|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 10:49:32 GMT 1
Ale mi kurwi ten post. Jakby sobie robił podkładkę pod głos na Kichota, choć przecież cały dzień w tego Kichota napierdalał i nie musiał się usprawiedliwiać, wydaje mi się, że czuł taką potrzebę, bo wiedział, kto tu winny, a kto niewinny. Bo Kichot moim zdaniem niewinny, to jego mafia chciała wczoraj przegłosować.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 10:59:13 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 10:59:13 GMT 1
Robert Karaś "Przez to 48/0 odpierdala mi, generalnie czuję, że ta edycja się ciągnie jak glut z nosa, a ja myślę o tym nawet na spotkaniach z szefostwem, więc już mi różne mongolizmy do łba wchodzą." mam to samo, potrafię na spotkaniach na Teamsie telefon brać i czytać, i potem tłumaczyć się, że nie odpowiedziałem na pytanie, bo "kolego, masz coś chyba z mikrofonem, powiedz jeszcze raz" w ogóle powinienem tę teorię gumpową przedyskutować, poddać pod kontrę, ale jak zobaczyłem, że egze pada + jego mafijna gra spasowała mi tylko do układanki z Gumpem, to normalnie podjarany cały, gra rozwalona, jak Władca Pierścieni w śródziemnej a jak wjechał ten rozkład głosów, że Gump ostatni zagłosował i to się zazębiło to już w ogóle euforia to była moja pierwsza tak aktywna gra w historii przy celnym linczu, że normalnie odwodziłem Smashera od Cenariusa i chciałem iść w Felio i się udało do tego miałem wrażenie, że Tasiemiec już nawet nie udaje, gdy zaczął walić te mafijne teksty, zwłaszcza przygrillowany przez Sowę, te jego "xd" w odpowiedzi na pytania i widziałem tak: w mafii jest Felie (ta jego bezjajeczna obrona), Tasiemiec odwala cyrk, no to w takiej mafii pasuje mi Gump najbardziej, bo wcześniej miałem split: Cenarius + Kichot + Felie/Tasiemiec
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 11:09:25 GMT 1
Robert Karaś "Przez to 48/0 odpierdala mi, generalnie czuję, że ta edycja się ciągnie jak glut z nosa, a ja myślę o tym nawet na spotkaniach z szefostwem, więc już mi różne mongolizmy do łba wchodzą." mam to samo, potrafię na spotkaniach na Teamsie telefon brać i czytać, i potem tłumaczyć się, że nie odpowiedziałem na pytanie, bo "kolego, masz coś chyba z mikrofonem, powiedz jeszcze raz" w ogóle powinienem tę teorię gumpową przedyskutować, poddać pod kontrę, ale jak zobaczyłem, że egze pada + jego mafijna gra spasowała mi tylko do układanki z Gumpem, to normalnie podjarany cały, gra rozwalona, jak Władca Pierścieni w śródziemnej a jak wjechał ten rozkład głosów, że Gump ostatni zagłosował i to się zazębiło to już w ogóle euforia to była moja pierwsza tak aktywna gra w historii przy celnym linczu, że normalnie odwodziłem Smashera od Cenariusa i chciałem iść w Felio i się udało do tego miałem wrażenie, że Tasiemiec już nawet nie udaje, gdy zaczął walić te mafijne teksty, zwłaszcza przygrillowany przez Sowę, te jego "xd" w odpowiedzi na pytania i widziałem tak: w mafii jest Felie (ta jego bezjajeczna obrona), Tasiemiec odwala cyrk, no to w takiej mafii pasuje mi Gump najbardziej, bo wcześniej miałem split: Cenarius + Kichot + Felie/Tasiemiec Moja pierwsza myśl jak przeczytałem była paranoiczna. Druga, że żeś pod MVP chciał pograć po prostu. Moim zdaniem nie tędy droga. Ale może ta teoria z Iau to też kurwa jakieś kwadratowe jaja i też podświadomie szukam autorskiej teorii, żeby się wyróżnić? Nie no, uważam, że nie jestem takim graczem, ale chuj wie w sumie, część mnie myśli, że to po prostu Tasiemiec z Cenariusem, a część ma paranoję, że to coś trudniejszego, bo masz rację, że musi być jakieś uzasadnienie, czemu Felietonistka grała jak grała. Przez chwilę myślałem, że jest zdołowana chujowym składem i wejściem w grę (Don Kichot + Cenarius bez czasu, core się kształtuje, gdy oni są w pracy). Czy to się trzyma kupy, gdy za Kichota damy Tasiemca? Pod kątem ukształtowania się core - tak, bo Tasiemiec późno zaczął grę. Pod kątem siły składu już nie, ale może mimo wszystko to jest uzasadnienie?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 11:22:37 GMT 1
Moje komentarze na kolorowo. Już nie chodziło mi o zamotanie samo w sobie, tylko o to, że to Ty się zacząłeś motać i sposób w jaki to robiłeś zapalił mi lampkę ostrzegawcza. Bo jeśli uznajesz samo zamotanie jako miejską cechę, to po wczorajszej akcji powinienem być Twoim top niewinnych. XD No właśnie nie, przecież Ty wczoraj jawnie się oburzyłeś, że na koniec chcę przewajchować na mafiozę (lowrider, ucz się jak to się robi ), ja nie odbieram tego jako zamotanie, tylko śmierdzący, szkodliwy ruch. Uniewinniłeś Felietonistkę i liczyłeś, że się głosy rozmyją na Kichota.1. Lau jest pierwszym, którego dorzuciłbym do Centaura jako mafijna trójka. Musiałbym jeszcze wejść w sposób myślenia mafijnej Felietonistki i spróbować dobrać z kim tak grająca Feli mogłaby być w mafii. Czyli jeśli dobrze rozumiem widzisz mafię w gronie Felietonistka-Cenarius-Iau? 2. Jeżeli Firefox i Gump odpierdalają taką akcję będąc w mafii, to ja prawdopodobnie zostanę ponownie wydymany. Ogólnie lubię teorie spiskowe, ale z takim obniżoną pewnością siebie na ten moment nie jestem w stanie uwierzyć. Zaskakuje mnie ta zmiana retoryki Firefoxa, ale w tej chwili zwalam to na karb podniecenia się trafieniem Felietonistki. Gump imo też miasto. Też tak to widzę po ochłonięciu.PS 1. Problem z Lauem jest taki, że czytanie go na nowo to będzie droga przez mękę, a typ się tak szybko wypostowywał, że w kluczowych momentach nie mógł już pisać. No mnie się w chuj nie podoba, że on de facto nie uczestniczy w dyskusjach okołolinczowych, bo jest wypostowany. To jest dość łatwy sposób uniknięcia wjebania się, gdy ludziom odcina prąd, bo wchodzą emocje. Ale zgadzam się też, że czytanie go jest przyjemne niczym wizyta u dentysty.1. Ale w tamtym momencie nikt poza mafią nie wiedział, że Felietonistka jest w mafii. Ty to teraz przedstawiasz tak, że Ty chciałeś przewajchować na mafiozę, a ja się tym oburzyłem. Trochę nie fair przedstawienie punktu widzenia. Odnośnie analizy na Felietonistkę, to wieczór przed analizą nad nią przy czytaniu Sowy zauważyłem, że Felietonistka chciała się podlizać Sowie i uniewinnić ją, chcąc sobie kupić jej zaufanie. Potem dostrzegłem, że Sowa bezpośrednio ani razu nie przypierzyła się do Feli i sobie pomyślałem "Feli mafia, jutro będę grillować". No i nadeszło jutro, a ja czytając Feli miałem Pikachu fejs bo jak już wydawało mi się, że już coś na nią mam, to przeglądałem posty z perspektywy całej i rozgrywki i jednak nie miałem podstaw byc ją atakować. No generalnie zauważyłem parę zgrzytów, ale "zaufałem" Feli. Jak analizuję osobę, którą uważam za miasto i wychodzi mi dalej, że gra miastowo, to nie ma to aż tak takiej mocy, gdy miasto wychodzi mi z analizy osoby, którą początkowo miałem za mafię. Dlatego nie chciałem jej linczować, bo może poczułem aż nadmierny townread nad nim niż w rzeczywistości powinienem mieć. 2. Na ten moment jest to dla mnie najsensowniejsza dwójka do bycia w mafii. Kichota uniewinnia cała wczorajsza otoczka okołolinczowa, Firefox też wygląda w chuj czysto, Gump mnie przekonuje przy każdym "konflikcie" w który wchodzi, Ty po wczorajszym wieczorze jesteś zielony na amen, Smasher zielony, do Sowy mam pewne wątpliwości, ale praktycznie wszyscy mają za miasto, więc uznaję, że to tylko moje schizy. A Lau tak naprawdę nikogo w tej grze nie docisnął mocniej w kluczowym momencie. Wolał wrzucać emotki niż zachować sobie posty na gorętsze chwile. Centaur ma wahania, bo generalnie miałem go za mafię, ale w wielu kwestiach się z nim zgadzałem. Jego wczorajszy cynizm, opanowanie i kalkulacja wskazują, że jednak mafia. Dodatkowo moja wizja jest taka, że mafia chciała po kolei wpychać niewinnych przed szereg, żeby dojechać do 4 vs 3 nawet kosztem mocniejszych podejrzeń względem pojedynczych graczy (tak, ja się z perspektywy dzisiejszej wiedzy najlepiej wpisuję w tę strategię, ale po prostu jestem w niej fatalny). 3. No dla mnie na ten moment to sci-fi. Owszem, mam fatalne czytanie gry w tej edycji. Brałem udział w dwóch linczach na miastowych, na mafiozie nie i o mało bym nie doprowadził do chyba kończącego grę linczu na Kichotcie. 4. Ja nie wiem na jakiej on gra mecie, bo poza Anastazją nie kojarzę innych edycji, w których bralibyśmy razem udział, ale to jest okrutne do rozczytania. No i to wypostowywanie się emotkami w spokojniejszych momentach trąci mocno. I w sumie te "zdupyanalizy" do których co prawda dowaliła się Feli, ale no to mógł być mafplay, bo tak naprawdę ani razu mocniej w niego nie przywaliła.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:32:13 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 11:32:13 GMT 1
Robert Karaś "Przez to 48/0 odpierdala mi, generalnie czuję, że ta edycja się ciągnie jak glut z nosa, a ja myślę o tym nawet na spotkaniach z szefostwem, więc już mi różne mongolizmy do łba wchodzą." mam to samo, potrafię na spotkaniach na Teamsie telefon brać i czytać, i potem tłumaczyć się, że nie odpowiedziałem na pytanie, bo "kolego, masz coś chyba z mikrofonem, powiedz jeszcze raz" w ogóle powinienem tę teorię gumpową przedyskutować, poddać pod kontrę, ale jak zobaczyłem, że egze pada + jego mafijna gra spasowała mi tylko do układanki z Gumpem, to normalnie podjarany cały, gra rozwalona, jak Władca Pierścieni w śródziemnej a jak wjechał ten rozkład głosów, że Gump ostatni zagłosował i to się zazębiło to już w ogóle euforia to była moja pierwsza tak aktywna gra w historii przy celnym linczu, że normalnie odwodziłem Smashera od Cenariusa i chciałem iść w Felio i się udało do tego miałem wrażenie, że Tasiemiec już nawet nie udaje, gdy zaczął walić te mafijne teksty, zwłaszcza przygrillowany przez Sowę, te jego "xd" w odpowiedzi na pytania i widziałem tak: w mafii jest Felie (ta jego bezjajeczna obrona), Tasiemiec odwala cyrk, no to w takiej mafii pasuje mi Gump najbardziej, bo wcześniej miałem split: Cenarius + Kichot + Felie/Tasiemiec Moja pierwsza myśl jak przeczytałem była paranoiczna. Druga, że żeś pod MVP chciał pograć po prostu. Moim zdaniem nie tędy droga. Ale może ta teoria z Iau to też kurwa jakieś kwadratowe jaja i też podświadomie szukam autorskiej teorii, żeby się wyróżnić? Nie no, uważam, że nie jestem takim graczem, ale chuj wie w sumie, część mnie myśli, że to po prostu Tasiemiec z Cenariusem, a część ma paranoję, że to coś trudniejszego, bo masz rację, że musi być jakieś uzasadnienie, czemu Felietonistka grała jak grała. Przez chwilę myślałem, że jest zdołowana chujowym składem i wejściem w grę (Don Kichot + Cenarius bez czasu, core się kształtuje, gdy oni są w pracy). Czy to się trzyma kupy, gdy za Kichota damy Tasiemca? Pod kątem ukształtowania się core - tak, bo Tasiemiec późno zaczął grę. Pod kątem siły składu już nie, ale może mimo wszystko to jest uzasadnienie? Mi Cenarius zaplusował tym, że chciał mnie wepchnąć przed siebie i "gg" tak jakby faktycznie myślał, że jestem mafią i chciał szybko skończyć grę. Jeśli to byłaby mafijna zagrywka, a przedemną padłby tasiemiec jako czerwony i Centaur byłbym ostatnim mafiozą, to jedyne co bym tym zyskał to przesunięcie się o jedno miejsce w kolejce, a i tak by został zlinczowany zaraz po mnie. Przedłużanie gry bez sensu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:33:40 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 11:33:40 GMT 1
Może i łatwo mnie kupić, ale mi Centaur zaplusował
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:38:23 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 20, 2023 11:38:23 GMT 1
Bo bądźmy szczerzy, jeśli będzie meczówka to raczej będzie wyglądać tak: Karaś, Gump, Firefox/Sowa
No chyba że w meczówce będą 4 osoby to wtedy i Firefox i Sowa
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 11:42:35 GMT 1
Moja pierwsza myśl jak przeczytałem była paranoiczna. Druga, że żeś pod MVP chciał pograć po prostu. Moim zdaniem nie tędy droga. Ale może ta teoria z Iau to też kurwa jakieś kwadratowe jaja i też podświadomie szukam autorskiej teorii, żeby się wyróżnić? Nie no, uważam, że nie jestem takim graczem, ale chuj wie w sumie, część mnie myśli, że to po prostu Tasiemiec z Cenariusem, a część ma paranoję, że to coś trudniejszego, bo masz rację, że musi być jakieś uzasadnienie, czemu Felietonistka grała jak grała. Przez chwilę myślałem, że jest zdołowana chujowym składem i wejściem w grę (Don Kichot + Cenarius bez czasu, core się kształtuje, gdy oni są w pracy). Czy to się trzyma kupy, gdy za Kichota damy Tasiemca? Pod kątem ukształtowania się core - tak, bo Tasiemiec późno zaczął grę. Pod kątem siły składu już nie, ale może mimo wszystko to jest uzasadnienie? Mi Cenarius zaplusował tym, że chciał mnie wepchnąć przed siebie i "gg" tak jakby faktycznie myślał, że jestem mafią i chciał szybko skończyć grę. Jeśli to byłaby mafijna zagrywka, a przedemną padłby tasiemiec jako czerwony i Centaur byłbym ostatnim mafiozą, to jedyne co bym tym zyskał to przesunięcie się o jedno miejsce w kolejce, a i tak by został zlinczowany zaraz po mnie. Przedłużanie gry bez sensu. To nie jest moim zdaniem tak proste. Ja kiedyś byłem w zasadzie spalony od dnia pierwszego, może drugiego, a padłem w 8. linczu, bo zawsze udawało się kogoś wepchnąć przed siebie. Może mafia na to liczyła? A może nie planowali tak dalekosiężnie, tylko chcieli odjebać Ciebie, będzie 6-3 i potem się zobaczy. Mnie ten Centaur nie pasuje mocno. Jeśli mam szukać kogoś, kogo nie uniewinnia nic, to on jest taką osobą w tej edycji. Bo tak poza tym: -Firefox - mocne rozkminy, zaangażowanie, dużo procesów myślowych. -Adam Smasher - to samo. -Forrest Gump - emocjonalne wybuchy, napierdalanka z Felą, do tego gra duuużo lepiej niż Glorfindel, a już Glorfindel został ogłoszony najlepszym mafiozą, którego udało się zlinczować w historii tego forum. -Don Kichot - mafia wczoraj chciała go wyjebać. -Sowa - naturalna gra, do tego byłby to niebywały progres po Hobbicie, ludzie aż tak z edycji na edycję się nie poprawiają. -Iau - strumień świadomości -Tasiemiec - no też mało go uniewinnia, ale jednak część postów wczoraj i przedwczoraj miał dobrych. Tak więc ja uważam, że ten Centaur nie może być uniewinniany, nie przy takiej grze. Edit: Bo bądźmy szczerzy, jeśli będzie meczówka to raczej będzie wyglądać tak: Karaś, Gump, Firefox/Sowa No chyba że w meczówce będą 4 osoby to wtedy i Firefox i Sowa Czemu Ty już do meczówki wybiegasz? I to w takim składzie?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:47:29 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 11:47:29 GMT 1
ja byłbym ostrożny z uniewinnianiem Kichota
przypomina mi się ślepo-kulawa, gdzie chcieli się wyjebać nawzajem od początku i jak daleko Bolec na tym dojechał
poza tym w Kichocie mi sporo rzeczy nie gra, widziałem tam jego miejskie odruchy (np. to, że sobie sięgnął po testament Silverhanda), ale fakt unikania gry, tłumaczenia się pracą, poziom tej śmiechoanalizy nie pozwala mi o nim myśleć spokojnie
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 11:52:43 GMT 1
może to błahy argument, ale zobaczcie jak Kichot zareagował jak Iau wczoraj napisał, że mu Kichot stawia kolację za 2 koła jak padnie jako miasto
miałem wrażenie że se palce połamał na klawiaturze byle by naprostować typa, że zakład nie tak brzmiał xD w kontekście całej gry to jest pierdoła ale mam wrażenie, że tam była jakaś nieintencjonalna szczerość, a nie post obliczony na osiągnięcie czegoś
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:53:02 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 11:53:02 GMT 1
Tak. Podaj 2 pozostałe mafię i dlaczego one Nie podam ci 2 mafii, ale moge podac ci kolejke którą bym szedł: Tasiemiec -> Gump -> Iau -> Sowa -> Karaś + ta kolejka co to za kolejka xD zwłaszcza że trafili tam Iau, Sowa i Karaś + niezdany test sonicowy
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 11:56:18 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 11:56:18 GMT 1
Kto gra płytko? Jak ty moje "smasher - miasto" + "może to ja się mylę a nie smasher" wyciągasz jako "smasher bad" czyli jednak do końca życia w każdej edycji będę musiał tłumaczyć co to hiperbola, ehh poza tym zirytowało mnie to, bo ostatnie akcenty wczoraj wieczorem miałem takie, że twoje reakcje są lepsze niż Tasiemca, nie wiem, czy nie doczytałeś czy ocb Dalej nie rozumiem. Czyli jakbym powiedział, że smasher 100% miasto bez cienia wątpliwości to byś stwierdził wtedy, że polać Cenariusowi bo dobrze gada? Zmień estymatory plis
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 12:02:23 GMT 1
czyli jednak do końca życia w każdej edycji będę musiał tłumaczyć co to hiperbola, ehh poza tym zirytowało mnie to, bo ostatnie akcenty wczoraj wieczorem miałem takie, że twoje reakcje są lepsze niż Tasiemca, nie wiem, czy nie doczytałeś czy ocb Dalej nie rozumiem. Czyli jakbym powiedział, że smasher 100% miasto bez cienia wątpliwości to byś stwierdził wtedy, że polać Cenariusowi bo dobrze gada? Zmień estymatory plis zupełnie nie o to chodzi xD tylko o wybiórcze czytanie rozgrywki. Dosłownie w poście, który cytujesz wyżej, zwracałem uwagę na to że na koniec dnia to Tasiemiec dla mnie zaczął wyglądać gorzej od ciebie, a ty na minus poczytujesz mi bronienie Tasiemca. Znowu postanowiłeś zignorować tę drugą część posta czy o co chodzi? Mnie totalnie w tym nie interesuje, czy ty mnie uznasz za miasto, czy za mafię, tylko na jakiej podstawie robisz rzeczy, jakich argumentów używasz, jak odnosisz się do całości rozgrywki. Wybiórczość bym ci zarzucił w tym przypadku bez względu na to, czy pisałbyś o mnie, czy o Kichocie.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 12:05:28 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 12:05:28 GMT 1
Mi Cenarius zaplusował tym, że chciał mnie wepchnąć przed siebie i "gg" tak jakby faktycznie myślał, że jestem mafią i chciał szybko skończyć grę. Jeśli to byłaby mafijna zagrywka, a przedemną padłby tasiemiec jako czerwony i Centaur byłbym ostatnim mafiozą, to jedyne co bym tym zyskał to przesunięcie się o jedno miejsce w kolejce, a i tak by został zlinczowany zaraz po mnie. Przedłużanie gry bez sensu. To nie jest moim zdaniem tak proste. Ja kiedyś byłem w zasadzie spalony od dnia pierwszego, może drugiego, a padłem w 8. linczu, bo zawsze udawało się kogoś wepchnąć przed siebie. Może mafia na to liczyła? A może nie planowali tak dalekosiężnie, tylko chcieli odjebać Ciebie, będzie 6-3 i potem się zobaczy. Mnie ten Centaur nie pasuje mocno. Jeśli mam szukać kogoś, kogo nie uniewinnia nic, to on jest taką osobą w tej edycji. Bo tak poza tym: -Firefox - mocne rozkminy, zaangażowanie, dużo procesów myślowych. -Adam Smasher - to samo. -Forrest Gump - emocjonalne wybuchy, napierdalanka z Felą, do tego gra duuużo lepiej niż Glorfindel, a już Glorfindel został ogłoszony najlepszym mafiozą, którego udało się zlinczować w historii tego forum. -Don Kichot - mafia wczoraj chciała go wyjebać. -Sowa - naturalna gra, do tego byłby to niebywały progres po Hobbicie, ludzie aż tak z edycji na edycję się nie poprawiają. -Iau - strumień świadomości -Tasiemiec - no też mało go uniewinnia, ale jednak część postów wczoraj i przedwczoraj miał dobrych. Tak więc ja uważam, że ten Centaur nie może być uniewinniany, nie przy takiej grze. Edit: Bo bądźmy szczerzy, jeśli będzie meczówka to raczej będzie wyglądać tak: Karaś, Gump, Firefox/Sowa No chyba że w meczówce będą 4 osoby to wtedy i Firefox i Sowa Czemu Ty już do meczówki wybiegasz? I to w takim składzie? "Tak więc ja uważam, że ten Centaur nie może być uniewinniany" Piszesz "więc", zatem z czego to jest wniosek? Z tego że innych uniewinniłeś? Kurwa z logiki poczyniona.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 12:07:34 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 12:07:34 GMT 1
Mozilla albo bardzo błądzi albo manipuluje nakręcając dzisiejszy lincz. To by szło trochę w stronę mafii z Tasiemcem tutaj szybko poszło Mozilla chce wywalić centaura: źle Mozilla wywala Felio: ależ ta Mozilla ma procesy myślowe xd
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 12:09:47 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 12:09:47 GMT 1
Dalej nie rozumiem. Czyli jakbym powiedział, że smasher 100% miasto bez cienia wątpliwości to byś stwierdził wtedy, że polać Cenariusowi bo dobrze gada? Zmień estymatory plis zupełnie nie o to chodzi xD tylko o wybiórcze czytanie rozgrywki. Dosłownie w poście, który cytujesz wyżej, zwracałem uwagę na to że na koniec dnia to Tasiemiec dla mnie zaczął wyglądać gorzej od ciebie, a ty na minus poczytujesz mi bronienie Tasiemca. Znowu postanowiłeś zignorować tę drugą część posta czy o co chodzi? Mnie totalnie w tym nie interesuje, czy ty mnie uznasz za miasto, czy za mafię, tylko na jakiej podstawie robisz rzeczy, jakich argumentów używasz, jak odnosisz się do całości rozgrywki. Wybiórczość bym ci zarzucił w tym przypadku bez względu na to, czy pisałbyś o mnie, czy o Kichocie. Czytam, ale co ma piernik do wiatraka? (Hehe) Przyjebałeś się, że coś mi się w tobie nie spodobało. Co z tego, że mnie ciut bronisz a tasiemca ciut atakujesz, jak świat nie jest czarno biały i możesz być w mieście i robić chujowe rzeczy. Ale przestańmy na to palić posty, bo do niczego to nie prowadzi.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 12:17:37 GMT 1
Mozilla albo bardzo błądzi albo manipuluje nakręcając dzisiejszy lincz. To by szło trochę w stronę mafii z Tasiemcem tutaj szybko poszło Mozilla chce wywalić centaura: źle Mozilla wywala Felio: ależ ta Mozilla ma procesy myślowe xd Ja już nie wiem co odpisywać na to. Ile dni można być na świeczniku i pisać to samo w kółko? Wyjebcie mnie już jak dalej mam być w permanentbym podejrzeniu, bo dawanie z wątroby i zbieranie za to kalumni to nic przyjemnego. I tak mnie nikt nie słucha, pewnie prędzej czy później i tak padnę, a po śmierci nikt nie pochyli się nad moimi postami, a tak to trud skończony i spokojny weekend.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 12:25:25 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 12:25:25 GMT 1
Kurwa - czytam Montiego i mysle sobie - no fajnie, udowodnil ze Cenarius mafia Kurwa - czytam Firefoxa i mysle sobie - kurwa, zajebisty ten Monciarz eeeeech A Monti to faktycznie bedzie wygladał jak swoj avatar - najpierw pierwszy upadek na krzyżu przez Iau, potem drugi upadek na krzyżu przez Sae-De-Su, teraz trzeci upadek na krzyzu przez... kurwa. o co chodziło w tych postach?
"czytam Firefoxa i mysle sobie - kurwa, zajebisty ten Monciarz"
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 12:27:33 GMT 1
Jeszcze tak sobie myślę, że kurwa. Mieć w niewinnych od wczesnych faz gry cały aktualny core miasta, pokrywać się z podejrzeniami całej reszty i do nich aktywnie dążyć, to by w przypadku mafii przecież było debilne i samobójcze zachowanie. I tego nikt nie widzi. Ja nie wiem o chuj tu wszystkim chodzi, ale na pewno nie o racjonalizm. Prędzej o jakieś racjonalizacje
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 12:35:55 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 12:35:55 GMT 1
Jeszcze tak sobie myślę, że kurwa. Mieć w niewinnych od wczesnych faz gry cały aktualny core miasta, pokrywać się z podejrzeniami całej reszty i do nich aktywnie dążyć, to by w przypadku mafii przecież było debilne i samobójcze zachowanie. I tego nikt nie widzi. Ja nie wiem o chuj tu wszystkim chodzi, ale na pewno nie o racjonalizm. Prędzej o jakieś racjonalizacje tu jest w sumie racja a kogo Ty byś widział do zlinczowania w tym cyklu? jak oceniasz wydarzenia przedlinczowe?
|
|