Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:19:16 GMT 1
Jezeli kichot nie ma czasu to powinien miec totalnie wyjebane na limit postów bo i i tak mu nie zalezy by pisac posty bo przeciez nie ma czasu na ich pisanie
O CO TU KURWA CHODZI
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:19:39 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 11:19:39 GMT 1
Firefox, Smasher, Karaś, opinie poproszę Sowa, nadrobiłeś już? no ja mam wajby tej frikowej mocne tak jak go wtedy wyłapałeś, to unikanie gry, to kładzenie głowy pod topór, jakby do stracenia miał dużo i znowu brał nas na emocje, że biedny Czuek za mafijny styl leci i o tych głosach myślałem i myślę, że jeśli mafia faktycznie była w kolejce, to musiałaby się uciec do bardziej ryzykownych plejsów (kojarzysz teorię hearthstone'ową lowridera), takich full na wybielenie jednego z nich, stąd potencjalna możliwość wybielenia się Kichota na Felie, żeby Karaś myślał jak myśli
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:20:59 GMT 1
Dobra trzeba przystopować, bo ja już się do limitu zbliżam a jeszcze 2 dni XDDD Jakis przyklad XD takiego postu, gdzie chuja sie zblizal do limitu sztuczne IKS DE FELLOW KIDS i spuszcza sie nad tymi postami i ich iloscia
ale po chuj? przeciez nie ma czasu na gre przeciez nie ma energi na gre przeciez moze sie dac od reki odjebac
na chuj mu posty? ZEBY NAJBARDZIEJ W GRZE SIE EGZALTOWAC O ICH ILOSCI Symulowanie masy rzeczy w tym jest
przejecia gra przejecia postami przejecia mozliwosciami nabijanie dodatkowych postow piszac posty o postach
strasznie marnie
odjebalbym kichota i centuriona najlepiej, potem tasiemca a ja kto nie zadziala to ostatniego dnia kurwa uzyc mozgu i tyle
szansa i tak bedzie 1/3
dla mnie 1/2 jak w discordowej
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:22:13 GMT 1
Kichot:
Odjebcie mnie. Ale tez odjebcie innych. Limit postów. Ale i tak postów nie bede pisał. Nie mam czasu i energii. Ale regularnie sie bede pojawiał i nakurwiał.
Człowiek sprzecznosc
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:23:03 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 11:23:03 GMT 1
no i to gość, który zrobi wszystko, żeby, jak już pada za rzekomy "mafijny" styl, to żeby wyszło z tego coś dobrego, żeby coś wskazać
i jego ostatni post w limicie w poprzednim cyklu brzmiał "ja już nie wiem, kto w tej mafii"
jak Cugowski zasłona dymna, co się Smasher śmiał
zrobił sobie podkładkę pod głos na kogokolwiek
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:27:52 GMT 1
Posty Laua, która z perspektywy całej gry mi jebią. Część 1.
No spoko, jeżeli uważasz że byłbym taką słabiuchną mafią, to możesz mnie za to zlinczować Powtarzam - napisałem sobie to od tak. Nie jestem mafiozą, by myśleć nad konstrukcją każdego zdania, które robię. Piszę co mi ślina przyniesie na język. Miastowe to jest i nauczyłem się tego odruchu. Zresztą, sam juz mnie przyłapałes na nieścisłości z Spontaniczną. Takie sa tego efekty. Pełna klarowność proszę, a nie jakieś tezy, że ja "kogoś forsuję". hehe. Jedyne co mowiłem potencjalnie ogółem to by każdy głosowal w ciemno, a nie głosować jednym batutem. Ale mnie to lotto.A kiedy nie byłem miałki, plastyczny, nie byłem chorągiewką, kiedy nie było łatwo mnie nagiąć? Bo te zarzuty to słyszę co edycje XDDDDDD No tak, wrociłem mordo z posiedzenia na mafijnym, gdzie śmialiśmy się z twoich marnych typów przez trzy godziny, zbijając sobie piony z łatwo zabitego Szeo, mając podpinke pod 2-3 nastepnych graczy XD Karaś może być mafią (ale to wyjdzie z rolnych jak mowilem, albo krzyżowania sie teraz z graczami co dochodzi). Bo mlaska jak to "chce sie poswiecic dla miasta". Bo mlaska jak to jest "paskudnym mafiozą". Pisze zarazem te swoje robotyczne suche piękne teksty, idealnie wladajac slowem i wszystko wyrażajac... generalnie vibowo mi to totalnie smierdzi. Ale bardzo dobrze miec takiego gracza. Pewnie miastowy. Totalny wjebaniec. Hehe, niby nie chce grać, a gra i robi to najbardziej z wszystkich. Jak Reda nie ma, widać kto zapelnia pustostany autoryetu. No cóż. Jest totalnie absolutnie nietykalny, ale przez to bedzie gral dlugo, bedzie mial ciezkie decyzje do podjecia, a latwo nie bedzie bo w mafi potega (albo on sam tam jest). Jestem gotowy sie nawet dla niego poswiecic i umrezc i pokazac swoj kolor - by on musial wycisnac PRAWDZIWE CIĘŻARY i calkowicie zmieni swoje podejscie do gry, nie per se do mnie, nie per se do tej edycji, ale ogółem Zycze mu jak najlepiej. Jest zawziety. Pamieta. Nie pomija. Gra dla miasta. No raczej miasto c'nie? I tak sie jakos wyjasni ;d ale znowu powtarzam co mowilemtak czy siak nie ufalbym jego typom i chyba lepiej miasto na tym wyjdzie, jezeli go sluchac nie bedzie (do meczówek), a jakos naturalnie tworzyc linczowanie, nie biasujac sie tez manipulacjami mafii (ciezka sprawa) bo mnie np. tez nie nalezy sluchac co do typów, i teoretycznie Silverhanda tez nie xD wiec taka zabawa Tasiemiec: Buta mafijna. Samoonanizacja jakie ma dobre czutki. Potencjalna nadwiedza. (najman bez wyjasnieni? Troche mafijnego komentowania rozgrywki: mafiacorner.boards.net/post/67211/thread I to forsowanie Silverhanda xddddd co zawsze sie upiecze nieewazne ktora strony no moge go wstawic do swojej mafii na luzie - tego Tasiemca
SERIA DETEKTYWISTYCZNA Ogółem porobimy te gierke detektowaniem, sprawdzimy sobie wygodie graczy, ktrzy nie zostana zamordowani/zlinczowani, w opór wyników będzie 3 dnia, a w sumie 3 dnia mafia nie morduje, to jeżeli pierdolniemy jednego mafioze to 5 dnia gdy będziemy outować (a jak nie pierdolniemy mafi to 4 dnia) - mamy 3/4 jebane sprawdzenia, bardzo mozliwe ze na zywych. kozak opór bo wypadnie 5 (albo 7) graczy w tym czasie, moze 1 mafiozo bedzie 9 albo 7 zywych graczy - w tym 3/4 sprawdzonych, + outowanko nasze rolne No to sytucja mechanicznie fajnie fajniutka Jeżeli ma szpiega i sprawdził Silverhanda, to ten post to jest jebany majstersztyk.
W ogóle jak estymuje ciezary na teraz to wydaje mi sie ze o linczu (jezeli nie bedzie znowu w cimeno?) beda decydowali Smasher + Karaś, i zastanawiam sie czy sie dogadaja, czy beda sie chcieli dogadywac, czy beda robili rade medrcow, czy w ogole beda chcieli głosno mowic o linczach (bo wtedy mafia wie) XD Oczywiscie wejdzie na pewno dyskurs, i pytanie czy kontra i nonkonfrmistyczne podejscie zbierze wiecej graczy ponad nich hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to tak pisze jako oczywista uwaga tego co sie dzieje i jak wyglada, ale jestem ciekawy jak w linczu sie podzieje Predykcje, co do czynnika decydującego przy linczu. No kurła kto się takim czymś zajmuje i pali na to posty. Nigdy jako miasto nie myślałem, kto będzie decydował przy linczu. Raczej jako mafia chciałem dotrzeć do tych, którzy mogą przechylić szalę na moją korzyść.
Znajac jednak zycie to ja tak bede wygladal po nastepnym linczu i mordzie: Trochę jakby już wiedział, co się wydarzy w linczu i mordzie…
Tasiemiec, a ze mna jesteś w stanie rozmawiac czy gdzie ja u Ciebie jestem hehe? Hehe.
Mozemy jebnac sie TOTALNIE 3 razy jeszcze Mafia w tym czasie wyczysci nam 3 graczy xd Pewnie beda szukali chujowo deta bo widac ze nie umieja szukac I beda nam czyscili xD udajacych deta hehehehehe Chya ze teraz zmienia zdanie i bedac walic w topperow xd ale zapowiada sie ze topperzy nie beda mieli dobrych wajbików, wiec zakladam halfie-halfie Ale walac w topperow ni ewala w detektywa - win win win win dla miasta xd gituwa Kolejny smród nawiązujący do deta. I ogólnie już takie luźne podejście, że hehe możemy się 3 razy jebnąć, a mafia będzie chujowo szukać deta.
Jak to jest detować? Dobra czy niedobra? hehe Kolejna wstawka o detektywie. Tym razem w moim kierunku.
Potem się chyba wypostował, bo od 7:26 do 22:00 nie napisał nic. I znowu nawiązanie do deta. Generalnie nie wierzę w przypadki, ale tyle aluzji do detektywa przez jednego gracza, to ja jeszcze nie widziałem. I to w tak żartobliwo-błazeńskiej formie.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:29:46 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 11:29:46 GMT 1
on akurat jest rolnym świrem
jak Cię nie było w community, to zrobił edycję, gdzie każdy miał co najmniej jedną rolę
więc to raczej non allegiance indicator u niego
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:30:24 GMT 1
Dodatkowo na niekorzyść Laua przemawia to, że się wypostował szybko w dniu linczu na Koreańću. Biorąc pod uwagę to, że Felietonistka też wtedy milczała, to trochę wygląda to na zamilknięcie i pozwolenie Gumpowi i Desu się wzajemnie napierdalać.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:31:18 GMT 1
Nie wiem, moja opinia i Tasiemcu i Centaurze jest taka, że trzeba ich odjebać bo za bardzo od gry odstają, a potem się ewentualnie zastanawiać nad twistami. Do tego o ile od Centaura nie czuje aż takiego vibu o tyle przy tasiemcu mam wrażenie że te akcje mają jakiś ukryty motyw, tak jak czułem to przy Felio, tylko u niej to już kurwiło. Tasiemiec na początku gral słabo a następnego dnia dostał takiego boosta do gameplayu że ja nie wiem no to jest śmiechu warte, że o odstawaniu od gry pisze Kichot, i to jeszcze w momencie kiedy Tasiemiec jednak dalej z wątroby 10 razy bardziej, niż on sam xD może trzeba tego Kichota jednak sprawdzić przed Tasiemcem, mamy wystarczająco czasu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:32:27 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:32:27 GMT 1
Dodatkowo na niekorzyść Laua przemawia to, że się wypostował szybko w dniu linczu na Koreańću. Biorąc pod uwagę to, że Felietonistka też wtedy milczała, to trochę wygląda to na zamilknięcie i pozwolenie Gumpowi i Desu się wzajemnie napierdalać. no niby tak, ale o której się wypostował? bo ja wcale się z hińczykiem nie napierdalałem wtedy, więc to musiało być bardziej założenie niż realne działanie oparte na reaktywności
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:32:50 GMT 1
Natomiast też byłbym daleki do mówienia, że Kichot z Iau się wykluczają - wykluczać to się możesz ty Forrest, bo tam już grubo na noże poszło i uważam, że mało prawdopodobne, że bylibyście to w stanie w mafii zasymulować
Kichot wygląda jakby miał mało chęci do gry w tej edycji - może taki był plan, żeby go wrzucić pod pociąg, ale jak się okazało, że się prześlizguje, to się okazało, że trzeba go trzymać? Ja bym tu unpairingu nie robił
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:33:41 GMT 1
No i teraz widzę, że od dnia linczu na Koreańcu, Lau mocno napierdala w Kichota.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:34:23 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:34:23 GMT 1
no ale napisałem to tez, mam dwa założenia:
a) Kichot jest pixelem wobec Antury Kacperka b) Iau wrzuca Kichota pod pociąg, ale zakłada że może być assetem
oba da się zweryfikować tylko linczem
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:35:25 GMT 1
Dodatkowo na niekorzyść Laua przemawia to, że się wypostował szybko w dniu linczu na Koreańću. Biorąc pod uwagę to, że Felietonistka też wtedy milczała, to trochę wygląda to na zamilknięcie i pozwolenie Gumpowi i Desu się wzajemnie napierdalać. no niby tak, ale o której się wypostował? bo ja wcale się z hińczykiem nie napierdalałem wtedy, więc to musiało być bardziej założenie niż realne działanie oparte na reaktywności Wasza napierdalanka była dużo wcześniej. To już wtedy mogli założyć, że jeżeli w mieście będzie temat Gump vs Desu, to oni się oddalą. Przejrzyj posty Laua po Waszej kłótni. Napierdalał nimi jak z pepeszy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:35:40 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:35:40 GMT 1
problem w tym że lincz na Kichocie daje odpowiedź na a), ale nie na b), bo pod pociąg można wrzucić i Kichota mafijnego i Kichota miastowego
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:36:24 GMT 1
Plus ogólnie co do twojej odpowiedzi Forrest, to ja z jednej strony byłem ciekaw, co mi o nich napiszesz, a z drugiej strony ciekaw byłem czy w ogóle odważysz się któregokolwiek z nich uniewinnić na ten moment z wiedzą, że jeżeli się na to odważymy, możesz być na koniec w kolejkę wrzucony
No i z jednej strony żadnego twardego uniewinnienia tam nie ma (ale czy można się temu dziwić z drugiej strony?) a z drugiej ta odpowiedź jest bardzo dobra i takiego referatu się nie spodziewałem
więc chyba bym to i tak na plus poczytał Tobie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:39:51 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:39:51 GMT 1
nie graj ze mną w gierki Smasher
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:40:20 GMT 1
Iau miał kilka momentów klasycznie Anturowych ale całą rozgrywkę nie mogę się pozbyć wrażenia, że to wszystko jest bardziej teatralne niż zwykle
I sporo tego podkreślania że "o, patrzcie, Anastazjuję specjalnie, żebyście widzieli, że jestem niewinny", jakby na siłę chciał się uniewinnić właśnie tym stylem
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:41:08 GMT 1
nie graj ze mną w gierki Smasher bez gierek nie ma się co na edycje zapisywać
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:42:26 GMT 1
Iau miał kilka momentów klasycznie Anturowych ale całą rozgrywkę nie mogę się pozbyć wrażenia, że to wszystko jest bardziej teatralne niż zwykle I sporo tego podkreślania że "o, patrzcie, Anastazjuję specjalnie, żebyście widzieli, że jestem niewinny", jakby na siłę chciał się uniewinnić właśnie tym stylem No tak jest. Gram na 10% effortu, a zostalem mocno uniewinniony powtarzaniem swoich postow z poprzednich edycji, a na mafijnym cisniemy z was beke z Egze oczywiscie jak marnie wam widzie XD tak było
|
|