Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:44:26 GMT 1
Anastazją to obrażałem ludzi, obrażałem mistrza gry, obrażałem reguły i lecialem po regulaminie. no tutaj nie anastazuje, tylko gram tylko tym, byscie mogli mnie uniewnnic lekka reka
no ale Smasher, to slucham
Pytnaie do ciebie
Czyli uwazasz ze miastowy antura powinien grac w calkowicie nwoy sposob i to byloby optymalniejsze dla miasta? XDDDDDD bo jezeli nie podoba ci sie ze jestem SOBĄ NORMALNYM i nie mam odchylow od NORMY (OCH NO), to co kurwa
fikolka na chuju robisz i nagle to ze jestem soba oznacza ze to jest podejrzane? XD
no ale jakbym nie był sobą... to by to bylo mniej podejrzane jakbym robil rzeczy totalnie nie w moim stylu i bardzo dziwne i nie pasujace do mnie?
strasnzie pierdolisz
ale dam Ci sie z tego wytlumaczyc
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:44:59 GMT 1
chyba ze nakrecasz opinie ze
ANTURA JAK ANTURA = ŹLE
ANTURA JAK NIE ANTURA = ŹLE
ale jezeli jestes biased i niewazne jakie zachowania pokaze (albo pokazuje) i bedziesz mi tutaj zarzucal susa
to troche marnie grasz w te gierke xD bo wszystko Ci tunneluje do jednego
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:45:04 GMT 1
a ja powiem Ci tak - nie chcę od Ciebie teraz takiej samej opinii, żeby nie umożliwić mafii ewentualnego sterowania nastrojem (no bo zobacz, myślę że mam dużo racji, z drugiej strony dość łatwo to zostało podchwycone i się trochę zaczynam bajać że za latwo) ale po linczu chcę żebyś napisał mi czy jesteś w stanie uniewinnić kogoś z dwójki która z tej trójki przeżyje, w oparciu też o wynik tego linczu, tj. chce zobaczyć Twoje przemyślenia zadjustowane o dynamiczny wynik i rozwiązanie sytuacji
po 16 raczej będę co najwyżej pod wpływem alkoholu w stanie zerknąć i napisać coś z telefonu ale uznaj moją prośbę za wiążąca nawet jeśli nie przeżyję mordu, a Ty przeżyjesz
deal?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:45:22 GMT 1
Lau – o ile dobrze kojarzę to zacząłem go dociskać po ten jego analizie interakcji, ale chyba umiastowiłem go po jego odpowiedziach. Laua uniewinniełem za chaos i spontaniczność, za pokazywanie duszy, za niepotrzebne analizy do których nie miał puenty. I w zasadzie tak trwałem w tym poglądzie przez dużą część gry. I nie tylko ja, bo dużo osób o tym pisało. Lau więc mógł kontynuować swoją grę ze spontanicznymi gównopostami i wylimitowywaniem się w decydujących fragmentach. Co mnie na ten moment najbardziej mierzi w grze Laua? Ano to, że tu nie ma żadnego progresu. Zachowuje się trochę jak taki szybowiec, który z każdą minutą będzie opadać coraz niżej. Nie podejmuje mocnych ataków. Niby napierdala się z innymi, ale nie ma tu zadnego wzięcia za gardło i dociśnięcia, gdy emocje opadają to temat sam umiera. Jest wiecznie wylimitowany w okolicach linczu i stosuje moim zdaniem nieuczciwą metę. Zajmuje się niewnoszącymi nic ciekawego do rozgrywki analizami, nie dociska w kluczowych chwilach, taki trochę podszczekujący z boku ratlerek, który gdy dochodzi do boju, chowa się za nogą Pana. A miał spięcie z Forrestem, miał spięcie z Firefoxem, coś tam pyszczał na KArasia, ale żeby domknąć temat z jakimś konkretem, to nie. Został w dużej części oczyszczony za swój sposób gry, więc w dalszym ciągu go kontynuuje, ale jak spojrzę na to z szerszej perspektywy, to on odkurwia jakiś pastisz. Taka karykatura, bo to się dobrze sprzedaje. No i muszę to przyznać, że przez sposób gry Laua, czyli wysrywy gówna, jednolinijkowce, nie doczytywałem się zbytnio w to co pisał. Większość rzeczy brałem na sposób gry, a nie to co w treści umieszczał. To też jest wygodne, bo w zasadzie bezpośrednich interakcji miałem z nim baaardzo mało. Dodatkowe te kilkukrotne wtrącanki o detektywie w takiej a nie innej formie strasznie mi walą.
Karykatura, sranie postami, limitowanie się wtedy kiedy może zrobić się gorąco. Teraz mocno dociska Kichota, a z kolei na Centaurze stosuje metę, że faktycznie może mieć mało czasu i chęci na grę.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:46:46 GMT 1
A i jeszcze gdy coś się na niego wyciąga, to on stara się zakrzyczeć. Nie odpiera zarzutów bezpośrednio, nie tłumaczy swojego postepowania, tylko śmieszko-szyderyzm.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:48:59 GMT 1
Centurion-Lau tak to widzę. A mafia chciała po prostu pójść na maxa z wciskaniem niewinnych przed siebie.
Karaś miasto Mozilla miasto Smasher miasto Gump miasto
Sowa raczej miasto, mafia jeśli Kichot niewinny
Kichot mafia jeśli ktoś z dwójki Centaur Lau niewinni
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:49:09 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:49:09 GMT 1
Plus ogólnie co do twojej odpowiedzi Forrest, to ja z jednej strony byłem ciekaw, co mi o nich napiszesz, a z drugiej strony ciekaw byłem czy w ogóle odważysz się któregokolwiek z nich uniewinnić na ten moment z wiedzą, że jeżeli się na to odważymy, możesz być na koniec w kolejkę wrzucony No i z jednej strony żadnego twardego uniewinnienia tam nie ma (ale czy można się temu dziwić z drugiej strony?) a z drugiej ta odpowiedź jest bardzo dobra i takiego referatu się nie spodziewałem więc chyba bym to i tak na plus poczytał Tobie przeczytałem to jeszcze raz i jedno mi się nie podoba - autorytarnie postawiłeś mnie przed próbą, która racjonalnie rzecz biorąc była nie do przejścia w kontekście twardego typu (nie odpowiadaj, ale jestem stuprocentowo pewien że na ten moment też nie masz tam twardego uniewinnienia), za to wykorzystujesz jednocześnie swoją teoretycznie mocniejsza pozycję w talii kart do tego, żeby napisać o przesunięciu mnie w kolejce w takim przypadku, jakby oczywistym było, że planując ruchy zakładasz, że w puste miejsce wskakuje ja i to planujesz ruchy na dajmy na to trzy do przodu
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:51:25 GMT 1
Najbardziej uniewinnia Karasia i Mozillę, potem Smasher i Gump. W Sowie mi wciąż coś nie gra, ale reszta ma ją za miasto więc to może moja schiza.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 11:52:08 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 11:52:08 GMT 1
opowiem w związku z moim ostatnim postem pewien militarystyczny żart, który jest absolutnie nieśmieszny
czego boją się Rosjanie wkraczający na Podlasie?
że drzewa zaczną szeptać po polsku
no to ja się trochę boję że krzaki skrywają coś więcej, natomiast powiedzmy solidnie wierzę, że to tylko paranoja i w chuja nie lecisz
tylko jeszcze nigdy nie widziałem u Ciebie tendencyjnego pytania
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:55:43 GMT 1
Iau miał kilka momentów klasycznie Anturowych ale całą rozgrywkę nie mogę się pozbyć wrażenia, że to wszystko jest bardziej teatralne niż zwykle I sporo tego podkreślania że "o, patrzcie, Anastazjuję specjalnie, żebyście widzieli, że jestem niewinny", jakby na siłę chciał się uniewinnić właśnie tym stylem No tak jest. Gram na 10% effortu, a zostalem mocno uniewinniony powtarzaniem swoich postow z poprzednich edycji, a na mafijnym cisniemy z was beke z Egze oczywiscie jak marnie wam widzie XD tak było strasznie dużo o tym mafijnym gadasz w tej edycji
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:55:55 GMT 1
Iau miał kilka momentów klasycznie Anturowych ale całą rozgrywkę nie mogę się pozbyć wrażenia, że to wszystko jest bardziej teatralne niż zwykle I sporo tego podkreślania że "o, patrzcie, Anastazjuję specjalnie, żebyście widzieli, że jestem niewinny", jakby na siłę chciał się uniewinnić właśnie tym stylem No tak jest. Gram na 10% effortu, a zostalem mocno uniewinniony powtarzaniem swoich postow z poprzednich edycji, a na mafijnym cisniemy z was beke z Egze oczywiscie jak marnie wam widzie XD tak było No i to jest właśnie Twój sposób na grę? Zaszczekujesz każdy argument, który jest na Twoją niekorzyść. Zachowujesz się jak jakiś szczurowaty york, który nie ma nic konretnego do odpowiedzenia.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:56:42 GMT 1
Anastazją to obrażałem ludzi, obrażałem mistrza gry, obrażałem reguły i lecialem po regulaminie. no tutaj nie anastazuje, tylko gram tylko tym, byscie mogli mnie uniewnnic lekka reka no ale Smasher, to slucham Pytnaie do ciebie Czyli uwazasz ze miastowy antura powinien grac w calkowicie nwoy sposob i to byloby optymalniejsze dla miasta? XDDDDDD bo jezeli nie podoba ci sie ze jestem SOBĄ NORMALNYM i nie mam odchylow od NORMY (OCH NO), to co kurwa fikolka na chuju robisz i nagle to ze jestem soba oznacza ze to jest podejrzane? XD no ale jakbym nie był sobą... to by to bylo mniej podejrzane jakbym robil rzeczy totalnie nie w moim stylu i bardzo dziwne i nie pasujace do mnie? strasnzie pierdolisz ale dam Ci sie z tego wytlumaczyc nie pierdolę jest różnica między graniem jak zawsze, co robię ja a między graniem niby jak zawsze i podkreślaniem tego na każdym kroku, żeby czasem ktoś nie przeoczył
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 11:57:01 GMT 1
To co? Masówka na Lau? e: Anastazją to obrażałem ludzi, obrażałem mistrza gry, obrażałem reguły i lecialem po regulaminie. no tutaj nie anastazuje, tylko gram tylko tym, byscie mogli mnie uniewnnic lekka reka no ale Smasher, to slucham Pytnaie do ciebie Czyli uwazasz ze miastowy antura powinien grac w calkowicie nwoy sposob i to byloby optymalniejsze dla miasta? XDDDDDD bo jezeli nie podoba ci sie ze jestem SOBĄ NORMALNYM i nie mam odchylow od NORMY (OCH NO), to co kurwa fikolka na chuju robisz i nagle to ze jestem soba oznacza ze to jest podejrzane? XD no ale jakbym nie był sobą... to by to bylo mniej podejrzane jakbym robil rzeczy totalnie nie w moim stylu i bardzo dziwne i nie pasujace do mnie? strasnzie pierdolisz ale dam Ci sie z tego wytlumaczyc nie pierdolę jest różnica między graniem jak zawsze, co robię ja a między graniem niby jak zawsze i podkreślaniem tego na każdym kroku, żeby czasem ktoś nie przeoczył Amen.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 11:57:45 GMT 1
a ja powiem Ci tak - nie chcę od Ciebie teraz takiej samej opinii, żeby nie umożliwić mafii ewentualnego sterowania nastrojem (no bo zobacz, myślę że mam dużo racji, z drugiej strony dość łatwo to zostało podchwycone i się trochę zaczynam bajać że za latwo) ale po linczu chcę żebyś napisał mi czy jesteś w stanie uniewinnić kogoś z dwójki która z tej trójki przeżyje, w oparciu też o wynik tego linczu, tj. chce zobaczyć Twoje przemyślenia zadjustowane o dynamiczny wynik i rozwiązanie sytuacji po 16 raczej będę co najwyżej pod wpływem alkoholu w stanie zerknąć i napisać coś z telefonu ale uznaj moją prośbę za wiążąca nawet jeśli nie przeżyję mordu, a Ty przeżyjesz deal? sponio chociaż dałbym se dedlajn do piątkowego wieczoru, bo będę miał dużo więcej czasu wtedy żeby to na spokojnie przeanalizować
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 11:58:05 GMT 1
No tak jest. Gram na 10% effortu, a zostalem mocno uniewinniony powtarzaniem swoich postow z poprzednich edycji, a na mafijnym cisniemy z was beke z Egze oczywiscie jak marnie wam widzie XD tak było strasznie dużo o tym mafijnym gadasz w tej edycji No bo sobie tam siedze 24/7 c'nie?
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 11:59:35 GMT 1
No to jest mocno scummy: Kichot chwyta sie bylejakich uniewinnien jak mocno tylko moze i bazuje na tym gre (testament Pshema, Dexterek, cokolwiek) Kichot chwyta sie wszystkich najprostszych linczow jakie moga tylko wejsc "jest kolejka? Niech wejdzie" ;p; Kichot twardo juz - nie mam sily na gre, gra miala byc 10 osobowa (gra nigdy nie miala byc 10 osobowa, freakowa to minimum 12 osob, nie rozuiem tego tekstu) etc i inne taki echujeczki
A mimo to kichot pojawia sie i postuje XD ale NO NIE MA CZASU I ENERGII NO ALE WEJDE I BEDE ROBIL WATPLIWOSCI NO ALE W OGOLE NIE MOGE PISAC I NIE MAM CZASU ALE SIE BEDE BRONIL I NA NOWE SPOSOBY I DOKLADAL OLIWY DO OGNIA NO ALE PAMIETAJCIE - JA NIE MAM CZASU NA GRE I NIE MOGE GRAC No ale jestme miastem! JESTEM MIASTEM EJ BO MI LIMIT POSTOW SIE ZBLIZA (gdy zostalo mu okolo 50) Kichot nie majacy czasu na gre nie chcacy dawac z watraby majacy na tyle wyjebane ze zgadza sie na zlinczowanie siebie i to wszystko co powyzej regularnie pisze posty (palac tym posty) ze nie moze pisac bo LIMIT POSTÓW? XDDDDDDDD
Nie, edycji wcale nie miało być na 10 osób, wcale nie jesteś osobą która tak pisała. Kurwa, kiedyś mówiłeś, że mam myśleć o innych bo jak ludzie się wypierdalają a ja dalej żyje to powinienem to uszanować, jak komus zjebie gre to powinienem się przyłożyć, a teraz pierdolisz że powinienem to olać, mimo że siedzę w autokarze to śledzę forum, siedze w pracy i czekamy na części to siedze na forum, chce se odpocząć w domu po pracy to też zamiast tego śledzę forum. A teraz mi mówisz że powinienem mieć totalnie wyjebane, weź ty się zastanów co ty pierdolisz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:00:14 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:00:14 GMT 1
Tasiemiec te żarty z masówka są fajne dopóki nie mówi tego osoba która już się żegnała z rodziną, ale okazało się że wyrok odroczono.
Smasher, no a ja bym mocno docenił jakbyś dał jakieś krótkie wajby po linczu.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:00:29 GMT 1
strasznie dużo o tym mafijnym gadasz w tej edycji No bo sobie tam siedze 24/7 c'nie? Dawaj, pospamuj jeszcze. Nie będzie mieć już postów, żeby się bronić przed linczem.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:01:19 GMT 1
ok, +++ dla Kichota duzy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:01:21 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:01:21 GMT 1
Kichocik, ale taka to gra, też muszę nadrabiać robotę jeśli aktywizuje się do 17.
Dziwna jest ta wasza relacja.
|
|