Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:01:40 GMT 1
No bo sobie tam siedze 24/7 c'nie? Dawaj, pospamuj jeszcze. Nie będzie mieć już postów, żeby się bronić przed linczem. Spierdalaj
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:02:08 GMT 1
Ale fajnie ze na mnie krecisz, bo wiesz jak masz słabo pod tylkiem
Desperacja weszła na pełna nie?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:02:23 GMT 1
Swoja droga, wesoło ze zaczales mnie grillowac, akurat po tym jak ja zaczalem Ciebie grillowac tutaj xD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:02:49 GMT 1
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:03:08 GMT 1
Ale spoko, spoko, i tak jestes lepszym mafioza niz ja, dobrze to udowadniasz
zycze Ci 3 mvp, ale nie w tej grze :>
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:03:23 GMT 1
Taki posting Ci wystarcza czy jeszcze szybciej wjebac?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:04:04 GMT 1
Widzisz, ja w przeciwienstwie do Ciebie, mam na tyle silne jajca, ze nie musze sie plaszczyc i blagac przed miastem placzliwymi postami i effortem jak Ty
z wyliczyniem postów do wajch, robienia choasu przed linczem i liczenia na farciak
moge sie spokojnie wypostowac i chłodna głowa, a nie desperackie krokie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:04:51 GMT 1
No ale jestes mafiozem nie?
mafia jak nie bedzie reaktywna z silnym miastem to ciezko, ciezko
to musisz tak grac jak gra mafiozo
a ze teraz nie mozesz przeleciec mafioskiej gry po prostu nic nie piszac
bo moja teoria kurwidolkowa celuje w takich mafiozów jak Ty (tenorek/influncer)
to trzeba walic te sztuczne posty post za postem hehe
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:04:59 GMT 1
Lau, ja już na Ciebie wskazywałem wcześniej tylko przedarcie się przez Twoje posty wymagało połączenia pscyhoterapii i lekami. Musiałem się odpowiednio przygotować, a to trochę trwa.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:05:09 GMT 1
BOLI? MIALO BOLEC
NIE MA ŁATWO
a anty-kurwidołek działa
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:05:30 GMT 1
Lau, ja już na Ciebie wskazywałem wcześniej tylko przedarcie się przez Twoje posty wymagało połączenia pscyhoterapii i lekami. Musiałem się odpowiednio przygotować, a to trochę trwa. No tak, na mafijnym ptysiu =*
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 12:05:38 GMT 1
Plus ogólnie co do twojej odpowiedzi Forrest, to ja z jednej strony byłem ciekaw, co mi o nich napiszesz, a z drugiej strony ciekaw byłem czy w ogóle odważysz się któregokolwiek z nich uniewinnić na ten moment z wiedzą, że jeżeli się na to odważymy, możesz być na koniec w kolejkę wrzucony No i z jednej strony żadnego twardego uniewinnienia tam nie ma (ale czy można się temu dziwić z drugiej strony?) a z drugiej ta odpowiedź jest bardzo dobra i takiego referatu się nie spodziewałem więc chyba bym to i tak na plus poczytał Tobie przeczytałem to jeszcze raz i jedno mi się nie podoba - autorytarnie postawiłeś mnie przed próbą, która racjonalnie rzecz biorąc była nie do przejścia w kontekście twardego typu (nie odpowiadaj, ale jestem stuprocentowo pewien że na ten moment też nie masz tam twardego uniewinnienia), za to wykorzystujesz jednocześnie swoją teoretycznie mocniejsza pozycję w talii kart do tego, żeby napisać o przesunięciu mnie w kolejce w takim przypadku, jakby oczywistym było, że planując ruchy zakładasz, że w puste miejsce wskakuje ja i to planujesz ruchy na dajmy na to trzy do przodu nah, w sensie wydawało mi się, że nawet ty wspominałeś, że potencjalnie czujesz taki nastrój, że gdybyśmy zaczęli pudłować, to oczy się będą w twoim kierunku zwracać (albo to nie byłeś ty, ale chyba dzisiaj coś w takim stylu padło) no i jakby w interesie ciebie potencjalnego w mafii byłby jak najmocniej iść w tym kierunku, że w tej trójce muszą być co najmniej dwie mafie, dawać jak najmniej szans, że ktoś może być poza nią teraz myślę, że może źle zadałem to pytanie jeżeli chciałem osiągnąć to co osiągnąć, lepsze byłoby "komu dajesz największe szanse na niewinność", to jest bez twardego typu ale mimo wszystko z jakąś furtką natomiast twoja odpowiedź na moje pytanie wydała mi się szczera, w sensie wyplułeś na papier co ci chodziło po głowie odnośnie każdego z nich, nie czułem tam prób manipulacji nastrojem w stosunku do któregokolwiek z nich masz rację co do tego, że może była to próba nie do przejścia w takim kontekście, w jakim to opisałem, natomiast dość mocno to uprościłem, a jak widzisz nawet w kontekście mojej interpretacji twojej odpowiedzi, to nie było takie łatwe - niby w kontekście zero-jedynkowym nie powinieneś jej przejść, a zapisałem ci za to plusa
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:06:30 GMT 1
Ale mam do Ciebie jeszcze pytania, na które mam nadzieje odpowiesz.
A jak nie to licze ze inni Ci to beda wypominali.
Jakbyś miał grać te edycje mafiozo, to jakbys grał?
Biorac pod uwage ze nie moglbys powtórzyc Tenorkowania/Influencowania.
Jaka bys przyjal taktyke?
Jaki styl gry?
Jakbys wpływał na miasto, by mafia wygrala?
Słucham
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:07:08 GMT 1
Ja dzisiaj gram sesje RPG od 19 do 23 do 18 pracuje pomiedzy praca a sesja wypadaloby cos zjesc i cos material poczytac wiec posting dla mnie nawet wygodny =w=
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 12:07:28 GMT 1
Tasiemiec te żarty z masówka są fajne dopóki nie mówi tego osoba która już się żegnała z rodziną, ale okazało się że wyrok odroczono. Smasher, no a ja bym mocno docenił jakbyś dał jakieś krótkie wajby po linczu. no krótkie wajby to na pewno będą, po linczu, po mordzie, klasycznie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:07:46 GMT 1
A i tak nie chce decydowac o kursie miastowym bo pewnie bym zajebał cos zlego
ale bardzo milo Tasiemiec ze Ty sie poczuwasz do podejmowania decyzji za miasto, mimo iz jestes
OSTRO zSUS-fuckowany
no wydaje mi sie xD ze Ty powinienes byc dzisiaj ostatnia osoba do jakichkolwiek decyzji i nadawania tonu
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:08:08 GMT 1
To zależy od tego jak by się ułożyła sytuacja w mieście. Ja nie zakładam nigdy jakichś wypierdolonych w kosmos strategii tylko dostosowuję do tego, jak wyglądają nastroje.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:08:49 GMT 1
No a w ramach tego jak sie układa sytuacja TUTAJ W TEJ GRZE?
CO TO ZA UNIKANIE ODPOWIEDZI
strach mowic jakbys gral jako mafioza?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:09:19 GMT 1
Ale Cię sprowokowałem tą "masówką na Ciebie" XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:09:52 GMT 1
IKS DE FELLOW KIDS
PATRZCIE JAKI JESTEM NATURALNY ŁUCZYK HEHE I ZNOWU SOBIE UDAJE FAJNE EMOCJE SATYSFAKCJI
|
|