|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:10:17 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:10:17 GMT 1
Antura, wkładasz mu w twarz odpowiedzi i zamykasz w ogóle możliwość uzewnętrznienia, jakbyś był interrogatorem w Guantanamo to po pierwszym dniu by Ci podali miejsce pobytu Binladena, tylko, że z namiarami na Stare Kiejkuty.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 12:10:27 GMT 1
Idz, urabiaj miasto na kolanach, masz 5h i brak mnie =*
powodzenia książe
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:13:04 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:13:04 GMT 1
nie no, dzisiaj Kichot
Tasiemiec pisz o Cieniasie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:17:10 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:17:10 GMT 1
nie no, dzisiaj Kichot Tasiemiec pisz o Cieniasie Napisałbym, że dzisiaj nie na Kichota, ale mam flashbacki z wojny xd Ale tak serio, to nie chcę Kichota. A na Centaura już pisałem chyba 2 dni temu. Po przeglądaniu Laua i całego dnia z linczu na Desu to na razie mam dość.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:18:19 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:18:19 GMT 1
ciekawe
a uważasz że większe szanse że w mafii jest Iau czy Cenarius?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:21:52 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:21:52 GMT 1
Teraz na emocjach powiem, że Laua. Ale to pewnie subiektywne ze względu na ostatnie godziny. Ogólnie ta dwójka, Centaur gra na dużym hamulcu imo. Ogólnie to jak masz pytania to przemyśl i je zadaj wszzystkie w jednym poście.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 12:28:19 GMT 1
Lau, ja już na Ciebie wskazywałem wcześniej tylko przedarcie się przez Twoje posty wymagało połączenia pscyhoterapii i lekami. Musiałem się odpowiednio przygotować, a to trochę trwa. Nie no, tak gwoli ścisłości, to najpierw mnie jebałeś za atakowanie Iau i stwierdzałeś, że jestem w mafii. Czy ja dobrze widzę, że Antura znów się wypostował? To się już zaczyna robić kurewsko podejrzane, 3. raz nie będzie go przy dyskusjach linczowych.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 12:34:39 GMT 1
Firefox, Smasher, Karaś, opinie poproszę Sowa, nadrobiłeś już? Ja uważam, że Tasiemiec i Kichot nie są razem w mafii. Nie i chuj, nie ma opcji, że mnie ktoś przekona, że mafia z egze i Łuczykiem w składzie nie umiała wykreować nawet jednego kandydata spoza mafii. Nie wierzę w jakieś maf-incepcje, że oni chcieli, żebym ja tak pomyślał i jednego uniewinnił. Mogę się jednak zgodzić, że tego Kichota za szybko uniewinniłem. Może faktycznie te głosy na siebie to była taka zasłona dymna? Bo że egze miał plan to jestem pewien, on zbytnio lubi grać w mafii, żeby se odpaść tak po prostu, on gra o wygraną. Generalnie to mi się nie podoba cała czwórka Tasiemiec/Kichot/Iau/Cenarius. Tylko że ten Kichot na czutkę mi się wydaje niewinny. Ale właśnie, na czutkę. Argumentów za tym mam mało. Ostatnio czutka mnie nie zawiodła, więc kusi, żeby w nią uwierzyć. Ale kurwa, jak dam wygrać Łajzuchowi, to mi chyba kukle pękną, więc gdzieś z tyłu głowy myślę, że bezpieczniej go zlinczować. No nie wiem, waham się. Głos mam na Tasiemcu na razie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:36:54 GMT 1
Lau, ja już na Ciebie wskazywałem wcześniej tylko przedarcie się przez Twoje posty wymagało połączenia pscyhoterapii i lekami. Musiałem się odpowiednio przygotować, a to trochę trwa. Nie no, tak gwoli ścisłości, to najpierw mnie jebałeś za atakowanie Iau i stwierdzałeś, że jestem w mafii. Czy ja dobrze widzę, że Antura znów się wypostował? To się już zaczyna robić kurewsko podejrzane, 3. raz nie będzie go przy dyskusjach linczowych. Daj link, bo już nie pamiętam.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 12:45:25 GMT 1
Robert Karaś wtedy u mnie myśl o mafii Tasiemiec Gump dopiero dojrzewała i nie była przodującą, choć potencjalną Gump pisał, czemu Felietonistka w mafii, ale nie chciał mi odpisać, czemu w mafii miałby tak grać wtedy miałem w głowie, że jedynym powodem byłby antagonizm, zapamiętałem to, ale to była mniej prawdopodobna teoria wtedy widziałem składy: Cenarius Kichot Felietonistka Tasiemiec Forrest Felietonistka Felietonistka jako punkt wspólny obu i jak Tasiemiec zaczął grać moim zdaniem mafijnie przy tym linczu grillowany przez Sowę + tak się burzył na tę felietonistkę, to poczułem, że to ta druga teoria jest prawdziwa, z Gumpem i pomyślałem, że dlatego mi Gump nie odpisał, bo nie mógł wymyślić powodu, dla którego egze miałby tak grać, bo nie mógł przyznać, że to antagonizm a działania Gumpa przed linczem (teraz widzę, że to było potencjalne poszukiwanie innych mafiozów) odbierałem jako chęć przekonania Smashera do Cenariusa, bo czemu aż tak nie dociskał Felio jak Ty czy ja? tak ta moja mafia plejsowa w głowie wyglądała xd a Smasher myślę, że jest niewinny, nie czułem, że źle się zachowywał przy tym linczu, czuć było, że naprawdę się waha
myślę, że nadal łapie nas paranoja bo "za łatwo idzie", też tak miałem, tylko u mnie wykazało się to w niesamowitej skali, bo ja o mafii myślę cały dzień xd
zobacz, jak Smasher te nasze wzajemne paranoje dusił w środku, on pod nikogo z nas gruntu nie robił, tylko trzymał się uniewinnień Dobra, w ramach paranoi napiszę to, co mi w głowie się kołacze, kopnijcie mnie w dupę mocno, że nie mam racji albo podłapcie tę paranoję. Smasher, jeśli w mafii, nie musi pchać żadnej agendy. On może dociągnąć sam na pełnym uniewinnieniu. W mordzie nie padnie, zawsze znajdzie się lepszy cel, a kandydatów do linczu ma bez liku, zawsze kogoś wepchnie. Tak więc on mógłby spokojnie jechać na byciu najrozsądniejszym w mieście i leczeniu Waszej paranoi, a samemu zbierać punkty i czekać aż się wybijemy sami. Bo jeśli w mafii jest on, to przecież jest tam tylko jeden z grupy Cenarius/Iau/Kichot/Tasiemiec, więc on nie musi liczyć, że się nawzajem zajebiecie z Montim, wystarczy, że padnie trójka niewinnych z tej czwórki. Pamiętam, że jak chciałem uniewinnić Kichota, to napisał, że jest raczej niewinny, ale też bezużyteczny, a jak walnąłeś analizę, to ją podbił. No raczej paranoja, ale jeśli zlecę dziś w mordzie, nie będziecie trafiać i zrobi się meczówka 2-1, to obserwujcie, czy Smasher nie osiada na laurach. Bo jeśli nie i dalej będzie grał bardzo wielowątkowo, to niewinny i nie ma co szukać twista. Ale jak będzie czekał, zamiast chwycić ster, to już bym zaczął myśleć.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 12:48:19 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 12:48:19 GMT 1
Karaś, napisałeś to zanim nadrobiłeś wszystkie posty czy po?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 12:54:36 GMT 1
Nie no, tak gwoli ścisłości, to najpierw mnie jebałeś za atakowanie Iau i stwierdzałeś, że jestem w mafii. Czy ja dobrze widzę, że Antura znów się wypostował? To się już zaczyna robić kurewsko podejrzane, 3. raz nie będzie go przy dyskusjach linczowych. Daj link, bo już nie pamiętam. Była dyskusja między nami, spuentowana tak: Serio? Bo mnie się to nie spina. Gość czyta od nowa cały temat, żeby policzyć interakcje, a nie wyciąga z tego żadnych sensownych wniosków. Ta jego tabelka powinna trafić do Sevres pod Paryżem jako wzór pozorowania aktywności. Do tego tłumaczy się pracą i brakiem czasu (może to być prawda, może kłamać, nieistotne, nie to jest ważne), ale jednak na tak bzdetną rzecz czas miał. A na przykład wytłumaczyć się z tego, że pisze z perspektywy mafii, to już czasu nie znalazł. A skoro czytał cały temat, żeby porobić tabelki, to musiał mojego posta widzieć. Musiałem go mocno dźgać, żeby tę odpowiedź uzyskać i w sumie dalej mnie nie satysfakcjonuje. W ogóle możesz się wypowiedzieć w sprawie moich oskarżeń wobec niego (temat szpiega w moim kontekście), ciekawi mnie Twoje zdanie. No, jakbym jako mafioza wysmażył grube analizy, to miałbym już pod nie wcześniej wymyślone wnioski, którymi bym te analizę spuentował. Dla mnie to w chuj miastowa, taka niepotrzebna robota, która nie była stworzona, żeby coś na tym ugrać. Dlaczego tego nie widzisz? Wypierdalam Karasia z nieruszalnych na dzisiaj. No i super, może mnie mafia nie zamorduje. Tu moja odpowiedź potem z argumentami, dlaczego podejrzewam Iau: mafiacorner.boards.net/post/67462
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:54:52 GMT 1
Ale w sumie Karaś ma w chuj racji, bo jeśli ostatnia mafia jest spoza układu 4-osobowego, to nie musi robić nic. W zasadzie tylko podtrzymywać obecny stan rzeczy. Karaś tryharduje, Gump też, Mozilla imo też. Nie czuję tego jakoś mocno od Smashera ani od Sowy. Tak na przyszłość jakby co.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 12:57:56 GMT 1
Daj link, bo już nie pamiętam. Była dyskusja między nami, spuentowana tak: No, jakbym jako mafioza wysmażył grube analizy, to miałbym już pod nie wcześniej wymyślone wnioski, którymi bym te analizę spuentował. Dla mnie to w chuj miastowa, taka niepotrzebna robota, która nie była stworzona, żeby coś na tym ugrać. Dlaczego tego nie widzisz? No i super, może mnie mafia nie zamorduje. Tu moja odpowiedź potem z argumentami, dlaczego podejrzewam Iau: mafiacorner.boards.net/post/67462Ej no, to było jeszcze przed 1 linczem. Od tego czasu gra mi się przewróciła już dwukrotnie do góry nogami. No i też nigdzie nie napisałem, że jesteś w mafii tylko, że wywalam Cię z nietykalnych. Trochę nie fair przedstawiłeś to we wcześniejszym poście.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 13:00:05 GMT 1
Ale w sumie Karaś ma w chuj racji, bo jeśli ostatnia mafia jest spoza układu 4-osobowego, to nie musi robić nic. W zasadzie tylko podtrzymywać obecny stan rzeczy. Karaś tryharduje, Gump też, Mozilla imo też. Nie czuję tego jakoś mocno od Smashera ani od Sowy. Tak na przyszłość jakby co. ty no a jaki tryhard więcej ode mnie byś chciał czuć? shittestuję Gumpa, staram się rozwiązać Iaua, jestem, kombinuję mam w swoim core Mozillę i Karasia, natomiast no Gump imo dzisiaj dobrze się prezentuje i chyba z pozostałych graczy jest najbliżej, żeby się koło tego grona zakręcić faktem jest, że przy tym 48-godzinnym trybie i dość mocno zawężonym gronie podejrzanych, kręcę się czasem jak gówno w przeręblu ale kto tego nie robi
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 13:01:50 GMT 1
i oczywiście, że to co piszesz i ty, i Karaś, to prawda - jeżeli mafia jest w gronie uniewinnionych, to będą ciężary i trzeba trzymać poziom, natomiast to ma zastosowanie i do mnie, i do Mozilli, i do Karasia
ale tej dwójki no nie ma siły, żebym dzisiaj rozważał w jakimkolwiek kontekście do linczu
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 13:04:04 GMT 1
Karaś, napisałeś to zanim nadrobiłeś wszystkie posty czy po? Napisałem to teraz. Pomyślałem to rano, gdy nadrabiałem posty, ale uznałem, że paranoja. No ale kurwa, poszedłem na obiad w pracy i dalej miałem w myślach "A co jak to Smasher?", to uznałem, że napiszę. A co to zmienia?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 13:07:58 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 13:07:58 GMT 1
Nie rozumiem tej odpowiedzi. Odniosłem wrażenie, że teraz nadrabiasz posty więc chciałem ocenić czy Twój wywód o Smasherze był reakcyjny w oparciu o to co ja napisałem czy pojawił się niezależnie.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 13:11:37 GMT 1
Ej no, to było jeszcze przed 1 linczem. Od tego czasu gra mi się przewróciła już dwukrotnie do góry nogami. No i też nigdzie nie napisałem, że jesteś w mafii tylko, że wywalam Cię z nietykalnych. Trochę nie fair przedstawiłeś to we wcześniejszym poście. Trochę nie fair, fakt. Raczej tak na wszelki wypadek, żebyś sobie nie przypisał zasług, jeśli Iau padnie przed Tobą i będzie winny.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 13:26:27 GMT 1
Nie rozumiem tej odpowiedzi. Odniosłem wrażenie, że teraz nadrabiasz posty więc chciałem ocenić czy Twój wywód o Smasherze był reakcyjny w oparciu o to co ja napisałem czy pojawił się niezależnie. Nie no, tamtego posta przeczytałem około 9 rano, ale uznałem, że moje paranoiczne myśli zachowam dla siebie. Potem wszedłem znowu około 13.15. A że dalej mnie gryzła ta myśl, to wszedłem i ją wyraziłem. Tak więc myśl była raczej niezależna.
|
|