|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 8:54:42 GMT 1
Moja paranoja rośnie. jakby co sprawdzilem to stare forum, ale kurwa nie moge namierzyc tam Antury w ogole, zeby gral nwm ktore lata juz aha, a opis jednej z tych starych edycji brzmi tak: "Edycja XII - MG: Red i Volverin/Gra: Kreacje egze klasycznie walił w swoich,"
xD moze znakktos kiedys pisal na cmentarzu snajperskiej, ze sluchal radia i o kapibarach gadali Kurwa, czemu mam wrażenie, że Ty już wtedy robiłeś podchody pod atak na Gumpa? Ale Gump z tą reakcją też nielepszy, nie podoba mi się to wszystko. Teraz pracuję, więc napierdalam tylko jednozdaniówki, ale potem będę to wszystko czytał bardzo uważnie.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:02:12 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 9:02:12 GMT 1
Moja paranoja rośnie. jakby co sprawdzilem to stare forum, ale kurwa nie moge namierzyc tam Antury w ogole, zeby gral nwm ktore lata juz aha, a opis jednej z tych starych edycji brzmi tak: "Edycja XII - MG: Red i Volverin/Gra: Kreacje egze klasycznie walił w swoich,"
xD moze znakktos kiedys pisal na cmentarzu snajperskiej, ze sluchal radia i o kapibarach gadali Kurwa, czemu mam wrażenie, że Ty już wtedy robiłeś podchody pod atak na Gumpa? Ale Gump z tą reakcją też nielepszy, nie podoba mi się to wszystko. Teraz pracuję, więc napierdalam tylko jednozdaniówki, ale potem będę to wszystko czytał bardzo uważnie. nie no, naprawdę sprawdziłem tamto forum i mi tam tekst się rzucił w oczy bardziej śmiechowo, że niby omen od losu xd walenie egzego w swoich w argumentach na Gumpa wyciągałem z teorii: po co Felietonistka gra jak gra będąc w mafii? i wyzywanie od śmieci raczej nie widziałbym w ustawce
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:02:58 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 9:02:58 GMT 1
Ciekawe że wyciągasz zamotanie jako miejską cechę, a jak Tasiemiec mówił o tym że mnie rzekomo zamotał, to siedzialeś cicho.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:10:17 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 9:10:17 GMT 1
i ja autentycznie wczoraj pytałem Forresta przed linczem, o zdanie na temat Felie, a on nie odpisał mi, olał mnie zupełnie sprawdziłem, to było rano, a nie przed linczem a ja kompletnie tego nie zauważyłem w pracy. w Twojej rzeczywistości większe znaczenie ma Twoje pytanie przed 12 niz moja pełna deklaracja o 20 po całej rozgrywce grilowania Felietonistki. ta, ale te Twoje o 20 to było, jak już Karaś zadecydował, stąd mnie uderzyło a dzień przed tym pytałem Felie "pokaż palcem, gdzie Gump manipuluje" a on nie chciał, pisał, że on on gra po swojemu i pytam Cię wczoraj "czemu on tak miałby grać w mafii" i nie odpisałeś jakby dwoje ludzi nie chciało podać argumentów na siebie nawzajem
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 9:12:34 GMT 1
Traciłeś w moich oczach, bo miałem wrażenie, że zaczynasz się trochę motać w tym co trzeba zrobić. No i chyba jakoś za mocno mi siadła ta moja analiza uniewinniająca Felietonistkę i patrzyłem na to wszystko jak w skrzywionym zwierciadle. Kurde, wydawało mi się, że motanie się to miejska cecha. Mafiozo by wiedział, co robić, bo zna kolorki. Już nie chodziło mi o zamotanie samo w sobie, tylko o to, że to Ty się zacząłeś motać i sposób w jaki to robiłeś zapalił mi lampkę ostrzegawcza. Bo jeśli uznajesz samo zamotanie jako miejską cechę, to po wczorajszej akcji powinienem być Twoim top niewinnych. XD 1. Lau jest pierwszym, którego dorzuciłbym do Centaura jako mafijna trójka. Musiałbym jeszcze wejść w sposób myślenia mafijnej Felietonistki i spróbować dobrać z kim tak grająca Feli mogłaby być w mafii. 2. Jeżeli Firefox i Gump odpierdalają taką akcję będąc w mafii, to ja prawdopodobnie zostanę ponownie wydymany. Ogólnie lubię teorie spiskowe, ale z takim obniżoną pewnością siebie na ten moment nie jestem w stanie uwierzyć. Zaskakuje mnie ta zmiana retoryki Firefoxa, ale w tej chwili zwalam to na karb podniecenia się trafieniem Felietonistki. Gump imo też miasto. PS 1. Problem z Lauem jest taki, że czytanie go na nowo to będzie droga przez mękę, a typ się tak szybko wypostowywał, że w kluczowych momentach nie mógł już pisać.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:17:54 GMT 1
Aktualizacja moich czutek: 1. Smasher - miasto - średnio mi się podoba, że tak mocno broni tasiemca, ale nikt nie mówi, że to ja mam z nim rację. 2. Sowa - miasto - właściwie to dla mnie top miasto, chyba nawet bardziej niż Karaś 5. Firefox - miasto - właściwie podobnie jak Sowa. Widać było tam parowanie mózgu i analizy, po tym jak odrzucił utorowanie i włączył myślenie. No po prostu mafia nie jest w stanie zagrać tak głęboko. 8. Tasiemiec - mafia - jeszcze go muszę przeczytać, ale na ten moment nic się nie zmieniło. Wczoraj szło jak po grudzie, chłop mocno nerwowy, do tego nieboszczyki były za nim. Furtka na miasto jakieś 25% 9. Don Kichot - neutral - on daje po równo mafijnie i miastowo. Mafijnie - nie odpowiada na pytania, zlewa ludzi, ale mimo to coś tam niby się stara po swojemu. Jak dla mnie to zagrywki mafiozy pogodzonego ze śmiercią, ale ma jeszcze iluzoryczne nadzieje, no i przyzwoitość nakazuje mu jeszcze coś pisać. 11. Forrest Gump - mafia - nadal nie wydaje mi się, że to jest Monti, którego kojarzę. To jamnik a nie wielki Cieniutki 13. Karaś - miasto 14. Lau - miasto - przekonał mnie do miejskości. Po tym jak zmienił swoje nastawienie to zaczął grać naprawdę treściwie. Oburzenie, że nazwałem go złotą maliną jeśli jest w mieście jest miastowe, w końcu sam tak samo się oburzyłem jak Tasiemiec mi wyjechał z melą jak jestem w mieście. Z mojej perspektywy nawet bez dodatkowych analiz agenda jest jasna. Śmiesznie by było, gdyby się okazało, że wczoraj był wybór między 3 mafiozami. No tak, tylko że ja z zachowania polinczowego wyciągałem też tasiemcowi śmierdzące rzeczy, jak brak pójścia z nami w felietonistkę i słabą reakcję na zaproponowanie przeze mnie kolejki znowu wyciągasz wnioski z jakiegoś jednego zachowania i cyk, smasher bad to mi się najbardziej nie podoba w twojej grze, imo w porównaniu z takim drzewcem grasz po prostu płytko
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:19:42 GMT 1
Nie no nie żartujmy sobie, Firefox niewinny On przecież był fest uniewinniany i szukanie takich jaj kwadratowych to kombinacja zupełnie niepotrzebna z jego strony, spokojnie mógł postulować linczowanie wg ustalonej kolejności, jeśli byłby w mafii w zasadzie z kimkolwiek ta przecież ja wczoraj mogłem wyjebać właściwie kogokolwiek z grona Kichot/Centaur/Felie, nie musiałem deklarować głosu w temacie i naganiać, mogłem napisać, że mam 33/33/33 chęci na każdego i się waham i chuj z tym, że wczoraj nie mogłem spać znowu i myślałem o tej reakcji Forresta bo on byłby w chuj lepszy niż Glorfindel, nie? tam co prawda zepsułem mu wejście i nie wiem, czy w mafii by naprawdę wyjął te głosy, gdy mogłoby to być sprostowane + ta reakcja, wyzywanie od śmieci - prędzej tak na prawdziwe oskarżenia zareagowałby niż na fałszywe? muszę pomyśleć ja święcie wierzyłem, że te głosy są w kolejności, nawet po linczu na Szogunie to wyciągałem wczoraj się podjarałem teorią Tasiemco-Forrestową i zamiast przedyskutować, to się podjarałem, że mam mafię na widelcu xd tak, teoretycznie jeśli Monti tu by się okazał mafiozą, to Glorfindel byłby jakąś popierdółką przy Forreście imo pierwsze zachowanie, które mi się nie podobało ze względu na naturalność to dopiero ta wieczorna reakcja na twoje "tłumacz się", a tak to nie było się do czego przyjebać za bardzo
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:22:30 GMT 1
ja też, ale przed linczem potrzebowałem wsparcia xd No dobra, ale nie wkurwiaj mnie tak więcej. Jak mnie dziś dentysta przeora, to mogę nie wejść od 13 do jutra rana nawet i to nie ze złej woli i się wkurwię, jak w międzyczasie ktoś będzie kwestionował moje zaangażowanie. Na trzeźwo dalej myślę, że mafia to Tasiemiec (dla mnie to pewniak) i chyba Cenarius, a jak nie on, to Iau. Na razie na szybko przejrzałem nocne posty i nie widzę jakoś winy Gumpa, na żywo nie odebrałem tego tak jak Firefox, ale przeczytam na spokojnie, minuta po minucie i zobaczę, co mi wyjdzie. Aczkolwiek nabrałem trochę paranoi, że w mafii są Gump z Forrestem i to jest ustawka. Tylko po chuj by mieli to robić, jak mogliby odjebać po prostu Tasiemca, Cenaura i kogoś (nawet Kichota po prostu), więc to chyba jest naprawdę paranoja a nie mądra teoria mająca oparcie w faktach. no mafia Gump z Forrestem to by był gruby skład przepraszam, rozbawiło mnie to xD
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:23:36 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 9:23:36 GMT 1
"dopiero ta wieczorna reakcja na twoje "tłumacz się""
tak, ale pomyślałem potem tak
jesteś w mieście, ktoś Ci wmawia, że głosowałeś nie o tej co mówiłeś, gdy głosowałeś, przecież nawet nie masz jak odbić takiej mechaniki, taka frustracja jakby? no bo jak dyskutować z programem komputerowym, wyobrażasz sobie polecieć w linczu za coś takiego?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:24:41 GMT 1
xD moze znakktos kiedys pisal na cmentarzu snajperskiej, ze sluchal radia i o kapibarach gadali Kurwa, czemu mam wrażenie, że Ty już wtedy robiłeś podchody pod atak na Gumpa? Ale Gump z tą reakcją też nielepszy, nie podoba mi się to wszystko. Teraz pracuję, więc napierdalam tylko jednozdaniówki, ale potem będę to wszystko czytał bardzo uważnie. nie no Karaś, odjebanie czegoś takiego ani jednemu się nie kalkulowało, jeśli obaj byliby w mafii, to spokojnie dojeżdżają z winem przecież
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:27:35 GMT 1
"dopiero ta wieczorna reakcja na twoje "tłumacz się"" tak, ale pomyślałem potem tak jesteś w mieście, ktoś Ci wmawia, że głosowałeś nie o tej co mówiłeś, gdy głosowałeś, przecież nawet nie masz jak odbić takiej mechaniki, taka frustracja jakby? no bo jak dyskutować z programem komputerowym, wyobrażasz sobie polecieć w linczu za coś takiego? no nie wiem, ja bym powiedział cokolwiek, że kliknąłem drugi raz na wszelki wypadek, cokolwiek zresztą skoro MG potwierdza, że niekoniecznie są głosy po kolei, to chyba nie ma o czym gadać tutaj
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 9:31:22 GMT 1
1. A propos Kichota, to mnie zaskoczył tym głosem na Felietoniare, bo od wczoraj deklarował na mnie i coś tam dziś przebąkiwał, że robię dobrą robotę, ale potem się wypostował i raczej zakładałem, że pójdzie we mnie. Wprawdzie wymieniał Felę wśród podejrzanych, no ale nie nie czułem, że schodzi ze mnie. Więc Kichot przy linczu na duży plus. Dodatkowo zakładam mafijnośc Centaura, więc cała ta otoczka powoduje, że też wygląda lepiej.
Tak na spokojnie już a propos całej tej wczorajszej akcji. Najpierw przepraszam Centaura za mój odpał i wyzwiska, nie miałem prawa tak w Ciebie walić. Ja byłem przekonany, że polecę. Miałem zdeklarowane głosy od Kichota i Sowy. Felietonistka też pisała, że chce walić we mnie. Centaur mnie jechał bez przerwy, deklarował głos na mnie, w międzyczasie nie zmienił opinii na mój temat. Ci co znają moją grę wiedzą, że zawsze się szarpię do końca i przez to też robię irracjonalne rzeczy vide Jamniczek w sytuacji 4 vs 1. Przed samym linczem absolutnie nie liczyłem rozkładu głosów, bo już byłem odpalony do granic możliwości. Sam fakt linczu na Felietonistce mnie zaskoczył, a gdy zobaczyłem że mafia, no to się czułem rozjebany na łopatki.
Ja tam nie jestem tak optymistycznie nastawiony do sytuacji w miescie, jak niektórzy. Jest 7 vs 2, odpalacie mnie, mafia morduje jest 5 vs 2. I tu już zostaje tylko 1 możliwość popełnienia błędu. Niby dużo, ale pamiętam pełno edycji, gdy część otwierała szampany, a kończyło się na piciu szamponu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:48:00 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 9:48:00 GMT 1
1. A propos Kichota, to mnie zaskoczył tym głosem na Felietoniare, bo od wczoraj deklarował na mnie i coś tam dziś przebąkiwał, że robię dobrą robotę, ale potem się wypostował i raczej zakładałem, że pójdzie we mnie. Wprawdzie wymieniał Felę wśród podejrzanych, no ale nie nie czułem, że schodzi ze mnie. Więc Kichot przy linczu na duży plus. Dodatkowo zakładam mafijnośc Centaura, więc cała ta otoczka powoduje, że też wygląda lepiej. Tak na spokojnie już a propos całej tej wczorajszej akcji. Najpierw przepraszam Centaura za mój odpał i wyzwiska, nie miałem prawa tak w Ciebie walić. Ja byłem przekonany, że polecę. Miałem zdeklarowane głosy od Kichota i Sowy. Felietonistka też pisała, że chce walić we mnie. Centaur mnie jechał bez przerwy, deklarował głos na mnie, w międzyczasie nie zmienił opinii na mój temat. Ci co znają moją grę wiedzą, że zawsze się szarpię do końca i przez to też robię irracjonalne rzeczy vide Jamniczek w sytuacji 4 vs 1. Przed samym linczem absolutnie nie liczyłem rozkładu głosów, bo już byłem odpalony do granic możliwości. Sam fakt linczu na Felietonistce mnie zaskoczył, a gdy zobaczyłem że mafia, no to się czułem rozjebany na łopatki. Ja tam nie jestem tak optymistycznie nastawiony do sytuacji w miescie, jak niektórzy. Jest 7 vs 2, odpalacie mnie, mafia morduje jest 5 vs 2. I tu już zostaje tylko 1 możliwość popełnienia błędu. Niby dużo, ale pamiętam pełno edycji, gdy część otwierała szampany, a kończyło się na piciu szamponu. No powiem ci że miałem duży dylemat którego wybrać, ale przyrównałem sobie was i moje odczucia co do was i jednak czułem że Felietonistka jest bardziej mafijna i że nie podchodzi mi jej gameplay Edit: Acz kolwiek myślałem że padnę i ten głos może zostać potraktowany jako jakąś wskazówka może po linczu, a nie że padnie Fekalio
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 9:48:02 GMT 1
W sumie przeoczyłem to spostrzeżenie Gumpa i rzeczywiście Centaur był wyrachowany, jak skurwesyn w okolicach linczu. I te teksty, które mnie odpalały były tak cyniczne, że miastowy by tak chyba nie robił chcąc dobrze dla miasta.
Przecież ten niby wyrachowany głos bo i tak by było 5 do 4 to jakieś szachy 5D. Jakbym był taką mafią to bym aż obrósł w piórka po tej edycji. Chodzi o chłód, spokój i kalkulację. Kalkulować powinienem ja, ale się odpaliłem. Ty jako osoba "postronna" byłeś nad wyraz zainteresowany kalkulowaniem i budowaniem na tym swoich postów.
Przeczytałem jeszcze godzinę temu jego pierwszych 5 stron i się utwierdziłem w przekonaniu o jego mafijności. Dziś wieczorem wiadomo że rośnie stres i niepewność, ale w tej grze trzeba mieć stalowe nerwy i szczelne gacie. A ty go coś za mocno bronisz... Przekonał się o mojej mafijności, ale gdy zaoferowałem pójście w Kichota, to ten od razu podłapał temat. Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:49:22 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 9:49:22 GMT 1
Aktualizacja moich czutek: 1. Smasher - miasto - średnio mi się podoba, że tak mocno broni tasiemca, ale nikt nie mówi, że to ja mam z nim rację. 2. Sowa - miasto - właściwie to dla mnie top miasto, chyba nawet bardziej niż Karaś 5. Firefox - miasto - właściwie podobnie jak Sowa. Widać było tam parowanie mózgu i analizy, po tym jak odrzucił utorowanie i włączył myślenie. No po prostu mafia nie jest w stanie zagrać tak głęboko. 8. Tasiemiec - mafia - jeszcze go muszę przeczytać, ale na ten moment nic się nie zmieniło. Wczoraj szło jak po grudzie, chłop mocno nerwowy, do tego nieboszczyki były za nim. Furtka na miasto jakieś 25% 9. Don Kichot - neutral - on daje po równo mafijnie i miastowo. Mafijnie - nie odpowiada na pytania, zlewa ludzi, ale mimo to coś tam niby się stara po swojemu. Jak dla mnie to zagrywki mafiozy pogodzonego ze śmiercią, ale ma jeszcze iluzoryczne nadzieje, no i przyzwoitość nakazuje mu jeszcze coś pisać. 11. Forrest Gump - mafia - nadal nie wydaje mi się, że to jest Monti, którego kojarzę. To jamnik a nie wielki Cieniutki 13. Karaś - miasto 14. Lau - miasto - przekonał mnie do miejskości. Po tym jak zmienił swoje nastawienie to zaczął grać naprawdę treściwie. Oburzenie, że nazwałem go złotą maliną jeśli jest w mieście jest miastowe, w końcu sam tak samo się oburzyłem jak Tasiemiec mi wyjechał z melą jak jestem w mieście. Z mojej perspektywy nawet bez dodatkowych analiz agenda jest jasna. Śmiesznie by było, gdyby się okazało, że wczoraj był wybór między 3 mafiozami. No tak, tylko że ja z zachowania polinczowego wyciągałem też tasiemcowi śmierdzące rzeczy, jak brak pójścia z nami w felietonistkę i słabą reakcję na zaproponowanie przeze mnie kolejki znowu wyciągasz wnioski z jakiegoś jednego zachowania i cyk, smasher bad to mi się najbardziej nie podoba w twojej grze, imo w porównaniu z takim drzewcem grasz po prostu płytko Kto gra płytko? Jak ty moje "smasher - miasto" + "może to ja się mylę a nie smasher" wyciągasz jako "smasher bad"
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 9:50:04 GMT 1
Ale tak teraz myślę, to na chuj by o tym pisał na forum, będąc w mafii. Ciężary...
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 9:53:01 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 9:53:01 GMT 1
W sumie przeoczyłem to spostrzeżenie Gumpa i rzeczywiście Centaur był wyrachowany, jak skurwesyn w okolicach linczu. I te teksty, które mnie odpalały były tak cyniczne, że miastowy by tak chyba nie robił chcąc dobrze dla miasta.
Przecież ten niby wyrachowany głos bo i tak by było 5 do 4 to jakieś szachy 5D. Jakbym był taką mafią to bym aż obrósł w piórka po tej edycji. Chodzi o chłód, spokój i kalkulację. Kalkulować powinienem ja, ale się odpaliłem. Ty jako osoba "postronna" byłeś nad wyraz zainteresowany kalkulowaniem i budowaniem na tym swoich postów.
Przeczytałem jeszcze godzinę temu jego pierwszych 5 stron i się utwierdziłem w przekonaniu o jego mafijności. Dziś wieczorem wiadomo że rośnie stres i niepewność, ale w tej grze trzeba mieć stalowe nerwy i szczelne gacie. A ty go coś za mocno bronisz... Przekonał się o mojej mafijności, ale gdy zaoferowałem pójście w Kichota, to ten od razu podłapał temat. Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują Ok, opisałeś jedną z moich największych zalet tożsamości, że pod wpływem silnego stresu jestem w stanie zachować spokój. I co w związku z tym?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 9:54:26 GMT 1
No tak, tylko że ja z zachowania polinczowego wyciągałem też tasiemcowi śmierdzące rzeczy, jak brak pójścia z nami w felietonistkę i słabą reakcję na zaproponowanie przeze mnie kolejki znowu wyciągasz wnioski z jakiegoś jednego zachowania i cyk, smasher bad to mi się najbardziej nie podoba w twojej grze, imo w porównaniu z takim drzewcem grasz po prostu płytko Kto gra płytko? Jak ty moje "smasher - miasto" + "może to ja się mylę a nie smasher" wyciągasz jako "smasher bad" czyli jednak do końca życia w każdej edycji będę musiał tłumaczyć co to hiperbola, ehh poza tym zirytowało mnie to, bo ostatnie akcenty wczoraj wieczorem miałem takie, że twoje reakcje są lepsze niż Tasiemca, nie wiem, czy nie doczytałeś czy ocb
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 10:36:44 GMT 1
No dobra, ale nie wkurwiaj mnie tak więcej. Jak mnie dziś dentysta przeora, to mogę nie wejść od 13 do jutra rana nawet i to nie ze złej woli i się wkurwię, jak w międzyczasie ktoś będzie kwestionował moje zaangażowanie. Na trzeźwo dalej myślę, że mafia to Tasiemiec (dla mnie to pewniak) i chyba Cenarius, a jak nie on, to Iau. Na razie na szybko przejrzałem nocne posty i nie widzę jakoś winy Gumpa, na żywo nie odebrałem tego tak jak Firefox, ale przeczytam na spokojnie, minuta po minucie i zobaczę, co mi wyjdzie. Aczkolwiek nabrałem trochę paranoi, że w mafii są Gump z Forrestem i to jest ustawka. Tylko po chuj by mieli to robić, jak mogliby odjebać po prostu Tasiemca, Cenaura i kogoś (nawet Kichota po prostu), więc to chyba jest naprawdę paranoja a nie mądra teoria mająca oparcie w faktach. no mafia Gump z Forrestem to by był gruby skład przepraszam, rozbawiło mnie to xD HAHAHA!!! No na szybko pisałem między jednym mailem a drugim spotkaniem i mi takie gówno wyszło. Miałem na myśli Gumpa z Firefoksem, ale chyba faktycznie to jest jakaś paranoja i nie wydaje mi się, żeby odpierdalali coś takiego. Przez to 48/0 odpierdala mi, generalnie czuję, że ta edycja się ciągnie jak glut z nosa, a ja myślę o tym nawet na spotkaniach z szefostwem, więc już mi różne mongolizmy do łba wchodzą. Moja paranoja rośnie. Kurwa, czemu mam wrażenie, że Ty już wtedy robiłeś podchody pod atak na Gumpa? Ale Gump z tą reakcją też nielepszy, nie podoba mi się to wszystko. Teraz pracuję, więc napierdalam tylko jednozdaniówki, ale potem będę to wszystko czytał bardzo uważnie. nie no, naprawdę sprawdziłem tamto forum i mi tam tekst się rzucił w oczy bardziej śmiechowo, że niby omen od losu xd walenie egzego w swoich w argumentach na Gumpa wyciągałem z teorii: po co Felietonistka gra jak gra będąc w mafii? i wyzywanie od śmieci raczej nie widziałbym w ustawce Nie no, masz rację. Paranoja mi wjechała na ostro. Ale winy Gumpa dalej nie widzę.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 10:44:00 GMT 1
Moje komentarze na kolorowo. Kurde, wydawało mi się, że motanie się to miejska cecha. Mafiozo by wiedział, co robić, bo zna kolorki. Już nie chodziło mi o zamotanie samo w sobie, tylko o to, że to Ty się zacząłeś motać i sposób w jaki to robiłeś zapalił mi lampkę ostrzegawcza. Bo jeśli uznajesz samo zamotanie jako miejską cechę, to po wczorajszej akcji powinienem być Twoim top niewinnych. XD No właśnie nie, przecież Ty wczoraj jawnie się oburzyłeś, że na koniec chcę przewajchować na mafiozę (lowrider, ucz się jak to się robi ), ja nie odbieram tego jako zamotanie, tylko śmierdzący, szkodliwy ruch. Uniewinniłeś Felietonistkę i liczyłeś, że się głosy rozmyją na Kichota.1. Lau jest pierwszym, którego dorzuciłbym do Centaura jako mafijna trójka. Musiałbym jeszcze wejść w sposób myślenia mafijnej Felietonistki i spróbować dobrać z kim tak grająca Feli mogłaby być w mafii. Czyli jeśli dobrze rozumiem widzisz mafię w gronie Felietonistka-Cenarius-Iau? 2. Jeżeli Firefox i Gump odpierdalają taką akcję będąc w mafii, to ja prawdopodobnie zostanę ponownie wydymany. Ogólnie lubię teorie spiskowe, ale z takim obniżoną pewnością siebie na ten moment nie jestem w stanie uwierzyć. Zaskakuje mnie ta zmiana retoryki Firefoxa, ale w tej chwili zwalam to na karb podniecenia się trafieniem Felietonistki. Gump imo też miasto. Też tak to widzę po ochłonięciu.PS 1. Problem z Lauem jest taki, że czytanie go na nowo to będzie droga przez mękę, a typ się tak szybko wypostowywał, że w kluczowych momentach nie mógł już pisać. No mnie się w chuj nie podoba, że on de facto nie uczestniczy w dyskusjach okołolinczowych, bo jest wypostowany. To jest dość łatwy sposób uniknięcia wjebania się, gdy ludziom odcina prąd, bo wchodzą emocje. Ale zgadzam się też, że czytanie go jest przyjemne niczym wizyta u dentysty.
|
|