też tak to widzę. I to w ten dobry sposób, a nie "głupi, niewinny Lewkoń", jak to uniewinniano Reda, gdy się podszywał jako Ashley Greene.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:29:51 GMT 1
nie wiem jak ocenić Centaura, bo z jednej strony jest totalnie nieskonkretyzowany, siada na płocie i czeka na outcome
z drugiej strony jednocześnie wyraża jakby chęć do dyskusji, nie unosi emocjami, czyli jednocześnie w zgodzie ze swoją metą, ale też powiedzmy w zgodzie z jakimś archetypem mafiozy stanów średnich
nie pasuje mi tylko ten fragment co firefox napisał, że 'inaczej gra będąc pod presją/na świeczniku'
no moim zdaniem na świeczniku siedzi cały czas, tylko ten świecznik się rozwalił na czwórkę graczy w tym momencie I NIKT nie próbuje w tym momencie wziąć lejców w swoje dłonie (ja też, przyznaję, ale nie wiem co jeszcze mógłbym napisać o Felietonistce), nawet ten Iau co Don Kichota wręcz włóczył końmi po podwórzu - nic
no nie pasuje mi to
ale może mafia zdaje sobie sprawę, że rozkład głosów nie jest tak oczywisty jak sugeruje to Tasiemiec i może liczą na jakiś dobry rzut
no bo czyj głos da się przewidzieć?
ja - Felietonistka Iau - Don Kichot Sowa - Tasiemiec Firefox - Felietonistka
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 19, 2023 19:30:32 GMT 1
Właśnie wróciłem z roboty, mam 3 strony zaległości i za 15-20 minut wychodzę. Głos mam na Kichocie, ale jak są chętni na Felietonistkę, to mogę zmienić. Edit: I to jest właśnie kwintesencja Felietonistki w tej edycji. Wkurwiać tekstami z dupy. McChuj bis. Nie na Felietonistkę pls. Czemu nie? Czytałem Twoją analizę, ale się z nią nie zgadzam. Dla mnie to jest mafiozo.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:30:59 GMT 1
Gump po chuj przewidujesz głosy skoro i tak nie polecisz i nie jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:31:13 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:31:13 GMT 1
Ja mam teraz na Kichocie, imo z niego nic więcej nie wyciągniemy w tej grze
Jak mamy go wypierdalać to teraz bez mordu, później będzie za późno chyba
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:32:39 GMT 1
nie wiem jak ocenić Centaura, bo z jednej strony jest totalnie nieskonkretyzowany, siada na płocie i czeka na outcome z drugiej strony jednocześnie wyraża jakby chęć do dyskusji, nie unosi emocjami, czyli jednocześnie w zgodzie ze swoją metą, ale też powiedzmy w zgodzie z jakimś archetypem mafiozy stanów średnich nie pasuje mi tylko ten fragment co firefox napisał, że 'inaczej gra będąc pod presją/na świeczniku' no moim zdaniem na świeczniku siedzi cały czas, tylko ten świecznik się rozwalił na czwórkę graczy w tym momencie I NIKT nie próbuje w tym momencie wziąć lejców w swoje dłonie (ja też, przyznaję, ale nie wiem co jeszcze mógłbym napisać o Felietonistce), nawet ten Iau co Don Kichota wręcz włóczył końmi po podwórzu - nic no nie pasuje mi to ale może mafia zdaje sobie sprawę, że rozkład głosów nie jest tak oczywisty jak sugeruje to Tasiemiec i może liczą na jakiś dobry rzut no bo czyj głos da się przewidzieć? ja - Felietonistka Iau - Don Kichot Sowa - Tasiemiec Firefox - Felietonistka Kichot na mnie, Centaur też na mnie. Feli pewnie też pójdzie we mnie. W co Ty teraz grasz?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:32:46 GMT 1
Forrest Gump brakuje mi inicjatywy z twojej strony dzisiaj mocno no wytłumaczenie masz mniej więcej w ostatnim poście, mam wrażenie, że wszyscy balansujemy przez to, że rozkład jest na cztery osoby, Karaś NIE PROWADZI (zresztą nie powinien kurwa, nie ma nic poza softem), a powstał jakiś pomniejszy circlejerk plus podejrzani paradoksalnie w tym momencie mam wrażenie, że rozkład firepower (firepower, nie niewinności) jest taki Karaś Smasher Firefox Gump Iau Sowa Centaur Felietonistka Don Kichot Tasiemiec kolejność w grupach przypadkowa no to de facto grupa z dołu powinna mieć JASNE STANOWISKO, a grupa z góry powinna ze wsparciem Karasia rozważać za i przeciw a się rozmemłaliśmy
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:33:33 GMT 1
Gump po chuj przewidujesz głosy skoro i tak nie polecisz i nie jesteś w mafii? ja się próbuję postawić w czyjejś roli baranie i zrozumieć rozumowanie
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:34:04 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 19:34:04 GMT 1
ja mam na felio
Centaura bym dziś nie chciał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:35:05 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:35:05 GMT 1
Forrest Gump brakuje mi inicjatywy z twojej strony dzisiaj mocno no wytłumaczenie masz mniej więcej w ostatnim poście, mam wrażenie, że wszyscy balansujemy przez to, że rozkład jest na cztery osoby, Karaś NIE PROWADZI (zresztą nie powinien kurwa, nie ma nic poza softem), a powstał jakiś pomniejszy circlejerk plus podejrzani paradoksalnie w tym momencie mam wrażenie, że rozkład firepower (firepower, nie niewinności) jest taki Karaś Smasher Firefox Gump Iau Sowa Centaur Felietonistka Don Kichot Tasiemiec kolejność w grupach przypadkowa no to de facto grupa z dołu powinna mieć JASNE STANOWISKO, a grupa z góry powinna ze wsparciem Karasia rozważać za i przeciw a się rozmemłaliśmy No ja się dziwię że ten twój firepower nie jest on par z Karasiem dzisiaj Miałeś mieć wczoraj dzień odpoczynku ale mam wrażenie że ci się przedłużył do 48 godzin trochę
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:35:05 GMT 1
Mylisz się. Mój problem pierwszego dnia polegał na tym, że nadrabiałem temat, ale wszystkie wnioski były moje autorskie, mimo że ktoś mógł wpaść na to wcześniej. Czytałeś mnie a nie doczytałeś postów, w których azjata się mnie pytał kiedy wybrałem stronę barykady? A ja że nawet nie wiedziałem że barykada istnieje? Wiele moich dzisiejszych i wczorajszych, ale i wcześniejszych wniosków jest świeżych. Tylko zawsze jedna osoba powie, że plusuję, a druga że co to za bullshit. Dziwne te twoje czytanie mnie, takie niezbyt dokładne. Ej mordo, ale to Ty się dopierdalałaś do mnie, że kseruję po Tobie. To jak? Podwójne standardy? Ty pisałeś za każdym razem zaraz po mnie to samo co ja. Chociaż jak teraz myślę, to byś nie zdążył chyba pokopiować moich myśli, bo za dużo pisałeś w zbyt krótkim czasie.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:35:27 GMT 1
też bym nie chciał Centaura, mam na Gumpie
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:36:54 GMT 1
nie wiem jak ocenić Centaura, bo z jednej strony jest totalnie nieskonkretyzowany, siada na płocie i czeka na outcome z drugiej strony jednocześnie wyraża jakby chęć do dyskusji, nie unosi emocjami, czyli jednocześnie w zgodzie ze swoją metą, ale też powiedzmy w zgodzie z jakimś archetypem mafiozy stanów średnich nie pasuje mi tylko ten fragment co firefox napisał, że 'inaczej gra będąc pod presją/na świeczniku' no moim zdaniem na świeczniku siedzi cały czas, tylko ten świecznik się rozwalił na czwórkę graczy w tym momencie I NIKT nie próbuje w tym momencie wziąć lejców w swoje dłonie (ja też, przyznaję, ale nie wiem co jeszcze mógłbym napisać o Felietonistce), nawet ten Iau co Don Kichota wręcz włóczył końmi po podwórzu - nic no nie pasuje mi to ale może mafia zdaje sobie sprawę, że rozkład głosów nie jest tak oczywisty jak sugeruje to Tasiemiec i może liczą na jakiś dobry rzut no bo czyj głos da się przewidzieć? ja - Felietonistka Iau - Don Kichot Sowa - Tasiemiec Firefox - Felietonistka Kichot na mnie, Centaur też na mnie. Feli pewnie też pójdzie we mnie. W co Ty teraz grasz? no to wystarczy głos Smashera, Twój i Karasia, żeby Felietonistka poszła gryźć glebę co Ty za paranoję prezentujesz? zamiast się rzucać jak ryba w wodzie i starać przeżyć jeśli jesteś w mieście, to robisz jakiś defetyzm pt. 'no mam tyle głosów na sobie', a żadnego ataku frontalnego nie ma
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:37:31 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:37:31 GMT 1
Właśnie Tasiemiec ty miałeś rozpisać jeszcze jak to widzisz jeżeli byś padł
|
|