|
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 0:11:26 GMT 1
nie klei mi się tylko to, że Cenarius by powiedział Firefoxowi i Felietonistce, że nie jest chronologicznie
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 0:16:42 GMT 1
Forest jak ty byś miał głos gdziekolwiek indziej poza Felietonistką, to swoją wiarygodność w tej edycji mógłbyś spuścić w kiblu Więc ten argument jest inwalidą padnięcie Felio nie było pewne, sam mówisz, że mógł być Remis z Kichotem no tu już logika wchodzi do gry jeśli padnięcie Felio nie bylo pewne i mógł być remis z Kichotem, to przy tej teorii trzeba założyć, że w grupie głosujących na Felio jest mafia i miała możliwość zmiany głosu sam mówisz, że ja nie mogłem więc zostają zadeklarowani: Ty - no nie, zakładam niewinność Karaś - nie miał opcji, wrzucił w Felio i poszedł Don Kichot - nie miał opcji, chyba, że by zrzucił na zajebanie Firefox - no właśnie mówił, że zmieniał na Tasiemca, bo miał w głowie teorię z którą nie chciał się dzielić zaatakował z nią tuż po wyniku linczu i dostał rykoszetem czysto racjonalnie wychodzi, że jedyną osobą, która mogło spowodować, że spadnięcie Felio nie było pewne był Firefox, wprost powiedział, że zmieniał na tego Tasiemca, ale wcześniej miał podkładkę pod Kichota, przywołałem ten post jakie więc opcje: a) remis z Kichotem po głosie Firefoxa, szanse 50/50, jak Felietonistka spada, to Firefox ma gorąco, chyba, że Kichot jest w mafii b) zostawienie na Felietonistce i uno reverse card we mnie i Tasiemca tuż po linczu
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 0:46:20 GMT 1
monciarz niewinny a jak monciarz winny to zasluguje we wszystkich nast. edycjach na takie jebanie, jakiego tu nawet nie zobaczył hehe
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 5:53:46 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 5:53:46 GMT 1
No Centaur w ogóle nie wykazuje żadnych wątpliwości mimo świetnego dnia Tasiemca, ja nie wiem co tu się dzieje no a to jest dobre pytanie w kontekście mecyjów linczowych No bo kolejka nie dotyczy Kichota. Jestem w stanie na niego zwajchować, ale ty będziesz kolejny misiu 20:51, Cenarius wykazuje ochotę na wajchę na Kichota ok w takim razie ja na Kichota 20:53, Felietonistka deklaruje Kichota idąc razem z Cenariusem Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują 20:55, Cenarius czeka na Kichotową reakcję Kurwa jak mam z Centaurem i Felietonistką wypierdalać Kichota to już wolę z Mozillą i Karasiem iść w Felietonistke 20:56, Smasher się odżegnuje i mówi wprost o Felietonistce Ja będę dupę ratować Kichotem. 20:56, Tasiemiec nie ma wyboru? teoretycznie i mówi o ratowaniu dupy Kichotem ale przecież jak by nie liczył, to musiał wiedzieć, że Felietonistka ma więcej głosów, a głosy z niego zeszły 20:56, ostatnia próba Centaurowa Ja bym mógł ale nie przejdzie dzisiaj z tego co widzę 20:58, Smasher stwierdza, że nie 20:58, Tasiemiec zostaje przy Kichocie (???) 20:59, Cenarius pyta, czy nikt w Kichota, mimo, że przecież mógł być właściwie pewny, że Iau na niego głosuje, głosuje na niego Felietonistka i głosuje na Kichota też Tasiemiec CO SIĘ WIĘC DZIEJE Prześliczna Felietonistka 5 - Don Kichot , Robert Karaś , Firefox , Adam Smasher , Forrest Gump Don Kichot 3 - Iauctagnhy'otl , Tasiemiec Uzbrojony , Prześliczna Felietonistka Tasiemiec Uzbrojony 2 Sowa Mądra Głowa , Cenarius 1. Głos Sowy w powietrze. 2. Głos Cenariusa kurwa totalnie wyrachowany. Przecież w tym momencie miał trzy osoby pewne na Kichocie, a on pytał i pytał i pytał. Z zadeklarowanych mógł być pewien, że na Felietonistce będzie 5. Wiedział, że JEŚLI TYLKO ON ZWAJCHUJE NA KICHOTA, TO KICHOT NIE UMRZE. NIE PODJĄŁ WIĘC RYZYKA. Przecież cały ten posting wyglądał jakby był ślepy na deklaracje osób spoza Felietonistkowego kręgu. 3. Głos Tasiemca - nie umiem tego ocenić, to go jednocześnie oczernia i wybiela. Z jednej strony mógł faktycznie uważać pod wpływem lekkiej paranoi, że może zlecieć, z drugiej strony z deklaracji czysto wychodziło, że będzie pięć głosów na Felietonistkę. Notabene Felietonistka bardzo chciała storpedować jakiekolwiek próby kalkulacji tego na forum publicznym: Gump po chuj przewidujesz głosy skoro i tak nie polecisz i nie jesteś w mafii? Z drugiej strony przecież mafia na pewno potrafiła to policzyć lepiej I TYM BARDZIEJ wiedziała, że Felietonistka zleci. Smasher wyraził się jasno, ja wyraziłem się jasno, Don Kichot mówi, że w ogóle on tę Felietonistkę obalił, a Firefox deklarował głos już wcześniej. Po chuj mafijny Tasiemiec w ogóle robiłby jakieś szacher-macher z Centaurem? Skoro ten sam Centaur wygląda na wyrachowanego skurkowańca, który doskonale zdaje sobie sprawę, że dopóki ktoś z piątki głosujących nie zejdzie z Felietonistki, to nie ma w jego przypadku sensu głosowania na Kichota. 4. Tunnel vision Firefoxa - skąd to się wzięło? Przecież z rozkładu głosów ewidentnie wyglądało na to, że leci Felietonistka i jest zaklepana. Przywołuję jeszcze raz - dwa cele i dwie wajchy, Centaurowa i Kichotowa. W Centaura nikt nie poszedł, w Kichota poszły dwie osoby. Wystarczyłoby mi, żebym poszedł w Don Kichota i wówczas co mamy? Co najmniej remis między Felietonistką, a Kichotem. PONADTO jeśli wówczas Tasiemiec poszedłby za mną, to mamy lincz na Don Kichocie. Jak to się więc ma do teorii mafii Tasiemiec - Gump - Felietonistka, skoro taka mafia mogłaby NA LUZIE KURWA zejść w Don Kichota i odpalić go? Co to kurwa są za kocopoły? No właśnie. Co to są za kocopoły. ja mam na felio Centaura bym dziś nie chciał były takie momenty i go to obciążało że progresja się dziwna robiła, i ktoś trafiał z niewinnych do odwalenia
ale tak, jak mówiłem, rzucił dziś takie teksty, że dostałem wątpliwości myślę, że warto mu dać jeden cykl z mniejszą presją, skoro mówi, że inaczej gra pod presją/będąc na świeczniku
ja mam głos na Felio i Wam też polecam wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił nie dążył do linczu swoich podejrzanych nie bronił Chińczyka zignorował Karasia o głowę pod topór spędziłem właśnie pół godziny na czytaniu capibary, Kichota i Łasucha i kurwa nie wiem ogólnie, gdy był niewinny, to ten poziom analiz był o tonę wyższy, ale ta, choć nie na temat, nie była aż tak zła, ogólnie jako capibara takiej nie pierdolnął ta capibara pisała same naturalne, odważne, fajne posty Łasuch był dociekliwy i pchał swoje typy do końca, starał się, robił pracę domową jeszcze grałem z nim w Zapoznawczej (miasto), to wysmażył na mnie paszkiwila na pięć stron A4, a tu dał takie coś liche jeszcze te prace domowe od Cieniutkiego + przygotowanie fake claimu w ogóle gość robi wszystko, żeby nie paść, a tu się wylimitował i fajrant, w mieście ma full woli życia, w mafii gada o swojej śmierci w tej freakowej to też unikał gry i biadolił, że za styl linczują i próbował przeczekać tak 75% bym dał tu ma mafię ale po ponownym przeczytaniu Felietonistki i argumentach Karasia i Forresta i że nie zrobiła Czesiowiska, daję Felio chyba więcej, 80+? pozmieniało się u mnie od rana Cenariusa bym nie chciał na ten moment linczować no u mnie Firefox -50% w tym momencie, jeśli Centaur jest w mafii "Z deklaracji jasno wychodziło, że będzie 5 głosów na Fekalionistke" ale ja sie wypostowałem w połowie dnia i nie mogłem zadeklarować, że na nią głosuje. Jeśli wcześniej pisałem że go robię to możliwe, że zapomniałem, ale głos trzymałem na Tasiemcu przez większość czasu więc raczej takiej deklaracji nie było
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 6:49:52 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 6:49:52 GMT 1
No Centaur w ogóle nie wykazuje żadnych wątpliwości mimo świetnego dnia Tasiemca, ja nie wiem co tu się dzieje no a to jest dobre pytanie w kontekście mecyjów linczowych No bo kolejka nie dotyczy Kichota. Jestem w stanie na niego zwajchować, ale ty będziesz kolejny misiu 20:51, Cenarius wykazuje ochotę na wajchę na Kichota ok w takim razie ja na Kichota 20:53, Felietonistka deklaruje Kichota idąc razem z Cenariusem Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują 20:55, Cenarius czeka na Kichotową reakcję Kurwa jak mam z Centaurem i Felietonistką wypierdalać Kichota to już wolę z Mozillą i Karasiem iść w Felietonistke 20:56, Smasher się odżegnuje i mówi wprost o Felietonistce Ja będę dupę ratować Kichotem. 20:56, Tasiemiec nie ma wyboru? teoretycznie i mówi o ratowaniu dupy Kichotem ale przecież jak by nie liczył, to musiał wiedzieć, że Felietonistka ma więcej głosów, a głosy z niego zeszły 20:56, ostatnia próba Centaurowa Ja bym mógł ale nie przejdzie dzisiaj z tego co widzę 20:58, Smasher stwierdza, że nie 20:58, Tasiemiec zostaje przy Kichocie (???) 20:59, Cenarius pyta, czy nikt w Kichota, mimo, że przecież mógł być właściwie pewny, że Iau na niego głosuje, głosuje na niego Felietonistka i głosuje na Kichota też Tasiemiec CO SIĘ WIĘC DZIEJE Prześliczna Felietonistka 5 - Don Kichot , Robert Karaś , Firefox , Adam Smasher , Forrest Gump Don Kichot 3 - Iauctagnhy'otl , Tasiemiec Uzbrojony , Prześliczna Felietonistka Tasiemiec Uzbrojony 2 Sowa Mądra Głowa , Cenarius 1. Głos Sowy w powietrze. 2. Głos Cenariusa kurwa totalnie wyrachowany. Przecież w tym momencie miał trzy osoby pewne na Kichocie, a on pytał i pytał i pytał. Z zadeklarowanych mógł być pewien, że na Felietonistce będzie 5. Wiedział, że JEŚLI TYLKO ON ZWAJCHUJE NA KICHOTA, TO KICHOT NIE UMRZE. NIE PODJĄŁ WIĘC RYZYKA. Przecież cały ten posting wyglądał jakby był ślepy na deklaracje osób spoza Felietonistkowego kręgu. 3. Głos Tasiemca - nie umiem tego ocenić, to go jednocześnie oczernia i wybiela. Z jednej strony mógł faktycznie uważać pod wpływem lekkiej paranoi, że może zlecieć, z drugiej strony z deklaracji czysto wychodziło, że będzie pięć głosów na Felietonistkę. Notabene Felietonistka bardzo chciała storpedować jakiekolwiek próby kalkulacji tego na forum publicznym: Gump po chuj przewidujesz głosy skoro i tak nie polecisz i nie jesteś w mafii? Z drugiej strony przecież mafia na pewno potrafiła to policzyć lepiej I TYM BARDZIEJ wiedziała, że Felietonistka zleci. Smasher wyraził się jasno, ja wyraziłem się jasno, Don Kichot mówi, że w ogóle on tę Felietonistkę obalił, a Firefox deklarował głos już wcześniej. Po chuj mafijny Tasiemiec w ogóle robiłby jakieś szacher-macher z Centaurem? Skoro ten sam Centaur wygląda na wyrachowanego skurkowańca, który doskonale zdaje sobie sprawę, że dopóki ktoś z piątki głosujących nie zejdzie z Felietonistki, to nie ma w jego przypadku sensu głosowania na Kichota. 4. Tunnel vision Firefoxa - skąd to się wzięło? Przecież z rozkładu głosów ewidentnie wyglądało na to, że leci Felietonistka i jest zaklepana. Przywołuję jeszcze raz - dwa cele i dwie wajchy, Centaurowa i Kichotowa. W Centaura nikt nie poszedł, w Kichota poszły dwie osoby. Wystarczyłoby mi, żebym poszedł w Don Kichota i wówczas co mamy? Co najmniej remis między Felietonistką, a Kichotem. PONADTO jeśli wówczas Tasiemiec poszedłby za mną, to mamy lincz na Don Kichocie. Jak to się więc ma do teorii mafii Tasiemiec - Gump - Felietonistka, skoro taka mafia mogłaby NA LUZIE KURWA zejść w Don Kichota i odpalić go? Co to kurwa są za kocopoły? No właśnie. Co to są za kocopoły. ja mam na felio Centaura bym dziś nie chciał były takie momenty i go to obciążało że progresja się dziwna robiła, i ktoś trafiał z niewinnych do odwalenia
ale tak, jak mówiłem, rzucił dziś takie teksty, że dostałem wątpliwości myślę, że warto mu dać jeden cykl z mniejszą presją, skoro mówi, że inaczej gra pod presją/będąc na świeczniku
ja mam głos na Felio i Wam też polecam wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił nie dążył do linczu swoich podejrzanych nie bronił Chińczyka zignorował Karasia o głowę pod topór spędziłem właśnie pół godziny na czytaniu capibary, Kichota i Łasucha i kurwa nie wiem ogólnie, gdy był niewinny, to ten poziom analiz był o tonę wyższy, ale ta, choć nie na temat, nie była aż tak zła, ogólnie jako capibara takiej nie pierdolnął ta capibara pisała same naturalne, odważne, fajne posty Łasuch był dociekliwy i pchał swoje typy do końca, starał się, robił pracę domową jeszcze grałem z nim w Zapoznawczej (miasto), to wysmażył na mnie paszkiwila na pięć stron A4, a tu dał takie coś liche jeszcze te prace domowe od Cieniutkiego + przygotowanie fake claimu w ogóle gość robi wszystko, żeby nie paść, a tu się wylimitował i fajrant, w mieście ma full woli życia, w mafii gada o swojej śmierci w tej freakowej to też unikał gry i biadolił, że za styl linczują i próbował przeczekać tak 75% bym dał tu ma mafię ale po ponownym przeczytaniu Felietonistki i argumentach Karasia i Forresta i że nie zrobiła Czesiowiska, daję Felio chyba więcej, 80+? pozmieniało się u mnie od rana Cenariusa bym nie chciał na ten moment linczować no u mnie Firefox -50% w tym momencie, jeśli Centaur jest w mafii Przecież ten niby wyrachowany głos bo i tak by było 5 do 4 to jakieś szachy 5D. Jakbym był taką mafią to bym aż obrósł w piórka po tej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 6:52:36 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 6:52:36 GMT 1
Nie no nie żartujmy sobie, Firefox niewinny
On przecież był fest uniewinniany i szukanie takich jaj kwadratowych to kombinacja zupełnie niepotrzebna z jego strony, spokojnie mógł postulować linczowanie wg ustalonej kolejności, jeśli byłby w mafii w zasadzie z kimkolwiek
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 7:04:16 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 7:04:16 GMT 1
nie klei mi się tylko to, że Cenarius by powiedział Firefoxowi i Felietonistce, że nie jest chronologicznie Szczerze to ja nie wiem czy jest chronologicznie czy nie. Nie pamiętam dokładnie jak to jest napisane i byłoby mocno nie fair, żebym teraz to sprawdzał, więc tego nie zrobię.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 7:52:50 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 7:52:50 GMT 1
Aktualizacja moich czutek: 1. Smasher - miasto - średnio mi się podoba, że tak mocno broni tasiemca, ale nikt nie mówi, że to ja mam z nim rację. 2. Sowa - miasto - właściwie to dla mnie top miasto, chyba nawet bardziej niż Karaś 5. Firefox - miasto - właściwie podobnie jak Sowa. Widać było tam parowanie mózgu i analizy, po tym jak odrzucił utorowanie i włączył myślenie. No po prostu mafia nie jest w stanie zagrać tak głęboko. 8. Tasiemiec - mafia - jeszcze go muszę przeczytać, ale na ten moment nic się nie zmieniło. Wczoraj szło jak po grudzie, chłop mocno nerwowy, do tego nieboszczyki były za nim. Furtka na miasto jakieś 25% 9. Don Kichot - neutral - on daje po równo mafijnie i miastowo. Mafijnie - nie odpowiada na pytania, zlewa ludzi, ale mimo to coś tam niby się stara po swojemu. Jak dla mnie to zagrywki mafiozy pogodzonego ze śmiercią, ale ma jeszcze iluzoryczne nadzieje, no i przyzwoitość nakazuje mu jeszcze coś pisać. 11. Forrest Gump - mafia - nadal nie wydaje mi się, że to jest Monti, którego kojarzę. To jamnik a nie wielki Cieniutki 13. Karaś - miasto 14. Lau - miasto - przekonał mnie do miejskości. Po tym jak zmienił swoje nastawienie to zaczął grać naprawdę treściwie. Oburzenie, że nazwałem go złotą maliną jeśli jest w mieście jest miastowe, w końcu sam tak samo się oburzyłem jak Tasiemiec mi wyjechał z melą jak jestem w mieście.
Z mojej perspektywy nawet bez dodatkowych analiz agenda jest jasna. Śmiesznie by było, gdyby się okazało, że wczoraj był wybór między 3 mafiozami.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 7:58:15 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 7:58:15 GMT 1
Nie no nie żartujmy sobie, Firefox niewinny On przecież był fest uniewinniany i szukanie takich jaj kwadratowych to kombinacja zupełnie niepotrzebna z jego strony, spokojnie mógł postulować linczowanie wg ustalonej kolejności, jeśli byłby w mafii w zasadzie z kimkolwiek ta przecież ja wczoraj mogłem wyjebać właściwie kogokolwiek z grona Kichot/Centaur/Felie, nie musiałem deklarować głosu w temacie i naganiać, mogłem napisać, że mam 33/33/33 chęci na każdego i się waham i chuj z tym, że wczoraj nie mogłem spać znowu i myślałem o tej reakcji Forresta bo on byłby w chuj lepszy niż Glorfindel, nie? tam co prawda zepsułem mu wejście i nie wiem, czy w mafii by naprawdę wyjął te głosy, gdy mogłoby to być sprostowane + ta reakcja, wyzywanie od śmieci - prędzej tak na prawdziwe oskarżenia zareagowałby niż na fałszywe? muszę pomyśleć ja święcie wierzyłem, że te głosy są w kolejności, nawet po linczu na Szogunie to wyciągałem wczoraj się podjarałem teorią Tasiemco-Forrestową i zamiast przedyskutować, to się podjarałem, że mam mafię na widelcu xd
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 8:06:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 8:06:57 GMT 1
teorię Felie-Tasiemiec-Forrest rozkminiałem tak:
co właściwie Felietonistka miała osiągnąć taką grą w mafii? ta gra nie miała sensu
jedynym sensem byłaby antagonizacja z Forrestem i przedłużanie tego konfliktu
Forrest ma o czym gadać (ile procent jego aktywności to jebanie Felie w tej grze? za dużo jak na niego)
Felie ma o czym gadać (Forrest Forrest), a jak jeden odpadnie, to drugi ma autostradę do wygranej
i ja autentycznie wczoraj pytałem Forresta przed linczem, o zdanie na temat Felie, a on nie odpisał mi, olał mnie zupełnie
tak, jakby nie chciał, żeby ten temat się poniósł za szybko, tylko żebyśmy zdecydowali się na Kichota/Centaura
i zaczyna się pora linczu, Karaś wspomina o Felie, ja mówię, że idę w Felie a tu Forrest wychyla łeb, jakby tak, żeby zrobić ostatni antagonizm i ostatnie punkty zebrać
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 8:16:22 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 8:16:22 GMT 1
i jeszcze było to, jak kijowo Forrest dawał town pointsy Tasiemcowi w d2 dla mnie w tamtym momencie Felietonistka/Tasiemiec grali identyczną kijowiznę a tu jakby Forrest mówi, że Tasiemiec nie szuka sojuszników to na plus, a Felietonistka grająca podobną grę to pewna mafia: mafiacorner.boards.net/post/68403/thread
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 8:19:38 GMT 1
no a jeszcze apropos wspólnej pracy - o której zagłosowałeś na Felietonistkę? ja głos na niej miałem od 19, od kiedy to zadeklarowałem mafiacorner.boards.net/post/69299/thread - tutaj rozmawiałem z Tobą dlaczego mamy dziwny obraz przedlinczowy cztery minuty później bezpośrednio wskazałem Tasiemcowi i zgromadzeniu kto może jak zagłosować, żeby Felietonistkę wyrzucić mafiacorner.boards.net/post/69305/threadNo chujowo, bo przeoczyłęm Twój post przez ten zjebany rozkład, który potem musiałem przeredagować. Twoja perspektywa była o tyle obiektywniejsza, że to mnie nie Tobie paliło się pod dupą. Ja po prostu nie potrafię grać pod taką presją czasową. Już jako Jamniczek odpierdalałem maniany, gdy sytuacja była gorąca, ale teraz czuję się z tym jakieś 20 razy gorzej niż wtedy. A przypominam, że wtedy zostałem odjebany przez "niesubordynację" Eustachego. W dalszym ciągu nie jestem w stanie przeboleć, że został tak wydymany wczoraj.
Ja będę dupę ratować Kichotem. 20:56, Tasiemiec nie ma wyboru? teoretycznie i mówi o ratowaniu dupy Kichotem ale przecież jak by nie liczył, to musiał wiedzieć, że Felietonistka ma więcej głosów, a głosy z niego zeszły 20:56, ostatnia próba Centaurowa Ja bym mógł ale nie przejdzie dzisiaj z tego co widzę 20:58, Smasher stwierdza, że nie 20:58, Tasiemiec zostaje przy Kichocie ( ) 3. Głos Tasiemca - nie umiem tego ocenić, to go jednocześnie oczernia i wybiela. Z jednej strony mógł faktycznie uważać pod wpływem lekkiej paranoi, że może zlecieć, z drugiej strony z deklaracji czysto wychodziło, że będzie pięć głosów na Felietonistkę. Notabene Felietonistka bardzo chciała storpedować jakiekolwiek próby kalkulacji tego na forum publicznym: Z drugiej strony przecież mafia na pewno potrafiła to policzyć lepiej I TYM BARDZIEJ wiedziała, że Felietonistka zleci. Smasher wyraził się jasno, ja wyraziłem się jasno, Don Kichot mówi, że w ogóle on tę Felietonistkę obalił, a Firefox deklarował głos już wcześniej. Po chuj mafijny Tasiemiec w ogóle robiłby jakieś szacher-macher z Centaurem? Skoro ten sam Centaur wygląda na wyrachowanego skurkowańca, który doskonale zdaje sobie sprawę, że dopóki ktoś z piątki głosujących nie zejdzie z Felietonistki, to nie ma w jego przypadku sensu głosowania na Kichota. No przecież widziałeś doskonale, że byłem odpalony do granic możliwości. Żadnych głosów nie liczyłem. Sam ten fakt nie świadczy o tym, że jestem miastowy czy mafijny. JA autentycznie widziałem największego kontrkandydata do linczu w Kichocie, może też dlatego, że zazieleniłem Felietonistkę i z tej dwójki wolałem Dona. Zresztą chuj wie, co wtedy myślałem, bo byłem w takich emocjach, że mi tlen odcięło.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 8:20:23 GMT 1
Zajebiście!!! Barca 5-0, mafiozo odjebany, jest cudnie. Może dzięki temu jutrzejsza kanałówka u dentysty będzie mniej bolała. To chyba wiemy, kto jest kolejnym do odjebania. A ostatnim albo po prostu Cenarius, albo... Iau. Taka mnie rewolucyjna myśl naszła jak wracałem z meczu. Kichot chyba niewinny będzie patrząc po tym, co się działo, za to Antura pchający usilnie kolegę pod lincz i palący na to 50 postów oraz życzący powodzenia Felietonistce, czy jakoś tak zaczyna nieprzyjemnie pośmiardywać. Dobra, idę spać, widzimy się jutro. Adam Smasher - trochę, kurwa, nie w porządku było takie wywoływanie, że "gdzie kurwa jest Karaś", poświęcam tej grze więcej niż powinienem. ja też, ale przed linczem potrzebowałem wsparcia xd No dobra, ale nie wkurwiaj mnie tak więcej. Jak mnie dziś dentysta przeora, to mogę nie wejść od 13 do jutra rana nawet i to nie ze złej woli i się wkurwię, jak w międzyczasie ktoś będzie kwestionował moje zaangażowanie. Na trzeźwo dalej myślę, że mafia to Tasiemiec (dla mnie to pewniak) i chyba Cenarius, a jak nie on, to Iau. Na razie na szybko przejrzałem nocne posty i nie widzę jakoś winy Gumpa, na żywo nie odebrałem tego tak jak Firefox, ale przeczytam na spokojnie, minuta po minucie i zobaczę, co mi wyjdzie. Aczkolwiek nabrałem trochę paranoi, że w mafii są Gump z Forrestem i to jest ustawka. Tylko po chuj by mieli to robić, jak mogliby odjebać po prostu Tasiemca, Cenaura i kogoś (nawet Kichota po prostu), więc to chyba jest naprawdę paranoja a nie mądra teoria mająca oparcie w faktach.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 8:25:42 GMT 1
Karaś o której zagłosowałeś Gdzieś między 20.45 a 20.50. Cały dzień miałem głos na Kichocie, jakoś rano na niego głosowałem, ale przed linczem stwierdziłem, że lepiej iść po grubą rybę i zmieniłem. Chyba najpierw zmieniłem, a potem napisałem o tym posta i wyszedłem na mecz. a co on tatuś twój, że za rączkę ma prowadzić? ???? A co to jest za post?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 8:28:29 GMT 1
Ja bym najpierw sprawdził Kichota.
Jeśli Kichot winnny to lecimy w Centaura, jeśli Kichot niewinny to też w Centaura.
Jeśli Kichot niewinny, a Centaur winny to lecimy w Laua.
Jeśli Kichot winny i Centaur winny to jest w miarę spokój i można wybrać w tej trójce -> Gump, Lau, Felietonistka.
Jeśli Kichot winny a Centaur niewinny to sprawdziłbym Gumpa.
Jeśli Kichot niewinny i Centaur niewinny to chyba GG i w mafii Karaś, Gump, Feli. Ewentualnie Lau. I jeszcze takie pojedyncze sparowanka: Felietonistka winna -> Karaś niewinny Gump winny i gra jest w toku -> Karaś winny Sowa winna -> Felietonistka winnaLau winny -> Felietonistka niewinna Ogólnie to tak to widzę: Winni: Kichot, Centaur Trójka pośrednich: Lau, Gump, Felietonistka (w kolejności od najbardziej mafijnego do najmniej) Z początku niewinny ale tracący w moich oczach: Karaś Raczej niewinna: Mozilla Niewinni: Sowa, Smasher (Sow mniej czysta niż Smasher) Podtrzymujesz to, co pogrubiłem? Czemu się oburzyłeś, gdy stwierdziłem, że to dobry dzień na Felietonistkę? Czemu tracę w Twoich oczach? Wiesz, że jesteś dla mnie teraz najpewniejszą mafią i jeśli jesteś niewinny, to naprawdę musisz zrobić salto na chuju, żeby mnie do tego przekonać?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 8:43:32 GMT 1
Traciłeś w moich oczach, bo miałem wrażenie, że zaczynasz się trochę motać w tym co trzeba zrobić. No i chyba jakoś za mocno mi siadła ta moja analiza uniewinniająca Felietonistkę i patrzyłem na to wszystko jak w skrzywionym zwierciadle.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 8:44:15 GMT 1
I na ten moment nie podtrzymuję tego co było pogrubionym, bo mi się drugi raz w tej grze cała wizja przewróćiła.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 8:46:27 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 8:46:27 GMT 1
i ja autentycznie wczoraj pytałem Forresta przed linczem, o zdanie na temat Felie, a on nie odpisał mi, olał mnie zupełnie sprawdziłem, to było rano, a nie przed linczem a ja kompletnie tego nie zauważyłem w pracy. w Twojej rzeczywistości większe znaczenie ma Twoje pytanie przed 12 niz moja pełna deklaracja o 20 po całej rozgrywce grilowania Felietonistki.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 8:48:18 GMT 1
Robert KaraśZróbmy inaczej, ja już nie będę stawać na chuju, żeby się uniewinnić w Twoich oczach. Zwróciłem Ci honor wczoraj. Załóż, że jestem niewinny i jak masz jakieś pytania to wal.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 8:49:20 GMT 1
Traciłeś w moich oczach, bo miałem wrażenie, że zaczynasz się trochę motać w tym co trzeba zrobić. No i chyba jakoś za mocno mi siadła ta moja analiza uniewinniająca Felietonistkę i patrzyłem na to wszystko jak w skrzywionym zwierciadle. Kurde, wydawało mi się, że motanie się to miejska cecha. Mafiozo by wiedział, co robić, bo zna kolorki. Za to pasuje mi to do planu egze podkopywania mojej niewinności. On do porzygu mnie podszczypywał, aż mi się McChuj przypomniał, wydawało mi się, że miał na celu zasianie wątpliwości co do mnie, żebym nie mógł tak łatwo korzystać z autorytetu, który mam wrażenie mam w tej edycji spory. Dla mnie jebiesz mafią i tyle. Edit: Robert Karaś Zróbmy inaczej, ja już nie będę stawać na chuju, żeby się uniewinnić w Twoich oczach. Zwróciłem Ci honor wczoraj. Załóż, że jestem niewinny i jak masz jakieś pytania to wal. 2 tematy do opracowania: 1) Wina Iau i niewinność Kichota - prawdopdoobne? 2) Firefox i Gump - czy to może być mafijna ustawka albo walka 2 niewinnych, czy raczej mamy tu 1 mafię i 1 niewinnego?
|
|